2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2900121 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ajansbesiktastr/status/1287758250813861889?s=19
Bunlar dalgamı geçiyor kupa finali bittikten sonraki gün Avrupaya gidenler kesinleşince açıklamaları lazım herkes buna göre plan yapıyor ki bu sefer zaman çok daha kısıtlı

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/ajansbesiktastr/status/1287758250813861889?s=19
Bunlar dalgamı geçiyor kupa finali bittikten sonraki gün Avrupaya gidenler kesinleşince açıklamaları lazım herkes buna göre plan yapıyor ki bu sefer zaman çok daha kısıtlı
Transfer dönemi başlamadan once açıklamaları lazım. Ayrıca açıklanan rakamların tahmin edilenden yüksek olacağı ve limitlerin esnetileceği söyleniyor. Yoksa FB'nin ceza da alması gerekli limiti aştığı için.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Transfer dönemi başlamadan once açıklamaları lazım. Ayrıca açıklanan rakamların tahmin edilenden yüksek olacağı ve limitlerin esnetileceği söyleniyor. Yoksa FB'nin ceza da alması gerekli limiti aştığı için.
Adalet olursa bizim limitle renklilerin arasında en az 70 milyon tl falan fark olması lazım gs ve fb Avrupaya gidememiş ama bende sanmıyorum önünü kesmezlwr renklilerin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adalet olursa bizim limitle renklilerin arasında en az 70 milyon tl falan fark olması lazım gs ve fb Avrupaya gidememiş ama bende sanmıyorum önünü kesmezlwr renklilerin
Şampiyonluk primlerini falan hesaba kattıkları için ligde bizim kadar veya  bizden fazla kazanmış olabilirler. Şampiyon olduğumuz sezonlarda bile neredeyse bizim kadar kazanıyorlardı. Ben öyle büyük fark olacağını düşünmüyorum. Hatta limitleri bizden yüksek olacaktır. Tabi açıklanacak rakamları da görmek lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Şampiyonluk primlerini falan hesaba kattıkları için ligde bizim kadar veya  bizden fazla kazanmış olabilirler. Şampiyon olduğumuz sezonlarda bile neredeyse bizim kadar kazanıyorlardı. Ben öyle büyük fark olacağını düşünmüyorum. Hatta limitleri bizden yüksek olacaktır. Tabi açıklanacak rakamları da görmek lazım.
Bizden yüksek olması için hiçbir sebep yok gs en son 450 milyondu onun 250 milyona direk düşmesi lazım mesela cl katılım parası falan yok tabi tff adaletli davranacak mı tabi ki hayır

Çevrimiçi Necmi

Bizden yüksek olması için hiçbir sebep yok gs en son 450 milyondu onun 250 milyona direk düşmesi lazım mesela cl katılım parası falan yok tabi tff adaletli davranacak mı tabi ki hayır
bildiğim kadarıyla bir önceki senenin gelirlerine göre belirleniyor. yani gs nin yüksek çıkacak muhtemelen

Çevrimiçi Akil Emre

Yedek forvet olarak umut ve güven mi devam edecek. Valla çok tedirginim

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. ve 4. forvet olurlar en fazla. Güven belki sol kanatta da oynayabilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

bildiğim kadarıyla bir önceki senenin gelirlerine göre belirleniyor. yani gs nin yüksek çıkacak muhtemelen
O zaman fenerliler ondan kıvranıyor 2 senedir Avrupadan tek kuruş girmedi hala koç ona buna deli paralar verme peşinde oda limite takılacak gibi adalet olursa tabi seneye de gs çok sıkıntı yaşayacak biz hiç değilse fazlalıklardan bir şekilde kurtuluyoruz

Çevrimdışı mrred

Pandemi sonrası güven bence iyiydi. Gençler maçı ne kadar kriter olur bilmiyorum ama sırtı dönük oyununu baya beğendim. Dönüşleri de baya hızlı ve dengeliydi. İyi top sakladı hatta 2. yarı boyda attığı bir pas vardı boyd karşı karşıya kaldı . Ordaki dönüşü çok iyiydi. Bence Güvende ışık var . Umut zaten iş disiplini yüksek gönülden oyuncu . Öyle oyuncu da lazım bize.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Boli haberi gerçek, amcasına dayısına kadar tanıyoruz. Nereden buluyoruz bu santrafora benzemeyen adamları bilmiyorum. Bize ceza sahası etkinliği olan biri lazım, ya da Abu gibi defansları hallaç pamuğu edecek.

