2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2898465 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan 2-3 tane iyi oyuncu alacağız dedi  :tabe: En fazla 2-3 oyuncuda elimiz açık olabilir dedi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

Başkan 2-3 tane iyi oyuncu alacağız dedi  :tabe: En fazla 2-3 oyuncuda elimiz açık olabilir dedi  :tabe:
golcümüz orta sahamız sağlam olsun diğerleri bi şekil hallolur
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Anlaşmanın ayrıntılarına hakim değilim. Benim hatırladığım bu  :tabe:

kimse hakim değil aslında ama cümle ilk 2 yıl ana para ödemesiz total 5 yıl ödeme diyor bu ifadenin hiç bir yerinden son 3 yıl sadece anapara ödenecek faiz kalmayacak anlamı çıkmaz  :tabe:

diğer taraftan toplam yapılandırma ne kadar yıl yıl ödeme tutarları nedir bir bilen yok açıklanan bişey yok bunları bilsek total gelirden geriye kalanı görüp ona göre kime sallayacağımızı daha iyi biliriz. mevcut yönetime fikret ormanın yarattığı gelirlere mi güvenerek geldiler demek işin  adam kayırmacası hangi geliri bırakmış acaba bırakmış mı bilen yok.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

dediğimi anlamamada direniyorsun ısrarla

öncelikle 10 değil 8 maç ve 2-3 değil daha çok pozisyon var golle sonuçlanan 3.

konu istatistik ise 8 maçın 2sinde basit hatalar yapan kaleci 34 maçda 8-9 maç bunu yapabilir o da pahalıya patlar konu kaleci olduğunda.

adamı gömmüyorum uzun maratonda görece kolay veya 3 puan yazacağımız 3-5 maçda kaleci hatası ile sıfır puan yazarsak haneye bu bizi nasıl etkiler yarıştan koparır mı kaygısını dile getiriyorum.

mesela antalya maçını ele alalım atanlar saçma sapan goller kaçırdı kayseri ona keza bizim kısırlar kaleci çalıştırdı o 2 maçta kaleci şapkadan tavşan çıkarsa maçları almıştık şimdi bu bütçelerle çok efektif hücumcular bulmak zor gene kaçan gollere bolca hayıflanacağımız maçlar olacaktır işte o maçlarda kaleci bana maç kazandırabilmeli tıpkı ersinin fener maçında yaptıgı gibi.
sende beni anlamamakta direniyorsun oyuncu 19 yaşında ilk defa süper ligde ve beşiktaş gibi bir takımda oynuyor yaptığı hatalar bu şaetlarda normal diyorum. Bende süper kaleci bundan iyisi olmaz veya bu çocuk olmuş demiyorum. Bir şansı da pandemi süreci seyircisiz maç ersin için iyi olmuştur. 40 bin kişi önünde bu performansı verirmiydi yada rakip seyirci önünde ne yapardı onu da görmek lazım.

Çevrimdışı tangaz

4 tane de anlaşalım başkan  :friendship:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/futbolarena/status/1288061211368620032?s=19
Açıklamayı dinleyenler bu doğrumu başkan dalgamı geçiyorsun bizle işi olmayan konular hakkında ne konuşuyorsun kalksa sanane kalkmasa sanane başkan biraz sussun yada işi olmayan konuları konuşmasın

Çevrimiçi murat

kimse hakim değil aslında ama cümle ilk 2 yıl ana para ödemesiz total 5 yıl ödeme diyor bu ifadenin hiç bir yerinden son 3 yıl sadece anapara ödenecek faiz kalmayacak anlamı çıkmaz  :tabe:

