2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2884807 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Mensah için elimizdeki 3 gereksiz adamı vereceksek birazda paraya benden okeydir. Almak kolay göndermek çok zor oluyor. Lens örneği gözümüzün önünde gerçi en kötü sağ beki yedekletiriz

göndermek zor çünkü kontratta maaş 2+ yazıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi tolga1903

Seferovic iş yapar mı @Erman1903 abi? Fazla beğenmiyordum bunu ben ta ki gs maçında marcao'yu rencide edene kadar:)

Çevrimdışı tangaz

Hukukta muvazaa diye bir şey var. Bu dediğin tam olarak bu ve UEFA'dan veya CAS'tan döner

maryo gomez bizden giderken nerdeydi bu uefa cas muvazaa dediğin danışıklı dövüş işini çözselermiş ya. sen muvazaa işini doğru evraklarla organize edersen hiç bişey olmaz bilirsin hukukta evrak konuşur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Seferovic iş yapar mı @Erman1903 abi? Fazla beğenmiyordum bunu ben ta ki gs maçında marcao'yu rencide edene kadar:)

beni korkutan solak olması tek santrafor solaksa o takım zor ekmek yer (bknz.negredo) 
haa şu var herifin tekniği high level

Çevrimdışı tangaz

bu arada bence mensahı gese kapacak kayseri bir kere daha bize oyuncu vermeyecek bu kayseri bana güven vermiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Seferovic için teklifini yaptı!

Siyah beyazlılarda transferde hareketli günler yaşanıyor.
Beşiktaş yönetimi, Burak Yılmaz’ın ayrılığının ardından golcü transferine ağırlık verdi.
Beşiktaş’ın gündeminde yer alan forvet oyuncularında biri de Haris Seferovic.
Edinilen bilgiye göre;  Benfica forması giyen 28 yaşındaki oyuncu için kiralık olarak teklif yapıldı.
Sergen Yalçın'ın da onay verdiği Seferovic için siyah beyazlı yönetim, Benfica’dan gelecek cevabı bekliyor.
İsviçre Milli Takımı forması giyen Haris Seferovic, 3 sezondur Benfica’da oynuyor.
2018-2019 sezonunda kariyer sezonunu geçiren golcü oyuncu, Portekiz Ligi’nde 29 maçta 23 gol atıp 5 de asist yapmıştı.
Geride kalan sezon da ise Seferovic, daha çok yedek ağırlıklı forma giydi. Tüm kulvarlarda toplam 45 maça çıkan 28 yaşındaki oyuncu 9 gol ve 3 asistle oynarken bunların 22’sine ilk 11’de başladı.
Seferovic'in Benfica ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
(via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

seferovic'i göndermeye karar verdilerse bonservis kazanarak satabilecekleri bir yer bulurlar ya. kiralık zor.

Çevrimdışı sametbagan

sağbeke mutlaka ofansif oyuncu almalıyız yerli bu tanıma uyan gg den başka alternatif olmadığına göre maalesef orası yabancı olacak

rafael bu tanıma uyan bir profil.Forvet konusunda ben balotelli konusunda olumsuz değilim lakin yedeği güven veya umut olmaz.

Oraya bize cenk tosun gibi yedekliğ sorun etmeyecek girip skor yapacak oyunucu lazım.Akpom sanki bu tanıma uyuyor gibi.

alanyalı cisse olmaz ,maalesef arıza çıkartır bize olungayı hiç izlemedim o yüzden no comment

kısacası balo +akpom iklisi kağıt üzerinde bizi kotarır ikisi gol +asist 30-35 arası yapar ligde

Çevrimdışı mrred

dediklerin kağıt üzerindeki doğrular ancak doğruları uygulayabilmek için ideal koşulları oluşturmalısın kimyada bile ideal koşul oda koşulu vbvb bir sürü koşul var ve bu işler akşamdan sabaha olacak şeyler değil burası anadolu takımı değil dur ben scouting takımı kurayım 3 yıl bekleyim 5 yıl bekleyim sonra meyveleri toplayım diyemiyorsun daha kafadan hocaya akıldı yönetim hop ne genci ne scoutingi ben şampiyonluğa oynayacağım dedi kesti attı yönetimi buna karşı yönetim irade koyabildi mi? hayır, çünkü ideal koşullar yok gücü de yok. adamlar göreve geldi 3-5 ay geçmedi pandemi oldu yahu ne soutinginden bahsediyoruz kimse işleri ne filan demesin bu adamlar iş adamı korkunç bir kriz var ülkede adamların tek derdi beşiktaş değil.
Mevzu üniversite mezunu veya oxford mezunu scout değil Turizmci olup scoutluk yapan ve başarılı olan insan tanıyorum bu görme meselesidir her alaylı başarılı olamaz fakat her okullu sistem ve yöntem bildiği için en azından başarısız olmaz ve standart yakalar. Aslında oradaki hassas mesele takımın teknik direktörünün kardeşi transferlerde etkin bir rol oynuyor ve scoutları yönlendiriyor.İnsanların aklına başka şeyler gelir fakat bu konuda elimizde bir delil olmadığı için en fazla şüphe edebiliriz ve umarım kötü şeyler olmuyor diye dua ederiz ve hareketlerine dikkat ederiz .
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

