2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2898477 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

bende yer tutuşunu beğenmiştim ersinin. Çok atletik değil iyi yer tutuyor diye düşünüyorum.

kapattığı köşeden yemişliği var bir adım önde olsa yemeyeceği 3 gol yemişliği var
ben kaleci konusunda şunu savunuyorum yenilecek golü yesin sorun değil yenmeyecek golü yemesin yeter ki ersin bu anlamda sırıtmıyor pek ama parıldamıyor da, yapamadıkları var örneğin rakip forvetle karşı karşıya kaldığında rakibe hep bir vuruş açısı bırakıyor kaleyi tutturma becerisi olan da atıyor kayseriden yediğimiz son gol buna örnektir. yarım adım solda olsa rakip topu içeri sokamazdı. zıplama, geriye uzayarak tokatlama konusunda ise ortalamanın çok altında. çok çalışırsa ne kadar gelişir bilmiyorum henüz çok genç.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Belçika da o kadar faydalı adam varken bu topa vurmayı bilmeyen adamı nerden tutturuyorlar Gazişehir FK ya falan gelsede rahatlasak. Hem Gyasi Hem Boli

Çevrimdışı tangaz

mirin bence kötü oyuncu değildi tam hatırlayamıyorumda sanki ayağa oynama sevdasına bir gol yemiştikte mirine görev geldiğinde geleni gideni taca vurup risk almamıştı gibi.

belirli özellikleri var hücumda duran topta da bir tehdit hatta ve bence de gömülecek stoper değil aslında ama o her topa dandun yapışı çok amatörce
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

belirli özellikleri var hücumda duran topta da bir tehdit hatta ve bence de gömülecek stoper değil aslında ama o her topa dandun yapışı çok amatörce

Abi vallaha Ortalama bi oyuncuysa denemekte fayda var takımın birazda kaos zamanları geldi tam görme fırsatı olmadı zaten bu oyuncuları mecbur değerlendirmeye çalışacaktır hoca.

Çevrimiçi yaço58

O dan dun olayı takıma alışamadığı için olduğunu düşünüyorum marceloda ilk geldiğinde öyleydi hatta bir fb deplasmanı oynadı ilk geldiği sene dedim bu adamı nerden bulmuşlar aldığı her topu gelişine vurmuştu daha derki toplu bir takımda daha düzenli olacağını düşünüyorum mirinin

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

O dan dun olayı takıma alışamadığı için olduğunu düşünüyorum marceloda ilk geldiğinde öyleydi hatta bir fb deplasmanı oynadı ilk geldiği sene dedim bu adamı nerden bulmuşlar aldığı her topu gelişine vurmuştu daha derki toplu bir takımda daha düzenli olacağını düşünüyorum mirinin

ben bundan emin değilim neden derseniz şenol güneş olsun pepdullah olsun ikisi de gönderilsin dedi bizler maçta bişiler gördük bu hocalar idmanlarda da gözlemliyor oyuncuların neleri yapabileceğini yapamayacağını.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Abi vallaha Ortalama bi oyuncuysa denemekte fayda var takımın birazda kaos zamanları geldi tam görme fırsatı olmadı zaten bu oyuncuları mecbur değerlendirmeye çalışacaktır hoca.

kaos zamanı dediğimiz de devre arası geldi ve o yarım devrede tamın 40-41 puan topladı ( böyle kaosa can kurban  :D bu sene de öle bi kaos yapsak şimdi 70 puanla şampiyonduk)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kaos zamanı dediğimiz de devre arası geldi ve o yarım devrede tamın 40-41 puan topladı ( böyle kaosa can kurban  :D bu sene de öle bi kaos yapsak şimdi 70 puanla şampiyonduk)

hahahahha Abi bende Şenol Güneş in son 2 senesi nedense  hep kaos olarak kaldı silemiyorum.. Rahat süpürebileceğimiz sezonlardı. Kadro kalitemizde iyiydi. İlk yarılarda çok kötü puanlar aldık.

Çevrimdışı tangaz

hahahahha Abi bende Şenol Güneş in son 2 senesi nedense  hep kaos olarak kaldı silemiyorum.. Rahat süpürebileceğimiz sezonlardı. Kadro kalitemizde iyiydi. İlk yarılarda çok kötü puanlar aldık.

çünkü güneşin gereksiz bir şl hırsı vardı o hırsı 4. şampiyonluk sonrasına bıraksaydı belki de bu yıl uefa kupasını filan alabilirdik. gereksiz kastık avrupada başarı die alacaktık paramızı dar rotasyonla lige asılacaktık 4 sene üstüste şampiyon ol maddi manevi ambargonu koy ondan sonra şl yapılanması yap.

herşeye rağmen negredo yerine burak alınsaydı yine 4-5 sene üst üste yapabilirdik.

