2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2883991 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı sefaköykartali

Sağ bek de geliyormuş  :)

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1291883360621662210

Muhtemelen Karsdorp. Bence iyi olur. Hollanda' da taraftarın sevdiği, temaslı oynamayı seven, hırçın bir sağ bekti. Yaşı da ideal. Roma' da çok şans bulamadı ama bize gelirse iş yapacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://www.fotospor.com/haber-besiktas-doumbia-onerildi-nsame-istendi-390841

garip bi haber. kaynak oldukça dandik ama pek sallayarak da uydurulacak hikayeye benzemiyor.

çalışma ve iletişim tarzını geçersek :) nsame'nin şu sıralar bizle işi olmaz. doumbia'yla da bizim işimiz olmaz. (umarım)
O kadar çok yabancı oyuncuyla adımız anılıyor ki yerli oyuncu almayı düşünmediğimizi düşünmeye başladım  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

aslına bakarsak ismi geçen hiç bir santrafor gözü kapalı bırakın 34 maçlık ligi 40 maçlık ligde 20 gol atar diyemiyoruz bu nedenle sanki 1 klasik 2de kanada kaçabilen 3 ayrı adam alıp yürümek üçünden totalde 45+ gol 15+ asist şeetmek gerekecek hocanın işi cidden zor olacak.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

aslına bakarsak ismi geçen hiç bir santrafor gözü kapalı bırakın 34 maçlık ligi 40 maçlık ligde 20 gol atar diyemiyoruz bu nedenle sanki 1 klasik 2de kanada kaçabilen 3 ayrı adam alıp yürümek üçünden totalde 45+ gol 15+ asist şeetmek gerekecek hocanın işi cidden zor olacak.
Bu ekonomik koşullarda 1 tam adam yedeğine yarım adam almaktansa 3 yarım adam almak mı? Tam da yönetime yakışacak bir tutum olur  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Seferovic iş yapar mı @Erman1903 abi? Fazla beğenmiyordum bunu ben ta ki gs maçında marcao'yu rencide edene kadar:)

:), Seferovic kendi tarzında çok kaliteli bir santrafor ama gelir burada kral olur demek çok doğru olmaz. Durumunu şöyle açıklayalım: Üstünden oyun kuracağın değil üstüne oyun kuracağın santrafor tipidir Seferovic, yani süreç değil sonuç adamıdır - pas oyununda yoktur. Kendi kendine yetebilen, teknik kapasitesi yüksek kanat / iç forvet oyuncuları ister. Oyun tarzından çok birinci adam olmadığı için problem yaşıyor bu sezon. Yerine tercih ettikleri Vinicius da çok farklı tip değil, sadece biraz daha hareketli ve iyi dribblinci.

[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2020, 12:11:27 Erman1903 ]

Çevrimdışı worns

Entresan biir şekilde aboubakara benzetmiş öngörülmezlik bakımından fakat son vuruşları onun kadar iyi değil diyor bence videouyu dinlemelisin. En önemli özelliği istikrarsız olmasıymış. Bizim isteyeceğimiz tipte bir santrafor değil. O yüzden ana yapıyı bu adam üzerine kurmak çok yanlış olurmuş. Yanına net bir santrafor almamız lazım

bonservis ödenerek alınacak oyuncu değil bence akpom. ana planda kendine yer bulamaz. fiziksel kalitesi yüksek bir oyuncu sadece, bu nedenle hamle oyuncusu olarak iş göreceğini düşünüyordum. kasımpaşa'daki koita gibi. şu ekonomik şartlarda hamle oyuncusuna 2.5 milyon bonservis ödemek pek makul değil. ilk 11'de oynayacak diye alınıyorsa hele santrafor olarak, vah halimize diyeyim.

hamle oyuncusundan kastım da şu. akpom'un bize fayda sağlayacağı anlar, öne geçince açık alan bulacağımız dakikalar ya da özellikle rakip savunmanın yorgunluk emareleri gösterdiği dönemlerde patlayıcılığıyla tutulması zor bir efekt yaratabileceği bölümler olur. ana planda kapalı savunmaya karşı set oyununda akpom'la çok acı çekeriz.

