2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2895554 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Alper1903

Bizim bilmediğimiz bir şeyler var herhalde  :alala: Hepimizin yararına diyor ekonomik açıdan  :o_o:

https://twitter.com/demarkesports/status/1288129676913840128
Bir takim etkili aglamalar sonucunda birilerinin devreye girdigini dusunmeye basladim umarim oyle degildir. Gelirmis kadro kalitesiymis basariymis falan kuluplerin gelecegi kimin umrunda ki? Onu da gectim kumede kalmaya calisan takimlar bosuna mi ugrasti son haftalar veya sampiyon olmak icin? Kayseri ligde kalsin hamsileri sampiyon yapsinlar oh ne ala memleket.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayır neye dayanarak küme düşme kalksın diyo bunlar pandemi olmasa ankaragücü malatya ve kayseri kümede mi kalacaktı? Ulan malatya dediğin takımın bizi yendikten sonra 19 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik 14 mağlubiyeti var şu takım düşmesin de kim düşsün? Pandemiyle ne alakası var şu rezilliğin? Şu trabzon meselesinde de kusura bakmasın ne başkana ne hocaya katılıyorum nerden hakkıymış trabzon'un şl? Sen usulsüzlük yapacaksın haksız rekabet yaratacaksın ki bu haksız rekabeti 2019 yılında yaptın diyor uefa, üzerine 2020 yılında 40 bin euro'ya falan oyuncu alacaksın ve utanmadan beşiktaş ve fener'in federasyona limit konusunda yaptığı başvurusunun sonuçlanmasından 1 gece önce açıklama yapıp federasyonu "sakın haa limit verme" diye üstü kapalı tehdit edeceksin ve benim başkanım hocam çıkıp "senin hakkın şl umarım sen gidersin" falan diyecek. Bıktım ben bu efendi ayaklarından trabzonspor başkanı gs aleyhine yapılan bildiriye imza atıp sonra muhalefet edecek kadar gereksiz bi herif şunlara şirin gözükmeye çalışıp durmayın artık banane ts'den beter olsun niye biz bunlara yaranma çabasına giriyoruz biri açıklayabilir mi ts kim?
Başkanın bu tavrını ben de olumlu bulmuyorum ama bunu Efendilik kisvesi altında yapmaktan öteye taşıdılar. Bir defa söylese okeydim ama sürekli sürekli söylemesi taraftardan uzaklaştırır kendisini her şeyden önce. Lig düşme olayının altında bilmediğimiz, söylenmeyen bir şeyler var. Yakında çıkar kokusu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Hayır neye dayanarak küme düşme kalksın diyo bunlar pandemi olmasa ankaragücü malatya ve kayseri kümede mi kalacaktı? Ulan malatya dediğin takımın bizi yendikten sonra 19 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik 14 mağlubiyeti var şu takım düşmesin de kim düşsün? Pandemiyle ne alakası var şu rezilliğin? Şu trabzon meselesinde de kusura bakmasın ne başkana ne hocaya katılıyorum nerden hakkıymış trabzon'un şl? Sen usulsüzlük yapacaksın haksız rekabet yaratacaksın ki bu haksız rekabeti 2019 yılında yaptın diyor uefa, üzerine 2020 yılında 40 bin euro'ya falan oyuncu alacaksın ve utanmadan beşiktaş ve fener'in federasyona limit konusunda yaptığı başvurusunun sonuçlanmasından 1 gece önce açıklama yapıp federasyonu "sakın haa limit verme" diye üstü kapalı tehdit edeceksin ve benim başkanım hocam çıkıp "senin hakkın şl umarım sen gidersin" falan diyecek. Bıktım ben bu efendi ayaklarından trabzonspor başkanı gs aleyhine yapılan bildiriye imza atıp sonra muhalefet edecek kadar gereksiz bi herif şunlara şirin gözükmeye çalışıp durmayın artık banane ts'den beter olsun niye biz bunlara yaranma çabasına giriyoruz biri açıklayabilir mi ts kim?
Benim anlamadığım biz niye onaylıyoruz karşı duralım yani bize bir yararı yok hem Avrupa var hem artı 6 maç şu maddi durumda rotasyonlu bir kadroda hayal eee o zaman herşeye ne tamam diyoruz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir takim etkili aglamalar sonucunda birilerinin devreye girdigini dusunmeye basladim umarim oyle degildir. Gelirmis kadro kalitesiymis basariymis falan kuluplerin gelecegi kimin umrunda ki? Onu da gectim kumede kalmaya calisan takimlar bosuna mi ugrasti son haftalar veya sampiyon olmak icin? Kayseri ligde kalsin hamsileri sampiyon yapsinlar oh ne ala memleket.
Bu yabancı kuralı konusunda birlik sağlamak için falan yapıldı diye düşünmek istiyorum. Onun dışında hiçbir şey mantıklı gelmiyor. Bence Kulüpler Birliği TFF'yi devreden çıkarmadan ülkede futbol falan konuşulamayacak. TFF ile takımlar arasında soğuk savaş var gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Ligler geç başlayacağı ve 2020 Avrupa Şampiyonası olduğu için önümüzdeki sene sıkışacak takvim rahatlatılacağı yerde, bunlar daha fazla maç koymaya çalışıyorlar.