Çevrimiçi mayguntr

çünkü güneşin gereksiz bir şl hırsı vardı o hırsı 4. şampiyonluk sonrasına bıraksaydı belki de bu yıl uefa kupasını filan alabilirdik. gereksiz kastık avrupada başarı die alacaktık paramızı dar rotasyonla lige asılacaktık 4 sene üstüste şampiyon ol maddi manevi ambargonu koy ondan sonra şl yapılanması yap.

herşeye rağmen negredo yerine burak alınsaydı yine 4-5 sene üst üste yapabilirdik.
Negredo/Lens, bu ikili yerine daha verimli oyuncular olsaydi (Küfür Yasak)₁₃ ligin. 

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Evet abi yine taraftar tepkisi falan Burak gelmedi yoksa Trabzon yerine bize gelecekti 2 yaş genç Burak çok rahat ambargo koyardık. Sağlıklı Burağın bu ligde rahat 20+ yazar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Pukki bu sezonun başında Epl de olay olmuştu herkese gol atarak başlamıştı. Bence Gomez seviyesi katkı verir. Ceza sahasında doğru yerde duran, basit ama etkili bitiricilik vuruşlarını oldukça iyi yapan bir ceza sahası içi golcüsü. Oyunu rakip sahaya yıkan oyunumuzda bizde çok can yakar. Ama bonservisini almak mümkün değil. Kiralık pukki+cisse forvet sorunumuzu çözer. Pukki küme düştüğü için ayrılmak isteyecektir. Oradaki maaşı da 350 bin pound civarı. Bizde 1.5 a oynayabilir.
Premier League'da 11 gol atan adam bize kalmaz gibi geliyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

galiba öyle oluyor geçen sene yazın yüksek almışlardı, sonra devre arasında da yüksek aldılar şl geliri gelince artı eklemişti tff. muhtemelen hem biten yıl hem de sene içini etkiliyor uefadan gelen paralar. pek bilinir değil gibi.
Yine bu renkliler avantajlı yani :(

Çevrimdışı tangaz

Negredo/Lens, bu ikili yerine daha verimli oyuncular olsaydi (Küfür Yasak)₁₃ ligin.

burakı al
marceloyu tut
pepeyi ister şov olsun die al ister tosiçle dewam et
vidayı lensi medeli negredoyu alma

şampiyon olacağın gibi üstüne cebinde kamyonla para kalırdı alttaki 4lünün yıllık maaşı 13 milyon yuro marcelodan gelen para anca yarısını ödüyor.

Çevrimdışı tangaz

Evet abi yine taraftar tepkisi falan Burak gelmedi yoksa Trabzon yerine bize gelecekti 2 yaş genç Burak çok rahat ambargo koyardık. Sağlıklı Burağın bu ligde rahat 20+ yazar.

ligin çok rahat içinden geçerdik tekrar o kıvama gelmemiz çok zor. şu bankalar birliği yapılanması yenilenmezse siz sıkıntıyı seneye görün.

Çevrimdışı tangaz

Yine bu renkliler avantajlı yani :(

tam da değil aslında özellikle ara transferde elleri kolları bağlanacaktır çünkü uefa gelirleri direkt sıfır olacak.

Çevrimdışı mrred

bende yer tutuşunu beğenmiştim ersinin. Çok atletik değil iyi yer tutuyor diye düşünüyorum.
Katılıyorum bunlara ek olarak, yan toplarında çok özgüvenli çıkıyor bir de moralini hiç bozmuyor hata yapsa bile orada takılı kalmıyor. Duygusal değil. Kalecilikte en olması gereken özelliklerden biri. Refleksleri eksik çevik değil.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ertan Süzgün denen basın mensubu 2 senedir bu Yohan Boli'yi yazıp methiyeler hakkında düzüyor. Nerdeyse menajeri falan olduğunu düşüneceğim. Gyasi olayına benziyor. İlgimiz yok ama varmış gibi gösteriyor.

Bu adamı bize çakacaklar 2 yıldır uğraşıyorlar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı sametbagan

İyi oyuncu ama abartıldığını düşünüyorum. Aynı verimi açık alan bulamadığında vermiyor.
Emre Akbaba vol 2 olur daha fazla bişey beklemeyin.Hatta emre akbaba alanyada emrenin sivasta gösterdiğinden daha iyi performans gösteriyordu.

Çevrimdışı tangaz

Emre Akbaba vol 2 olur daha fazla bişey beklemeyin.Hatta emre akbaba alanyada emrenin sivasta gösterdiğinden daha iyi performans gösteriyordu.

adamın 2 defa kırık sakatlığı oldu o yüzden kıyaslamak çok sağlıklı değil biyeriniz kırılmadan kırık nedir nasıl etkiler nasıl dönersin kısmını tahmin etmek zordur.

Çevrimiçi levitate

+41903

sadece hocada değil tüm camia aşırı gaza gelmişti

seviyemizin üstünde şeylerle uğraştık az daha sonumuz oluyordu
bipbipbupbup

Çevrimdışı sametbagan

Adam orda zaten para yok boş yere çok para harcamayın burakla volkan şeni alın transferi kapatın dedi zaten.
Sağolsun bizim vizyoner başkanımız laf dinlemeyip negredo lens yaptı. :akuma:

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...