2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2897871 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

+1903  :claps: :claps: :claps:

3. Sınıf bir iş adamıydı (!) bize başkan olmadan .
Şimdi Bodrumda otel sahibi.
Yok stad yaptıda, yoksa sunu yaptı bunu yaptı diyenler tipik bir partinin seçmenlerine benzetiyorum.

rivayete göre başkan olmadan 10 bin tl gibi düşük rakamlı çekleri bile yazılır hale gelmiş die duymuşluğum var sağlam kaynaklardan.

bir de kimse de şunu sormuyor ex başkana stad bitti 120 milyona mal oldu dedi sonra rakam 168 oldu 180 oldu aradaki far 60 milyon yuro 500 milyon tl.ye yakın metrekare maliyeti de tr.deki muadilleri ile kıyaslayınca 4-5 katı idi bunlar lüks yaptık biz die izah edilecek farklar değil.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

ibra edilmemesine sebep de bu zaten 5 milyon yuro kar açıklayan şirketin ertesi sene 300 milyon tl yıllık zarar yazması normal değil sanki sistemli bir kasa boşaltma hissi uyandırıyor ki zaten bu nedenle de ibra edilmedi.
Bir de taraftar bunları bilmediği için hala Negredo'yu ücret almadan bıraktı gitti sandığı için romantiklik yapıp geri gelsin falan diyor. Bu şeffaflık konusu çok önemli. Başkan bence daha çok ağlasın. Durum hiç açıcı değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

uefa da saçmalamış bildiğin oyuncu sendikası olmuş başkanın bu söyleminde haklılık payı var.
Karius sözleşmem bitti deyip gitmiş bir de  :tabe: Oynamadığı dönemin parasını da ödemek zorunda kalıyoruz. Yönetimin hiç hatası yok Karius konusunda anladığım kadarıyla  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu transfer dönemi o kadar belirsizliğin üstüne bir de dolar ve euronun artışı işleri çok zorlaştıracak. Kadro kurabilirsek iyi. Hiç bir beklentim yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Belki hiç transfer yapmayız !!  :icool:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Belki hiç transfer yapmayız !!  :icool:
Yaptık ve büyük bölümünü açıklayacağız kampta  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fikret Orman gibi söylemek istedim :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ya inanamuyorum, bahsi gecen yeni formalar gercek diyorlar, böyle birseye nasil izin verilir ???
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

Bir de taraftar bunları bilmediği için hala Negredo'yu ücret almadan bıraktı gitti sandığı için romantiklik yapıp geri gelsin falan diyor. Bu şeffaflık konusu çok önemli. Başkan bence daha çok ağlasın. Durum hiç açıcı değil  :tabe:

adamın parasını ödeyemiyoruz die gidince insanlarda haliyle alacakları bıraktı filan sanıyor meğer adam ileriye dönük alacaklarınında yarısını filan almış giderken öyle feshetmeyi kabul etmiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi yaço58

Töre Sinan bolat nsakala kesin açıklanırda gerisini bilmiyorum

Çevrimdışı tangaz

yarı sağlıklı! bir töre nkuduyu lensi boydu diabiyi cebinden çıkarır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sürpriz diyecekleri oyuncular bekliyorum. Tüm isimlerin basına düştüğünü düşünmüyorum. Genç yıldız adayları işinden de hala vazgeçmemişiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Büyük ihtimalle formalar bunlar olacak :steamed:

bu formalarsa benden geçer not alırlar. kırmızı lazım bana bu sene 1 adet, benim kızın formalar küçüldü kırmızı istiyor sıpa

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vida'yı yazmadıkları takım kalmadı. Fatih Doğan Araplar da istiyor diyor. Bu Vida elimizde falan kalmayacak ama umarım iyi para kazanırız  :tabe:

https://twitter.com/mikserin/status/1288201391333400577

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yarı sağlıklı! bir töre nkuduyu lensi boydu diabiyi cebinden çıkarır

Bu sene pandemi sonrası izlediğim Töre çok rahat iş yapar abi. Zaten sağlıklı olduğunda bu ligde oynayan en tehlikeli kanat oyuncusudur Töre.