Kaldı ki, önümüzdeki dönem maçlar yine oynanmayabilir, o zaman ne yapılacak, iyice sıkışacak takvim.

Bu iş basit mantık, matematik. Bu adamlar akıl tutulması mı yaşıyor, hangi alemde yaşıyorlar.

Çevrimiçi tolga1903

Başkanın bu tavrını ben de olumlu bulmuyorum ama bunu Efendilik kisvesi altında yapmaktan öteye taşıdılar. Bir defa söylese okeydim ama sürekli sürekli söylemesi taraftardan uzaklaştırır kendisini her şeyden önce. Lig düşme olayının altında bilmediğimiz, söylenmeyen bir şeyler var. Yakında çıkar kokusu  :tabe:

Valla 21 takımlı ligde takımlara normalden 10'ar milyon dolar fazla vermedikleri sürece buna olumlu bakmak saçmalığın daniskası. Ülkede avrupa'ya gidecek hiçbir takımın 40 lig maçı + avrupa + kupa maçını kaldıracak kadro kalitesi olmayacak neden istiyorlar çok anlamsız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kulüpler Birliği açıklamasının tamamı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet Nur Çebi Kulüpler Birliği'ne başkan olmak istememiş  :tabe:

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/1288152065752039435

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

takvim sıkışıklığı bir tarafa takım sayısının artması kaliteyi düşürür. ligi 21 takımlı yapmanız tr gibi bir futbol ekonomisinde pastayı büyütmez ki? şu haliyle bile lige değer katmayan bir ton takım oluyor. bunlar dikkate değer bir payları olmayan pastadan lig dengesi kurabilmek adına haketmedikleri dilimleri alıyorlar. bana kalırsa 18 takımlı lig bile fazla. coğrafi açıdan büyük ülke argümanına da katılamıyorum. bu birşeyi değiştirmiyor. ekonomik denge orantılı değilse bölgesel olarak ligde temsiliyette orantılı olmayacaktır. ligi 21 takımlı yaptığınızda anadolunun dört köşesinden takımlar mı ligi dolduracak? hayır. karagümrük gelecek belki ümraniye gelecek ist takımı yine çok daha fazla olacak. rusya çok mu küçük de 16 takımlı üst lig oynatıyor? ha ingiltere gibi her anlamda girdisi fazla bir endüstri olursun 20 takımlı üst lig artı yine ekonomik açıdan tsl'den daha güçlü 24 takımlı championship'in olur. bizde süper lig takımlarının yarısı destek bekliyoruz modunda geziyor, birileri takım sayısı arttırılsın diyor. dünyada rasyonellikten bu kadar uzak bir yapı zor bulursun.

bana göre bu ligde takım sayısını düşür 16 yap, lig gelirleri düşmez. takım başına gelirler de ligin kalitesi de artar.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2020, 19:57:51 worns ]