maryo gomez bizden giderken nerdeydi bu uefa cas muvazaa dediğin danışıklı dövüş işini çözselermiş ya. sen muvazaa işini doğru evraklarla organize edersen hiç bişey olmaz bilirsin hukukta evrak konuşur.
https://www.ntv.com.tr/spor/mario-gomez-icin-yeni-dava-acilmayacak,pH4Ye18DNEmTOdCAvTg6EQ

Kulüp yönetim kurulu tartışmış ve dava açmamayı karar vermişler hatta kapa bildirmişler. Ben olsam açardım ama kulüp dava açmamayı tercih etmiş.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

sağbeke mutlaka ofansif oyuncu almalıyız yerli bu tanıma uyan gg den başka alternatif olmadığına göre maalesef orası yabancı olacak

rafael bu tanıma uyan bir profil.Forvet konusunda ben balotelli konusunda olumsuz değilim lakin yedeği güven veya umut olmaz.

Oraya bize cenk tosun gibi yedekliğ sorun etmeyecek girip skor yapacak oyunucu lazım.Akpom sanki bu tanıma uyuyor gibi.

alanyalı cisse olmaz ,maalesef arıza çıkartır bize olungayı hiç izlemedim o yüzden no comment

kısacası balo +akpom iklisi kağıt üzerinde bizi kotarır ikisi gol +asist 30-35 arası yapar ligde
Akpom'u acaba skorer kanat olarak mı düşünüyoruz  :alala: Bu Seferovic ve Bolotelli haberlerinden sonra öyle düşünmeye başladım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

beni korkutan solak olması tek santrafor solaksa o takım zor ekmek yer (bknz.negredo) 

Yanına şu akpom mu gelecek acaba bizimkiler bir tane bonservisiyle bir tane de kiralık oyuncu alacaklar sanırım ön tarafa muhtemelen larin'i satacaklar umut nayır'da kiralanır veya satılır seferovic ya da balotelli, akpom ve güven olacak gibi yeni üçlümüz mevcut ekonomik şartlarda fena gözükmüyor gibi

Çevrimdışı mrred

Sörloth  ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı sefaköykartali

Herkese selamlar, üç gündür foruma girmeye çalışıyorum ama mobilden, bilgisayardan giremedim. Bakım falan mı vardı?

Çevrimdışı tangaz

Mevzu üniversite mezunu veya oxford mezunu scout değil Turizmci olup scoutluk yapan ve başarılı olan insan tanıyorum bu görme meselesidir her alaylı başarılı olamaz fakat her okullu sistem ve yöntem bildiği için en azından başarısız olmaz ve standart yakalar. Aslında oradaki hassas mesele takımın teknik direktörünün kardeşi transferlerde etkin bir rol oynuyor ve scoutları yönlendiriyor.İnsanların aklına başka şeyler gelir fakat bu konuda elimizde bir delil olmadığı için en fazla şüphe edebiliriz ve umarım kötü şeyler olmuyor diye dua ederiz ve hareketlerine dikkat ederiz .

işte bu nedenlerle şuan ideal koşullarda değiliz dedim ya burda hepimiz iyi kötü atıp tutuyoruz ama bir de hayatın gerçeği var şuan dünyada pandemiden ekonomisi etkilenmeyen ülke yok biz muhtemelen en kötü durumlardan birindeyiz bulgar levası bile her gün daha çok tepemize çıkıyor bu yöneticiler iş adamı adamlar işyerlerini maaş ödemelerini filan yapabiliyorsa öpüp başlarına koysunlar zaten berbat ekonomik koşullarda kulübü devraldılar fikret ormandan üstüne bir de pandemi olduve bu koşullar doğruları uygulayabilecek koşullar değil el yordamıyla bişiler yapacaklar belli ki ama ben sergenden ümitliyim öyle hileli akçeli işlere girecek bir tip değil girerse de o zaman gömeriz  :D

Çevrimdışı tangaz

https://www.ntv.com.tr/spor/mario-gomez-icin-yeni-dava-acilmayacak,pH4Ye18DNEmTOdCAvTg6EQ

Kulüp yönetim kurulu tartışmış ve dava açmamayı karar vermişler hatta kapa bildirmişler. Ben olsam açardım ama kulüp dava açmamayı tercih etmiş.

belgeler ve deliller ışığında fikrini görmek gerek nihayetinde belgeler ve delillere göre işlem yapmışlardır haa başkan f.ormandı güvenilmez biri olduğu için açık kapı da bırakıyorum

Çevrimdışı tangaz

Sörloth  ?