Çevrimdışı tangaz

Bu sene pandemi sonrası izlediğim Töre çok rahat iş yapar abi. Zaten sağlıklı olduğunda bu ligde oynayan en tehlikeli kanat oyuncusudur Töre.

bence feguli ligdeki en etkili efektif kanat elemanıdır herif arız olmasa bu lige düşmezdi liglerin ilk yarısı serip ikinci yarıları uçuşa geçiyo  istikrarsız bir tip ama çok etkili gesenin hakemler ve tff.den sonra en etkili silahı feguli.

töre bizim 4 isimden de daha etkili burnu da sürttü şayet dizi kötü durumda değilse rahat iş görür bırak töreyi filan bizim q7 bile mevcut 4 kanattan fazla katkı veriyordu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bence feguli ligdeki en etkili efektif kanat elemanıdır herif arız olmasa bu lige düşmezdi liglerin ilk yarısı serip ikinci yarıları uçuşa geçiyo  istikrarsız bir tip ama çok etkili gesenin hakemler ve tff.den sonra en etkili silahı feguli.

töre bizim 4 isimden de daha etkili burnu da sürttü şayet dizi kötü durumda değilse rahat iş görür bırak töreyi filan bizim q7 bile mevcut 4 kanattan fazla katkı veriyordu

Abi Q7 ve Caner aynı anda sahadaylen bana daraltı geliyor. Böyle çayırda çimende  arkadaşınla karşılıklı uzun top atma oyunu gibi bişey oluyor. sağdan o şişiriyor, soldan o saçma sapan bi oyun .

Çevrimdışı tangaz

Abi Q7 ve Caner aynı anda sahadaylen bana daraltı geliyor. Böyle çayırda çimende  arkadaşınla karşılıklı uzun top atma oyunu gibi bişey oluyor. sağdan o şişiriyor, soldan o saçma sapan bi oyun .

düşün işte o saçma durum bile nkudu+boyd+diabi+lens toplamının 2-3 katı netice veriyor
mevcut kanatlarımız cidden felaket

Çevrimdışı levitate

Fikret Orman yönetimi şu anki borcun yarısından sorumlu anlaşılan. Negredo'ya giderken 4.9 milyon euro fesih ücreti ödenmiş. Bize 1.5 senelik maliyeti yaklaşık 14 milyon euro imiş  :tabe:

yuuuuuuh o paraları peşin vereceğinize bırakın oynasaydı ya da indirim isteseydiniz

dava edilmesi lazım şu adamın soymuş soğana çevirmiş

bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

yuuuuuuh o paraları peşin vereceğinize bırakın oynasaydı ya da indirim isteseydiniz

dava edilmesi lazım şu adamın soymuş soğana çevirmiş

yeni mi farkına vardınız biz size zamanında çok söyledik adam çalıyor dedik.paralar nerde FO dedik.

Beşiktaş başkanını bir şey itham etmekle suçlandık.

Adam soydu soğana çevirdi kaçtı gitti.

Çevrimdışı tangaz

yeni mi farkına vardınız biz size zamanında çok söyledik adam çalıyor dedik.paralar nerde FO dedik.

bi önceki sene 5 milyon yuro kar açıklayan takımın üstüne dewasa gelirler elde ederken takip eden sene 300 milyon tl zarar etmesi normal değildir.

Çevrimiçi Samet Demir

Al al al dönemi bitti sat sat sat dönemi başladı dedi adam. Büyük resmi göremedik adam kulübü satıp gitmiş.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

Al al al dönemi bitti sat sat sat dönemi başladı dedi adam. Büyük resmi göremedik adam kulübü satıp gitmiş.

satmasına satmış da paralar nerede

Çevrimdışı ONUR KOLCU

satmasına satmış da paralar nerede

2015/16
2016/17 Sezonlarında  Lig şampiyonluğu, stat gelirleri,şampiyonlar ligi ve oyuncu satışlarından rakam nedir bilmiyorum ama dehşet bi para girişi olması gerekiyordu.  sadece 70-80 milyon euroluk oyuncu satıldı. ( cenk 23 - demba-13- tosic 5- marcelo 5 sosa yine para getirdi fabri gökhan töre ) birsürü oyuncu satıldı.

bu durumda olmamamız lazımdı gerçekten yazık oldu.

Çevrimdışı tangaz

2015/16
2016/17 Sezonlarında  Lig şampiyonluğu, stat gelirleri,şampiyonlar ligi ve oyuncu satışlarından rakam nedir bilmiyorum ama dehşet bi para girişi olması gerekiyordu.  sadece 70-80 milyon euroluk oyuncu satıldı. ( cenk 23 - demba-13- tosic 5- marcelo 5 sosa yine para getirdi fabri gökhan töre ) birsürü oyuncu satıldı.

bu durumda olmamamız lazımdı gerçekten yazık oldu.

bir yıl öncesinde ihanet etmiştir sözlerini sıksık kullanıyordum boşuna değildi o sözlerim

geçen bir youtube programında mı ne s.a.çelikler candaş tolgaya sordu şl.den 46 milyon yuro mu aldı beşiktaş dedi evet yanıtı gelince demek 46 milyonu yediniz ha vay be deyince candaş afalladı bi an