2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2899503 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

2018-2019 devre arası emre kılınç gündeme gelmişti o dönem biraz bons yanına da kiralık birini verip alsak iyi hamle olabilirdi bence iyi topçu rakibe kaptırmak kötü oldu şu ortamda.
İyi oyuncu ama abartıldığını düşünüyorum. Aynı verimi açık alan bulamadığında vermiyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İyi oyuncu ama abartıldığını düşünüyorum. Aynı verimi açık alan bulamadığında vermiyor.

Geçen sene Ankaragücü forması giyen Tyler Boyd isimli bi topçu vardı Visca ya benziyordu. Bence Emre  Kılınç ' tan daha iyi topçu yaşlarıda aynı galiba :)

Çevrimdışı worns

Oğuzhan Özyakup indirim yapsın adam gibi top oynasın nerde bulacağız onun gibi topçuyu hemde türk. Oğuzhan kendine çeki düzen verse bizim için süper olur
Bu sene bir şansı daha olacak, umarım iyi değerlendirir.

Çevrimdışı worns

Santrafor için ismi geçenlerden en iyisi pukki.

[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2020, 14:52:04 worns ]

Çevrimdışı worns

Marcelo welinton ikilisi kağıt üzerinde iyi duruyor ama bu iyilik kağıt üzerinde kalabilir. Marcelo zaten atletik bi oyuncu değildi ama bu sene iyice ağırlaşmış gördüm. Welinton da hamleli bi oyuncuya göre geniş alanda ağır. Sergen hoca stoperleri orta çizgiye kadar çıkarıyor. Ruizin ağırlığına karşın bunu istiyordu, bir başka ağır Ruizin bu durumdan sızlandığını hatırlıyorum. Marcelo denge stoperi olacaksa kesici olanın welintondan daha atletik biri olması gerekiyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Marcelo welinton ikilisi kağıt üzerinde iyi duruyor ama bu iyilik kağıt üzerinde kalabilir. Marcelo zaten atletik bi oyuncu değildi ama bu sene iyice ağırlaşmış gördüm. Welinton da hamleli bi oyuncuya göre geniş alanda ağır. Sergen hoca stoperleri orta çizgiye kadar çıkarıyor. Ruizin ağırlığına karşın bunu istiyordu, bir başka ağır Ruizin bu durumdan sızlandığını hatırlıyorum. Marcelo denge stoperi olacaksa kesici olanın welintondan daha atletik biri olması gerekiyor.

2'si aynı anda olmaz zaten Wellington - Marcelo ikilisinden birisi gelecekse her türlü marcelo isterim. Hem camiayı tanıyan hemde  büyük takımda oynama alışkanlığı olan oyuncu.. Fransa da ağır gibi gözükmüş olabilir belki ama  lig olara zaten süratlı oyunculardan kaynaklı öyle görünmüşte olabilir benim izlediğim maçlarda iyiydi.

Çevrimdışı Erman1903

Sergen'in, baskanin sozune bakip mi karar verecek CAS, pr sozleri bunlar :D, bir gun tsde oyuncu almaya calistiginda isine yarar veya satmaya calistiginda.
CAS cezasi iki uc sezon oncesiyle ilgili oldugu icin pandemi vs diyip erteleyeceklerini zannetmiyorum ben, kendi baskanlari da zaten yok ceza hakimi var tabi ceza verir vs diyodu, ben skinti cikacagini dusunmuyorum.

Bir kere söylenir geçilir. Hoca'nın böyle konuşması normal, o saha içine bakar lakin ortada şu an hukuksal anlamda alınmış bir karar varken yöneticiler çıkıp böyle konuşmamalı. Cas'dan önce Hükmü verdi başkan öyleyse olur da CL'ye gidersek haksız yere gidiyoruz. Başkanın görüşü herkese sirayet eder, sırf millete şirin görüneceğiz diye kendi camiamızda bu algıyı büyütmeye hiç gerek yok. Biz ceza aldığımızda onlar gittiler, hiçbir yöneticilerinin de onların hakkıydı falan dediğini hatırlamıyorum. Onlar bize muhtaç değiller de biz mi onlara muhtacız ben sevmem böyle işleri, bunun adı küçük düşünmektir. 

Ortada yapılan bir usulsüzlük var, döneceğini hiç sanmıyorum kararın yok siz öyle yapmamışsınız diyecek halleri yok, Pandemi de geçmişte yaşananlara bahane değil.

