2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2881684 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

pandemi sonrası kötü oynamış paok 10 maçta 3 galibiyet çıkarabilmişler deniyor deplasman olması kötü seyirci olmasa da deplasman deplasmandır bu turda elenirsek avrupaya baybay diyormuşuz sonraki turda elenirsek uefadan yürünüyormuş bu turu geçmek ekonomik açıdan zorunluluk turu geçersek 2 oyuncu ekleyip sonraki turu da geçersek playoffda 2 daha ekleniyormuş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

pandemi sonrası kötü oynamış paok 10 maçta 3 galibiyet çıkarabilmişler deniyor deplasman olması kötü seyirci olmasa da deplasman deplasmandır bu turda elenirsek avrupaya baybay diyormuşuz sonraki turda elenirsek uefadan yürünüyormuş bu turu geçmek ekonomik açıdan zorunluluk turu geçersek 2 oyuncu ekleyip sonraki turu da geçersek playoffda 2 daha ekleniyormuş.
Forvet şart maça kadar şuan en yakın gözüken isinde Balotelli herhalde

Çevrimiçi mayguntr

PAOK'un en tehlikeli yani bize karsi genc kadrosu. En degerli 8-9 oyuncusunun yari 27 alti, cogu 25 alti. Su an kadrolari bizden bir tik ustun gibi ama bi forvet ve sag bek cozersek su iki uc gunde turu geçeriz. ama alacagimiz oyuncularin fit ve mac yapabilecek durumda olmalari lazim, 100 kiloluk balotelli ile olacak is degil.

Çevrimdışı tangaz

balo olsun akpom olsun bizim ihtiyaçlarımızı karşılayamazlar ipleri ile kuyuya inilmez bu ikisi yerine 10 kere cisseyi seçerim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

balo olsun akpom olsun bizim ihtiyaçlarımızı karşılayamazlar ipleri ile kuyuya inilmez bu ikisi yerine 10 kere cisseyi seçerim
Ben de 3 oyuncuyu da tercih etmem  :tabe: Daha net bir isim bulmaları lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bize takır takır atacak adam lazım abi. Sağlı sollu yerden havadan O topu çizgiden geçirecek adam lazım. Forvette maceraya gerek yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

150.000.000 TL
17.5 miyon euro (kur: 8.6)
20.5 milyon dolar (kur: 7.3)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ben de 3 oyuncuyu da tercih etmem  :tabe: Daha net bir isim bulmaları lazım  :tabe:

burda da bir sürü isim konuşuldu edildi ama ben onlarında hiç birine evet budur diyemedim santrafor konusu büyük sıkıntı gibi duruyor bu nedenle ideal demiyorum ama cisse kötünün iyisi

Çevrimdışı tangaz

Bize takır takır atacak adam lazım abi. Sağlı sollu yerden havadan O topu çizgiden geçirecek adam lazım. Forvette maceraya gerek yok.

burak yılmaz vardı işi görürdü elemelerde ozzi benzeri bir indirimle elde tutmalıydık yönetim hata yaptı bence

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Almanya Liginde vardır kesin bi yerlerde vardır aradığımız adam.

https://www.transfermarkt.com.tr/simon-terodde/profil/spieler/36284

Bu arkadaş iyi skor yapıyordu geçen sene  patlamış çok az süre almış belliki gözden düşmüş.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Her turda 2 kişi ekleyebiliyoruz herhalde  :tabe:
Teşekkürler. O zaman -inşallah- gruplara kalırsak taze bir liste verebiliyoruz ellam. 
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

17.5 miyon euro (kur: 8.6)
20.5 milyon dolar (kur: 7.3)

Delik o kadar büyük ki kapanmıyor. Rakamlar küçücük kalıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Delik o kadar büyük ki kapanmıyor. Rakamlar küçücük kalıyor.
TL'nin değersizliği de topladığımız parayı değersizleştirdi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Saat 15:30 hala transfer falan yok ortada  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Tek yol: Pukki  :money:

8-10 milyon bons istiyormuş kulübü
yanisi pukki  :bye:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Arkadaşlar şimdi bu kampanya ile toplanan para miktarının 3/1'ini transfer limitine ekleyebiliyorduk galiba doğru mudur ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı haluk.m

Akşamki antrenmana kimler katılacak merakla bekliyorum.

Yabancıların hepsi ülkede mi ? 
Atiba antrenmana katılacak mı ?
Vida kalıcı gibi duruyor.

Akpom diye birini almayı planlıyorsun ama rakip olabileceğimizi hesapladık mı ? (paok elemeden sonra vermek istiyor gibi bir duyum var)

Balotelli ile görüşüp tekliften yaptıktan sonra yönetim kurulunda tekrar tartışmanın mantığı ne ? 

Borçları düşünürken diğer planlamaları savsaklamış gibiyiz.

Çevrimdışı haluk.m

Arkadaşlar şimdi bu kampanya ile toplanan para miktarının 3/1'ini transfer limitine ekleyebiliyorduk galiba doğru mudur ?

O parayı gelir olarak gösterebileceğimizi sanmıyorum, şu an sadece sponsorluk, oyuncu satışı ve uefa gelirleri eklenebilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Elenirsek UEFA'da 2. ön elemeden (Galatasaray'ın başladığı yerden) devam edeceğiz diye biliyorum.

Düzeltme: 3. ön elemeden başlıyoruz, Galatasaray'dan bir tur sonra.

[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2020, 15:49:35 tuncaboylu ]

Çevrimdışı kaan1903

Pukki ,Olunga gelsin . +50 gol +10asist yapar bu ikili.

Çevrimdışı tangaz

Elenirsek UEFA'da 2. ön elemeden (Galatasaray'ın başladığı yerden) devam edeceğiz diye biliyorum.

Düzeltme: 3. ön elemeden başlıyoruz, Galatasaray'dan bir tur sonra.

ben inan bilmiyorum radyodan duyduğumu aktardım onlarda zaten mal, toplanan bağışın 100 katı borç var yok yanlış oldu 80 yokyok 60 katı borç var diyordu kapadım orada  :D

Çevrimdışı sametbagan

uefayı hangi takım alırsa biz bu turu direk geçiyoduk bilgisi olan var mı acaba ona göre direk rakibini tutalım o takımın  :biggrinking: