2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2895348 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir mi EPL takımlarıyla bizim kadrolarımız. Oyuncularımız bir bir giderken, Şampiyonlar ligi bileti cebimizdeyken böyle bir tartışmayı gündeme getiriyoruz. Bu işin başlangıcını biz yaptık ve hiçbir yere gidemeyen Fener çıktı destekliyor. Bir telefonla bu kuralı getirebilecek güçteki siyasiler istediler ve bizim üzerimizden başlattılar diyorsan sana daha söyleyecek hiçbir söz bulamıyorum. Tekrar söyleyeyim, isteseler bir telefona bakardı ve hiçbir kulüp itiraz edemezdi, etse de fark etmezdi. Çünkü ortada Pandemi gibi tüm insanlığı etkileyen bir durum var, yabancı kuralı gibi bir şey değil bu. Bunu bir siyasi aklına getirmiş olsa tüm dünyaya duyurur biz alıyoruz, işte biz böyle insani bir hükümetiz falan diye. Elbette desteklemişlerdir ama bu tartışmayı başlatan biziz.

halen bizim getirdiğimizi düşünüyorsun biz getirmiyoruz kararlar hep siyasi gözlerinize perde mi indi sizin ne oldu yav.Halen işin başlangıcı biz yaptık diyorsun biz bir şey yapmadık ne söyleniyorsa onu yapıyorlar işte.Bir telefonla kuralı getirebilecek olanlar kararları kendileri direk mi alıyor ülkeyi yönetirken yoksa dolaylı yoldan birilerinin üzerinden mi alıyor iyi gözlemle görürsün.Tff başkanına bakabilirsin örnek olarak bugün ak dediğine yarın ne diyor.halen daha biz başlattık filan diyon komedi.Başkanın işi başından aşkın transferler klüp filan bir de onun kararın da vermiş.Nasıl düşünceler bunlar.

Play offta öyle ahım şahım takım yok eskiden 4 büyük ligden biri geliyordu eleniyordık şimdi benfica kiev falan en dişli bunları sağlam bir takım oyunuyla geçmek imkansız değil sen clye kalsan galibiyet almasan dahi 30 m ve prestij kazanıyorsun gerçi senin anlamıyorsun  boşver biz ön eleme maçına çıkmayalım hiç
Aynen benficadediğin takımlar ne ki zaten demi ? Benficanın piyasa değeri 299 milyon €  her sene şampiyonlar ligindeler bizim piyasa değerimiz 50 milyon € şimdilik kuracağımız kadro ile 20-25 milyon € mu olacak ne olacak belli değil alacağımız oyuncular şampiyonlar ligi tecrübesine sahip de olmayacaklar.Kesin geçeriz play off ları ben anlamıyorum boşverdim.

Çevrimdışı murat

halen bizim getirdiğimizi düşünüyorsun biz getirmiyoruz kararlar hep siyasi gözlerinize perde mi indi sizin ne oldu yav.Halen işin başlangıcı biz yaptık diyorsun biz bir şey yapmadık ne söyleniyorsa onu yapıyorlar işte.Bir telefonla kuralı getirebilecek olanlar kararları kendileri direk mi alıyor ülkeyi yönetirken yoksa dolaylı yoldan birilerinin üzerinden mi alıyor iyi gözlemle görürsün.Tff başkanına bakabilirsin örnek olarak bugün ak dediğine yarın ne diyor.halen daha biz başlattık filan diyon komedi.Başkanın işi başından aşkın transferler klüp filan bir de onun kararın da vermiş.Nasıl düşünceler bunlar.
çok birşey farketmez aslında sonuç aynı.belki bizim başkan ortaya attı dallanıp budaklandı.belki yukarıdan emir geldi öne başkan sürüldü yada bu karar 3 ay önce alındı böyle bir yol çizildi.

çok birşey farketmez aslında sonuç aynı.belki bizim başkan ortaya attı dallanıp budaklandı.belki yukarıdan emir geldi öne başkan sürüldü yada bu karar 3 ay önce alındı böyle bir yol çizildi.

aynen onu anlatmaya calısıyorum futbol klüplerinin başkanları tff başkanı mhk başkanı her şey siyasi çok söylemekten haz etmesemde piyonlar.

