2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2871967 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

Az gol atsın diye transfer ettik bizde kesin 40 gol atar 2 maç üst üste hattrick falan yapar :D Beşiktaş şansı işte
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Balotelli aslan burcuymuş gazla çalışır bu devamlı övücen bunu aslında tam bizlik topçu :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı Erman1903

Az gol atsın diye transfer ettik bizde kesin 40 gol atar 2 maç üst üste hattrick falan yapar :D Beşiktaş şansı işte

Maaşı çılgın olmuş, ben karşıydım bu adama ama çoğunluk seviyor. Çocuk adam tarzında bir futbolcu, mutlu olursa hayatının performansını verebilir. İnşallah hayırlı olur...

Çevrimdışı haluk.m

Futbol aklımız ilk bilgisayar kadar yavaş çalışıyor.

3m€ fiyat çektiler daha neyini düşünüyorsun mavi ekran vermen lazım.   :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne kadar sağ bek varsa yazdılar. Bu sefer oyuncu boşta olduğu için gelirse şaşırmam  :tabe:

https://twitter.com/nergisaskinn/status/1293185787329015811

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu adam güvenilir biri mi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arkadaşi kastettim.

Bilemiyorum. Kendisi de ıslak imza yok, yatabilir yazmış yorumlarda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Bu arkadaşi kastettim.

Bana çoğu zaman @sosyalkartal'ı hatırlatıyor.

Geçen yıl birlikte Aboubakar'ı getirmişlerdi.

Çevrimdışı Erman1903

Ne kadar sağ bek varsa yazdılar. Bu sefer oyuncu boşta olduğu için gelirse şaşırmam  :tabe:

Eyvaah közcü Ahmet :D... Paylaşıyordum daha önce performansı yüksek diye ama çok değişik bir karakter. Fena taç atar, ceza sahası savunması pek yoktur.

Ben olsam bunun yerine bonservissiz Özer Özdemir'i düşünürdüm ama hoca zaten yakından tanıyor onu vardır istemiyorsa bir bildiği.

Çevrimdışı mrred

Maaşı çılgın olmuş, ben karşıydım bu adama ama çoğunluk seviyor. Çocuk adam tarzında bir futbolcu, mutlu olursa hayatının performansını verebilir. İnşallah hayırlı olur...
Cin şişeden çıktı bir kere . Alternatifleri Cisse Ze luis seferovic Akpom. Ze luis ve seferovic işi zor adamlar TR e gelmek istemiyorlar. Onları ikna etmekle falan zaman kaybedilmez. Cisse 35 yaşında tüm sezonu o adamın üstüne kurmak riskli. Balotelli pahalı o ama bonuslarda bir oyun yapabilir miyiz emin olamıyorum çünkü en az 25 maç falan oynama garantisi yazdırmak isteyebilir menajeri
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

Keş 3m euro verme ihtimali yok bu kulübün. Söylendiği gibi performans bonusları dahilindedir o 3m euro. Ki 15 20 gol atıp da bizi iyi yerlere getirecekse helal hoş olsun ancak direk 3m euro bu adama gömülür de diğer mevkiler boş kalırsa balotelli'nin evinde patlattığı havai fişek gibi patlar bu yönetim.

Çevrimdışı Erman1903

Cin şişeden çıktı bir kere . Alternatifleri Cisse Ze luis seferovic Akpom. Ze luis ve seferovic işi zor adamlar TR e gelmek istemiyorlar. Onları ikna etmekle falan zaman kaybedilmez. Cisse 35 yaşında tüm sezonu o adamın üstüne kurmak riskli. Balotelli pahalı o ama bonuslarda bir oyun yapabilir miyiz emin olamıyorum çünkü en az 25 maç falan oynama garantisi yazdırmak isteyebilir menajeri

Bonuslu falan olsa da çok para bana göre ama gündeme düştüğü için geri dönerse acayip tepki koyacak Come To Beşiktaş tayfası. Zaten sosyal medyada transfer'in yatma ihtimalinden dolayı acayip eleştiriler oldu bir iki gündür.

Bana çoğu zaman @sosyalkartal'ı hatırlatıyor.

Geçen yıl birlikte Aboubakar'ı getirmişlerdi.
Her sene gelen Abuş bu sene gelemedi. Başına bir şey mi geldi acaba?

Bilemiyorum. Kendisi de ıslak imza yok, yatabilir yazmış yorumlarda  :tabe:
Fotoğraf paylaşacakti geçen birisi :)

Çevrimdışı haluk.m

Her sene gelen Abuş bu sene gelemedi. Başına bir şey mi geldi acaba?

Renklilere yazıyorlar, biz fazla maaş veremediğimiz için ümidi kestiler  :ebebe:

Çevrimiçi yaço58

Bu sene gençlerde hep ya yedek ya sakattı bence boş transfer olur as sağ bek alıp dorukhan la orayı yedekleriz

Çevrimdışı mrred

Keş 3m euro verme ihtimali yok bu kulübün. Söylendiği gibi performans bonusları dahilindedir o 3m euro. Ki 15 20 gol atıp da bizi iyi yerlere getirecekse helal hoş olsun ancak direk 3m euro bu adama gömülür de diğer mevkiler boş kalırsa balotelli'nin evinde patlattığı havai fişek gibi patlar bu yönetim.
Brecia daki sözleşmesi 1 milyon garanti para +15 gol üstüne 1.5 milyonmuş. 1 milyonda sorun yok makul sayılır gelsin oynasın. Bonusları olmayacak şekilde bir ayar verebiliriz. Ligin ilk yarısı 15 gol atamaz herhalde ? Belli de olmaz dengesiz bu kafayı takarsa atadabilir. İlk yarıda etinden sütünden faydalanırız sonrasına bakarız. 1 milyon yarım sezon için bence de çok para ama eldeki alternatifler arasında en mantıklısı bu görünüyor. Yalnız balotelliye güvenipte yola da çıkılmaz yanına bir santrafor daha lazım. İkinci yarı da onu devreye sokarız.
The great gig in the sky

Sosyal reyiz gelse de heyecan dozu artsa biraz keşke.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rick Karsdorp, Mario Lemina ve Mario Balotelli... Planlamayı kim yaptıysa bu oyunculara 50 maç oynatamayacağımızın farkındadır umarım  :money:

https://twitter.com/MadidAsper/status/1293233807567605760

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Cisseye 600 bin ve maç başı teklif ederiz. İlk yarı cisseyi çok kullanmayız hem takıma ısınır :D. Balotelli 15 gol sınırına yaklaşınca Cisseyi sahaya sürmeye başlarız.
The great gig in the sky

Biz Paok ile eşleşince Akpom yalan mi oldu acaba?