2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2879633 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gurbetçiler elden kaçmadan onları alsaydık daha iyiydi bu arkadaşla uğraşana kadar  :tabe:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1292433334686101506

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım bu Akpom bizi yanıltır. Ben sürpriz yumurtaları hiç sevmem. Salatalık da çıkabilir  :tabe:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1292436257759526912

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Tankovic'e ısınamadım bir türlü ama Bua içinde bulunduğumuz durumda f/p olarak iyi transfer olur bence.

Tankovic ben de hayranı değilim ama bir iç forvetin ne yapması gerektiğini iyi biliyor, hep tehlikeli bölgelerde dolaşıyor.  Bua daha dinamik bir futbolcu, Tankovic kadar iç forvet tipi değil ama yakaladığı zaman affetmiyor bence gayet güzel kar yapılabilecek bir adam.

Asıl Leonardo Souza var Shabab takımında bir de ona bak, maaşı çok yüksek ama tam bir yıldız.

Çevrimdışı kaan1903

Bu Akpom'a verilen 2 m-2.5m Euro ile Lirim Kastrati alınır  sağ kanada hiç istemiyorum bu transferi..

Çevrimiçi sefaköykartali

Vah vah, kiralama bedellerine bak saçma sapan işler... 1 senelik ücretiyle yerine adam bulursun Mensah'ın.
kiralama bedeli verilmesinin sebebi atleticonun bonservisten pay almamasını sağlamak bonservis parasını kiralık gösterip atleticoya pay vermeden mensahın borcunu ödeyecekler onlar da.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lens iyi bir indirim yapsa da elimizden çıkarsak  :tabe: Ljajic'in nedense indirim yapacağını düşünmüyorum  :tabe:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1292439466532102145

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

kiralama bedeli verilmesinin sebebi atleticonun bonservisten pay almamasını sağlamak bonservis parasını kiralık gösterip atleticoya pay vermeden mensahın borcunu ödeyecekler onlar da.

Bu işin yanımıza kar kalacağını sanmıyorum, insanların sözüne güvenip bu tarz işlere girme taraftarı değilim. Kaldı ki sözünü tutacak olsa bile yarın öbürgün Kayserinin başkanı değişir de yeni gelen zart diye bizi ortada bırakırsa ağzımızı bile açamayız. Legal bir şekilde sözleşmeye koyabiliyorsak yapalım ama Fifa'nın bu tip işlere aldığı önlemler mutlaka vardır bence.

Çevrimdışı Erman1903

Olmayacak, bizi zorlayacak hedeflerin peşinde neden bu kadar koşuyoruz biz... Uyansak ya şu pembe rüyalardan bir an önce, Balotelli gibi disiplinsiz bir futbolcu, Mensah, Akpom falan bunlar bana göre saçma sapan hamleler. Şu Mensah'a takas vb gibi bir yol bulup birilerinin maaşından kurtulamayacaksak hiç girmemeliyiz. Zaten Balo - Akpom hakkında konuşmak bile istemiyorum.  Beğenmedim Sergen hoca'nın transfer mentalitesini - Şampiyon olacak takım falan diye hiç sağlam dayanağı olmayan bir masal anlatıyor bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Olmayacak, bizi zorlayacak hedeflerin peşinde neden bu kadar koşuyoruz biz... Uyansak ya şu pembe rüyalardan bir an önce, Balotelli gibi disiplinsiz bir futbolcu, Mensah, Akpom falan bunlar bana göre saçma sapan hamleler. Şu Mensah'a takas vb gibi bir yol bulup birilerinin maaşından kurtulamayacaksak hiç girmemeliyiz. Zaten Balo - Akpom hakkında konuşmak bile istemiyorum.  Beğenmedim Sergen hoca'nın transfer mentalitesini - Şampiyon olacak takım falan diye hiç sağlam dayanağı olmayan bir masal anlatıyor bence.
Biz transfer sezonun sonuna kadar menajerlere böyle diyeceğiz herhalde  :ebebe:

https://twitter.com/kaankural/status/1292230601437847552

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Biz transfer sezonun sonuna kadar menajerlere böyle diyeceğiz herhalde  :ebebe:

https://twitter.com/kaankural/status/1292230601437847552

Kulüp başkanı olsam sayısal zekası düşük adama asla planlama yaptırtmam. Sergen değil Zidane olsa fark etmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kulüp başkanı olsam sayısal zekası düşük adama asla planlama yaptırtmam. Sergen değil Zidane olsa fark etmez.
Sergen değil de kardeşi yapıyor gibi görünüyor transferleri  :tabe: Hala ortada bir kadro görmediğim için yorum yapma hakkımı saklı tutuyorum yapılanma konusunda. Ancak giderek umudum azalıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Sergen değil de kardeşi yapıyor gibi görünüyor transferleri  :tabe: Hala ortada bir kadro görmediğim için yorum yapma hakkımı saklı tutuyorum yapılanma konusunda. Ancak giderek umudum azalıyor  :tabe:

Gürsoy Yalçın hakkında daha fazla konuşup ortamı germek istemiyorum. Sadece şu kadarını söyleyeyim, o adam scout falan değil.

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu Karsdorp haberleri beni çok tedirgin ediyor. Sağ bekte bu sene yaşadığımızı tekrar yaşamamalıyız. Şansızmıza Gökhan ciddi bi sakatlık geçirmedi bu sene.
Douglas gibi müzmin sakatı daha elden çıkaramadan benzerine teklif yapıyoruz. :alala:

Yarın kamp başlıyor. Kampta sakatlık falan olursa büyük sıkıntı. Zaten sağ bek yok forvet yok stoper eksik. Ön elemeleri riske atmaya niyetliyiz gibi. Ben zaten bizde bu kura şansı varken ş.ligi gruplarına kalma ihtimalini de mucize olarak görenlerdenim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Welinton fatih kafa kafaya transfer makul.

Çevrimiçi murat

Ahmet kerim oğultürk adında bir çocuk transfer ediyormuşuz 16 yaş 1.90 boy.kaynak trt

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Ahmet kerim oğultürk adında bir çocuk transfer ediyormuşuz 16 yaş 1.90 boy.kaynak trt
Nerede oynuyormuş  hiçbir bilgi yok googleda
The great gig in the sky