2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2870904 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Balotelli’den daha iyi bir isim varmış .M. özen

Cavani mi yoksa
keşke benim olsa

baktım herif benfica ile anlaşmak üzereymiş senelik 9 milyon garanti para + bonuslar +3 yılmış
herif sağlıklıysa portekizde 40 gol atabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bizim bu layiçle işimiz cidden zor geçecek oraya mutlaka alternatif üretmeliyiz herif çok çıtkırıldım kolay sakatlanıyor sezonda 40 lig maçının en az 10unu kaçırır tüm kulvarlarda 60 maç yapsak bu arkadaş 40ını zor oynar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Balotelli İş yapar çok net.

Sergen yalçın ile iletişim nasıl olur o biraz sıkıntı.

Çevrimiçi yaço58

Mensah da geliyor galiba Murat Özen sinyal çakmış   Mensah -Lemina - Ljajic orta sahası mı düşünülüyor acaba

Bu kadar orta saha ismi geçiyorsa ben çift 8 oynayıp ljajici sol kenar oyuncusu olarak kullanacağını düşünüyorum hocanın

Çevrimiçi yaço58

Dünyada orta saha bitmiş gibi davranıyoruz geçen sene yoğun fikstürde Lemina gsde 20 maç oynamış yanlış bilmiyorsam ne kadar iyide olsa devamlılık yok adamda

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dünyada orta saha bitmiş gibi davranıyoruz geçen sene yoğun fikstürde Lemina gsde 20 maç oynamış yanlış bilmiyorsam ne kadar iyide olsa devamlılık yok adamda

20 maç ligde toplamda 28 maç. Çok iyi topçu orası ayrı, sakatlık riski olan adamla neden ilgileniriz anlamam.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Nezaman kendi araştirdigimiz bir oyuncu transferi yapacagiz acaba? Hep bilinen ve ayni isimler, sanki dünyada topcu kalmamis gibi? Anilan ve istenen topculara transfer komitesi lazim degilki, o yöneticiler ne ise yariyor cok merak ediyorum, bide para kazaniyorlardir simdi kendilerini scout sanıp
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi yaço58

20 maç ligde toplamda 28 maç. Çok iyi topçu orası ayrı, sakatlık riski olan adamla neden ilgileniriz anlamam.
O 20 maçın 5inde falan da sakatlanıp tamamlayamamıştır maçı büyük ihtimalle ne zaman görsem karnını tutup oyundan çıkıyordu inşallah bu çıkan isimler yemdir

Çevrimiçi tolga1903

Bu kadar orta saha ismi geçiyorsa ben çift 8 oynayıp ljajici sol kenar oyuncusu olarak kullanacağını düşünüyorum hocanın

Mensah lemina vs gelirse ljajic gidici bence. Bonservisinden para kazanacağımız ender oyunculardan biri ha lemina mensah ljajic üçü de olursa orta saha baya güçlenir ljajic sol kenara atılabilir ama sanmıyorum

Çevrimdışı tuncaboylu

Cavani mi yoksa
keşke benim olsa

baktım herif benfica ile anlaşmak üzereymiş senelik 9 milyon garanti para + bonuslar +3 yılmış
herif sağlıklıysa portekizde 40 gol atabilir.

Bu işte bir acayiplik var.

Senelerce bize Portekiz takımları örnek gösterildi, yok Aboubay orada 500 bin Euro alıyormuş, yok Talisca orada karın tokluğuna oynuyormuş.

Benfica şu pandemide 33'lük Cavani'ye nasıl (ve neden) senelik 10-15 milyon Euro'dan 3 senelik sözleşme verebiliyor.?

Çevrimdışı tangaz

bu arada geçen sene 305 milyon tl (ogünkü kurla 52 milyon dolar) bu sene 477 milyon tl (70 milyon dolar) üst üste zarar açıkladık korkunç rakamlar bunlar hadi pandemiydi gelirler düştü bilet satışı olsun bein indirimleri olsun bu sene de onlar olmasa 350-400e yakın zarar çıkacaktı gene 50 milyon dolar diyelim düz hesap 2 senede 100 milyon dolar 700 milyon tl zarar nasıl bir mirastır eyy fikret orman

işin enteresan tarafı fenerin geliri bizden 100 milyon kadar fazla ama dönem zararı çok daha az üstelik maaş ödemeleri bizden oldukça fazla bir gariplik var bizim f.ormandan kalan mirasta

Çevrimdışı tangaz

Bu işte bir acayiplik var.

Senelerce bize Portekiz takımları örnek gösterildi, yok Aboubay orada 500 bin Euro alıyormuş, yok Talisca orada karın tokluğuna oynuyormuş.

Benfica şu pandemide 33'lük Cavani'ye nasıl (ve neden) senelik 10-15 milyon Euro'dan 3 senelik sözleşme verebiliyor.?

ama doğruydu o rakamlar lizbonun benficanın filan maaşlar toplamı 30 milyonlar düzeyindeydi bizim 3 büyükler 50-90 arası gezinirken

bu cavani özelinde bir durum sanki

Çevrimdışı tuncaboylu

Neden olacak, çünkü oyuncunun menajeri Türkiye'ye kamp kurmuş.

2.5 milyon Euro aldığı için Burak'ı gönderiyoruz.
Atiba ile 100 bin Euro'nun pazarlığını yaptığımız için antrenmana çıkaramıyoruz.

Diğer tarafta sadece 8 numara oynayan sakatlık sabıkalı orta sahayı 1 sene kiralamak için 2 milyon Euro verebiliyoruz.

Gerçekten sinirlerimi yıprattı bu transfer dönemi.