diğer taraftan toplam yapılandırma ne kadar yıl yıl ödeme tutarları nedir bir bilen yok açıklanan bişey yok bunları bilsek total gelirden geriye kalanı görüp ona göre kime sallayacağımızı daha iyi biliriz. mevcut yönetime fikret ormanın yarattığı gelirlere mi güvenerek geldiler demek işin  adam kayırmacası hangi geliri bırakmış acaba bırakmış mı bilen yok.
aslında o dönem krediyi fazla çekip altına yatırsalarmış şimdi de yapılandırmayla borcu eritebilirmişiz.futbolcu al sat başarı kazan gelir elde et borcu düşür gibi bir formülün yanında ekonomiyi iyi analiz edip finans sektörüyle de desteklemek lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/futbolarena/status/1288061211368620032?s=19
Açıklamayı dinleyenler bu doğrumu başkan dalgamı geçiyorsun bizle işi olmayan konular hakkında ne konuşuyorsun kalksa sanane kalkmasa sanane başkan biraz sussun yada işi olmayan konuları konuşmasın
Hala dinliyorum. Dinlediğim yere kadar böyle bir şey demedi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

sende beni anlamamakta direniyorsun oyuncu 19 yaşında ilk defa süper ligde ve beşiktaş gibi bir takımda oynuyor yaptığı hatalar bu şaetlarda normal diyorum. Bende süper kaleci bundan iyisi olmaz veya bu çocuk olmuş demiyorum. Bir şansı da pandemi süreci seyircisiz maç ersin için iyi olmuştur. 40 bin kişi önünde bu performansı verirmiydi yada rakip seyirci önünde ne yapardı onu da görmek lazım.

ben seni çok iyi anlıyor ve söylemine katılıyorum.

endişem ve senin anlamak istemediğin kısım ise yarışmacı takım olacaksak ne verebilir kısmından çok arada veremedikleri nelere mal olur. bak sen de demişsin çocugu seyirci önünde bile test edemedik böyle bir bilinmezle 1 numaralı beşiktaş kaleci kazağını alıp yürü koçum demek büyük risk değilmidir. bu riske girmelimiyiz vbvb

Çevrimiçi yaço58

O zaman sosyal medyada iyi sıkıyorlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarının tamamı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/AACanli/status/1288060966916313089?s=19
Demiş sen kaçırmışın herhalde başkan işin olmayan konulardan sanane küme düşme kalksa bizim çıkarımız ne olacak pasta payı düşecek 21 takımlı ligde zaten bein az para veriyor fikstür sıkışacak iyice yani sanane ya kim düşmüşşe kim çıkmışşa başkan Bi süre konuşmasın

Çevrimdışı tangaz

aslında o dönem krediyi fazla çekip altına yatırsalarmış şimdi de yapılandırmayla borcu eritebilirmişiz.futbolcu al sat başarı kazan gelir elde et borcu düşür gibi bir formülün yanında ekonomiyi iyi analiz edip finans sektörüyle de desteklemek lazım.

evet yaa altın uçuyor
dur daha döviz uçuşa geçecek kılıç kalkanı çektik eli kulağındadır  :D
kulüplerin işi daha da zorlaşacak

Çevrimiçi murat

endişem ve senin anlamak istemediğin kısım ise yarışmacı takım olacaksak ne verebilir kısmından çok arada veremedikleri nelere mal olur. bak sen de demişsin çocugu seyirci önünde bile test edemedik böyle bir bilinmezle 1 numaralı beşiktaş kaleci kazağını alıp yürü koçum demek büyük risk değilmidir. bu riske girmelimiyiz vbvb
ben 1. Kalecimiz olsun demedim sadece duracağı yeri bilen çok atletik olmayan bir kaleci dedim. 1.95 88 kilo. Biraz kilo vermesi lazım sanki.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O zaman sosyal medyada iyi sıkıyorlar

https://twitter.com/AACanli/status/1288060966916313089?s=19
Demiş sen kaçırmışın herhalde başkan işin olmayan konulardan sanane küme düşme kalksa bizim çıkarımız ne olacak pasta payı düşecek 21 takımlı ligde zaten bein az para veriyor fikstür sıkışacak iyice yani sanane ya kim düşmüşşe kim çıkmışşa başkan Bi süre konuşmasın

Şu anda söyledi başkan. Sosyal medyadaki haberler gerçekmiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

beni bilirsin futbolcu konusunda özellikle gençlerde biraz temkinliyimdir. Örneğin larin ve güven 2 şer 3 er gol atarken millet çok şişirmişti bir durun bu kadar pompalamayın demiştim. Bu hem o gençlere hem kulübe zarar verir. Synı şişiren adamlar 2 kötü maçında da çöpe çeviriyor.kötü de oynasa bir kaç maç en azından sabredilmesi desteklenmesi gerekiyor. Bu sene boyd rebocho vs de de pek sabırlı olunmadı. Özellikle rebocho parası oranında fena sayılmaz. Boyd ise sanki büyük takımı kaldıramıyor mental olarak zayıf gibi.

Çevrimdışı tangaz

beni bilirsin futbolcu konusunda özellikle gençlerde biraz temkinliyimdir. Örneğin larin ve güven 2 şer 3 er gol atarken millet çok şişirmişti bir durun bu kadar pompalamayın demiştim. Bu hem o gençlere hem kulübe zarar verir. Synı şişiren adamlar 2 kötü maçında da çöpe çeviriyor.kötü de oynasa bir kaç maç en azından sabredilmesi desteklenmesi gerekiyor. Bu sene boyd rebocho vs de de pek sabırlı olunmadı. Özellikle rebocho parası oranında fena sayılmaz. Boyd ise sanki büyük takımı kaldıramıyor mental olarak zayıf gibi.

2,5 bonservisi vardı rebochonun ancak free transfer 0 bons 500-700 arası maaşa çekilir profildi hatta bende rıdvan kadar iz de bırakmadı rıdvan mesela çok şımarmaya meğilli gibi kendine aşırı güveniyor sergen bu nedenle kesti oyuncuyu hata yaptı diye değil laubalilik yaptı die ki hocanın yaptıgı doğruydu larin o paranın elemanı değil maaş anlamında bu net boyd ise 2-3 sene sonra iyi topçu olacaktır bu amerikalılar biraz öyleler geç gelişiyorlar ama hayata bakış açıları ile bırakmıyorlar kararlılar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

2,5 bonservisi vardı rebochonun ancak free transfer 0 bons 500-700 arası maaşa çekilir profildi hatta bende rıdvan kadar iz de bırakmadı rıdvan mesela çok şımarmaya meğilli gibi kendine aşırı güveniyor sergen bu nedenle kesti oyuncuyu hata yaptı diye değil laubalilik yaptı die ki hocanın yaptıgı doğruydu larin o paranın elemanı değil maaş anlamında bu net boyd ise 2-3 sene sonra iyi topçu olacaktır bu amerikalılar biraz öyleler geç gelişiyorlar ama hayata bakış açıları ile bırakmıyorlar kararlılar.

Abi boyd un maaş biraz düşürülse aslında öyle kaldırılıp çöpe atılacak adam değil, bu sene bir şekilde takım bi ritim tutturumadı ama ben  boş topçu olduğunu düşünmüyorum özgüven önemli bişey boyd kazanamadı onu..

Rıdvan'nın oyun stili çok güzel aslında Benfica falan bu tarz oyuncu çıkarsa 2 senede 70 e saplar avrupaya ama dediğin gibi bazen  fazla özgüven hatayı beraber getiriyor ama geleceği olan bi oyuncu.