Kim istenirse o şampiyon yapılıyor.Ne karar istenirse o alınıyor.

Yok hükmündeler.

Çevrimiçi yaço58

Aynen benficadediğin takımlar ne ki zaten demi ? Benficanın piyasa değeri 299 milyon €  her sene şampiyonlar ligindeler bizim piyasa değerimiz 50 milyon € şimdilik kuracağımız kadro ile 20-25 milyon € mu olacak ne olacak belli değil alacağımız oyuncular şampiyonlar ligi tecrübesine sahip de olmayacaklar.Kesin geçeriz play off ları ben anlamıyorum boşverdim.
Kardeşim anlama problemin mi var kesin geçeriz diyen mi var bir arsenal nerde benfica nerde sen clye kalsan 30 m trink pra şu kurda 240 milyon tl sen bu parayı nerden kazanacaksın bunu kazanmak kolay değil illaki rakip benficaysa çıkıp çatır çatır oynarsın olur yada olmaz ama sen direk mücadele etmeyelim modundasın

Kardeşim anlama problemin mi var kesin geçeriz diyen mi var bir arsenal nerde benfica nerde sen clye kalsan 30 m trink pra şu kurda 240 milyon tl sen bu parayı nerden kazanacaksın bunu kazanmak kolay değil illaki rakip benficaysa çıkıp çatır çatır oynarsın olur yada olmaz ama sen direk mücadele etmeyelim modundasın

anlıyoruz anlayışımız kıt değil.

Olursa olur olmazsa olmaz biz ondan bahsetmiyoruz siz sanki avrupaya gidecek iken bu 20 takımlı sezonun karanını yönetim aldırmış gibi yönetimi suçlamınıza anlam veremiyoruz.

Biz olursa şampiyonlar ligine gideriz diyoruz olmazsa avrupa ligine düşersek orda yedeklerle cıkarız ordan aldığımız para yol parasını bile karşılamıyor bundan bahsediyoruz.

Siz sanki kesin şampiyonlar ligine kalmışız gibi konusuyorsunuz ayrıca bir de o var.

Kuracağımız kadro ile oraya kalmanın zor oldugunuda anlatmaya calısıyorum tabi bir de o var.

Mücadele etmeyelim diyen yok yani.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kulüp 40 maç için kime güvendiğini açıklamış. Tabiki kondisyonerimiz  :ebebe:

https://twitter.com/BesiktasEnglish/status/1288532407050809345

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

anlıyoruz anlayışımız kıt değil.

Olursa olur olmazsa olmaz biz ondan bahsetmiyoruz siz sanki avrupaya gidecek iken bu 20 takımlı sezonun karanını yönetim aldırmış gibi yönetimi suçlamınıza anlam veremiyoruz.

Biz olursa şampiyonlar ligine gideriz diyoruz olmazsa avrupa ligine düşersek orda yedeklerle cıkarız ordan aldığımız para yol parasını bile karşılamıyor bundan bahsediyoruz.

Siz sanki kesin şampiyonlar ligine kalmışız gibi konusuyorsunuz ayrıca bir de o var.

Kuracağımız kadro ile oraya kalmanın zor oldugunuda anlatmaya calısıyorum tabi bir de o var.

Mücadele etmeyelim diyen yok yani.
Yönetime laf etmek yasak mı kardeşim Malatya başkanı çıkıyor Beşiktaş öncü oldu diyor başkan daha dün üstüne vazife olmadan röportaj verirken küme düşme kalksın diyor Beşiktaşın o kadar problemi varken bizene kim çıkmış kim düşmüş artı bize bir avantaj yok dezavantaj getiriyor başkan çekimser olur siyasi baskı yüzünden onay verir anlarız ama üzerine vazife değilken dün yaptığı açıklama ile bugun Malatya başkanının yaptığı açıklama ile öncülük yaptığı belli bende bir taraftar olarak soruyorum bizim bu kadar derdimiz varken başkanın buna öncülük yapması mı kaldı bizim bu işten çıkarımız ne ben dezavantajdan başka birşey göremiyorum artı olarak bir adaletsizlik var ve başkan buna nasıl öncülük etmiş açıklasın yani
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2020, 21:01:33 yaço58 ]

