2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2863725 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Kapanan takımlara karşı hareketli bir ön hat olmayınca genelde tıkanıyoruz. Beklerini de taşıyan oyunculara ihtiyacımız var gibi. Layiçle beraber oynarlarsa iyi kötü nasıl bir etkileri olur merak ediyorum.

Merkezde Mensah Layiçli bir 11'le sık başlayacağımızı sanmıyorum, çok yük binecektir arkalarındaki oyuncuya. Ama Sergen bu sever sürprizleri, bazen ikisi birden ya da Layiç kenarlardan birinde de oynayabilir ben de çok merak ediyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Sergen hocanın 6 numara(Atiba) önüne ilk yazacağı oyuncunun  Oğuzhan olduğunu düşünüyorum.Cift sekiz düşünüyorsa Atiba-Oğuzhan-×(Mensah) olur orta sahamız.Sergen hocanın oyun mantalitesi ile farklı bir Oğuzhan ve Douglas bekliyorum bu sene.Ben Douglas'tan ümidi kesmedim.Avcı'nın oyyn sistemine kurban gittiğini düşünüyorum.Sakatlık sorunu olmazsa farklı bir Douglas izleyebiliriz
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Başkan yine hünerlerini ortaya koymuş  :claps:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1293920275545772034

500 bin euro mu. Başkan için bizim topraklarda mıhsıçtı derler.

Çevrimdışı mellfred

Olgunlaştı baya eskisine göre Sergen hocaya büyük saygısı var bizde olsa verimli olur. Ben oyununu beğeniyorum Ozan'ın ama Muriç'le pozlarını servis etmeye başladılar yakında çıkar 20M teklif var falan diye haberler ona da. Ali Ece'de bir taraflarına kına yakar artık satılırsa.
tipi itici elemanın, Evlat olsa sevilmez zerre haz etmiyorum. bizim formayla görmek istemiyorum ben

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan yine hünerlerini ortaya koymuş  :claps:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1293920275545772034
Olması gereken fiyata anlaşılmış hem N'Sakala ile hem Wellonton ile ilk anlaşmayı kim yaptıysa bol keseden fazla fazla vermiş. Bu arada Cisse'ye de 700 bin + bonus teklif etmişiz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

roco da 1.8 maaş alıyor vida 3.5 alıyor mirin de 1-2 alıyor herhalde giden ruizde var oda kaç para alıyordu stopere alt tarafı bu kadar para bayılınır mı ? Pepeler filan 5 milyon € aldı batırdılar Beşiktaşı.

Böyle böyle battı bu klüp hiç olmadı alt yapıdan koy bir çocuk oynar fatih aksoy oynar alpay oynar yerine kimseyi alamasak bile.

Burak larinden daha az ücret alıp daha efektik oynuyordu larine 1.8 veremeyiz boşa kimse heveslenmesin larin en fazla 400-500 bin € arası oynayacaksa kalsın oynamayacağı için gidecek.
Fatih Aksoy oynardı, gönderdiler. Alpay Çelebi 2 kere çapraz bağ yırttı.

Bulmasına bulurlar da, bunlarda o ışığı göremedim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stoper bölgesine Mirin ve Roco giderse 1-2 transfer daha yaparız büyük ihtimalle  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fatih Aksoy olmazdı

Çevrimdışı tuncaboylu

Olması gereken fiyata anlaşılmış hem N'Sakala ile hem Wellonton ile ilk anlaşmayı kim yaptıysa bol keseden fazla fazla vermiş. Bu arada Cisse'ye de 700 bin + bonus teklif etmişiz
Bu bonuslar ne, bilen var mı?

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Fatih Aksoy olmazdı
Evet evet, pas yüzdesi düşüktü.

2 sene sonra Alanya 5 milyona satarken, biz de arkasından bakarız

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fatih Aksoy oynayasaydı sezon içi yorumlarınızı görürdüm burda.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı tuncaboylu

Stoper bölgesine Mirin ve Roco giderse 1-2 transfer daha yaparız büyük ihtimalle  :tabe:
Yaparız da, sezona 4 yeni stoperle başlarsak ilk yarı ligden koparız.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı tangaz

ekonomik koşullar 2 sene sonra daha kötü olacak kimse stopere 5 milyon vermeyecek
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Yaparız da, sezona 4 yeni stoperle başlarsak ilk yarı ligden koparız.

belli olmaz yaa stoper için o kadar kötümserliğegerek yok narcelo delgado yeniydi tosiçi çektik sonra şampiyon olduk marcelo geldi 3 gün sonra oynadı sonra gese marcao lyundama ikilisi ile işi kotardı geçmiştende benzer örnekler war.

Çevrimdışı tangaz

hiç fransadan eleman bakmamamız da yanlış lige uyumları ortada

Çevrimiçi murat

Welinton ‘da geldiğine göre bana göre kalan eksiklerimiz bunlar ;

1 Yabancı Kaleci
2 Stoper (Mirin,Roco,Vida gidici) 
2 Sağ Bek (1 Yabancı 1 Yerli )
2 Orta Saha ( 6 Numara , 8 Numara ) 
Ljajic satılırsa 8-10 karışımı bir OfansifOrtasaha
1 Sol Kanat
1 Sağ Kanat
2 Forvet 

elimizde tek sol bek var diyorsun yani?