2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2872373 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Balotelli yarın kap açıklaması geliyor hayırlı olsun  :ishock:

ooo transfer sezonu resmen açılmış :D

:hosgeldin

Çevrimdışı tuncaboylu

fenerde lig oynayacak sadece
ayrıca cehennemin dibine kadar yolu var adamın fenere gidince hayatımın en mutlu günü derken ses tonu gg.yi bitirmiştir net. insanda az mide olur iyi ki gitmiş.
Onunla da böyle Atiba ile yaptıkları gibi ıncık cıncık pazarlık yaptılar herhalde.

Garanti parayı 650-700 tutsalardı, kalırdı bence.

Çevrimdışı kaan1903

Lemina ya istiyormuş Sergen Hoca, birisi de sormuş yarın kap gelir mi evet yazmış. Yarın baya hareketli geçecekmiş. M.Özen

[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2020, 02:49:45 kaan1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Lemina transferi olacak büyük ihtimal keşke Elneny kalsaydı ama eğer sağlıklıysa Lemina'da iyi transfer olur.

Çevrimdışı kaan1903

Mensah da geliyor galiba Murat Özen sinyal çakmış   Mensah -Lemina - Ljajic orta sahası mı düşünülüyor acaba

Çevrimdışı kaan1903

Balotelli’den daha iyi bir isim varmış .M. özen

Çevrimdışı worns

bu lemina'dan geçen sene sağlık durumu nedeniyle tedirgin olunup vazgeçilmedi mi? kaldı ki sene içinde de haklı çıktığımızı gördük. bu sene nasıl gündemimize girebilir böyle bir hikayeden sonra. gerçekten şaşılacak işler oluyor.

yılda 2 milyon euro ücret vereceksen çok rahat ortalama üstü merkez oyuncusu bulursun.

Çevrimdışı worns

İyi ki bir övduk herifleri, çok kötü performansı 🥳, bu sezon bence yanlışlardalar transferde. Biter Trabzon'un hikayesi başkanları da üşüttü, gider başkası biri falan gelir ondan da bir şey çıkmaz looser kulüp dikiş tutturamazlar.

bence norveçli eleman iyi, diğerlerini bilmiyorum da.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

bu lemina'dan geçen sene sağlık durumu nedeniyle tedirgin olunup vazgeçilmedi mi? kaldı ki sene içinde de haklı çıktığımızı gördük. bu sene nasıl gündemimize girebilir böyle bir hikayeden sonra. gerçekten şaşılacak işler oluyor.

yılda 2 milyon euro ücret vereceksen çok rahat ortalama üstü merkez oyuncusu bulursun.
aynen ya  aklim almiyo benim de.. Hayir isine yarasa kizil sariinlarin isine yarardi. Sozlesme yenilemek taraftari olmadiklarina gore var bi pislik ya..
Yorgo

Çevrimdışı Erman1903

Nedense ilgilenilen oyuncuların hep bir arızası var. Çok kötüyüz bence planlamada; Sergen hoca lokal, Torunoğulları ise olaya dışarıdan bakan bir kişi gibi. Karsdorp, Zoet fln...isimli takımların defolularını iyi zannetme sendromu. Düzgün bir scouting de yok, nasıl iyi bir yemek çıksın ki ortaya.

Torunoğullarından zaten pek umudum yoktu ama Sergen hocadan bu kadarını beklemiyordum. İyi kadro kuramaz demiyorum ama olay tahtaya oyuncuları yazmaktan ibaret bir iş değil. Planlamada resmen sınıfta kaldı hem yönetim hem teknik ekip. Aybaba - Altinsay ikilisi çok daha akılcıydı.

Çevrimdışı haluk.m

Murat Özen daha iyi birine teklif iması yapınca benim aklıma direkt Chelsea geliyor  :evillol:

Bir ihtimal Giroud ya da Batshuayi düşer mi  :alala:   (Grioud'un emekliliği'de yaklaştı) 

Michy Batshuayi 21-22'de Serie A yapar, kariyeri düşüşte. 

https://twitter.com/Jack_Forbes11/status/1292079143216205824
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2020, 05:14:58 jokerhm ]

Çevrimdışı worns

Nedense ilgilenilen oyuncuların hep bir arızası var. Çok kötüyüz bence planlamada; Sergen hoca lokal, Torunoğulları ise olaya dışarıdan bakan bir kişi gibi. Karsdorp, Zoet fln...isimli takımların defolularını iyi zannetme sendromu. Düzgün bir scouting de yok, nasıl iyi bir yemek çıksın ki ortaya.

Torunoğullarından zaten pek umudum yoktu ama Sergen hocadan bu kadarını beklemiyordum. İyi kadro kuramaz demiyorum ama olay tahtaya oyuncuları yazmaktan ibaret bir iş değil. Planlamada resmen sınıfta kaldı hem yönetim hem teknik ekip. Aybaba - Altinsay ikilisi çok daha akılcıydı.

Evet. Kaldı ki o dönemin uygulanan hali yine aslında planın becerilememiş haliydi. İlk anda altınsay menşeili planda rangnick, seedorf, hakan çalhanoğlu ve şimdi tamamını hatırlayamadığım dikkate değer bi oyuncu listesi vardı. Altınsay hoca işini noktalama peşindeyken başka bi yönetici eriksson ile anlaşmış kriz çıkmış, yönetimin plan yapan kanadı dağılmış, aybaba öyle piyasaya çıkmıştı. 500 bine arsenal altyapısından ozi, yine o civarda rakamlara Olcay plandan kalan bir kaç kazanç oldu.

Masaya serilen ilk planı tamamen uygulayabilseydik ne olurdu bilinmez ama yakın dönemin en vaatkar yeniden yapılanma planı olduğundan eminim. Yarım yamalak kalan hali bile sonra önder özen-bilic katkılarıyla takımın önünü açmıştı.

ATU-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

Aslında 15-16 ile başlayan dört yıllık dominant kadro kurma dönemi geçen sene ile tamamen sonlandı. Ama 15 öncesine de dönmedik. Şu an 12-13-14 dönemi de değil daha eskileri 2005i filan hatırlatıyoruz bana.

Çevrimdışı Erman1903

Evet. Kaldı ki o dönemin uygulanan hali yine aslında planın becerilememiş haliydi. İlk anda altınsay menşeili planda rangnick, seedorf, hakan çalhanoğlu ve şimdi tamamını hatırlayamadığım dikkate değer bi oyuncu listesi vardı. Altınsay hoca işini noktalama peşindeyken başka bi yönetici eriksson ile anlaşmış kriz çıkmış, yönetimin plan yapan kanadı dağılmış, aybaba öyle piyasaya çıkmıştı. 500 bine arsenal altyapısından ozi, yine o civarda rakamlara Olcay plandan kalan bir kaç kazanç oldu.

Masaya serilen ilk planı tamamen uygulayabilseydik ne olurdu bilinmez ama yakın dönemin en vaatkar yeniden yapılanma planı olduğundan eminim. Yarım yamalak kalan hali bile sonra önder özen-bilic katkılarıyla takımın önünü açmıştı.

Ben hiçbir döneme benzetemiyorum, hesapta transfer konusunda çok nettik. N'Sakala - Welinton - Mensah - Cisse falan diye mi plan yaptık. Herhangi Anadolu kıraathanesinden iki dayıya sorsak yazar verirlerdi zaten bir kuponun falan arkasına.

Çevrimiçi murat

Balotelli’den daha iyi bir isim varmış .M. özen

İbrahimoviç mi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

+41.903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

İbrahimoviç mi?

ahh keşkeee dün denizde ne rövaşata atmış bee herif heykel gibi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona