2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2898679 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/nuriduz17/status/1287685583503069188

Arkadaşlar başkan bu açıklamayı yaptım bilgisi olan varmı yaptığına inanmak istemiyorum çünkü

Çevrimiçi yaço58

Arkadaşlar başkan bu açıklamayı yaptım bilgisi olan varmı yaptığına inanmak istemiyorum çünkü
Şu Trabzonsporun hakkı muhabbeti de sıktı biz ffpye uyacağız diye en iyi adamlarımız gönderip yerine adam alamadık ceza yemeyelim diye ts damadın yardımı el altından yapılan sözleşmeler falan hile hurda yapacak sonrada Trabzonun hakkı olacak nasıl iş adam zaten hile hurda yaparak senin hakkını yemiş adamların 7milyon euro vergi borcu siliniyor tek kalemde başkanları açıkladı nasıl oluyor açıklasınlar bizde bilelim

Çevrimdışı tangaz

doğrudur bu parayı ödeyip biten yılın hesabını kapatmadan uefa lisansı alamazsın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Marcelo havadan etkili oyuncuydu ayaklarıda fena sayılmazdı hemde  güçlü fiziği vardı bu ligin adamı bence tam.  Bencede boy olarak en az 1,89 olmalı abi stoper.  Rocoda boy ama  tam bir teneke çıktı.

3 sene yaşlandı son durumuna bakmak lazım elbette ama  fransada pırpır uçurtmalara karşı ağır kalsa da hızı bu lige yeter beni esas kaleci düşündürüyor ben şahsen yeterli bulmuyorum. yer tutuşu doğru değil çocuğun şimdilik
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

3 sene yaşlandı son durumuna bakmak lazım elbette ama  fransada pırpır uçurtmalara karşı ağır kalsa da hızı bu lige yeter beni esas kaleci düşündürüyor ben şahsen yeterli bulmuyorum. yer tutuşu doğru değil çocuğun şimdilik

Doğru abi 33 yaşına  geldi Marcelo ama  yinede Stoper için çok yaşlı sayılmaz temiz 2 sene oynar fizik olarak kendine iyi bakan sporcu Atiba gibi .

Çevrimdışı tangaz

Doğru abi 33 yaşına  geldi Marcelo ama  yinede Stoper için çok yaşlı sayılmaz temiz 2 sene oynar fizik olarak kendine iyi bakan sporcu Atiba gibi .

doğru haklısın adam taş gibi eleman, lyon sene başı italyadan bir viking aldı bunun yerine 25-30 milyona yakın bonservis ödeyip çocuk sezona başladı marceloyu kestiler haftalar ilerledikçe marcelo formayı geri kaptı son 10 maç filan çocuğa forma yüzü göstermedi.

Çevrimdışı Erman1903

Şu Trabzonsporun hakkı muhabbeti de sıktı biz ffpye uyacağız diye en iyi adamlarımız gönderip yerine adam alamadık ceza yemeyelim diye ts damadın yardımı el altından yapılan sözleşmeler falan hile hurda yapacak sonrada Trabzonun hakkı olacak nasıl iş adam zaten hile hurda yaparak senin hakkını yemiş adamların 7milyon euro vergi borcu siliniyor tek kalemde başkanları açıkladı nasıl oluyor açıklasınlar bizde bilelim

Ben anlamıyorum bu kafayı biz şu an CL'deyiz CAS Ts'nin cezasını kaldırırsa o zaman Uefa'ya gideceğiz. Bırakalım da Sivas gitsin o zaman. Adamlar haksız rekabetle ligi ikincilikle bitirdiler ve şu an hukuken cezalılar.

Çevrimdışı levitate

ts için dediğini sergen hocada dedi

100 milyon tl için hoca takım gerekeni yaptı bizde gerekeni yapıp parayı bulacağız demiş ha şöyle
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş yönetimi, yeni sezonun takımını oluşturmak için transfer görüşmelerine devam ediyor.
Siyah beyazlılar, özellikle genç yetenekli oyuncuları da takıma kazandırmayı hedefliyor.
Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş, Altınordu forması giyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu Atakan Üner’i gündemine aldı. 
Atakan Üner, bu sezon Altınordu formasıyla toplam 34 maça çıkarken 4 gol atıp 8 de asist yaptı.
Genç oyuncunun İzmir ekibiyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu Jorgensen necidir ne ayaktır? Sakatlık sorunu çekmiş sürekli galiba. İşe yarar bir abi midir?

Çevrimiçi mayguntr

Beşiktaş yönetimi, yeni sezonun takımını oluşturmak için transfer görüşmelerine devam ediyor.
Siyah beyazlılar, özellikle genç yetenekli oyuncuları da takıma kazandırmayı hedefliyor.
Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş, Altınordu forması giyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu Atakan Üner’i gündemine aldı.
Atakan Üner, bu sezon Altınordu formasıyla toplam 34 maça çıkarken 4 gol atıp 8 de asist yaptı.
Genç oyuncunun İzmir ekibiyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (via. Murat Özen)
Barisi 1.5'a sattilar fenere, bize gelince ne istiyorlar acaba.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Jorgensen necidir ne ayaktır? Sakatlık sorunu çekmiş sürekli galiba. İşe yarar bir abi midir?
Daha önce de burada konuşulmuştu. Sakatlık geçmişi korkutuyor. Yoksa iyi topçu. Sakatlık riskinden dolayı uzak durmakta fayda var. Son 2 senede her biri 2 ay olmak üzere 4 defa sakatlanmış.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Ben anlamıyorum bu kafayı biz şu an CL'deyiz CAS Ts'nin cezasını kaldırırsa o zaman Uefa'ya gideceğiz. Bırakalım da Sivas gitsin o zaman. Adamlar haksız rekabetle ligi ikincilikle bitirdiler ve şu an hukuken cezalılar.
Sergen'in, baskanin sozune bakip mi karar verecek CAS, pr sozleri bunlar :D, bir gun tsde oyuncu almaya calistiginda isine yarar veya satmaya calistiginda.
CAS cezasi iki uc sezon oncesiyle ilgili oldugu icin pandemi vs diyip erteleyeceklerini zannetmiyorum ben, kendi baskanlari da zaten yok ceza hakimi var tabi ceza verir vs diyodu, ben skinti cikacagini dusunmuyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Barisi 1.5'a sattilar fenere, bize gelince ne istiyorlar acaba.
Bence sadece ilgileniyoruzdur. Bonservis fazlaysa veremeyiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oğuzhan Özyakup indirim yapsın adam gibi top oynasın nerde bulacağız onun gibi topçuyu hemde türk. Oğuzhan kendine çeki düzen verse bizim için süper olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sakallı gazeteci iyi sıkıyor ha mermisi de hiç bitmiyor.
Sıkıyor ama destekli sıkıyor. Bu sadece kendisinin yazdığı bir şey de değil. Bir kaç kişiden daha gördüm Sakallı yazmdan önce  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oğuzhan Özyakup indirim yapsın adam gibi top oynasın nerde bulacağız onun gibi topçuyu hemde türk. Oğuzhan kendine çeki düzen verse bizim için süper olur
Oğuzhan'a güvenip takım kurulmaz. Artık maksimum yedek olarak planlama yapılmalı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

ozzinin reel hak edişi en fazla 1 milyon dolardır o da bonuslarla beraber. ben böyle bir indirimi kabul edeceğini sanmıyorum en baba %15 filan düşer

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oğuzhan'a güvenip takım kurulmaz. Artık maksimum yedek olarak planlama yapılmalı  :tabe:

Bu sıkışıklıkta çok fazla seçeneğimiz kalmıyor böyle yetenekli ama özgüven kaybetmiş potansiyelli Türk oyuncuları bi şekilde kazanmak lazım .

Çevrimdışı tangaz

2018-2019 devre arası emre kılınç gündeme gelmişti o dönem biraz bons yanına da kiralık birini verip alsak iyi hamle olabilirdi bence iyi topçu rakibe kaptırmak kötü oldu şu ortamda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sıkışıklıkta çok fazla seçeneğimiz kalmıyor böyle yetenekli ama özgüven kaybetmiş potansiyelli Türk oyuncuları bi şekilde kazanmak lazım .
Böyle bir riske girilip sonuç alınamazsa Sergen hoca suçlanır. Kimse şartlar buydu demez. Ayrıca Oğuzhan'ın dönmeyi düşünmediğine yönelik haberler de var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ozzinin reel hak edişi en fazla 1 milyon dolardır o da bonuslarla beraber. ben böyle bir indirimi kabul edeceğini sanmıyorum en baba %15 filan düşer
Geri döneceğini düşünmüyorum. Dönerse de başarılı olur diyemiyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★