2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2880558 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Akil Emre

Yayını arayanlar hangi numaradan bağlanıyor, onu aldım bunu verdim  diyenlerin verdikleri paralar teyid edilebiliyor mu?

Çevrimdışı caner.eryigit

Avcı arayıp kontratı yırttım attım diyip kapatıyormuş.

Çevrimdışı tuncaboylu

ts tartışılmış, ts'nin sürpriz transferlerindeki fayda/maliyet oranı bu sene daha da artabilir. adamların teknik direktörü 3-4 sene chelsea'de scoutluk yapmış ve bu departmanla ilgili çok olumlu değerlerlendirmeleri olan bi tip. hocalığını bilemem ama oyuncu bulma konusunda ellerini güçlendirecektir. en azından belli başlı 3-4 menajerin oyuncu havuzunun ötesini görebilecekleri kesin.

bize yazılan oyuncuların sürekli tüm tr tepe takımlarına yazılıyor olması, buna sıklıkla rastlamamız tesadüf değil. akpom da aynı ekolden. jackson muleka diye genç bi oyuncu yazmışlar şaşırdım, afrika'da oynayan oyuncu nasıl listeye girebilmiş diye ama oyuncuyu aratınca baktım ki bir ay önce de fb'yle haberini yapmışlar. :) menajer getirmiş takım bakıyor yine kısacası.
Trabzonspor'un örnek almamız gereken özelliği, transferleri değil diye düşünüyorum.

Asıl örnek almamız gereken özellikleri, aşağıdan çok iyi adam çıkarıyorlar.

Yusuf Yazıcı'yı geçen sene 16 milyon Euro'ya sattılar.
Uğurcan'ı 20 milyon Euro'ya Premier League'a sattıkları konuşuluyor, bir kaç güne resmileşir.

Abdulkadir Ömür'ü ellerini öpene 15 milyon Euro'ya satabilirler.

2 senede ne etti? 50 milyon Euro. Üç otuz paraya oynatıp, 420 milyon lira kazandılar. Şampiyonlar Ligi'ne kalan takım, 30 milyon Euro kazandık diye seviniyor.

Asıl kurtuluş her sene şampiyonlar Ligi'ne kalmak değil, bunu yapmak. Her sene 10-15 milyon Euro'ya satabileceğin bir altyapı oyuncusu yetiştir, şampiyonlar Ligi'nden daha karlı olursun. Üstelik bu hedefi yaparken, arada şampiyon da olursun zaten.

İlk 11'de oynatmayı planla Rıdvan'ı, Ersin'i.
Güven'in önüne bir tabur santrafor yığma, 2. santrafor Güven olsun.
Garip garip adamlar kovalayacağına, Hasic'i rotasyona sok. Yollama Fatih Aksoy'u.

Zor değil bunlar.

[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2020, 23:18:13 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Samet Ç

Biz niye hep büyük organizasyonlarda sıkıntı yaşıyoruz

Üst üste 2.ci şampiyonluğun 2.cisinde Şampiyonluk kutlama organizasyonu bile çok amatörce idi hatırlarsanız

Platform bile doğru düzgün değildi yahu , caprazlama koymuslardi , çok büyük eksiklikler vardı , Basaksehirin koyduğu platform bile bizimkinden çok daha büyük ve gösterisliydi

Platform orta sahaya kurulur , bizimkiler ilk şampiyonlukta Batı tribünün önüne , 2.ci şampiyonlukta da orta saha ile kale arkasına yakın bir yere kurmuşlardı
Dünya'da şampiyonluk kutlaması bile yapamayan tek kulüp olabiliriz alıştım artık ben.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nevzat demir 2 Milyon

Cemil kazancı 2 milyon

Tayfun Cebi 2 milyon

Divan kurulu başkanı 1 milyon

UMUT 1 milyon

Başkanın tek tek okuduğu listede yaklaşık 12-13 milyon varmış , genel toplam 32 milyon civarıymis galiba..

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sEuL

Birakmam sitesi geri geldi :)

Sayac sifirlanmis  :ebebe:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Haha 😄😄, aynisi benim aklimdanda gecmişti, ama yapmaz
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı AigleBordeaux

Birakmam sitesi geri geldi :)

Sayac sifirlanmis  :ebebe:
Sayaçı bozdu bizim taraftar :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AvrupaKartalı

1 saat 15 dakikada 50 milyon tl  :claps: :claps:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Genel Toplam 55 milyon TL

Şimdi Yılmaz erdoğan açıkladı , hafi bakalım devam devam

Çevrimiçi sefaköykartali

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Dünya'da şampiyonluk kutlaması bile yapamayan tek kulüp olabiliriz alıştım artık ben.

Doğru ya iyi hatırlattın. Büyük rezaletti. :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

1903 adet külçe altın diyor adam

Burak Yakın isimli iş adamı

1903 adet Beşiktaş amblemli KULCE ALTIN + 251.000 TL :o_o: :o_o: :claps: :claps:

Çevrimdışı tangaz

:kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi sefaköykartali

Şimdi külçe altın var külçe altın var. 500 gr lık külçe altın da var 1000 grlık da. Hangisinden acaba  :lol: :lol:

Çevrimdışı tangaz

külçe altın 1 gr.lık külçedir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Şimdi külçe altın var külçe altın var. 500 gr lık külçe altın da var 1000 grlık da. Hangisinden acaba  :lol: :lol:

o filmlerde gördüğünüz külçe altın 13 kg.nin üzerindedir.

Çevrimdışı Akil Emre

Sordum ama önce parayı hesaba geçirip insanları öyle mi hatta bağlıyorlar.  Önce söz alınıyorsa cayanlar olacaktır.

Çevrimiçi sefaköykartali

külçe altın 1 gr.lık külçedir
gram altın 477 tl. 1903 tanesi 900 bin tlden fazla yapıyor.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2020, 23:33:23 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Samet Ç

Sordum ama önce parayı hesaba geçirip insanları öyle mi hatta bağlıyorlar.  Önce söz alınıyorsa cayanlar olacaktır.

Bilgim yok benimde.

Çevrimdışı kahyaoglueren

1903 gram olsa bile çok iyi. 477×1903=907,731 tl.

Çevrimdışı cursedofdragon

fener 2 günde 56 toplamıs biz 1 saatte 55 topladık.

Çevrimdışı levitate

nasıl gidiyor yav izlemeye üşendim
bipbipbupbup