2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2864192 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Limit arttırımı reddedilmiş, umarım hesapta olmayan bir durum değildir ve bizi etkilemez.

Limit arttırımı bekleniyor diyen duyumcular da patlamış oldu  :evillol:

Bu karar sonrası Nsakala ve Welinton kontratları bize büyük avantaj sağlar.

feneri döve döve banka anlaşmasına razı edecekler.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2020, 20:44:07 jokerhm ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Scouting genç oyuncu bulmak değil, faydalı ve uyum sağlayacak oyuncu bulmak aynı zamanda.

Alanyaspor'un oyuncularının yarısına talip olduğumuza göre Scouting'i iyi adamların.

Merih Demiral'ı alıp sattılar, dünya kadar para kazandılar.

Fatih konusunda da katılmıyorum, çocuğun 22 yaşındaki performansını değerlendirip eksiklerini eleştirmek kolay. Çocuğun gelişim ihtimali de var

Cenk Tosun 24 yaşındayken Pektemek'in yedeğiydi, 3 sene sonra 20 küsur milyonluk transfer yaptı.

Scounting yorumunuza katiliyorum, ama orta takim scoutingi ile bizim ki biraz farklı bence.

Bizim talip olmamiz da oyunculari iyi yapmiyor, normal şartlar olsaydi hepsine karsi cikacagim adamlar.
Cenk antepte patir patir atiyordu bize gelmeden once de, ha kendisini cok gelistirdi burda, gomezle demba'yla oynerken, ama ben fatih'te o potansiyeli goremedim, zaman gosterecek kim hakli kim haksiz.

Çevrimdışı Erman1903

Michael Olunga Beşiktaş'ta.

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı tuncaboylu

Scounting yorumunuza katiliyorum, ama orta takim scoutingi ile bizim ki biraz farklı bence.

Bizim talip olmamiz da oyunculari iyi yapmiyor, normal şartlar olsaydi hepsine karsi cikacagim adamlar.
Cenk antepte patir patir atiyordu bize gelmeden once de, ha kendisini cok gelistirdi burda, gomezle demba'yla oynerken, ama ben fatih'te o potansiyeli goremedim, zaman gosterecek kim hakli kim haksiz.
Bir de şey yazayım, sana değil genele cevap: Fatih'in pas yüzdesi %75 diye eleştirildi ya hani.

Sivasspor'da tüm orta sahaların pas yüzdesi %80'in altında. Mert Hakan %79, Hakan Arslan %79, Emre Kılınç %72.

Çevrimdışı tangaz

Bir de şey yazayım, sana değil genele cevap: Fatih'in pas yüzdesi %75 diye eleştirildi ya hani.

Sivasspor'da tüm orta sahaların pas yüzdesi %80'in altında. Mert Hakan %79, Hakan Arslan %79, Emre Kılınç %72.

ikinci dewre ondan dağıldılar demek  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

adam klasik 6 numara olarak kullanılıyordu. sivas zaten orta blok presiyle top kazanıp hücumculara uzun oynayarak öne yerleşmeye çalışan bi takımdı. pas yüzdeleri çok normal. ha öte yandan bu roldeki olumlu performansı da bizim orta sahada iş yapabileceğine dair bi veri olmazdı. ben stoperde iş görebileceğini düşünüyordum uzun vadede.

fatih-welinton takası maddi olarak yanlış kurgulanmıştır ama üstte de yazdığım gibi. değeri kesinlikle welintondan yüksek bir oyuncuyu verdik. fatih orta vadede en kötü ligdeki 14-15 takımın 11 oyuncusu olabilecek seviyede olacak çünkü ve yerli. hele bir de pek sanmıyorum ama altyapıdan oyuncu oynatma zorunluluğu uygulanacaksa çok daha değerliydi konuştuğumuzdan.

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimdışı worns

alanya'nın scoutingi konuşulmuş bence trde en başarılı yabancı transferleri yapan bir kaç takımdan biri. gazişehir'de onların yolundan gidiyor.

yaptıkları transferler hem kendi seviyelerini referans alırsak hem de mali açıdan düşünürsek gayet iyi. ismi anılan oyuncuların dışında bakasetas da siopis de hatta caulker de anadolu takımı için iyi transfer. hatta yıllardır etinden sütünden faydalandıkları solak defans tzavellas da öyle.

Çevrimdışı Akil Emre

Harbi mi abi?
İyi mi kötü mü? Kenya lı topçuda öğrenmiş olduk sayesinde

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

? doğru mu bu :)

Harbi mi abi?

Yazmayacaktım ama bence öyle :), bakalım işin sonunda @sosyalkartal v2 olmak da var itibarımız söz konusu. Heyecan olsun biraz  :icool:

Çevrimdışı worns

bu arada pas yüzdesi bakılacak ve genel oyun yapısı/oyuncu rolü denkleme dahil etmeden konuşulacaksa ayağı düzgün denilen, pasör stoper özellikleriyle filan tarif edilmeye çalışılan welinton'un pas yüzdesi çok çok düşüktü.

ama bunu oyuncuyu yerecek bir veri olarak da söylemiyorum. keza alanya'nın oyun yapısı içerisinde aşırı uzun top kullandığı görünen bir oyuncuydu.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı worns

Yazmayacaktım ama bence öyle :), bakalım işin sonunda @sosyalkartal v2 olmak da var itibarımız söz konusu. Heyecan olsun biraz  :icool:

valla akpom filan geleceğine bu gelsin. maliyeti uygun olur gibi gözüküyor ve çok tanımasam da fiziksel olarak vaat eden bi görüntüye sahip. izlediğim videolarda baya dağıtıcı, yıpratıcı bi tipi vardı. ha bu japonya ligi defanslarından mı böyle görünüyor ondan tam emin olamıyorum ama denemeye değer bi profil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

:)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

valla akpom filan geleceğine bu gelsin. maliyeti uygun olur gibi gözüküyor ve çok tanımasam da fiziksel olarak vaat eden bi görüntüye sahip. izlediğim videolarda baya dağıtıcı, yıpratıcı bi tipi vardı. ha bu japonya ligi defanslarından mı böyle görünüyor ondan tam emin olamıyorum ama denemeye değer bi profil.

Gelsin gelsin oraya buraya kürek gibi ayağını kafasını sokuyor en azından bu santrafor, Akpom'un ne olduğu belli değil.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Akpomu fener alsada kurtulsak artik :iblush:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı cursedofdragon

olmazsa elimden çekeceğin var gökhan gönülü başıma kaktın elime koz vericen şu mesajı alıntılayıp masaüstüne atayım da yapıştırırım :D

değiştirisin filan :D  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

N'sakalanın videosunde n'sakala welintona black eagle diyor welinton "not yet" henüz değil diyor adamı nasıl sıkıştırıyorsa yönetim :D  :evillol: