2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2897779 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Günaydın, heralde bir negredo kadar duvar olur arkadaşlarına alanlar açar

Yetenekli ama beyinsiz adam ya. Akıllı olsa Burak Yılmaz kadar golcü oyuncu olurdu hem de fiziki özelliklerine bakınca bu ligde iş yapabilecek durumda bi adamdı.

Dün bi kaç yerde gördüm aslı var mı bilmiyorum Batuhan haberlerinin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

N'koudou'nun bonservisinden 4 milyon euro kalmış. İsteyen takımlar varmış. Hoca da kalmasını istiyormuş. Ödeyememe durumumuz olursa Tottenham'a geri de dönebilirmiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sinan Bolat gelse daha iyi olur tarafına geçtim  :tabe:

Beşiktaş kaleci transfer listesinin en üstünde Serkan Kırıntılı var. (via. Fatih Doğan)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

N'koudou'nun bonservisinden 4 milyon euro kalmış. İsteyen takımlar varmış. Hoca da kalmasını istiyormuş. Ödeyememe durumumuz olursa Tottenham'a geri de dönebilirmiş  :tabe:

bence günün güzel haberi bu 500 bine 1 yıl kiraladık muamelesi olur dönsün totnıma işte orda maaşım yatmadı sakatım migrenim tuttu filan demek zorunda kalmaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Ljajic'den de 4.5 kalmıs.

Enkaz bıraktılar önceki yönetim.

Çevrimdışı Akil Emre

Beşiktaş kaleci transfer listesinin en üstünde Serkan Kırıntılı var. (via. Fatih Doğan)
Hergün ne kadar düşebiliriz die bakıyorum sanırım en son Günay ve Cenk gönen isimleri çıkacak

Çevrimdışı tangaz

ersinin yanında kulübede oturacak tecrübeli eldiven tanımına uygun serkan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi yaço58

Bu haber ciddiysr hediye paketi yapıp geri gönderelim o son maçtaki laubaliliğiyle takımda görmek istemediğim oyuncuların başında geliyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

bence günün güzel haberi bu 500 bine 1 yıl kiraladık muamelesi olur dönsün totnıma işte orda maaşım yatmadı sakatım migrenim tuttu filan demek zorunda kalmaz
O kadar fazla sol kanat ismi çıkıyor ki birisinin gitmesi lazım birinin gelmesi için. Boyd için sürekli olumlu konuşuyor hoca. N'Koudou için de olumsuz. Giderse herkes için iyi olur gibi. Umarım Fatih Doğan'ın haberi doğrudur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ljajic'den de 4.5 kalmıs.

Enkaz bıraktılar önceki yönetim.
İhtiyacımız olan 100 milyon TL'den bahsediliyor. Bunun yaklaşık 10 milyon euroluk kısmı bu geçen sene aldığımız oyuncuların bonservisleri anladığım kadarıyla  :tabe: Onun için Ljajic'i satmaya çalışıyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Karius için UEFA'dan yazı gelmiş. Pandemi dönemi parasını ödeyin demiş. Yarın Ruiz'in de parasını ödeyeceğiz anlaşılan. Şimdiden yönetime kızmaya gerek yok ama böyle bir şey olursa hem bonservis hem de ödeyeceğimiz parayı mevcut yönetimden almak lazım  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hergün ne kadar düşebiliriz die bakıyorum sanırım en son Günay ve Cenk gönen isimleri çıkacak

Sıtmayı gösterip ölüme razı edecekler bizi anlaşılan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu haber ciddiysr hediye paketi yapıp geri gönderelim o son maçtaki laubaliliğiyle takımda görmek istemediğim oyuncuların başında geliyor
Fatih Doğan'dan duydum doğrudur inşallah  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman yönetimi şu anki borcun yarısından sorumlu anlaşılan. Negredo'ya giderken 4.9 milyon euro fesih ücreti ödenmiş. Bize 1.5 senelik maliyeti yaklaşık 14 milyon euro imiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sanki ferrari,Del Bosque olayları olacak gibi bi durum var ama  Allah sonumuzu hayretsin.

Fikret Orman Bu mevzuları bırakıp gittiya Allah belasını versin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sanki ferrari,Del Bosque olayları olacak gibi bi durum var ama  Allah sonumuzu hayretsin.

Olma işinden öteye gidiyor durum  :tabe: Verdiğimiz 2.5 milyon euro bonservisten olduğumuz gibi bir de oynamadığı senelerin ücretini ödemek zorunda kalacağız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olma işinden öteye gidiyor durum  :tabe: Verdiğimiz 2.5 milyon euro bonservisten olduğumuz gibi bir de oynamadığı senelerin ücretini ödemek zorunda kalacağız  :tabe:

Çok fena durum.

Çevrimdışı tangaz

Fikret Orman yönetimi şu anki borcun yarısından sorumlu anlaşılan. Negredo'ya giderken 4.9 milyon euro fesih ücreti ödenmiş. Bize 1.5 senelik maliyeti yaklaşık 14 milyon euro imiş  :tabe:

:nerd:

ben negredonun maliyetini çıkarırken menajer parası stopajı faizi filan die hesaplarken adamın donunu da ekleyeydin die tepki görürdüm ama ben bile bu rakamların yanına yaklaşamazdım way anasını sayın seyirciler fikret bey neler yapmış öyle boşuna arsen orman dememişler adama

oyuncu geri gidince parayı da istemesinler üstüne eğer sadece 500 bin € zararımız olacaksa geri gönderelim laubali sürekli kronik sakat ve skor üretemiyor.

o yüzden gitti zaten paraları yedi karılarla kızlarla bizi batırdı bıraktı gitti halen forumda övülmesi de entrasan.

Çevrimdışı tangaz

ibra edilmemesine sebep de bu zaten 5 milyon yuro kar açıklayan şirketin ertesi sene 300 milyon tl yıllık zarar yazması normal değil sanki sistemli bir kasa boşaltma hissi uyandırıyor ki zaten bu nedenle de ibra edilmedi.

Çevrimdışı tangaz

Karius için UEFA'dan yazı gelmiş. Pandemi dönemi parasını ödeyin demiş. Yarın Ruiz'in de parasını ödeyeceğiz anlaşılan. Şimdiden yönetime kızmaya gerek yok ama böyle bir şey olursa hem bonservis hem de ödeyeceğimiz parayı mevcut yönetimden almak lazım  :money:

uefa da saçmalamış bildiğin oyuncu sendikası olmuş başkanın bu söyleminde haklılık payı var.

Çevrimdışı tangaz

sezon boyunca iyi diyebileceğimiz 3 hareketini zor sayarken kötü diyebileceğimiz o kadar çok an var ki gitmesi çok hayırlı olur

Çevrimdışı Gökhan Kurt

o yüzden gitti zaten paraları yedi karılarla kızlarla bizi batırdı bıraktı gitti halen forumda övülmesi de entrasan.

+1903  :claps: :claps: :claps:

3. Sınıf bir iş adamıydı (!) bize başkan olmadan .
Şimdi Bodrumda otel sahibi.
Yok stad yaptıda, yoksa sunu yaptı bunu yaptı diyenler tipik bir partinin seçmenlerine benzetiyorum.