Çevrimdışı mrred

Özellikle afrika kökenil oyunculara 700 800 hadi bilemedin 1 milyondan fazla maaş vermemek lazım. Çünkü adamlara çok para verince hemen kendilerini salıyorlar ve "hedefsiz" kalıyorlar. Bunun çok örneği var en yakın örneği diagne ve belhanda. Mental açından çok geri oldukları için belli bir ücreti garanti ettiklerinde kendilerini salmaya başlıyorlar. Akpom konusu bu bakımdan da bence şüpheli. Adam PAOK'ta 1.4 e oynuyor bu adama en fazla 1 falan vermemiz lazım yoksa kesinlikle salar ve yatışa geçer
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Bu ekonomik koşullarda 1 tam adam yedeğine yarım adam almaktansa 3 yarım adam almak mı? Tam da yönetime yakışacak bir tutum olur  :D

bu ekonomik koşullarda yapabiliyorsan buyur geç yönetime  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Bence Akpom transferi çok kötü transfer olacak. Kanat desen kariyerinde 10 maç kanat oynamışlığı yok. Bu tarz transferlerden bu sezon kaçmamız lazım. Zaten Balotelli' yi alıyoruz. Oynamak isteyen Balotelli bu ligi donunda sallar ama bu adam İstanbul' da yatışa geçerse de hiçbirimiz için sürpriz olmaz. Güvenebileceğin adam Akpom mu bence değil, üstüne üstlük 2 milyon bonservis vereceksin istatistikleri de öyle çok iyi değil.

Çevrimdışı mrred

Bonservis verdiğimiz oyuncunun maaşı mutlaka düşük olmalı . Bu kuraldan şaşmamamız lazım. Çok acılar çektik ve çekiyoruz özellikle Lens. Hem elden çıkarmak kolay olur hem de yan gelip yatmaz ve oyuncu hedefsiz kalmaz. Herkes burak sosa atiba veya belezoğlu gibi değil
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Bence Akpom transferi çok kötü transfer olacak. Kanat desen kariyerinde 10 maç kanat oynamışlığı yok. Bu tarz transferlerden bu sezon kaçmamız lazım. Zaten Balotelli' yi alıyoruz. Oynamak isteyen Balotelli bu ligi donunda sallar ama bu adam İstanbul' da yatışa geçerse de hiçbirimiz için sürpriz olmaz. Güvenebileceğin adam Akpom mu bence değil, üstüne üstlük 2 milyon bonservis vereceksin istatistikleri de öyle çok iyi değil.

her kelimesi doğru bir yorum olmuş sanki cisse kötünün iyisi ve diğerlerinden daha çok güven veriyor gibi

Çevrimdışı tangaz

bu arada bence banka yapılandırması ve dolayısı ile harcama limitleri revize olacak ama önemli olan bir an evvel olması ve transferleri hızlandırması gerekiyor zira ön eleme yaklaşıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu ekonomik koşullarda yapabiliyorsan buyur geç yönetime  :tabe:
Her sene FM'de Beşiktaş ile oynuyorum. Bana yetiyor :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

:), Seferovic kendi tarzında çok kaliteli bir santrafor ama gelir burada kral olur demek çok doğru olmaz. Durumunu şöyle açıklayalım: Üstünden oyun kuracağın değil üstüne oyun kuracağın santrafor tipidir Seferovic, yani süreç değil sonuç adamıdır - pas oyununda yoktur. Kendi kendine yetebilen, teknik kapasitesi yüksek kanat / iç forvet oyuncuları ister. Oyun tarzından çok birinci adam olmadığı için problem yaşıyor bu sezon. Yerine tercih ettikleri Vinicius da çok farklı tip değil, sadece biraz daha hareketli ve iyi dribblinci.

Biz ne istiyoruz onu kimse bilmiyor sanırım. Adı geçen santrafor oyuncularına bakıyorsun birbiriyle alakası olmayan tiplemeler her oyuncuya uygun oyunu bulma esnekliği gerçekten var mı acaba sergen yalçın'da onu geçtim hangi hoca 5 birbirine benzemeyen santrafor için 5 tane farklı oyun çıkarabilir merak ediyorum. Seferovic için teknik kapasitesi yüksek kanat / iç forvet gerekecek diyorsun fakat öyle bir oyuncu alacak mıyız sanmıyorum. Bu akpom'a söylendiği gibi 2 milyon verilmese de iyi bir santrafor + larin + güven ile devam etsek ne kaybederiz acaba?