Çevrimdışı worns

2'si aynı anda olmaz zaten Wellington - Marcelo ikilisinden birisi gelecekse her türlü marcelo isterim. Hem camiayı tanıyan hemde  büyük takımda oynama alışkanlığı olan oyuncu.. Fransa da ağır gibi gözükmüş olabilir belki ama  lig olara zaten süratlı oyunculardan kaynaklı öyle görünmüşte olabilir benim izlediğim maçlarda iyiydi.
Marceloyu bende severim. Hem geçen sene çok sorun yaşadığımız uzun top karşılamada iş görür. Hem de ayağı iyidir. Gerek orta sahayla gerek kenara çapraz uzun metraj paslarda temiz çıkar. Bence fiziksel bi geri gidiş var geçen gün son sezonundan iki üç maça baktım rhodolfomsu durumlara düştüğü oluyordu. Yine de burada deneyimsiz bi kadro kurulacağını da düşünürsek tecrübesiyle iş görür sanıyorum. Yanına hamleli savaşçı bi stoper bulmak lazım marcelo olursa.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Marceloyu bende severim. Hem geçen sene çok sorun yaşadığımız uzun top karşılamada iş görür. Hem de ayağı iyidir. Gerek orta sahayla gerek kenara çapraz uzun metraj paslarda temiz çıkar. Bence fiziksel bi geri gidiş var geçen gün son sezonundan iki üç maça baktım rhodolfomsu durumlara düştüğü oluyordu. Yine de burada deneyimsiz bi kadro kurulacağını da düşünürsek tecrübesiyle iş görür sanıyorum. Yanına hamleli savaşçı bi stoper bulmak lazım marcelo olursa.

Hadebe diyor herkes ben şahsen çok takip etmedim..

Bi ara siyahi River Plate da oynayan daha sonra basel e falan gelen Balanta vardı ne durumda acaba. Hızlı stoper diynce aklıma geldi :)

Çevrimdışı tangaz

tesenin hakkı vb tarzı dostluk mesajlarını bende yanlış buluyorum hileyle hurdayla işini kotar yarışan kadro kur bi dünya maç kazan paraları cukkala ne ala memleket, o hileli kontratlar filan olmasa yarışmacı kadro kuramazlar yarışamazlar sadece 2 maçta bizden 4 puan almışlar düş o oyuncuları bakalım 45-50 puanı geçebiliyor mu tese ne hakkıymış geçecekler o işleri
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Hadebe diyor herkes ben şahsen çok takip etmedim..

Bi ara siyahi River Plate da oynayan daha sonra basel e falan gelen Balanta vardı ne durumda acaba. Hızlı stoper diynce aklıma geldi :)

bir de manoel mesias vardı benzer kontenjandan sezonun ikinci yarısını tesede kulübede tamamladı.  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi mayguntr

Bir kere söylenir geçilir. Hoca'nın böyle konuşması normal, o saha içine bakar lakin ortada şu an hukuksal anlamda alınmış bir karar varken yöneticiler çıkıp böyle konuşmamalı. Cas'dan önce Hükmü verdi başkan öyleyse olur da CL'ye gidersek haksız yere gidiyoruz. Başkanın görüşü herkese sirayet eder, sırf millete şirin görüneceğiz diye kendi camiamızda bu algıyı büyütmeye hiç gerek yok. Biz ceza aldığımızda onlar gittiler, hiçbir yöneticilerinin de onların hakkıydı falan dediğini hatırlamıyorum. Onlar bize muhtaç değiller de biz mi onlara muhtacız ben sevmem böyle işleri, bunun adı küçük düşünmektir. 

Ortada yapılan bir usulsüzlük var, döneceğini hiç sanmıyorum kararın yok siz öyle yapmamışsınız diyecek halleri yok, Pandemi de geçmişte yaşananlara bahane değil.

Algiyi baskalari yapiyor yalniz, baskan oyle laf arasinda soyluyor, devaminda 100 milyon tlyi bulup avrupa kupalari icin lisans almak bizim gorevimiz diyor, ilk keserek verdiler haberi, sonra tepki gelince tamamini vermeye basladilar.

Çevrimdışı Erman1903

Hızlı stoper muhabbeti her sezon döner ama uzun zamandır hatırlamıyorum öyle birinin geldiğini. Gülüm vardı son hatırladığım, sakatlıktan önce rüzgar gibiydi. Mirin aslında iyidir bu konularda ama etkili olamadı.  Vida için takas teklif edildiyse bence pek seçeneğimiz yok, direk almak isterlerse anca o zaman bakabiliriz o tip birilerine. Mali şartlarda bir sıkıntı olmazsa hocanın Welinton'dan döneceğini de hiç sanmıyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hızlı stoper muhabbeti her sezon döner ama uzun zamandır hatırlamıyorum öyle birinin geldiğini. Gülüm vardı son hatırladığım, sakatlıktan önce rüzgar gibiydi. Mirin aslında iyidir bu konularda ama etkili olamadı.  Vida için takas teklif edildiyse bence pek seçeneğimiz yok, direk almak isterlerse anca o zaman bakabiliriz o tip birilerine. Mali şartlarda bir sıkıntı olmazsa hocanın Welinton'dan döneceğini de hiç sanmıyorum.