Çevrimdışı sametbagan

10 tane maç içinde 2-3 yanlış pozisyonda yakalanması iyi pozisyon aldığı gerçwğini değiştirmez.uzaktan şutlarda iyi veya kenar toplarında iyi kaleci hiç mi bu şekilde gol yemez. 19 yaşında bir kaleci sonuçta.
Üstelik fener maçını tek başına aldı diyebilirim.Bu yaşta bir kaleci ilk defa bir derbi maçına çıkıyor ve ilk yarı en az 3-4 tane net kurtarış yapıyor.Sanırım biz ersine yeterince hakkını vermiyoruz.Herkes yer tutamıyor falan diyor ama bence yanlış.Kasımpaşanın son golünü bi izleyin o topun öyle falso alması gerçekten mucize ikincisi fener maçında defanstan seken bir top çıkardı aynısını bizim kolsuz karyus içeri almıştı.Üstelik bunu yaparken çok basitmiş gibi gösteriyor bize.Öyle topu kurtardıktan sonra artisliğine atlayıp zıplamıyor boş yere.Bence iyi kaleci ersin.İlerde çok iyi bir kaleci olabilir ama sürekli oynaması lazım.

Çevrimiçi Necmi

Ahmet Nur Çebi: "Bankalar Birliği'ne diyoruz ki; 'İki yıl bizden para almayın'. Bizden faiz alıyorlar, 450 Milyon TL sadece faiz ödemesi var. Gelen gelirler sadece faizi karşılıyor. Şu an gider çok. Bütçeyi 60 milyondan, 30 milyona indirelim ki faiz borcunu ödeyelim"

Para faize gitmiyor borcumuz ödendi diyordun @Necmi abi ?
ne dediğimi anlamıyorsunuz faiz ödeme nedir biliyormusun borç sabitlenmez her sene faiz ödenir ama bunun ana paraya bir katkısı olmaz
borcun sürekli durur. burda faiz ödemiyorsun çünkü borcunu sabitledin artmıyor ve 5 yıllık bir ödeme planın var 5 yıl sonunda o borç bitecek
yapılandırmamış olsan 5 yıl her sene aynı faizi öderdin ama 5 yıl sonra hala borcun orda duruyor olurdu.
elbette borcu yapılandırmak için faiz ödüyorsun hem kim söyledi faiz yok diye burda o kadar konuştuk ilk iki yıl borcun faizi ödenecek sonraki üçyıl ana para ödenecek diye bunada tek itiraz benden gelmişti borcun faizini ödersen iki sene sonra borcu kapatmak istedin ödediğin bütün faizler sana girer
bu yapılandırmadaki avantaj o döneme göre çok düşük faizle olmasıydı. zaten faiziyle birlikte total bir borcun var ama ödediğin parayı kara deliğe atmıyorsun her geçen yıl o borç düşüyor. benim itiraz ettiğim bir başka konuda bu borcun sadece bankalara olan borcun olmasıydı bu yapılandırmayı bütün borçlar için yapıyorsan iyi ama sadece banka borçları içinse bu bankaların parasını kurtarma operasyonu olur demişdim.
buda kulüp için zor olur gelirlerini banka borçları için ayırırsan diğer borçlarını neyle ödeyeceksin. birde bankalarla yapılandırmaya gidersen büyük ihtimal kredi tahtanda kapanır.

Çevrimdışı tangaz

Abi boyd un maaş biraz düşürülse aslında öyle kaldırılıp çöpe atılacak adam değil, bu sene bir şekilde takım bi ritim tutturumadı ama ben  boş topçu olduğunu düşünmüyorum özgüven önemli bişey boyd kazanamadı onu..

Rıdvan'nın oyun stili çok güzel aslında Benfica falan bu tarz oyuncu çıkarsa 2 senede 70 e saplar avrupaya ama dediğin gibi bazen  fazla özgüven hatayı beraber getiriyor ama geleceği olan bi oyuncu.

ben rıdvandan ümitliyim kas kütlesi de geliştikçe daha iyi olacaktır hakan ünsal gibi kazma bile milli oldu bu ülkede rıdvan gayet yetenekli çocuk

boydun maaşı kesinlikle saçma sapan bir rakam o kalibre bir oyuncunun ederi aldığının anca yarısıdır. ama görürüz birkaç seneye o antalya  maçında atamadığı golleri tıkır tıkır atacaktır boyd.

