2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2887536 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

bizim harcama limiti bu yıl şlden para gelse bile seneye epey düşecektir banka anlaşmasının şuan faizini yapıyoruz seneye hesap görülürken anapara ödemesi devreye girecek şuan fenerin limitleri civarı limitlerle karşı karşıya kalmamız kaçınılmaz son gibi duruyor.
Anaparayı o kadar kısa süre içerisinde ödememiz imkansız. Ayrıca dedik ki ödeyelim ve ödedik bir şekilde. Borcumuz bitmiyor. Çünkü anlaşma borcun tamamını kapsamıyor. Yani başarısız olma lüksümüz yok. Başarısız olursak oyuncu satmak zorundayız  :tabe: Zaten bunun için yabancı kuralını getiriyorlar. Yoksa Anadolu kulüpleri dört büyükleri çiğ çiğ yeme potansiyeline sahip borçsuz oldukları için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

bizim harcama limiti bu yıl şlden para gelse bile seneye epey düşecektir banka anlaşmasının şuan faizini yapıyoruz seneye hesap görülürken anapara ödemesi devreye girecek şuan fenerin limitleri civarı limitlerle karşı karşıya kalmamız kaçınılmaz son gibi duruyor.

Son seneki %80 ödeme feci bir şey abi...

Çevrimdışı tangaz

Sadece bizi değil herkesi bu anlaşmaya sokup kaçıp giden kişi Fikret Orman. Bonservissiz getirdiği oyunculara dünyaları veren adam  :money:

yatacak yeri yok diyebilirmiyiz?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

yatacak yeri yok diyebilirmiyiz?
Ona karar verebilecek kişi ben değilim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sametbagan

Yaşı ilerlemiş oyuncuların gelip bizi kurtarmasını beklemek komik oluyor. Tabi Fabri kaleci olduğu için durum farklı. Bu şartlarda ben de gelsin diyeceğim neredeyse. Bakalım bir kadromuzun iskeleti oluşsun da ona göre karar veririz. Şu an takımın bazı bölgelerinde hiç oyuncu yok.
İşte ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar maalesef.Serkan -begoviç-harun-fatih adı bizimle anılan kaleciler
daha sağ bek koca bir boşluk atibayı yedeğe atacak 6 no ve skorer 8 biri leblebici 2 forvet vida giderse stoper.
valla seneye ersin ve rıdvan hariç bütün kadro değişecek sanırım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son seneki %80 ödeme feci bir şey abi...
GS Haziran'da 200 milyon TL faiz borcunu ödeyemeyip Kasım ayına ötelemiş. Faizi bile ödeyemeyen kulüpler ana parayı asla ödeyemez. Kulüplere kayyum atayıp satacak bankalar anlaşma revize edilmezse. Arap sermayesi hayırlı olsun  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ona karar verebilecek kişi ben değilim  :tabe:

abimiz bonservis ödemeyi sevmiyorum die şekil de yapıyordu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşte ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar maalesef.Serkan -begoviç-harun-fatih adı bizimle anılan kaleciler
daha sağ bek koca bir boşluk atibayı yedeğe atacak 6 no ve skorer 8 biri leblebici 2 forvet vida giderse stoper.
valla seneye ersin ve rıdvan hariç bütün kadro değişecek sanırım
1 kaleci + 2 Sağ Bek + 2 Stoper (en az) + 1 Sol Bek + 1 Sağ Kanat + 2 Orta Saha (en az) + 2 Forvet = 11 oyuncu gelmesi lazım  :tabe: Bu da takımı baştan dizayn etmek demek zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

GS Haziran'da 200 milyon TL faiz borcunu ödeyemeyip Kasım ayına ötelemiş. Faizi bile ödeyemeyen kulüpler ana parayı asla ödeyemez. Kulüplere kayyum atayıp satacak bankalar anlaşma revize edilmezse. Arap sermayesi hayırlı olsun  :tabe:

bizleri araplar alır feneride ali koç

Çevrimdışı tangaz

1 kaleci + 2 Sağ Bek + 2 Stoper (en az) + 1 Sol Bek + 1 Sağ Kanat + 2 Orta Saha (en az) + 2 Forvet = 11 oyuncu gelmesi lazım  :tabe: Bu da takımı baştan dizayn etmek demek zaten  :tabe:

60 maç yapacağız ya bu saydıklarına da 5-6 rotasyon koy ordan abicim

Çevrimdışı MUSTAFA_

abimiz bonservis ödemeyi sevmiyorum die şekil de yapıyordu
Negrado'ya 1.5 yılda 14 milyon euro ödedikten sonra bonservis vermese ne yazar? İyi transferlerinin hakkını yemeyelim ama kötüler de çok kötüydü  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bizleri araplar alır feneride ali koç
İşin kötüsü bizi satın alan Araplar İngiliz kulüplerini alanlar gibi çok zengin olmayacaklar. Buraya para kazanmaya gelecekler. Batan geminin malları bunlar olacak durumumuz. Ben çok iyi yöneteceklerini düşünmüyorum :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

60 maç yapacağız ya bu saydıklarına da 5-6 rotasyon koy ordan abicim
Daha elimizdekiler gidecek. Sen oraya bir 2-3 tane daha ekle  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Negrado'ya 1.5 yılda 14 milyon euro ödedikten sonra bonservis vermese ne yazar? İyi transferlerinin hakkını yemeyelim ama kötüler de çok kötüydü  :tabe:

adam sadece günü kurtarma derdindeymiş ve batağa sürüklemiş 12 milyon bons 1 milyonda maaşlı brezilyalı getirse en azından tutarsa satma şansın olurdu. negredonun hanımı filan ağlarken taraftarda üzülüyordu burada

Çevrimdışı MUSTAFA_

adam sadece günü kurtarma derdindeymiş ve batağa sürüklemiş 12 milyon bons 1 milyonda maaşlı brezilyalı getirse en azından tutarsa satma şansın olurdu. negredonun hanımı filan ağlarken taraftarda üzülüyordu burada
Geçen gün doğum gününü Beşiktaş formasıyla kutladı diye tekrar gelsin dediler sosyal medyada. Gerçekten inanılmaz. Yüksek bonservis görece düşük maaş işine de girdi gitmeden önce. Sonucu ortada. Birileri cebini doldurmuş herhalde yine. Türkiye'de bu değişmiyor: Yedi ama bir şeyler yaptı  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sinan23

Raheem lawal a da teklif yapicaz yakında.

Çevrimdışı tangaz

bu arada dün 8,2 olan euro şuan 8,35 oldu harcama limitimiz düşmeye dewam ediyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu arada dün 8,2 olan euro şuan 8,35 oldu harcama limitimiz düşmeye dewam ediyor
O limitte kuru sabitlemezlerse limiti aşıp ceza almayan takım kalmaz sezon sonunda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Balotelli gelmiş diyorlar Twitterda

Çevrimdışı haluk.m

Mino riola'nın oyuncusu şu parasızlıkta bize gelmez, geliyorsa da Gomez gibi 1 sezon durup kaçar  :evillol:     

2 Gündür siteye girmeye çalışıyorum, duyumcular tat vermiyor site de kapalı olunca kötü oldu  :by2:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tatilde 100 kilo olmuş. Ben istemem açıkçası  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Tatilde 100 kilo olmuş. Ben istemem açıkçası  :tabe:
Twitter da herkes geldi diyor bilmiyorum bende son durumunu falan

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çarşamba günü için bir orta saha ve forvet antremanda olacak diyorlar. Pazar günü yardım kampanyasında mı açıklayacaklar acaba  :alala:

https://twitter.com/mikserin/status/1291785432770981889

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★