Çevrimdışı tangaz

ben layiçi 5e satar onun yerine 2-2,5 milyon  maaşla mario götzeyi getiririm. göteze güvenilmez diyenleri duyar gibiyim de layiç çok mu güvenilir die de cevabı peşin vereyim  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

bu arada leminanın eşi balonun eski sevgilisiymiş
bu en azından birinden kurtulduğumuzun işareti değil mi  :D

Çevrimiçi tolga1903

Atiba ile 100 bin Euro'nun pazarlığını yaptığımız için antrenmana çıkaramıyoruz.

Diğer tarafta sadece 8 numara oynayan sakatlık sabıkalı orta sahayı 1 sene kiralamak için 2 milyon Euro verebiliyoruz.

2 milyon vermiyoruz abi istedikleri rakam 2 milyon. Lemina gs'de 6 oynadı nzonzi sonrası, bence 8'de elimizdeki tüm oyunculardan daha faydalı olur yeri gelir 6'ya atarsın. Tek problem sakatlık durumu ancak bildiğim kadarıyla geçen sene yaz kampı geçirmedi tamam çok fazla maç kaçırdı ancak oynadığı süre boyunca da takımının en iyilerinden biriydi. Şu şartlarda eldeki oyunculara bakarsak gelmesin denir mi lemina için çok kararsızım fakat ben uygun maliyetle getirilebilirse başarılı iş olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

biz cidden bu ne vereceği belirsiz ve en az 2 milyon isteyecek forvetleri kovalayacaksak garantici burakı neden gönderdik  :alala:

atibayla gg ile dün söylediğin ıncık cıncık pazarlıkları neden yaptık yapıyoruz akıl sır almıyor şunun şurası 13 gün sonra maç var ilk 11den 3 isimden bahsediyoruz ve güvenilir elemanlar bunlar.

Çevrimdışı tangaz

bizim dorukhanın ozzinin form durumu nasıl acaba

Çevrimiçi yaço58

Saçma sapan işler yapıyoruz bonservissiz bir ton oyuncu vardı bizim bonservis vereceı paramız yok bu malum gidip sol beki i tek stoperini bir orta sahanı ve bir kanatını bonservissiz oyunculardan oluştururdun nsakala wellinton falan geçerdin fatihi başka takasa sokardın düşünmüyorsak paramız yok stratejimiz bu olmalıydı biz gidiyoruz yok kiralık sakat Lemina yok dünyaları isteyen mensah ki mensahı heralde alacağız bu gidişle inşallah gsye kitlerler orası ayrı işte şuanda kampa sol bek stoper orta sahayı çözmüş olarak başlardın forvetede adam bakıyor olurdun yaptığımız işler gerçekten saçma daha kalecide yok burada bonservisszi isimler önerilmişti getirirdin tekini ersible rekabete sokardın hangisi iyiyse o formayı alırdı bunları yapmak zor olmamalı Lemina mensah kovalamak daha zor çünkü ve gereksiz

Çevrimdışı tuncaboylu

2 milyon vermiyoruz abi istedikleri rakam 2 milyon. Lemina gs'de 6 oynadı nzonzi sonrası, bence 8'de elimizdeki tüm oyunculardan daha faydalı olur yeri gelir 6'ya atarsın. Tek problem sakatlık durumu ancak bildiğim kadarıyla geçen sene yaz kampı geçirmedi tamam çok fazla maç kaçırdı ancak oynadığı süre boyunca da takımının en iyilerinden biriydi. Şu şartlarda eldeki oyunculara bakarsak gelmesin denir mi lemina için çok kararsızım fakat ben uygun maliyetle getirilebilirse başarılı iş olur diye düşünüyorum.

Adamın kulübünde devam eden sözleşmesi var ve orada 2 milyon alıyor zaten. Bir de kulübünü ikna edeceksin, maaşının bir kısmını ödesin diye.

O adamın pozisyonunda Atiba, Dorukhan ve Oğuzhan var zaten. O bölgede bu kadar pahalı bir adam lüks.

6 numara için bu paralara çıkmayı düşünüyorsak, bizim epey paramız varmış demek. O zaman Burak ve Gökhan neden gitti, Atiba neden hala evinde çalışıyor?

Bir de kiralık ha, adamı alıp oynayacaksın, seneye dönecek. Şu mali durumda kiralık adama 2 milyon Euro vermenin mantıklı tarafı yok. Git Norveç'ten 1 milyon bonservisle ve 300 bin Euro maaşla adam al, belki parlatır satarsın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu arada leminanın eşi balonun eski sevgilisiymiş
bu en azından birinden kurtulduğumuzun işareti değil mi  :D
İkisi de gelirse antremanda boks maçı yaparlar artık. Sadece Balotelli gelse bile her hafta en az bir haber göreceğiz zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bizim dorukhanın ozzinin form durumu nasıl acaba
İkisi de iyi görünüyor ama maç kondisyonlarının yetersiz olduğu kesin  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

ama doğruydu o rakamlar lizbonun benficanın filan maaşlar toplamı 30 milyonlar düzeyindeydi bizim 3 büyükler 50-90 arası gezinirken

bu cavani özelinde bir durum sanki
Ya da herifler el altından veriyor bir şekilde.

Porto dünyanın en fazla maaş alan kalecisi Casillas'ı alıp 5 sene oynattı.

Çevrimdışı tangaz

İkisi de iyi görünüyor ama maç kondisyonlarının yetersiz olduğu kesin  :tabe:

ozzi dorukhan umarım bu sene gerekeni yaparlar aksi halde işimiz zor hatta şampiyonluk imkansız bile diyebiliriz.