2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2896652 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

https://www.transfermarkt.com.tr/stefan-schwab/profil/spieler/79612
Orta saha için nasıl olur bonservissiz bu sezon 9gol 10 asist yapmış mensah falan kovalayacağımıza mensahı alabileceğimizi düşünmüyorum zaten kayseri gsye verir bize yine vermez
Neredeyse hiç milli olmamış, ilginç.

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Kimse Beşiktaş Başkanlığı yaparken başka bir yerler için kaş göz yapmasın artık. Sonuçta biz zararlı çıkıyoruz. Yani ben de buna ayar oluyorum. Beşiktaş Başkanlığı'ndan daha önemli bir mevki olabilir mi bir Beşiktaşlı için...

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Önceki yönetim de ilk geldiğinde aynı şeyleri söylüyordu, Fikret Orman ilk 6 ay boyunca yanan eve girdik muhabbeti yapmaktan vazgeçmedi.

İnsanlar ekonomik durumun kötü olduğunun farkında. Aklı başında taraftarın da büyük bir transfer beklentisi yok, Gökhan Töre, Sinan Bolat isimlerini okuyan adam, kimin gelmesini umar zaten?

Ama başkan 3 aydır Vida'nın maaşı, Ljajic'in maaşı diye açıklama yapıp duruyor. Anladık artık, tamam. Senin maaş ödeyemez halde olduğunu bu kadar söylemen, transferde (alırken de satarken de) elini zayıflatır.

Medyada duyuyor musun Tolgay'ın maaşı şu kadar, Gustavo 36 yaşına kadar 3 milyon Euro alacak, Galatasaray'ın maaş yükü 50 milyon Euro açıklamalarını?

Bizim maaşlar Galatasaray'dan %60, Fenerbahçe'den %30 daha az. Ama sürekli biz bahsediyoruz bu konudan.

dediklerin doğru ama başkan açıklasa ne açıklamasa ne dünya küçük herkes herşeyi biliyor menajerler filan sanki bilmiyor mu kulüplerin ekonomisi ne halde taraftar bu kadar bilirken menajerler oyuncular alasını biliyorlar zamanında arsen orman derken bizim bilmediklerimizi bilerek söylüyordu birileri spor camiası neyin ne oldugunu biliyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Siyah beyazlı yönetim, pandemi dönemine ait maaşlar için oyunculardan maaş indirim talebinde bulunuyor.

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş yönetiminin maaş indirim talebine ilk olumlu cevap genç oyunculardan geldi.

A Takım’da forma giyen Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz, Kartal Kayra Yılmaz, Erdoğan Kaya, Kerem Kalafat gibi isimler, indirim talebini kabul etti.

Genç oyuncuların maaşlarında geçtiğimiz sene aldığı maaşlara göre yüzde 15 indirim yapıldı. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

https://www.transfermarkt.com.tr/stefan-schwab/profil/spieler/79612
Orta saha için nasıl olur bonservissiz bu sezon 9gol 10 asist yapmış mensah falan kovalayacağımıza mensahı alabileceğimizi düşünmüyorum zaten kayseri gsye verir bize yine vermez

iyi adam. ben olsam bunu ve kanga'yı kaçırmazdım free orta sahalar arasından.

Çevrimdışı worns

Siyah beyazlı yönetim, pandemi dönemine ait maaşlar için oyunculardan maaş indirim talebinde bulunuyor.

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş yönetiminin maaş indirim talebine ilk olumlu cevap genç oyunculardan geldi.

A Takım’da forma giyen Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz, Kartal Kayra Yılmaz, Erdoğan Kaya, Kerem Kalafat gibi isimler, indirim talebini kabul etti.

Genç oyuncuların maaşlarında geçtiğimiz sene aldığı maaşlara göre yüzde 15 indirim yapıldı. (via. Murat Özen)

bunlar zaten kaça oynuyordu da bir de indirim yapıldı :)

Çevrimdışı doganay

O gençler zaten kaç para aliyorda maaşlarını düşürüyorsunuz, yabancılardan indirim al asilda göreyim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bunlar zaten kaça oynuyordu da bir de indirim yapıldı :)
Koskoca kulübün gücü gençlere yetmiş. Tabi sözleşme verirsen oyuncu da ister. Eminim bir Necip indirim yapsa hepsinden fazla kazancımız olur :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burada başkana düşmenin kalkması ile ilgili eleştirdik ama bütün kulüpler istiyormuş  :tabe: Düşen takımlardan bunun karşılığında yabancı kuralıyla ilgili destek alınmış gibi görünüyor  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1288122315780194314

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Hepsinin yaptığı toplam indirim, Necip'in 1 aylık maaşıdır.

Çevrimiçi yaço58

Burada başkana düşmenin kalkması ile ilgili eleştirdik ama bütün kulüpler istiyormuş  :tabe: DÜşen takımlardan bunun karşılığında yabancı kuralıyla ilgili destek alınmış gibi görünüyor  :tabe:

Bizim cahiliz ben anlamıyorum gerçekten 21 takımlı lig demek sıkışık fikstür demek birde avrupa var bizim yazın  euro 2020 iyice sıkışacak fikstür zaten ne diye istiyoruz o kadar kaliteli kadro zaten kuramayacağız 13 14 kişilik bir rotasyon olacak hadi bunu geçtim beinin her sene kıstığı yayın geliri 21 e bölünecek iyice pay azalacak yani bizim karşı durmamız hereken bir konu bu

Çevrimdışı worns

Casillas Real'in kalesine geçtiğinde 18 yaşındaydı. O dönem "Los Galacticos kuruyoruz, kalede bu tıfıl mı oynayacak" diyebilirlerdi. Paraları mı yoktu, vardı elbet?

Bunu tercih ettiler ve 15 sene kaleci sıkıntısı yaşamadılar. Courtouis, De Gea vs, bir dolu yıldız kaleci 19 yaşında dünyanın sayılı takımlarında ilk 11 oynamaya başladılar.

Taraftar sabırlı olacak, çaremiz yok. Trabzonspor gibi yamyam taraftara sahip bir kulüp bile Uğurcan'a şans verdi, 25 milyon Euro'lar konuşuluyor şimdi.

Ersin'in arkasına 30'luk bir veteran konur, morali düştüğünde o 3-4 maç devreye girer.

abi bunlar çok ekstrem örnekler. öyle ki genç yaşta kaleyi alabilenlerin hepsini oturur sayarız bile. 30 zaten kaleci için veteran denebilecek bir yaş değil performansının pik yaptığı dönem bence. 30'da üst seviye performans veren kalecilerden çoğunun 19-22 yaşları arasını bilmeyiz bile. şu an en iyi yerli kaleci mert. 28 yaşına kadar doğru düzgün formayı alamamıştı bir yerde.

ersin kendi yaş-tecrübe seviyesine göre çok iyi. klasik genç kaleci örneği uğurcan'la arasında 5 yaş var. uğurcandan da mert'ten de iyi kaleci de olabilir. ama bir harika çocuk da değil şimdi. kalecilik stres düzeyi yüksek iş. poziyon deneyimi yaşaya yaşaya biraz işin mental yönünün kotarılacağı bir iş bana kalırsa. en ufak bir bocalaman tüm dengeyi alt üst edebiliyor. bunun sorumluluğunu 19 yaşındaki oyuncuya verdiğinde oyuncunun da ezilme ihtimali az değil.

bizim ülkede tahammül sınırı çok düşük. kimse bu adam uğurcan'dan bile 5 yaş genç ne yaparsa yapsın tahammül edelim demez. zaten bizim seviyemizde bir takımda dünyanın hiç bir yerinde işler böyle yürümüyor. bir maçta barajı yanlış kurdursa iki maç sonra kapattığı köşeden iki gol yese, bir de hatalı çıksa (ki bunlar bazen şanssız iyi kalecinin bile başına gelir) bu üç maçta 9 puana mal olsa ne oynama şansın kalır ne de taraftardan destek alma. mesela şu son 8 maçlık dilim aslında çok kritik görünen bir dilim değildi, taraftar bile yoktu. takım yarıştan zaten kopmuş ve kadro dağılıyordu. bu dilimde kaybedilen kayseri maçından sonra bile ersin'e dair yorumların %80'i bu çocukdan bişey olmaz düzeyindeydi.

bence ersin'i şu an birinci kaleci yapmanın ne bize ne ersin'e bi faydası olur kısacası.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim cahiliz ben anlamıyorum gerçekten 21 takımlı lig demek sıkışık fikstür demek birde avrupa var bizim yazın  euro 2020 iyice sıkışacak fikstür zaten ne diye istiyoruz o kadar kaliteli kadro zaten kuramayacağız 13 14 kişilik bir rotasyon olacak hadi bunu geçtim beinin her sene kıstığı yayın geliri 21 e bölünecek iyice pay azalacak yani bizim karşı durmamız hereken bir konu bu
Bu Bein Sports ile ilgili başkanın fikirlerini çok olumlu buldum. Biz Kulüpler Birliği bir şirket kursun kendisi yayın işini yapsın diyordu. Böyle de aynı paraları kazanabiliyoruz dedi. Yayıncı kuruluşu aradan çıkarmaları daha iyi olabilir. Hem de devlet müdahalesini azaltabilir bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Burada başkana düşmenin kalkması ile ilgili eleştirdik ama bütün kulüpler istiyormuş  :tabe: Düşen takımlardan bunun karşılığında yabancı kuralıyla ilgili destek alınmış gibi görünüyor  :tabe:

öyle bişey varsa bayağı mantıklı aslında

bide lig 20 takımla devam etse güzel olur bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı saricasi

Selam herkese yine geldi transfer dönemi bu sefer ki transfer dönemi kadar karışık ve zor bir dönem gelmez sanırım yada umarım ,bugün bir yerde gördüm gelecek dönemlere ait  5 milyar gelirimiz  temlikliymiş sanırım bu doğru var mı elinde net tablo olan .

Dün her yerde resmi olan Koitanın menajeri Lyonlu Rafael inde menajeriymiş ,Vidaya karşılık Marcelo + para yerine Rafaeli istemişiz doğruysa.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı MUSTAFA_

O kadar sıkışık fikstür öncesi bu kadar belirsizlik yetmezmiş gibi bir de yabancı kuralı, harcama limiti, pandemi dolayısı ile liglerin belirsizliği, fikstür sıkışıklığı, ligin kaç takımla oynanacağının belli olmaması geldi. Bu sene yıkılmazsa Türk futbolu hiçbir sene yıkılmaz.

https://twitter.com/demarkesports/status/1288122867104673798

https://twitter.com/demarkesports/status/1288123790350639106

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

ligdeki takım sayısı düşürülmesi gerekirken arttırılıyor. her şey çok garip bu ülkede. gerçekten bir müdahale olması gerekliyse olması gereken 16 takımlı yapılması olurdu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Selam herkese yine geldi transfer dönemi bu sefer ki transfer dönemi kadar karışık ve zor bir dönem gelmez sanırım yada umarım ,bugün bir yerde gördüm gelecek dönemlere ait  5 milyar gelirimiz  temlikliymiş sanırım bu doğru var mı elinde net tablo olan .

Dün her yerde resmi olan Koitanın menajeri Lyonlu Rafael inde menajeriymiş ,Vidaya karşılık Marcelo + para yerine Rafaeli istemişiz doğruysa.
Başkan bugünkü açıklamasında hiçbir şeyin belli olmadığını (bu TFF'den kaynaklı) ayrıca elimizdeki oyuncular gitmeden kimseyi alamayacağımızı söyledi. Daha yabancı kuralı bile kesin görünmüyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

ligdeki takım sayısı düşürülmesi gerekirken arttırılıyor. her şey çok garip bu ülkede. gerçekten bir müdahale olması gerekliyse olması gereken 16 takımlı yapılması olurdu.
Her geçen gün soğutuyorlar futboldan 30 takımlı olsun o zaman hatta şampiyonda olmasın bu sene ne kadar saçma biz nasıl karşı çıkmıyoruz onu anlamıyorum başağın kadro geniş biz o kadar geniş kadro kuramayacağız zaten Avrupa vs lig beraber nasıl gidecek ne gerek var fazladan 6 maç yapmaya bize katkısı ne

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence lig hiç oynanmasın daha iyi. İş buraya gelecek. Daha fazla maç daha fazla yayın geliri diye düşünüyorlar herhalde  :alala: Yabancı kuralı işi de kesinleşmedi herhalde. Bu sefer toplu bir itiraz yapılacak anlaşılan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Alper1903

Zaten onumuzdeki sezon fikstur birbirine girdi, ustune avrupa sampiyonasi varken sirf birilerinin gonlu olsun diye neden fazladan 6 mac daha yapalim ki? Pandemi sonrasi tum dunyada futbol takimlarinin form durumu degisti sadece stsl’ye ozel bir durum degil.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

öyle bişey varsa bayağı mantıklı aslında

bide lig 20 takımla devam etse güzel olur bence
Ligin kalitesi bukadar düşükken degil fazla, daha az takimla oynanmali lig. Bundesliga bile 20'ye cikartmiyor, italyada hep gündemde, yakinda onkarda yeniden 18 takima atazaltacakdir.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zaten onumuzdeki sezon fikstur birbirine girdi, ustune avrupa sampiyonasi varken sirf birilerinin gonlu olsun diye neden fazladan 6 mac daha yapalim ki? Pandemi sonrasi tum dunyada futbol takimlarinin form durumu degisti sadece stsl’ye ozel bir durum degil.
Tamamen akıl tutulması başka bir şey değil. Şu sıkışık zamanı mı bulmuşlar köklü değişiklikler yapmak için. Yabancı kuralı bir yandan yetmezmiş gibi şimdi de gelirleri düşürmeyi düşünüyorlar. Yayıncı kuruluş da parayı yarı yarıya düşürmeyi teklif etmiş zaten. Herhalde kulüpleri batırıp futbolu komple bitireceğiz...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim bilmediğimiz bir şeyler var herhalde  :alala: Hepimizin yararına diyor ekonomik açıdan  :o_o:

https://twitter.com/demarkesports/status/1288129676913840128

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Hayır neye dayanarak küme düşme kalksın diyo bunlar pandemi olmasa ankaragücü malatya ve kayseri kümede mi kalacaktı? Ulan malatya dediğin takımın bizi yendikten sonra 19 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik 14 mağlubiyeti var şu takım düşmesin de kim düşsün? Pandemiyle ne alakası var şu rezilliğin? Şu trabzon meselesinde de kusura bakmasın ne başkana ne hocaya katılıyorum nerden hakkıymış trabzon'un şl? Sen usulsüzlük yapacaksın haksız rekabet yaratacaksın ki bu haksız rekabeti 2019 yılında yaptın diyor uefa, üzerine 2020 yılında 40 bin euro'ya falan oyuncu alacaksın ve utanmadan beşiktaş ve fener'in federasyona limit konusunda yaptığı başvurusunun sonuçlanmasından 1 gece önce açıklama yapıp federasyonu "sakın haa limit verme" diye üstü kapalı tehdit edeceksin ve benim başkanım hocam çıkıp "senin hakkın şl umarım sen gidersin" falan diyecek. Bıktım ben bu efendi ayaklarından trabzonspor başkanı gs aleyhine yapılan bildiriye imza atıp sonra muhalefet edecek kadar gereksiz bi herif şunlara şirin gözükmeye çalışıp durmayın artık banane ts'den beter olsun niye biz bunlara yaranma çabasına giriyoruz biri açıklayabilir mi ts kim?