45 yaşındayım 35 sene*4 büyükler*8 santrafor = 1120 forvetten bir sörloth çıkmış işte  :bandit:

Çevrimdışı mrred

Akpom konusu da kiralık olsa iyi olur fakat adamın 1 senelik sözleşmesi kaldığı için kiralık vermezler. O yüzden kulüp bir risk alıyor enteresan bir oyuncu fakat oyuncunun en büyük problemi maç içinde veya maç maç "istikrar" yakalayamıyor olmasıymış. Bir de şut tekniği çok iyi değilmiş özellikle uzaktan şutlarda zayıf kalıyormuş. Onun dışında çok değişik özellikleri varmış. Merak edenler için burada bir arkadaşın görüşleri var. Bu arkadaş işinde iyi birine benziyor. Twitterdan takip ediyorum tutturmadığı transfer yok Balıkesirin eski scoutuymuş

The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Akpom konusu da kiralık olsa iyi olur fakat adamın 1 senelik sözleşmesi kaldığı için kiralık vermezler. O yüzden kulüp bir risk alıyor enteresan bir oyuncu fakat oyuncunun en büyük problemi maç içinde veya maç maç "istikrar" yakalayamıyor olmasıymış. Bir de şut tekniği çok iyi değilmiş özellikle uzaktan şutlarda zayıf kalıyormuş. Onun dışında çok değişik özellikleri varmış. Merak edenler için burada bir arkadaşın görüşleri var. Bu arkadaş işinde iyi birine benziyor. Twitterdan takip ediyorum tutturmadığı transfer yok Balıkesirin eski scoutuymuş

Bence Akpom'un en önemli artısı İngiliz olması. Eğer iş yaparsa iyi paraya satma ihtimalimiz çok yüksek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

işte bu nedenlerle şuan ideal koşullarda değiliz dedim ya burda hepimiz iyi kötü atıp tutuyoruz ama bir de hayatın gerçeği var şuan dünyada pandemiden ekonomisi etkilenmeyen ülke yok biz muhtemelen en kötü durumlardan birindeyiz bulgar levası bile her gün daha çok tepemize çıkıyor bu yöneticiler iş adamı adamlar işyerlerini maaş ödemelerini filan yapabiliyorsa öpüp başlarına koysunlar zaten berbat ekonomik koşullarda kulübü devraldılar fikret ormandan üstüne bir de pandemi olduve bu koşullar doğruları uygulayabilecek koşullar değil el yordamıyla bişiler yapacaklar belli ki ama ben sergenden ümitliyim öyle hileli akçeli işlere girecek bir tip değil girerse de o zaman gömeriz  :D
Bence de girmez ben de öyle yapacağını sanmıyorum fakat insanlar şüphe edebilir normal ...
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bence Akpom'un en önemli artısı İngiliz olması. Eğer iş yaparsa iyi paraya satma ihtimalimiz çok yüksek  :tabe:
Entresan biir şekilde aboubakara benzetmiş öngörülmezlik bakımından fakat son vuruşları onun kadar iyi değil diyor bence videouyu dinlemelisin. En önemli özelliği istikrarsız olmasıymış. Bizim isteyeceğimiz tipte bir santrafor değil. O yüzden ana yapıyı bu adam üzerine kurmak çok yanlış olurmuş. Yanına net bir santrafor almamız lazım
The great gig in the sky

Çevrimdışı sefaköykartali

Akpom'u acaba skorer kanat olarak mı düşünüyoruz  :alala: Bu Seferovic ve Bolotelli haberlerinden sonra öyle düşünmeye başladım  :tabe:
TM' e göre Kariyerinde 176 maç santrafor oynamış, sol kanat ve sağ kanatta toplam 10 maçı yok. Bence riskli.

Çevrimdışı worns

https://www.fotospor.com/haber-besiktas-doumbia-onerildi-nsame-istendi-390841

garip bi haber. kaynak oldukça dandik ama pek sallayarak da uydurulacak hikayeye benzemiyor.

çalışma ve iletişim tarzını geçersek :) nsame'nin şu sıralar bizle işi olmaz. doumbia'yla da bizim işimiz olmaz. (umarım)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Entresan biir şekilde aboubakara benzetmiş öngörülmezlik bakımından fakat son vuruşları onun kadar iyi değil diyor bence videouyu dinlemelisin. En önemli özelliği istikrarsız olmasıymış. Bizim isteyeceğimiz tipte bir santrafor değil. O yüzden ana yapıyı bu adam üzerine kurmak çok yanlış olurmuş. Yanına net bir santrafor almamız lazım
Ben daha önce izlemiştim bu videoyu. Akpom'u neden istediğimizi çözemiyorum onun için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Seferovic için Benfica'ya kiralama teklifi yapmışız.