2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2891504 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu limitlerden sonra Gökhan Gönül kalır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

Güncel kurla 36.25 milyon euro gibi bir limit oluşmuş oldu sapmalarla beraber. Tabi ki hile yapilmazsa sözleşmelerde trabzon en son asgari ucrete oynatıyordu.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2020, 12:28:08 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı Erman1903

genel olarak trde de bizde de saçma sapan bir maaş skalası var. sadece ts bir kaç senedir pozitif örnek olarak ayrışıyordu. necip'in büyük fedakarlık yaptığı, devasa indirime gittiği sözleşmesinin sonunda alacağı yıllık ücret kanga'dan fazla.
Biz de koz veriyoruz oyuncuların eline, kendilerini nimetten sayıyorlar.  Biraz geri durmayı bilsek 100-200 aşağısına imzalardı ikisi de ama yine de önceki yıllara göre buna da şükür diyorum artık.

rafael'e bi de 1.5-2 milyon yıllık ücret verilir ve bence de yatırım yapılacak oyuncu değil. nazım konusunda da katılıyorum defansif falsosu çok fazla. lazaro yine çabukluğuyla, ofansif artısıyla filan fark yaratabilir sol tarafta da daha defansif bir bekimiz olacağını düşünürsek. ideal oyuncu değil bence de ama bu yoklukta sevinirim lazaroya.

Herkes cesaret edemez Lazaro gibi oyuncu üzerinden planlama yapmaya ama Sergen hoca gözünü karartır ve adamım bu derse saygı duyarım. Bariz bir yeteneği - havası olan topçu, zaten değerine de yansımış. 

Çevrimdışı Akil Emre

Güncel kurla 36.25 milyon euro gibi bir limit oluşmuş oldu.
Feneri görünce kötünün iyisi olmuş. Tam bizim başkana göre ne çok fazla ne çok eksik

Çevrimdışı sefaköykartali

Güncel kurla 36.25 milyon euro gibi bir limit oluşmuş oldu sapmalarla beraber. Tabi ki hile yapilmazsa sözleşmelerde trabzon en son asgari ucrete oynatıyordu.
Bunun içinde bonservis, maaş, takım personel giderleri vs. her şey dahil mi, yoksa transfer bütçesi mi bu?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Feneri görünce kötünün iyisi olmuş. Tam bizim başkana göre ne çok fazla ne çok eksik

Fenerin elindekileri satması lazım öncelikle. Onlar bizden Gökhan Gönül falan alamazlar  :tabe: GS de iyi görünüyor ama maaşlar çok yüksek. Onlar da satmadan oyuncu falan alamazlar. Zaten GS ile aramızdaki farkın büyük bölümünü tek başına Falcao kapatıyor  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

Necip 4 milyon tl ye indiyse euro bazlı 0.48 milyon euro yapıyor. 300 bin euro civarına inseydi keşke.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunun içinde bonservis, maaş, takım personel giderleri vs. her şey dahil mi, yoksa transfer bütçesi mi bu?
Hepsi dahil anladığım kadarıyla  :tabe: Onun için kiralık ve serbest oyuncular üzerinden yürüyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Necip 4 milyon tl ye indiyse euro bazlı 0.48 milyon euro yapıyor. 300 bin euro civarına inseydi keşke.
Eski maaşından kurtulduk ya ona bakalım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı doganay

GS nin neden bukadar çok yuksek

Çevrimiçi kahyaoglueren

Eski maaşından kurtulduk ya ona bakalım  :tabe:
KAP'a bildiriliyor mu sozlesme yenilemeleri acaba? Şeffaflıktan bahsediyorsak hepsinin ücretlerini açıklasak iyi olabilir. Sanırım tabloda ilk güncelleme necip ile geliyor. Darısı rocoyu ve douglas'ı tablodan silmeye.

Çevrimdışı MUSTAFA_

GS nin neden bukadar çok yuksek
Harcama limiti son 3 yılın ortalamasına bakılarak hesaplanıyor. Onlar da 2 sene Şampiyonlar Ligi'ne gittikleri için bu kadar yüksek harcama limitine sahipler  :tabe: Seneye başarı elde edemezlerse onlar da bizim seviyemize inecekler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

KAP'a bildiriliyor mu sozlesme yenilemeleri acaba? Şeffaflıktan bahsediyorsak hepsinin ücretlerini açıklasak iyi olabilir. Sanırım tabloda ilk güncelleme necip ile geliyor. Darısı rocoyu ve douglas'ı tablodan silmeye.
Ben birazdan güncelleyip tabloyu tekrar paylaşacağım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sefaköykartali

Hepsi dahil anladığım kadarıyla  :tabe: Onun için kiralık ve serbest oyuncular üzerinden yürüyoruz  :tabe:
Geçen sene 52 milyon € ymuş sınırlama %30 sapma ile. Bu sene 36 milyon € sapma dahil. 16 milyon € düşürmek zorundayız. Elneny, Ruiz, Karius, Diaby gitti. Oğuzhan, Ljajic ve Vida' nın maaşlarından çıkarsak anca düşürürüz. Ljajic ve Vida' dan gelen bonservis de artı olur bize. İşimiz çok zor, ama rakiplerimizin işi daha da zor. GS sadece Falcaoya 50 m tl ödeyecek zaten. Fb desen bütçe vermemişler transfer yapamayacaklar.