Bu Umut Güner gitti ama transferleri bitmedi, yeter arkadaş bir sal bizi be. Al Ertanı Muratını git be kardeşim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu adam güvenilir mi ben çok sallıyor diye hatırlıyorum
Sosyal medyadan toplayıp fotoğraf koymuş ve yorum yapmış. Haber doğru olur mu zaman gösterecek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

burakı al
marceloyu tut
pepeyi ister şov olsun die al ister tosiçle dewam et
vidayı lensi medeli negredoyu alma

şampiyon olacağın gibi üstüne cebinde kamyonla para kalırdı alttaki 4lünün yıllık maaşı 13 milyon yuro marcelodan gelen para anca yarısını ödüyor.

Aziz Yıldırım a kapak Yapmıştı Fikret Orman Her şey Lens hamlesi ile başladı o iki başkanda artık yok ama 1 golcü alamamanın bedelini böyle kötü bir kadro ile bitirdiğimiz sezonda kadroyu güçlendirmek yerine ne kadar daha az kan kaybederiz muhabbeti yaparak ödüyoruz.

Pepe parasını cl de çok rahat çıkardı. GG-Pepe-Marcelo-Adriano hattı kurmuşsun hadi Vida bonservissiz denk geldi alınmasına lafım yok da talibi de çoktu devre arası gelmeden satış işini halledip ffp yi ayarlayıp Marcelo yu tutacaktık. Negredo Medel alacağımıza 1 golcü alsak. Devre arası Cenk i satıp Talisca nın bonservisini alacaktık. 5 hafta önce 5. şampiyonluğumuzu kutluyorduk.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

her sene transfer mevsimi başlamasına yakın döviz patlıyor resmen, 45-50 gündür baskılanan döviz zincirler kırılsın derken zincirlerini kırmış görünüyor hamdolsun camiyi de kılıç kalkan ekibi ile açtığımıza göre dövizi saldık sanırım dolar 7ye dayandı yuro 8i devirdi arada kaynar gider şimdi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Aziz Yıldırım a kapak Yapmıştı Fikret Orman Her şey Lens hamlesi ile başladı o iki başkanda artık yok ama 1 golcü alamamanın bedelini böyle kötü bir kadro ile bitirdiğimiz sezonda kadroyu güçlendirmek yerine ne kadar daha az kan kaybederiz muhabbeti yaparak ödüyoruz.

Pepe parasını cl de çok rahat çıkardı. GG-Pepe-Marcelo-Adriano hattı kurmuşsun hadi Vida bonservissiz denk geldi alınmasına lafım yok da talibi de çoktu devre arası gelmeden satış işini halledip ffp yi ayarlayıp Marcelo yu tutacaktık. Negredo Medel alacağımıza 1 golcü alsak. Devre arası Cenk i satıp Talisca nın bonservisini alacaktık. 5 hafta önce 5. şampiyonluğumuzu kutluyorduk.

işin acı tarafı tüm planlama yanlışlarına rağmen 17-18 şampiyonluğu negredo'nun atamadığı bir gol ile kaçtı. gs maçında maçın başlarında girdiği pozisyonu atsa o maç dönmezdi. acayip dominant  iki derbi kazandığımız (3-0 gs 3-1 fb) şl'de 14 puan topladığımız bi sezondu. hakem hataları ve fb kupa maçındaki kriz de cabası. kısacası çok da şanssızdık.

Çevrimiçi mayguntr

Negredoya yillik 4.3 icin anlasmistik, 2.5 da bonservis parasi. ucretsiz biraktik. 7 milyon euro bir senelik maliyeti.  f.o'nun en kotu transferi.

Çevrimdışı worns

Boli haberi gerçek, amcasına dayısına kadar tanıyoruz. Nereden buluyoruz bu santrafora benzemeyen adamları bilmiyorum. Bize ceza sahası etkinliği olan biri lazım, ya da Abu gibi defansları hallaç pamuğu edecek.

Bu Umut Güner gitti ama transferleri bitmedi, yeter arkadaş bir sal bizi be. Al Ertanı Muratını git be kardeşim.

iyi-kötü bir tane net santraforla adımız geçmiyor. hep yarım yamalak adamlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

iyi-kötü bir tane net santraforla adımız geçmiyor. hep yarım yamalak adamlar.
Nedense iyi bir forvet alacağımızı düşünüyorum  :tabe: Şu sıralar orta sahayı merak ediyorum. Oğuzhan ile falan yürümez işler Ljajic de giderse  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★