Mirin aşırı sakar geldi bana, özellikle 3-3 e gelen fb maçında sıvadı yani.  Hızlı bi oyuncu aslında ama  sanki böyle halısahada ayağına gelen her topu öylesine vuran adam gibi oynuyor.

Çevrimdışı Erman1903

Algiyi baskalari yapiyor yalniz, baskan oyle laf arasinda soyluyor, devaminda 100 milyon tlyi bulup avrupa kupalari icin lisans almak bizim gorevimiz diyor, ilk keserek verdiler haberi, sonra tepki gelince tamamini vermeye basladilar.

Çok büyütülecek bir şey değil, ben önlem almak adına tepki veriyorum :). Sergen hoca da söyledi diye söyleyivermiş başkan işte ama birkaç defa daha tekrarlanması hoş olmayacak, bir şeyi bir kere söylemek ve 10 defa söylemek başka şeyler.

Çevrimiçi sefaköykartali

Oğuzhan dönmek istiyorsa indirim yapıp geliyorsa gelsin. Ozan Tufanı tekrar futbolcu yapan Sergen Ozzy i de kendine getirir. Yerli ve bu kadar yetenekli bi oyuncuyu kazanmaya çalışmak gerekir. Biz deneyelim, olmazsa Ozzy nin hatası demektir. Bütün orta sahayı ona göre kuralım demiyorum ama Fatih Dorukhan Oğuzhan ve transfer dörtlüsü orta sahanın arka kısmını arasında döndürüp dursun. Atiba da o rotasyonda yer bulur.

Çevrimdışı Erman1903

Mirin aşırı sakar geldi bana, özellikle 3-3 e gelen fb maçında sıvadı yani.  Hızlı bi oyuncu aslında ama  sanki böyle halısahada ayağına gelen her topu öylesine vuran adam gibi oynuyor.

Mirin aslında bu sezon öncesi hazırlık kampında çok iyi çalışıyordu, hazırlık maçlarında sol stoper falan oynattık takımın en iyilerindendi. Normalde çok esprili, gülen bir arkadaş ama önceki sezon batırdığı için ciddileşmişti, fotolarda bile hep sert duruyordu ama kalmak istiyorum dediği halde yolladık. Bence Rocoydu gitmesi gereken ama teklif gelmedi, Mirin belki de iyi olacaktı kalsa ama çok kötü bir takıma yolladık, onun da biraz hayalleri falan yıkıldı muhtemelen motive olamadı ve kötü oynadı. Şu saatten sonra artık hayır gelmeyecektir kendisinden herhalde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1287725184368214016?s=19
Bu nedir
Ljajic karşılığında teklif etmişti Al Rayyan. Onlar Ljajic'i 2 milyon euroya kiralayacak, bize de bunun karşılığında Yohan Boli'yi ücretinin 1.5 milyon eurosunu karşılayarak kiralayacaklar. Bence bu iş olmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

3 sene yaşlandı son durumuna bakmak lazım elbette ama  fransada pırpır uçurtmalara karşı ağır kalsa da hızı bu lige yeter beni esas kaleci düşündürüyor ben şahsen yeterli bulmuyorum. yer tutuşu doğru değil çocuğun şimdilik
bende yer tutuşunu beğenmiştim ersinin. Çok atletik değil iyi yer tutuyor diye düşünüyorum.

Çevrimiçi murat

Oğuzhan Özyakup indirim yapsın adam gibi top oynasın nerde bulacağız onun gibi topçuyu hemde türk. Oğuzhan kendine çeki düzen verse bizim için süper olur
klasik sezon başı beklentimiz oldu bu. Son şansı olur heralde.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bende yer tutuşunu beğenmiştim ersinin. Çok atletik değil iyi yer tutuyor diye düşünüyorum.

Muhakkak eksikleri olacaktır. 19 yaş kaleci baya genç bi yaş fakat ona rağmen soğukkanlı görüntüsü var üstüne durulması gereken birisi bence Ersin.

Çevrimiçi murat

2018-2019 devre arası emre kılınç gündeme gelmişti o dönem biraz bons yanına da kiralık birini verip alsak iyi hamle olabilirdi bence iyi topçu rakibe kaptırmak kötü oldu şu ortamda.
emre kılınç başadı ama zirveyi mert hakan yaptı ama arkalarında istikrarlı nir hakan arslan var bence bize cuk oturur.

Çevrimiçi murat

mirin bence kötü oyuncu değildi tam hatırlayamıyorumda sanki ayağa oynama sevdasına bir gol yemiştikte mirine görev geldiğinde geleni gideni taca vurup risk almamıştı gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ertan Süzgün denen basın mensubu 2 senedir bu Yohan Boli'yi yazıp methiyeler hakkında düzüyor. Nerdeyse menajeri falan olduğunu düşüneceğim. Gyasi olayına benziyor. İlgimiz yok ama varmış gibi gösteriyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★