Bu arada Marceloya da yaşlı falan diye çekiniyordum ama dün Lyon' un turda kalmasını sağlayan adamdı resmen. Ayrılmak isteyen bir oyuncuya göre aşırı motive, soğukkanlılığıyla Juventus' ta kimseye geçit vermedi Higuain' e top oynatmadı. Aouar çıktıktan sonra da kaptanlık pazubandını taktı. Lyon bırakır mı bilemiyorum ama ne olursa olsun gelmesi lazım. Tam savunmada aradığımız tecrübe.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mrred

Bu arada Marceloya da yaşlı falan diye çekiniyordum ama dün Lyon' un turda kalmasını sağlayan adamdı resmen. Ayrılmak isteyen bir oyuncuya göre aşırı motive, soğukkanlılığıyla Juventus' ta kimseye geçit vermedi Higuain' e top oynatmadı. Aouar çıktıktan sonra da kaptanlık pazubandını taktı. Lyon bırakır mı bilemiyorum ama ne olursa olsun gelmesi lazım. Tam savunmada aradığımız tecrübe.
Biz Lyon gibi oynamıcaz ki . Bizim savunma oyuncularımız orta saha çizgisine basacak. Bu açıdan da bakmak lazım.
The great gig in the sky

her kelimesi doğru bir yorum olmuş sanki cisse kötünün iyisi ve diğerlerinden daha çok güven veriyor gibi
Ben de o yüzden Balotelli riski alınıyorsa yanına Cisse' nin gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Hem Balotelli' ye o nasılsa oynarım rahatlığını vermeyecek kalibrede ve kariyerde bir oyuncu hem de yedek kalmayı bu yaşında sorun etmez, oyun sıkıştığında girip açabilir.

Biz Lyon gibi oynamıcaz ki . Bizim savunma oyuncularımız orta saha çizgisine basacak. Bu açıdan da bakmak lazım.
Şampiyon olduğumuz sene de aynı şekilde oynuyorduk yanında Tosic vardı ama Marcelo yine arkayı sağlama alan oyuncuydu. Burada işin önemli kısmı alınacak 6 numara bence. Elneny gibi bir 6 numara gelirse Wellinton Marcelo ikilisi çok doğru tandem olmamasına rağmen bize çok sorun çıkartmaz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Özellikle afrika kökenil oyunculara 700 800 hadi bilemedin 1 milyondan fazla maaş vermemek lazım. Çünkü adamlara çok para verince hemen kendilerini salıyorlar ve "hedefsiz" kalıyorlar. Bunun çok örneği var en yakın örneği diagne ve belhanda. Mental açından çok geri oldukları için belli bir ücreti garanti ettiklerinde kendilerini salmaya başlıyorlar. Akpom konusu bu bakımdan da bence şüpheli. Adam PAOK'ta 1.4 e oynuyor bu adama en fazla 1 falan vermemiz lazım yoksa kesinlikle salar ve yatışa geçer
1.4 e oynayan adam niye 1'e bize gelsin ki?

Çevrimdışı tangaz

Ben de o yüzden Balotelli riski alınıyorsa yanına Cisse' nin gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Hem Balotelli' ye o nasılsa oynarım rahatlığını vermeyecek kalibrede ve kariyerde bir oyuncu hem de yedek kalmayı bu yaşında sorun etmez, oyun sıkıştığında girip açabilir.

çok doğru birbirlerini yedekleyebilecekleri gibi çoğu maçın çoğu anında ikisini birden sahada görebiliriz sıkışan maçlarda ikisini sahaya sürüp doldur boşalta da dönersin yandan açacak orta oyununa da.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

bu arada bence banka yapılandırması ve dolayısı ile harcama limitleri revize olacak ama önemli olan bir an evvel olması ve transferleri hızlandırması gerekiyor zira ön eleme yaklaşıyor.
Haftasonu yapılacak kampanyayı bekliyorlar bence açıklamalar için. Bankalar Birliği anlaşması da daha uzun vadeye yayılacaktır ve temlikli gelirlerin bazıları açılacaktır diye düşünüyorum. Hatta kampanyada transfer bile açıklanabilir taraftarı gazlamak için. 

Çevrimdışı tangaz

1.4 e oynayan adam niye 1'e bize gelsin ki?

ben bu 1,4e de inanmadım bu arada paok 1,4 filan maaş veremez.