Çevrimdışı Erman1903

burada yaza yaza sonunda Olunga'yı da listeye ekletmişsiniz  :D

Olunga zaten 1-2 sene önceden kulübün takip ettiği bir isim diye biliyorum abi. Yeter ki şu menajerlerin eline düşmesinler, kendi aklımız fikrimiz olsun başka bir şey istemiyorum. Bu arada Welinton ve N'Sakala bence de kötü transferler değiller. Bana göre maaşları biraz daha düşük olabilirdi ama huyunu suyunu bildiğimiz adamlar hiç olmazsa. Lakin bu Anadolu'dan yabancı olayını bence daha fazla abartmamalıyız, en azından As oyuncu olarak bakmayalım-düşeş yakalarsak ilgilenelim falan; birinci planımız bu adamlar olursa sonra sıkıntı yaşayınca üzülmenin anlamı olmaz.

Çevrimdışı doganay

Harcama limiti son 3 yılın ortalamasına bakılarak hesaplanıyor. Onlar da 2 sene Şampiyonlar Ligi'ne gittikleri için bu kadar yüksek harcama limitine sahipler  :tabe: Seneye başarı elde edemezlerse onlar da bizim seviyemize inecekler  :tabe:
Beter olsunlar , temennimiz bu yönde

Çevrimdışı celiker1

Beter olsunlar , temennimiz bu yönde
Yansın bütün renkiler. (...)
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Olunga zaten 1-2 sene önceden kulübün takip ettiği bir isim diye biliyorum abi. Yeter ki şu menajerlerin eline düşmesinler, kendi aklımız fikrimiz olsun başka bir şey istemiyorum. Bu arada Welinton ve N'Sakala bence de kötü transferler değiller. Bana göre maaşları biraz daha düşük olabilirdi ama huyunu suyunu bildiğimiz adamlar hiç olmazsa. Lakin bu Anadolu'dan yabancı olayını bence daha fazla abartmamalıyız, en azından As oyuncu olarak bakmayalım-düşeş yakalarsak ilgilenelim falan; birinci planımız bu adamlar olursa sonra sıkıntı yaşayınca üzülmenin anlamı olmaz.

dediğim gibi çok ideal değiller ama kötüde değiller inşallah bir duşko tosiç performansı alırız bu arkadaşlardan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Teknik heyet, Abdullah Avcı ve diğer giderler hariç şu anki durumumuz böyle  :tabe:

NOT: Lens ve Necip'in maaşı düzeltilmiştir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Daha beter olsunlar tabiiki de fb nin bu bütçe ile kadro kurabilme imkanı var mı?Yoksa bir şey mi kaçırıyorum ben?Vedat Müriç,Mert Hakan,Ozan ve Gustavo'nun maaşi zaten 100 milyona yakındır :halay: Karışır buralar demedi demeyin :halay :lol:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

harcama limiti hakkında şunu da eklemek lazım devre arası şayet şl.ye girersek ek bütçe alıp devre arası için de kaynak yaratırız avrupaya gidecek tüm takımlar için bu durum geçerli fenere de babayı almak düşüyor yine bakalım ali bey nasıl bi çözüm üretecek  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi levitate

Teknik heyet, Abdullah Avcı ve diğer giderler hariç şu anki durumumuz böyle  :tabe:

oyuncu satışı ve avrupa gelirleri ekleniyor mu limitlere?
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

mustafa roconun bu seneki maaşı 1,5 miş ilk 2 sene 1,4 bu sene 1,5 die gördüm biyerlerde

Çevrimdışı MUSTAFA_

oyuncu satışı ve avrupa gelirleri ekleniyor mu limitlere?
Oyuncu satışı direkt etkiliyor. Avrupa gelirleri ara transfer döneminde etkiliyor diye biliyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

mustafa roconun bu seneki maaşı 1,5 miş ilk 2 sene 1,4 bu sene 1,5 die gördüm biyerlerde
Onu ben de gördüm ama emin olana kadar değiştirmeyeceğim. Tam açıklamayı Fikret Orman dönemi şeffaflığı yüzünden bulamadım. KAP açıklamalarında anlaşma dışında herhangi bir rakam belirtilmemiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★