Çevrimiçi mayguntr

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarının tamamı  :tabe:

Baskanimiza destek cikmamiz lazim. Taraftarin desteklemedigini bildikleri icin ustune oynuyorlar resmen adamin, saygisiz saygisiz sorular sormuslar.

f.o'nun en sevildigi donemdeki davranislarini su an en fazla elestiriyoruz, akillanamiyoruz cidden.
simdiye kadar yaptiklari hamlelerde  kac tanesi yanlis bu yonetimin ?

avciyi kovdular, sergeni getirdiler.
devre arasi boateng geldi, cok para almasada bir iki maci bize getirdi parasi cikti.
kendi cebinden 30milyon euro verdigi soyleniyor, f.o'nun boyle bir sey yaptigini hatirliyor musunuz feda doneminde falan ?
baskan sadece kendini guzel ifade edemiyor, umrunda degil gibi sirin gorunmek taraftara, basinda buldu mu ustune yurunecek bir sey algiyi yaratiyor.

50dk konusmus, aglama mevzusu kume dusmeme mevzusu 1 dk surmuyor onu manset yapiyorlar. bu algilara gelmememiz lazim.
baskan kampanya vslerden dolayi ekrana cikiyor f.o gibi her mikrofonu gordugunde konusmuyor.

Çevrimiçi yaço58

Baskanimiza destek cikmamiz lazim. Taraftarin desteklemedigini bildikleri icin ustune oynuyorlar resmen adamin, saygisiz saygisiz sorular sormuslar.

f.o'nun en sevildigi donemdeki davranislarini su an en fazla elestiriyoruz, akillanamiyoruz cidden.
simdiye kadar yaptiklari hamlelerde  kac tanesi yanlis bu yonetimin ?

avciyi kovdular, sergeni getirdiler.
devre arasi boateng geldi, cok para almasada bir iki maci bize getirdi parasi cikti.
kendi cebinden 30milyon euro verdigi soyleniyor, f.o'nun boyle bir sey yaptigini hatirliyor musunuz feda doneminde falan ?
baskan sadece kendini guzel ifade edemiyor, umrunda degil gibi sirin gorunmek taraftara, basinda buldu mu ustune yurunecek bir sey algiyi yaratiyor.

50dk konusmus, aglama mevzusu kume dusmeme mevzusu 1 dk surmuyor onu manset yapiyorlar. bu algilara gelmememiz lazim.
baskan kampanya vslerden dolayi ekrana cikiyor f.o gibi her mikrofonu gordugunde konusmuyor.
Destek olalım da küme düşme olmamasından bizim başkana ne yani gerçekten anlamıyorum Bi insan bunu düşünmez bile onca dert tasa varken banane yani kim düşmüş kim çıkmış ben Beşiktaşa bakarım artı 21 takımlı ligi bu futbol ekonomisi kaldıramaz yani başkanın iletişimde sıkıntısı var ciddi manada geçen Sergen hoca söylemiş ts gitsin nezaketrn demiştir olabilir sonra başkan çıkıyor oda aynısını diyor yav bizene konuşma bile o konuyu ts sanki durduk yere ceza aldı ligde haksız rekabet yarattı ceza aldı tabi biz gideceğiz kim gidecek bu konuları konuşması iletişimsizliği gösteriyor maalesef

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ben rıdvandan ümitliyim kas kütlesi de geliştikçe daha iyi olacaktır hakan ünsal gibi kazma bile milli oldu bu ülkede rıdvan gayet yetenekli çocuk

boydun maaşı kesinlikle saçma sapan bir rakam o kalibre bir oyuncunun ederi aldığının anca yarısıdır. ama görürüz birkaç seneye o antalya  maçında atamadığı golleri tıkır tıkır atacaktır boyd.

Rıdvan da en çok beğendim oyuna derinlik kazandırması, bindirmeleri, adam eksiltmesi vs. defansif olarakta bence  kötü değil.

Boyd geçen sene  ankaragücünde gayet güzel bitiriyordu özgüven kaybı yaşıyor bence.