Çevrimdışı Erman1903

Bu kulüpleri araya sokman gereken bir karar değil diyorum ben de, hayali olaylar üzerinden insanlara kafana göre rol biçiyorsun. Siyasetten biri istedi ve bunu TFF falan üzerinden yapmaya çekindi de bize mi rol verildi. Ortada insani bir durum varken Whatsapp'dan bizim başkan talimatla mesaj yazdırarak bu karar aldırıldı diyorsan bence sen komik oluyorsun asıl.

Ben gördüğüme inanırım, daha çok maç daha çok gelir diye bir bakkal hesabı yapılmış, Whatsapp'dan mesajlar atılmış ve olay siyasete taşındıktan sonra olumlu karşılık gelmiş ve karar alınmıştır. Sen başkan bunu istemezdi aslında diye düşünmeye, ağzından çıkana, gözlerine değil kafandaki ANÇ'a inanmaya devam et.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2020, 21:22:37 Erman1903 ]

Çevrimdışı mrred

Yönetime laf etmek yasak mı kardeşim Malatya başkanı çıkıyor Beşiktaş öncü oldu diyor başkan daha dün üstüne vazife olmadan röportaj verirken küme düşme kalksın diyor Beşiktaşın o kadar problemi varken bizene kim çıkmış kim düşmüş artı bize bir avantaj yok dezavantaj getiriyor başkan çekimser olur siyasi baskı yüzünden onay verir anlarız ama üzerine vazife değilken dün yaptığı açıklama ile bugun Malatya başkanının yaptığı açıklama ile öncülük yaptığı belli bende bir taraftar olarak soruyorum bizim bu kadar derdimiz varken başkanın buna öncülük yapması mı kaldı bizim bu işten çıkarımız ne ben dezavantajdan başka birşey göremiyorum artı olarak bir adaletsizlik var ve başkan buna nasıl öncülük etmiş açıklasın yani
Pazarlık malzemesi olarak kullandığı yönünde ciddi şüpheler var. Bu harcama limitleri kararını görünce neyin ne olduğu daha net anlaşılır
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim bu durumda ne gibi bir menfaatimiz var anlamıyorum. Yönetim ille birşeylere karşı çıkmak istiyorsa fulya davası var, daha önce çekilen kredi var, bütün gelirlerin temlik altında, yabancı statüsü var, kalecin ve bonservis ödediğin oyuncu kaçmış. Yani kendi bir sürü derdin varken sanane kim düşmüş kim çıkmış.

Biri beni aydınlatsın lütfen.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Bizim bu durumda ne gibi bir menfaatimiz var anlamıyorum. Yönetim ille birşeylere karşı çıkmak istiyorsa fulya davası var, daha önce çekilen kredi var, bütün gelirlerin temlik altında, yabancı statüsü var, kalecin ve bonservis ödediğin oyuncu kaçmış. Yani kendi bir sürü derdin varken sanane kim düşmüş kim çıkmış.

Biri beni aydınlatsın lütfen.

Futbolcularına hayran olduğumuz Kayseri düşmezse bir başka büyük bastırıp Mensah'ı alamaz mesela kolay kolay. Ya da daha çok para verir falan, baya baya böyle küçük hesaplar var bize uyacak daha ne olsun.

