2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2888467 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Buradan bir 4,9 düşmek lazım. Caner,Gökhan,Diaby gitti. Douglas,Roco,Mirin,Boyd, Larin' i yollarsak 6.125 milyon da oradan açılıyor. Necip indirim yaptı, Atiba daha ucuza oynar, Lens' le Ozzy de indirse 3 milyon da oradan tasarruf ederiz. Sadece bu şekilde 13-14 milyon € tasarruf etmiş oluyoruz maaştan. Vida ve Ljajic' de giderse sadece maaştan 5,75 inmiş oluyor. Bonservisleri de aşağı yukarı 10 milyon getirse, aşağı yukarı 27-28 milyonluk tasarruf yapmış oluyoruz. Ljajic' le Vida' yı çok bekletmeden güzel teklif varsa verelim. Vida' ya alacaklarından da kurtulup hiç para ödemeden Marcelo+Rafael takası da kötü iş olmaz.
Vida'yı göndermeye bu kadar kasmak yerine,. kendisiyle anlaşarak senelik maaşını 2.5 milyona düşürmek iyi bir çözüm olabilir.

Seneye Euro 2021 futbol şampiyonası var ve iyi bir pazar olacak. Sözleşmesinin son senesine girmiş ve 2.5 milyon Euro alan Vida'yı iyi bir bonservisle satmak zor olmaz. Kendisi de gitmeyi kabul eder.

Çevrimdışı tuncaboylu

West Bromwich Albion are willing to pay £12 million to sign Adem Ljajic and Domagoj Vida from Besiktas, according to claims from Fanatik.

#wba

Twitterda wba sayfası böyle bi haber atmış ahh keşke doğru olsa...
Fanatik haberi, ciddiye almaya değmez.

Çevrimdışı cursedofdragon

Vida'yı göndermeye bu kadar kasmak yerine,. kendisiyle anlaşarak senelik maaşını 2.5 milyona düşürmek iyi bir çözüm olabilir.

Seneye Euro 2021 futbol şampiyonası var ve iyi bir pazar olacak. Sözleşmesinin son senesine girmiş ve 2.5 milyon Euro alan Vida'yı iyi bir bonservisle satmak zor olmaz. Kendisi de gitmeyi kabul eder.

2.5 milyon € maaş bizi aşar 1 milyon € üstü hayal o da o paralar oynamaz zaten oyuncu almak için gelir şart.

Ljajic ve Vida gider.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gitmesi gereken oyuncular benim gözümde ;

Utku
Vida
Fatih
Mirin
Roco
Douglas
Necip
Oğuzhan
Muhayer
Sedat
Adem
N'koudou
Boyd
Lens
Larin
Güven
Umut
Kim kalıyor yani?

Çevrimdışı tuncaboylu

2.5 milyon € maaş bizi aşar 1 milyon € üstü hayal o da o paralar oynamaz zaten oyuncu almak için gelir şart.

Ljajic ve Vida gider.
Aşacak bir şey yok, fazla takıntı yaptık.

Bu sene 2.5'a oynatırsın, seneye Euro 2021 sonrası 5'e satarsın. Bu sene 1 milyon kâr edeceğim diye bu ihtimali göz ardı etmemek lazım, yönetim biraz daha kurnaz olmalı

Fanatik haberi, ciddiye almaya değmez.

fanatiğin haberi uydurmada 2'si 12 milyon sterlin eder bu arada.

Hatta daha fazlası 15-16 milyon € su var satmamız lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

kimse.

Yeni bir Beşiktaş.
Bunalr giderse yerlerine Alanyaspor'luları ve Konyaspor'luları dolduracaklar.

Gavurların bir sözü var:

Be careful what you wish for.

Bu sene 2.5'a oynatırsın, seneye Euro 2021 sonrası 5'e satarsın. Bu sene 1 milyon kâr edeceğim diye bu ihtimali göz ardı etmemek lazım, yönetim biraz daha kurnaz olmalı

Bu sene 6'ya satsak 3.5 milyon € maaşından kurtulsak daha mantıklı değil mi ?

Kaldı ki senin söylediğin ile satılacağı garanti değil euro2021 de çok kötü hatalar yatpı diyelim 32 yaşında sene 2.5 milyon € alan adam en az 3 sene daha elimiz de patlayacak dost musun düşman mısın ? :D

Çevrimdışı tuncaboylu

fanatiğin haberi uydurmada 2'si 12 milyon sterlin eder bu arada.

Hatta daha fazlası 15-16 milyon € su var satmamız lazım.
Ben sana olacağı söyleyeyim:

Vida alacaklarına karşılık bedava gönderilir. Sonra da "İçeride 1.5 milyon alacağı vardı, kalan 2 senelik sözleşmesinden 7 milyon Euro alacaktı. 8.5 milyon Euro (70 milyon TL) tasarruf ettik." diye servis edilir.

Belki Ljajic'i 5 milyon Euro'ya satarız, onla da eski kulübüne kalan borcunu öderiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sene 6'ya satsak 3.5 milyon € maaşından kurtulsak daha mantıklı değil mi ?

Kaldı ki senin söylediğin ile satılacağı garanti değil euro2021 de çok kötü hatalar yatpı diyelim 32 yaşında sene 2.5 milyon € alan adam en az 3 sene daha elimiz de patlayacak dost musun düşman mısın ? :D
6 teklif varsa, bugün satılsın canım.

Ama ben alacaklarına karşı bonservisini vermelerinden korkuyorum.

Çevrimdışı haluk.m

2022'de son senesi olacak ve Avrupa kupasında iyi performans gösterirse 3m €'a bonservisini alabilir duruma gelecek. 

