2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2896909 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı kaan1903

:D 8-10 kağıtlık iş bir şey değil.  Hoca hayal görmeyin diyor ama yine de sen bilirsin, hayaller olmadan da yaşanmıyor. Marcelo - Welinton olması daha mümkün gibi hem bizde de oynadı Marcelo yatmıştır hocanın kafasına. Biri dengeleyecek diğeri (Welinton) sürpriz işleri yapacak fena da olmaz. Hem ikisi de kafa topunda iyi falan kulağa fena gelmiyor bakalım hayırlısı. Bambaşka birileri de gelebilir şu sıra her duyumcu ekmeğinin peşinde ortaya değişik isimler çıkacak izleyelim görelim bakalım.

Ertan Süzgüne güvenirim diğerleri gibi değil o yazmışsa vardır illa ki birşeyler Bekleyip göreceğiz bakalım hakkımızda hayırlısı :tabe:

Çevrimiçi levitate

3.15'te topu çizgiden çıkaran manyak ilgilendiğimiz yoshida
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Valla cl ön elemesi oynayacağız ljajic yolcu görünen o gidip 3 5 fazla verip ligden novak sosa paketi yapalım savunmaya da yoshida yada marcelodan biri gelcek gibi yanınada hızlı hamleli tosic vari biri lazım mirin sizce seneye kullanılabilir mi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Herkes çok skor yaptığı için NOvak istiyor ama ben  çok sağlam bi bek oyuncusu olduğunu düşünmüyorum.. İstatistik olarak bakacaksak Caner gitmesin verelim 1.5 milyon.

Novak 1.5 falan ister muhtemelen  ligde bu kadar popülerken.

Nsakala 700 e falan oynayacak bence defansif olarak sağlam bi bek oyuncusu kötü bi oyuncuda değil Nsakala.

Çevrimdışı tangaz

Herkes çok skor yaptığı için NOvak istiyor ama ben  çok sağlam bi bek oyuncusu olduğunu düşünmüyorum.. İstatistik olarak bakacaksak Caner gitmesin verelim 1.5 milyon.

Novak 1.5 falan ister muhtemelen  ligde bu kadar popülerken.

Nsakala 700 e falan oynayacak bence defansif olarak sağlam bi bek oyuncusu kötü bi oyuncuda değil Nsakala.

+1

novak ideal bek değil skor yaptı göze battı defansif yönü iyi değil konu skorerlikse canerden alasını zor bulursun caner sene boyu 3-5 gol yediriyor ismail 10+ yediriyordu, haa defansı sağlam dursun diyorsak bu isim novak değil kaldı ki en az 1.250 mio ister onu da tese verir zaten.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat

Turgay Demir az önce atibaya 200 bin dolar önerildiğini söyledi umarım doğru değildir.atiba boşta ligden herhangi bir takım 750 den aşağı teklif etmez istemeyen de olmaz.

Çevrimdışı tangaz

Turgay Demir az önce atibaya 200 bin dolar önerildiğini söyledi umarım doğru değildir.atiba boşta ligden herhangi bir takım 750 den aşağı teklif etmez istemeyen de olmaz.

bence yalan haber muhtemelen 500 vermişizdir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

3. Lig de oynamıyormu bu çocuk. Abartmamak lazım. Sedat şahintürk 21 yaşında 1. Ligde  Balıkesirde buna yakın bir performansı vardı.
Eslem Öztürk TFF 1. ligde şov yaptı, geri alma maddesi koymayı akıl edemedik.

Çevrimdışı sefaköykartali

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1287497929914306561?s=19
Vidayı 2.5a satıp Kaan aybanj direk alsak nasıl olur sağ bek stoper ön liberoyu yedekler hemde yerli Kaan hadabe tanddmi nasıl olur
Hadebeyi çok beğeniyorum ama Kaanla iyi bir ikili olur mu bilemem. Kaanın gelmesini çok istiyorum bu sezon izlediğim bundesliga maçlarında hiç kötü değildi. Oyun kuruculuk yaptığı bilr oldu maç içinde. Kaanın yanına Marcelo gibi hava toplarını kimseye vermeyecek birini getirirsek çok iyi ikili olur. 2.5 milyon euro bu sınırlamada verilebilir bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenerin harcama limiti açılmazsa anlaştıkları adamlarla imzalayamayacak gidip novakla görüşelim gelsin bize cl ön elemesi oynasın en kötü UEFA da oynar taş gibi sol bek
Bu harcama limiti bir önceki seneye göre mi belirleniyor? Yani Galatasaray bu seneki CL gelirlerinden ötürü yüksek mi olacak?