Çevrimiçi yaço58

takvim sıkışıklığı bir tarafa takım sayısının artması kaliteyi düşürür. ligi 21 takımlı yapmanız tr gibi bir futbol ekonomisinde pastayı büyütmez ki? şu haliyle bile lige değer katmayan bir ton takım oluyor. bunlar dikkate değer bir payları olmayan pastadan lig dengesi kurabilmek adına haketmedikleri dilimleri alıyorlar. bana kalırsa 18 takımlı lig bile fazla. coğrafi açıdan büyük ülke argümanına da katılamıyorum. bu birşeyi değiştirmiyor. ekonomik denge orantılı değilse bölgesel olarak ligde temsiliyette orantılı olmayacaktır. ligi 21 takımlı yaptığınızda anadolunun dört köşesinden takımlar mı ligi dolduracak? hayır. karagümrük gelecek belki ümraniye gelecek ist takımı yine çok daha fazla olacak. rusya çok mu küçük de 16 takımlı üst lig oynatıyor? ha ingiltere gibi her anlamda girdisi fazla bir endüstri olursun 20 takımlı üst lig artı yine ekonomik açıdan tsl'den daha güçlü 24 takımlı championship'in olur. bizde süper lig takımlarının yarısı destek bekliyoruz modunda geziyor, birileri takım sayısı arttırılsın diyor. dünyada rasyonellikten bu kadar uzak bir yapı zor bulursun.

bana göre bu ligde takım sayısını düşür 16 yap, lig gelirleri düşmez. takım başına gelirler de ligin kalitesi de artar.
Birde sezon tamamlanmış  şimdi suyu bulandırmsnım anlamı ne o zaman şampiyon da olmasın gelirler eşit dağıtılsın clyede son 5 seneki Avrupa puanına göre gidilsin böyle saçmalık olurmu eğer 21 takımlı lig istenirse bunu bu sene belirlersin seneye uygulanır şimdi soruyorum Ahmet başkana bizim bu işten çıkarımız ne artı 6 maç fazla oynayacağız fikstür iyice sıkışacak zaten 14 kişilik bir kemik kadro kurabilecek kadar bütçe var yada yok yani niye itiraz etmiyorsunuz fb gs nin Avrupa derdi yok hadi onları anladım da biz niye tamam diyoruz çıkın deyin böyle saçmalık olurmu diye hangi akla mantığa sığıyor bu

Çevrimdışı worns

gerekçeler de aşırı saçma. pandemi dönemi takımları etkilemiş. ee o zaman ligi oynatmasaydın fransa gibi. kulüpler birliği o zaman çıkıp oynamayacağız deseydi o zaman söylediklerinin bir karşılığı olurdu. şampiyon çıkmış, avrupaya gidişler belirlenmiş, o zaman bunlar da çıkmasın. şampiyonluk mücadelesinde pandeminin etkisi olmadı mı? ankaragücü çıkmış, taraftarımız etkiliydi onun etkisini kaybettik diyor. e sen 25.haftada da 17. sıradaymışsın :) lig oynanmaya devam edildiyse elbette tüm kurallar uygulanacak.

yayıncı kuruluş maç sayısının arttırılmasını ister ama bu durumda ödemeyi mi arttıracak? hayır aynı parayı daha fazla takıma bölüştürecek :) zaten alması gerekenden az pay alan ve ekonomiyi yaratan kulüplerin payları daha da düşecek.

hadi gerzek agücü kendi lehine diye ister. uzun vadede taraftarsız bir ist kulübü kendi lehine diye ister. bilmemnebirliği kendi lehine diye ister. buna büyük kulüpler nasıl razı gelir?? 18 takımlı lig bile büyüklerin aleyhinedir. 21de daha da kötü olacaktır.

Çevrimiçi yaço58

Şimdi ali ece ile serdar alinin programı izledim ikiside kendisini yırtıyor şu limitleri açın diye ali ece diyor en azından bonservisi elinde olan oyuncular ile imzalasun takımlar diye büyük ihtimalle fenerin limiti açılmayacak ondan bu tantana ikiside kendini yırtıyordu adalet varsa zaten 2 sene Avrupaya gidemeyen takım ile bizim limitimiz takan aynı olmaz

Çevrimdışı levitate

Ligin kalitesi bukadar düşükken degil fazla, daha az takimla oynanmali lig. Bundesliga bile 20'ye cikartmiyor, italyada hep gündemde, yakinda onkarda yeniden 18 takima atazaltacakdir.

