ts tartışılmış, ts'nin sürpriz transferlerindeki fayda/maliyet oranı bu sene daha da artabilir. adamların teknik direktörü 3-4 sene chelsea'de scoutluk yapmış ve bu departmanla ilgili çok olumlu değerlerlendirmeleri olan bi tip. hocalığını bilemem ama oyuncu bulma konusunda ellerini güçlendirecektir. en azından belli başlı 3-4 menajerin oyuncu havuzunun ötesini görebilecekleri kesin.
bize yazılan oyuncuların sürekli tüm tr tepe takımlarına yazılıyor olması, buna sıklıkla rastlamamız tesadüf değil. akpom da aynı ekolden. jackson muleka diye genç bi oyuncu yazmışlar şaşırdım, afrika'da oynayan oyuncu nasıl listeye girebilmiş diye ama oyuncuyu aratınca baktım ki bir ay önce de fb'yle haberini yapmışlar.
menajer getirmiş takım bakıyor yine kısacası.
Trabzonspor'un örnek almamız gereken özelliği, transferleri değil diye düşünüyorum.
Asıl örnek almamız gereken özellikleri, aşağıdan çok iyi adam çıkarıyorlar.
Yusuf Yazıcı'yı geçen sene 16 milyon Euro'ya sattılar.
Uğurcan'ı 20 milyon Euro'ya Premier League'a sattıkları konuşuluyor, bir kaç güne resmileşir.
Abdulkadir Ömür'ü ellerini öpene 15 milyon Euro'ya satabilirler.
2 senede ne etti? 50 milyon Euro. Üç otuz paraya oynatıp, 420 milyon lira kazandılar. Şampiyonlar Ligi'ne kalan takım, 30 milyon Euro kazandık diye seviniyor.
Asıl kurtuluş her sene şampiyonlar Ligi'ne kalmak değil, bunu yapmak. Her sene 10-15 milyon Euro'ya satabileceğin bir altyapı oyuncusu yetiştir, şampiyonlar Ligi'nden daha karlı olursun. Üstelik bu hedefi yaparken, arada şampiyon da olursun zaten.
İlk 11'de oynatmayı planla Rıdvan'ı, Ersin'i.
Güven'in önüne bir tabur santrafor yığma, 2. santrafor Güven olsun.
Garip garip adamlar kovalayacağına, Hasic'i rotasyona sok. Yollama Fatih Aksoy'u.
Zor değil bunlar.