:D 8-10 kağıtlık iş bir şey değil.  Hoca hayal görmeyin diyor ama yine de sen bilirsin, hayaller olmadan da yaşanmıyor. Marcelo - Welinton olması daha mümkün gibi hem bizde de oynadı Marcelo yatmıştır hocanın kafasına. Biri dengeleyecek diğeri (Welinton) sürpriz işleri yapacak fena da olmaz. Hem ikisi de kafa topunda iyi falan kulağa fena gelmiyor bakalım hayırlısı. Bambaşka birileri de gelebilir şu sıra her duyumcu ekmeğinin peşinde ortaya değişik isimler çıkacak izleyelim görelim bakalım.
Welinton - Marcelo tandemi önde oynadığımız her oyunda sıkıntı çıkarır. İkisi de hızlı değil. Bence Hadebe-Marcelo tandemi daha iyi olur.

Çevrimdışı tangaz

Bu harcama limiti bir önceki seneye göre mi belirleniyor? Yani Galatasaray bu seneki CL gelirlerinden ötürü yüksek mi olacak?

galiba öyle oluyor geçen sene yazın yüksek almışlardı, sonra devre arasında da yüksek aldılar şl geliri gelince artı eklemişti tff. muhtemelen hem biten yıl hem de sene içini etkiliyor uefadan gelen paralar. pek bilinir değil gibi.

Pukki bu sezonun başında Epl de olay olmuştu herkese gol atarak başlamıştı. Bence Gomez seviyesi katkı verir. Ceza sahasında doğru yerde duran, basit ama etkili bitiricilik vuruşlarını oldukça iyi yapan bir ceza sahası içi golcüsü. Oyunu rakip sahaya yıkan oyunumuzda bizde çok can yakar. Ama bonservisini almak mümkün değil. Kiralık pukki+cisse forvet sorunumuzu çözer. Pukki küme düştüğü için ayrılmak isteyecektir. Oradaki maaşı da 350 bin pound civarı. Bizde 1.5 a oynayabilir.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2020, 12:34:44 sefaköykartali ]

Çevrimdışı tangaz

Welinton - Marcelo tandemi önde oynadığımız her oyunda sıkıntı çıkarır. İkisi de hızlı değil. Bence Hadebe-Marcelo tandemi daha iyi olur.

ben yoshida hadebe ikilisini daha bir tercih ederim ama yoshidanın sampdoriada kalacağını tahmin ediyorum sezonu iyi bitirdi boşa da çıktı sampdoriadan teklif bekliyordur ve alır sanki.

Çevrimdışı tangaz

Pukki bu sezonun başında Epl de olay olmuştu herkese gol atarak başlamıştı. Bence Gomez seviyesi katkı verir. Ceza sahasında doğru yerde duran, basit ama etkili bitiricilik vuruşlarını oldukça iyi yapan bir ceza sahası içi golcüsü. Oyunu rakip sahaya yıkan oyunumuzda bizde çok can yakar. Ama bonservisini almak mümkün değil. Kiralık pukki+cisse forvet sorunumuzu çözer.

bizimkilerin pukki seviyesi maaşlara çıkacağını gösteren bir emare yok sanki. daha çok 300-500 binlik tipler aramadayız ya da 1,5 milyonluk adamlara yarısını önerip beklemedeyiz gibi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bizimkilerin pukki seviyesi maaşlara çıkacağını gösteren bir emare yok sanki. daha çok 300-500 binlik tipler aramadayız ya da 1,5 milyonluk adamlara yarısını önerip beklemedeyiz gibi

Abi 300 - 500 bine forvet almak neredeyse İmknasız. FOrvet için en azından  1-1,5 civarına çıkmaları gerekebilir.