Şimdi gönderebiliyorsak göndermek daha karlı, ilerleyen senelerde ne olacağını bilmiyoruz.  Gördüğünüz gibi 1.5m € kar etmek için  34 yaşında olacak Vida'ya 2.5m € vermek mantıklı değil. 

Bunalr giderse yerlerine Alanyaspor'luları ve Konyaspor'luları dolduracaklar.

Gavurların bir sözü var:

Be careful what you wish for.

Anadoluda ki oyuncular elimiz de ki oyunculardan daha iyi. :) Anadoludan alsınlar avrupadan genç alsınlar avrupadan ümit vaat eden genç yabancı oyuncu alsınlar ayrıca o yönetim ile hocanın bileceği iş doğru başarıya aç kadro kurulsun da anadoludan alınmış avrupadan alınmış çok farketmez.Anadoludan diye beğenmediğimiz oyuncular örnek mensah atl madridten alındı kayseri atl madridten alıyor biz nereden alıyoruz çok takılmamak lazım yani :)

Avrupa kendine baksın "Eyy avrupa sen kimsin ya ?"

Çevrimdışı sefaköykartali

Gitmesi gereken oyuncular benim gözümde ;

Utku
Vida
Fatih
Mirin
Roco
Douglas
Necip
Oğuzhan
Muhayer
Sedat
Adem
N'koudou
Boyd
Lens
Larin
Güven
Umut
Nkoudou, Güven gitmez. Lensle Oğuzhan da indirim yaparsa kalır, yapmazsa giderler. Necip kaldı, muhayer de kiralanır belki ama elden çıkarılmaz. Geri kalanı gider diye düşünüyorum. Gitmeli de zaten. Yeni bir takım kuracağız 14-15 transfer şart.

Çevrimdışı sefaköykartali

abi belki 2 milyona çekerse olur ama o kadar indirim yapacağını hiç sanmıyorum. 6 7 teklif varsa 2.5a indirip devam etmek mantıksız olur ama teklif yoksa mecbur indirip devam edeceğiz.  En kötü Marcelo+Rafael alırlar.

Nkoudou, Güven gitmez. Lensle Oğuzhan da indirim yaparsa kalır, yapmazsa giderler. Necip kaldı, muhayer de kiralanır belki ama elden çıkarılmaz. Geri kalanı gider diye düşünüyorum. Gitmeli de zaten. Yeni bir takım kuracağız 14-15 transfer şart.

Benim yazdığım isimlerin çoğu gidecek zaten  :tabe:

Ben daha fazla gitmesini istiyorum sadece :)
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2020, 23:25:46 cursedofdragon ]

Çevrimdışı celiker1

Futbol federasyonu harcama limiti kararlarına sadık kalırsa önümüzdeki sene bankalar birliği anlaşmasındaki ana para ödemelerimizde başlayacağı için limitimiz bugün açıklanan Fb seviyelerine inebilir.Bu yüzden alacağımız oyuncuları kiralama taraftarıyım
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Futbol federasyonu harcama limiti kararlarına sadık kalırsa önümüzdeki sene bankalar birliği anlaşmasındaki ana para ödemelerimizde başlayacağı için limitimiz bugün açıklanan Fb seviyelerine inebilir.Bu yüzden alacağımız oyuncuları kiralama taraftarıyım
Onun için bu sene Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak zorundayız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Douglas erzuruma gidiyormuş
bonservis kazanır mıyız  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Douglas erzuruma gidiyormuş
bonservis kazanır mıyız  :D
Maaşından kurtulalım da bonservisi kusur kalsın.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence Abdullah hoca dersini aldı, birçok tabusundan kurtulmuştur diye tahmin ediyorum bence gittiği yerde iş de yapacak ama çok kötü bir izlenim bıraktı aynı Milli takımda olduğu gibi...
Abdullah Avcı Hoca falan değil abi bunu söylemekten insanlara anlatmaya çalışmaktan dilimde tüy bitti

Başakşehir 5 senedir şampiyonluğa oynuyor , Bıraktığı sezon Başakşehir şampiyon oldu

Bize geldi bizi bitirdi , Sergen Hoca 12.ci hafta falan gelişeymiş şampiyon olma ihtimalimiz çok çok fazlaymış bunu da gördük alınan sonuçlar sonrasında
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Douglas gidince limite +800 bin euro daha yazıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

bedelsiz bir şekilde gidecekmiş douglas oda olur bedelsiz geldi bedelsiz gitsin +800 bin € maaştan kurtulalımn.

Çevrimiçi Samet Demir

bedelsiz bir şekilde gidecekmiş douglas oda olur bedelsiz geldi bedelsiz gitsin +800 bin € maaştan kurtulalımn.
Artık yeni alınacak adamları çok iyi irdelemeleri lazım. Bu sene adam yattığı yerden 800bin kazanacak.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1-2 tane orta sıra Anadolu takımından adam alırsın ,sırıtmaz.Tosic gibi.Bu yüzden 2-3 tane alınmasın karşı değilim.Ama 5-6 tane adam alırsan o olmaz işte ! Samet Aybaba döneminde bile yapmadık bu hamleleri.Para yok para yok 700 vereceğin adam kim bakmıyorsun.Gökhan ve Caner'i 500 daha vermemek için gönderiyorsun ama sen çok daha vasat adamlara aynı fiyatı/daha fazlasını veriyorsun.Ee ne anladık bu işten ? Git yabancı kaleci kirala aynı fiyata veya 100-200 fazlasına.Yine olmayacaksa Ersin çıksın oynasın artık.Yerli kaleci olarak Mert (imkansız zaten gelmesi) veya en kötü Volkan'ı almadıktan sonra niye zorluyorlar ki ?
Zamanında @Necmi abi ANC gelirse Anadolu takımına döneriz diye defalarca söylemişti burada ama hiçbirimiz inanmamıştık :money: :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık