2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2897599 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim işimize gelir. Şu anda 3 büyükler içinde en az maaşı biz veriyoruz. Galatasaray 40, Fenerbahçe 30 milyon iken, bizim 20 milyon civarında.

FB'nin özel durumu da varmış. Bankalar Birliği ile hala anlaşma imzalamadığı için harcama limitleri eksi çıkıyormuş  :tabe: UEFA'ya gitmedikleri için de sattığın kadar al işi denetlenmiyormuş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

UEFA 21 takımlı lige izim vermiyormuş. Maksimum 20 takım olabiliyormuş. Kim hakkından vazgeçecek peki ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

UEFA 21 takımlı lige izim vermiyormuş. Maksimum 20 takım olabiliyormuş. Kim hakkından vazgeçecek peki ?
Son sırada hangi takım kaldıysa o geçsin hakkından  :ebebe: Sadece tavsiye karar çıkmış. Böyle bir şeyin olacağını düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

TFF harcama limitleri ile ilgili güzel bilgiler verilmiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeni sezon formalarımız olduğu söyleniyor umarım doğru değildir

Çok ağır soverim

2.ci Firmanın Beşiktaş ile ne alakası var acaba ? Bu bildiğin Antalyaspor , Sivasspor forması yahu

Besiktasin Beyaz formasında Detaylar SIYAH olur Kırmızı değil , Sponsor yazısına kadar Kırmızı olan forma Beşiktaş Forması degil Sivasspor formasi olur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok ağır soverim

2.ci Firmanın Beşiktaş ile ne alakası var acaba ? Bu bildiğin Antalyaspor , Sivasspor forması yahu

Besiktasin Beyaz formasında Detaylar SIYAH olur Kırmızı değil , Sponsor yazısına kadar Kırmızı olan forma Beşiktaş Forması degil Sivasspor formasi olur
Bunu mevcut yönetimin belirlemediğini hatırlatayım da ona göre söv. Bu arada sen beğenmeyebilirsin ama genele hitap etmesi önemli  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Çok ağır soverim

doğru değildir umarım hiç biri hoşuma gitmedi.

2. formada gerçekten hem dandik duruyor hem de beşiktaş formasını bile andırmıyor.

bence de iyi kaleci ersin, bir de kaleciye bakarken tiplemesine bakmak lazim,
de gea - courtois mesela,
de gea kedi kalecidir, ucar kacar, hayvan gibi refleksi vardir, ama kucuktur yer tutamaz,
courtois - buyuk kaleci, iyi yer tutar, cok cevik degildir ama cok iyi uzanir, alan kaplar,  hava toplarinda cok az hata yapar.

ersin courtois gibi kaleci, oynaya oynaya bizim takimin kalecisi olabilir, yeter ki hatalarindan ders cikarsin, biraz da cevikligini arttirsin.
Madem iyi yer tutuyor Kasımpaşa maçında Koitanin Ceza sahasına girer girmez çaprazdan yaptığı yumuşak ve kapattığı köşeye giden topu niye içeri aldı :alala:

Bunu mevcut yönetimin belirlemediğini hatırlatayım da ona göre söv. Bu arada sen beğenmeyebilirsin ama genele hitap etmesi önemli  :tabe:
Şu 2.ci formayı hangi Beşiktaş taraftarı beğenir ve benimser acaba ?

Arma dışında herşey kırmızı-beyaz :alala:

Bildiğin Antalyspor , Sivasspor forması bu Mustafa bunun lamı cimi yok

Beşiktaş formasi ile uzaktan yakından alakası yok

De Gea nın küçük olduğuna emin miyiz ya.. Bence 1,90 rahat vardır.
Daha fazla 1.94 falan rahat var De Gea

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu 2.ci formayı hangi Beşiktaş taraftarı beğenir ve benimser acaba ?

Arma dışında herşey kırmızı-beyaz :alala:

Bildiğin Antalyspor , Sivasspor forması bu Mustafa bunun lamı cimi yok

Beşiktaş formasi ile uzaktan yakından alakası yok
Ben bu formaların olduğunu düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Madem iyi yer tutuyor Kasımpaşa maçında Koitanin Ceza sahasına girer girmez çaprazdan yaptığı yumuşak ve kapattığı köşeye giden topu niye içeri aldı :alala:
kapattigi kose iyi yer tutmak oluyor, bir kalecinin ustune yakinina geliyorsa top surekli iyi yer tutuyor demektir.
o topun kale arkasi kamerasindan nasil falso alip olu noktaya gittigine bakinca anlasiliyor ne kadar zor bi top oldugu cikarmak icin.
ilk gol icin mesela daha cevik bir kaleci cikarirdi o topu o golu daha fazla elestiririm ben hatasi yok ama yetenegi yetmedi. ha ceza sahanda adamlar kafayla paslasiyor bu kalecinin sucu mu o tartisilir .

kapattigi kose iyi yer tutmak oluyor, bir kalecinin ustune yakinina geliyorsa top surekli iyi yer tutuyor demektir.
o topun kale arkasi kamerasindan nasil falso alip olu noktaya gittigine bakinca anlasiliyor ne kadar zor bi top oldugu cikarmak icin.
ilk gol icin mesela daha cevik bir kaleci cikarirdi o topu o golu daha fazla elestiririm ben hatasi yok ama yetenegi yetmedi. ha ceza sahanda adamlar kafayla paslasiyor bu kalecinin sucu mu o tartisilir .
Kayseri maçında frikikten yediği Golde hatalı

Birde öyle çok pozisyon vermedik rakiplere ilginç şekilde defans anlamında iyi götürdük işi PANDEMI sonrası

Sergen Hoca hücum oynatacak daha fazla Gol yeriz daha çok atak yeriz dedik ama tam tersi oldu , Taktik dehasıyla daha çok gol yiyip daha çok pozisyon vermişiz :lol: :iblush:

Şimdi Trabzonun formalarını gördüm

Beyaz olanı mükemmel

Macron harika tasarımlar yapmaya devam ediyor , Adidasla yollarımızı ayıracağımiz ve en ciddi teklifin de Macron dan geldiği konuşuluyordu , Macron adamdır :bandit:

Gs nin formalari rezalet ötesi , hele o siyah olan varya altına bir tane Alevli deniz şortu giy çik sahaya tam o vaziyette :lol: :lol:

Çevrimiçi mayguntr

Kayseri maçında frikikten yediği Golde hatalı

Birde öyle çok pozisyon vermedik rakiplere ilginç şekilde defans anlamında iyi götürdük işi PANDEMI sonrası

Sergen Hoca hücum oynatacak daha fazla Gol yeriz daha çok atak yeriz dedik ama tam tersi oldu , Taktik dehasıyla daha çok gol yiyip daha çok pozisyon vermişiz :lol: :iblush:
katiliyorum kayseri maçındaki hataliydi, bi maçta da baraj kurdururken hata yaptı, ben hatasız oynuyor mükemmel kaleci demiyorum zaten.
su an tr liginden alacagimiz turk tecrübeli hiç bir kaleciden çok fark ettirecek kadar kotu oldugunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Çok ağır soverim

Yönetim böyle birseye izin verirse benim icin artik tamamen biterler.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Alper1903

Daha önceki sezonlarda da önceden gördüğüm formaların birkaçını beğenmemiştim şüpheliydim yani ama sahada o kadar kötü durmuyordu fakat bu gösterilenlerin hiçbiri net hoşuma gitmedi.
Biri sivasspor formalarından seçilmiş gibi.
Diğeri eski çubuklulardan birine benziyor o formayı hala beğenmem.
Diğeri de düz kırmızı. Siyah-beyaz renkleri olan takıma kırmızıyı pek yakıştıramıyorum.

Kaldı ki zaten o kırmızı eklemeli beyaz formanın altına siyah şort olmaz ki. Kırmızı olur olsa olsa. O zaman da o forma Beşiktaş forması olmaz.

Bakalım...
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2020, 00:19:48 Alper1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Çok ağır soverim

Birde bu sene 289 tlden satışa çıkacağını düşünürsek forma satışı şu formalarla 100bini bulmaz bile şu ülkede 289 lira çok para o zaman karşılığını vereceksin tasarım olarak kalite olarak macronun yada pumanın yaptığı formalara insan imrenerek bakıyor hele macron son yıllarda çok çok iyi tasarımlar yapıyor inşallah şu formalar gerçek değildir her sene aynı yaka Bi farklılık yapın lacoste yaka yapın mesela yada 14 15 sezonu gibi bir siyah forma çıkarın onunda yaka kısmı güzeldi yani bu kadar zor olmamalı beyaz forma zaten klasik olur küçük oynamalar yapılır üzerinde bu kadar oynanmaz klasik formamız ile

Çevrimdışı Levent BAL

Büyük ihtimalle formalar bunlar olacak :steamed:

Çevrimdışı worns

yedek santrafor olarak makul fiyata iş görebilecek iki oyuncu, bonservissiz

https://www.transfermarkt.com.tr/danny-ward/leistungsdaten/spieler/124172/plus/0?saison=2019
(seri,kanatta da oynayabilecek, koita gibi hamle oyuncusu olmaya uygun bi tip)

https://www.transfermarkt.com.tr/jonathas/leistungsdaten/spieler/58345/plus/0?saison=2019
(pivot)

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1288220839251337216

şaşırmam. oyuncuyu detaylı tanımasam ve izleyenlerden genelde pozitif şeyler duysam da 4.ligden gelip bizde süre alabilmesi çok kolay gelmiyor gözüme. yaşı 17-18 olsa şansı olurdu ama 21'e kadar ordan çıkmamış olması da pek olumlu değil.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Günaydın Forum, Artık Batuhan Karadeniz gelse şaşırmam yani. :)

Çevrimdışı Akil Emre

Günaydın Forum, Artık Batuhan Karadeniz gelse şaşırmam yani. :)
Günaydın, heralde bir negredo kadar duvar olur arkadaşlarına alanlar açar