Bence 2 golcü olacağı için biri Cisse 500 bin verilmiş, Pukki orada 350bin pound kazanmıyor 1.5a bizde fit olacağını düşünüyorum. Sıkıntı bonservisi çözmekte.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

14 topçuya 750 bin 1 milyon euro civarı bi maaş skalası olsa bile bütçe baya iyi durumda olur.  14 oyuncudan fazlası alt yapı ve düşük maliyetleri oyunculardan oluşabilir.

yıllık 1 milyon euro ya güzel oyuncular bulunabilir aslında bu rakamlar düşük gibi görünüyor ama aslında baya iyi paralar.

Çevrimdışı tangaz

Abi 300 - 500 bine forvet almak neredeyse İmknasız. FOrvet için en azından  1-1,5 civarına çıkmaları gerekebilir.

1,5 den aşağı forvet bulmak en azından bizi tatmin edecek forvet bulmak bence de olasılık dışı ama yönetim sanki  imkansızı kovalıyor gibi.

ben yoshida hadebe ikilisini daha bir tercih ederim ama yoshidanın sampdoriada kalacağını tahmin ediyorum sezonu iyi bitirdi boşa da çıktı sampdoriadan teklif bekliyordur ve alır sanki.
Yoshida-Hadebe, Yoshida-Kaan ikilileri bence de çok iyi ikililer olur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hadebe yi hiç dikkatli izlemedim herkes takıma olacağından bahsediyor. Tosic kadar oynasa yeter nasıl bi oyuncu tam olarak bizim maçta sağlam bi görüntü vermişti ama.

Ben Marcelo cuyum. Çok beğeniyorum tarzını tam bu ligin stoperi taş gibi adam herkes Lyonda son seneye falan takılmış ama  Marcelo farklı sebeplerden oynamadı yoksa baya iyi performans veriyordu orada hatta takım kaptanıydı bi ara.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1,5 den aşağı forvet bulmak en azından bizi tatmin edecek forvet bulmak bence de olasılık dışı ama yönetim sanki  imkansızı kovalıyor gibi.

Abi o paralara ancak böyle çim saha görmemiş, topu yiyen  siyahi birilerini bulabiliriz :) Avrupa Görmemiş Aboubakar falan yani  :)

Çevrimdışı Erman1903

Çıkarır doğru ama Marcelo - Welinton'dan hızlı bir oyuncu değil hatta aksine daha ağır. Muhtemelen teklif var bu yüzden ihtimalini yüksek gördüğüm şeylerden mutlu olmaya çalışıyorum. Hiç gündemde olmayan şeyler üzerinde hayal kurmak bir taraftar olarak beni artık yoruyor.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2020, 12:49:21 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Hadebe yi hiç dikkatli izlemedim herkes takıma olacağından bahsediyor. Tosic kadar oynasa yeter nasıl bi oyuncu tam olarak bizim maçta sağlam bi görüntü vermişti ama.

Ben Marcelo cuyum. Çok beğeniyorum tarzını tam bu ligin stoperi taş gibi adam herkes Lyonda son seneye falan takılmış ama  Marcelo farklı sebeplerden oynamadı yoksa baya iyi performans veriyordu orada hatta takım kaptanıydı bi ara.

marceloyu en çok hava topu hakimiyeti nedeni ile isterim rodolfo (begenmezdim) olsun marcelo olsun havadan geçit vermezlerdi ikisi de ben 190dan aşağı stoperleri pek olumlu bulmuyorum ancak marcelo gibi biri varsa 185lik bir partner olabilir aksi halde kesme adamdan hayır gelmez.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

marceloyu en çok hava topu hakimiyeti nedeni ile isterim rodolfo (begenmezdim) olsun marcelo olsun havadan geçit vermezlerdi ikisi de ben 190dan aşağı stoperleri pek olumlu bulmuyorum ancak marcelo gibi biri varsa 185lik bir partner olabilir aksi halde kesme adamdan hayır gelmez.

Marcelo havadan etkili oyuncuydu ayaklarıda fena sayılmazdı hemde  güçlü fiziği vardı bu ligin adamı bence tam.  Bencede boy olarak en az 1,89 olmalı abi stoper.  Rocoda boy ama  tam bir teneke çıktı.