bein ve nihat'a karşı elleri güçlensin diye böyle yapıyorlar galiba

hem mantıklı hem mantıksız ama ben çok itiraz etmem

belki yayın gelirleri artar kim bilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bein ve nihat'a karşı elleri güçlensin diye böyle yapıyorlar galiba

hem mantıklı hem mantıksız ama ben çok itiraz etmem

belki yayın gelirleri artar kim bilir
20 takıma çekeceklerse küme düşecek olanlar düşsün alttan adana falan gelsin

salgından etkilenmişler bilmem ne

salgın öncesi zaten berbattın ne değişiyo ki
bipbipbupbup

Çevrimdışı haluk.m

Ligin adını Katar Süper Ligi olsun da rahatlasınlar, yavaş yavaş her istediklerini yaptırıyorlar.

Tek amaçları yayıncı kuruluşa daha fazla maç verebilmek, kim ipler kulüpleri ve Türk futbolunu.    :by2:

Çevrimdışı Erman1903

Gün geçmiyor ki yönetim taraftarın kafasında soru işaretleri yaratan bir şeyler söylemesin. Çok tehlikeli sularda yüzüyor başkan, Demirören beyefendi de 3milyon Tl nakit göndermiş sağ olsun. Tekinoktay hain ilan edilmiş.

Bindiler hocanın sırtına kafalarına göre konuşuyor,  hem şikayet ediyor hem geniş geniş bize dezavantaj oluşturacak öneriler getiriyorlar. Yönetimin ne yapmak istediğini hiç cozebilmiş değilim. İcraat yok, laf çok.

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1288174532344385536?s=19
İnşallah güzel bir bonservis kazanırız
Bonservis kazanmasak da takasla oyuncu katabilirsek iyi olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Bonservis kazanmasak da takasla oyuncu katabilirsek iyi olur  :tabe:
Vidayı göndermek elimizi çok rahatlatır inşallah çabuk ve karlı gider

Çevrimdışı mellfred

Yayın gelirini 20’ye bölmeye nasıl ikna oldular

Çevrimiçi Samet Demir

Yayın gelirini 20’ye bölmeye nasıl ikna oldular
Abi Ali Koç falan bu konuda kulüpler daha kârlı olacak diyor. Düşünüyorum düşünüyorum bir neden bulamıyorum. 

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Abi Ali Koç falan bu konuda kulüpler daha kârlı olacak diyor. Düşünüyorum düşünüyorum bir neden bulamıyorum. 

yeni bir anlaşma yapacaklar galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

yeni bir anlaşma yapacaklar galiba
Acaba yayıncı kuruluşu ekarte edip Kulüpler Birliği kendisi mi yayın yapmaya başlayacak acaba  :alala: Çünkü daha ligde 18 takım varken bile yayın gelirlerinin düşeceği; TFF harcama limitlerinin düşük olacağı ve tüm kulüplerin transfer yapamaz duruma geleceği kesin gibi görünüyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

TFF harcama limitlerini 30 Temmuz'da açıklayacakmış  :tabe: Bakalım neler olacak? Tüm kulüplerin harcama limitlerinin şu anki bütçelerinden düşük olacağı söyleniyor. Bu da ülkede kimse elindeki oyuncuları çıkarmadan transfer yapamayacak demek  :tabe: Yayın gelirlerinin de düşeceğini varsayarsak bana takımların satışına yol yapılıyor gibi geliyor. Takımların kendi işlerini döndürmesini geçtim bankalara olan borçlarını ödemesi bile imkansız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

TFF harcama limitlerini 30 Temmuz'da açıklayacakmış  :tabe: Bakalım neler olacak? Tüm kulüplerin harcama limitlerinin şu anki bütçelerinden düşük olacağı söyleniyor. Bu da ülkede kimse elindeki oyuncuları çıkarmadan transfer yapamayacak demek  :tabe: Yayın gelirlerinin de düşeceğini varsayarsak bana takımların satışına yol yapılıyor gibi geliyor. Takımların kendi işlerini döndürmesini geçtim bankalara olan borçlarını ödemesi bile imkansız  :tabe:
Bizim işimize gelir. Şu anda 3 büyükler içinde en az maaşı biz veriyoruz. Galatasaray 40, Fenerbahçe 30 milyon iken, bizim 20 milyon civarında.