Çevrimiçi tolga1903

Pazarlık malzemesi olarak kullandığı yönünde ciddi şüpheler var. Bu harcama limitleri kararını görünce neyin ne olduğu daha net anlaşılır

Ben de onu bekliyorum. Eğer ki harcama limitleri açıklandığında direk rakiplerinin gerisinde bırakılırsa yönetimin işi gerçekten zor. Hem 40 lig maçı hem elense bile uefa'da minimum 6 maç hem de  en az 4 5 kupa maçı oynayacak kadroyu kursunlar bakalım. Ben anlamıyorum ki niye istiyosunuz yani tek mantıklı açıklaması söz almaları ve bunu da çok az bir zaman sonra öğrenecegiz umarım limit işini çözmüşlerdir.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2020, 21:33:59 tolga1903 ]

Çevrimdışı tangaz

o değil de kaç gün boşuna mı ersin tartışması yaptık burda yabancı sınırı kalktığına göre hemen gidip bir fabri kiralayalım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Söyleyecem soyleyecem unutuyorum

Biz bu Alanyadan WELLITON yerine Colcer i alsak ya madem :bandit:

O daha iyi stoper sanki  :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

o değil de kaç gün boşuna mı ersin tartışması yaptık burda yabancı sınırı kalktığına göre hemen gidip bir fabri kiralayalım
Komple planlamamız değişti. Aynen birden yabancı kuralı geldiği gibi  :tabe: Ancak şu anki durum daha çok işimize gelir. En azından yabancıları elimizden çıkarırken dezavantaj yaşamayız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Söyleyecem soyleyecem unutuyorum

Biz bu Alanyadan WELLITON yerine Colcer i alsak ya madem :bandit:

O daha iyi stoper sanki  :money:
Bonservis versek Anadolu topçularıyla uğraşmayız zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

q7 severler ; Acaba istekli diri, beşiktaştan kötü ayrılmış ve beşiktaş sevdalası  :D (arada kırmızı görüyor ama insan sevdiğine sinirlenirmiş) bir q7 alınabi....
q7 sevmeyenler : ....
Eldeki 4 kanat oyuncusunun toplam yaptığından daha fazla GOL-ASISTi yek başına yapıyor mesela

Sene başında yollanmasaydı belki bugün şampiyon bile olabilirdik

Not : Şuan gelmesin , iyice suyu cıktı ve 1 sene daha yaslandi daha verim alamayız...

Bonservis versek Anadolu topçularıyla uğraşmayız zaten  :tabe:
Işte bende onu diyorum illa bonservis veya takasla halledeceksek Weliton yerine Colcer e verelim diyorum :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Işte bende onu diyorum illa bonservis veya takasla halledeceksek Weliton yerine Colcer e verelim diyorum :evillol:
Alanya da dünden razıydı bu duruma zaten  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Yabancı kuralı ve Bein Sport'un indirim kararına karşı alınmış bir karar olduğunu düşünüyorum  :tabe:
Beinsport maliyetlerimiz artacak daha fazla ekipman ve daha fazla eleman çalıştırmak zorunda kalacağız diye karşı çıkıyormuş diye okudum bir yerde 21 takımlı lige

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beinsport maliyetlerimiz artacak daha fazla ekipman ve daha fazla eleman çalıştırmak zorunda kalacağız diye karşı çıkıyormuş diye okudum bir yerde 21 takımlı lige
İndirim istiyor onlar. Şimdi indirim yapamayacaklarını düşündüler demek. Rakip olmadığı için at koşturuyorlar. Sanki yayıncı kuruluş değişecek gibi geliyor artık bana  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

3'üncü sınıf haber sitesinin editörü 1 aydır küme düşme olmayacak diye yırtınırken !  beinsport'un habersiz olması mümkün mü  :kop:

Çevrimdışı MUSTAFA_

3'üncü sınıf haber sitesinin editörü 1 aydır küme düşme olmayacak diye yırtınırken !  beinsport'un habersiz olması mümkün mü  :kop:
İndirim dileniyorlar işte  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Avrupa’dan ilk turdan elenelim, ülke puanı falan diyeceksiniz biliyorum ama niye bize düşüyor. Avrupadan puanları toplayacağız, ligden bunun yüzünden kopacağız Fener yada Gs CL gelirlerine kapacak eee ben ne anladım bu işten.
Bu saçma kararları kabul eden TFF düşünsün ülke puanına
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!