2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2896947 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Anladım abi eyvallah stoper için fazla büyük risk gibi duruyor o halde, potansiyeli olan oyuncuysa seneye belli eder kendini bizim ligde ads çıkacak gibi bakalım bu sene

Eyvallah kardeşim, belki de çok iyi olur Tsl'de bir iki sezon geçirse var potansiyeli ama şu an bizim için pek net gözükmüyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ramazan'ı hiç beğenmem normalde ama bu sene hayatının sezonunu yaşıyor :) Gerçi 13 maç atmış anca... Ertaç Gaziantep'de, bu sezon 8 maç 17 gol biraz sıkıntılı performansı, yediklerinin yarısı da kolay goller.
Gunayin Yedeğimi oldu yani  :o_o:

Geçen sene baya iyiydi malatyadayken :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erman1903

Gunayin Yedeğimi oldu yani  :o_o:

Geçen sene baya iyiydi malatyadayken :bandit:

Pardon Gençler. Geçen sene daha iyi evet.

Novak hiç mi gündeme gelmedi acaba

Bence adam ligin en iyi solbeki , Bırak Nsakalayi 3,5 daha yukarı çık , al-getir

Free , daha iyisini bulamayız şu şartlarda

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Pukki tek gelse de olur. Ama nasıl gelebilir ki bu durumumuzda hayal gözüküyor. Komple bir forvet. Cenk tarzında ama çok daha iyisi.
Birde bonservis'siz de degil, adamin 2022 kadar sözlesmesi var daha, tamam hayal ve yalan haberdir.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Novak hiç mi gündeme gelmedi acaba

Bence adam ligin en iyi solbeki , Bırak Nsakalayi 3,5 daha yukarı çık , al-getir

Free , daha iyisini bulamayız şu şartlarda

Mutlaka gelmiştir ama hocanın o bölgedeki favori adamı N'Sakala, listesinin en başına yazdığı adamlardan biri gibi gözüküyor.  Başka oyuncular da vardı sol bek kontratı biten, Frydek - Danilo Soares- Niko Giesellmann. Soares bundesliga 2'de kontrat yeniledi, Giesellmann takıma düşmesine rağmen direnenlerden olduğu için Bundesliga 1'de kaldı. Frydek hala boşta, Ts ilgileniyor Novak'ın yerine düşünüyorlar.

Mutlaka gelmiştir ama hocanın o bölgedeki favori adamı N'Sakala, listesinin en başına yazdığı adamlardan biri gibi gözüküyor.  Başka oyuncular da vardı sol bek kontratı biten, Frydek - Danilo Soares- Niko Giesellmann. Soares bundesliga 2'de kontrat yeniledi, Giesellmann takıma düşmesine rağmen direnenlerden olduğu için Bundesliga 1'de kaldı. Frydek hala boşta, Ts ilgileniyor Novak'ın yerine düşünüyorlar.
Iyi de hocam , Sergen Hoca istiyor olabilir Nsakalayi fakat Sergen hocanın önüne koy Novak ile Nsakalayi oda Novaki tercih eder :bandit:

Çevrimdışı Erman1903

Iyi de hocam , Sergen Hoca istiyor olabilir Nsakalayi fakat Sergen hocanın önüne koy Novak ile Nsakalayi oda Novaki tercih eder :bandit:

Bilemiyorum ki hocam; Sergen Alanya'dayken çok iyi performans vermiş N'Sakala, sanırım risk almak istemediği için bildiği tanıdığı adamları istiyor. Haftalar öncesinden anlaşıldı her konuda, o zamanlar diğer oyuncuların da kontratının biteceği biliniyordu ve gördüğümüz kadarıyla bir girişimimiz olmadı. Şu saatten sonra o olmasın bu olsun der mi ben pek sanmıyorum...

Çevrimdışı kaan1903

Kaan yerine Eray cömert zorlansa daha iyi bence.

Keşke olsa Eray Cömert çok isterim . Yaşıda genç  yatırımlık transfer olur Trabzon ilgileniyormuş galiba

Çevrimiçi Sinan23

Biz eduyu transfer edince Schalke pukki yi almış yerine.

Çevrimdışı Erman1903

Keşke olsa Eray Cömert çok isterim . Yaşıda genç  yatırımlık transfer olur Trabzon ilgileniyormuş galiba

Alamaz Trabzon o oyuncuyu bence. Taban fiyatı 4M gibi düşünüyorum. Bizim için de imkansıza yakın, Sergen'in 22 yaşında stopere bu kadar para bağlayacak bir tarzı yok. Daha Welinton'a bile nakit çıkaramıyoruz, orada önceliğimiz yabancıdan yana olur. 3. 4. adamlardan biri Necip- kalırsa Fatih falan olabilir ve belki 1M altı ucuz yollu bir yerli bakarız. Kafadaki plan 2 yabancı - 2 yerlidir muhtemelen.

Çevrimdışı kaan1903

Alamaz Trabzon o oyuncuyu bence. Taban fiyatı 4M gibi düşünüyorum. Bizim için de imkansıza yakın, Sergen'in 22 yaşında stopere bu kadar para bağlayacak bir tarzı yok. Daha Welinton'a bile nakit çıkaramıyoruz, orada önceliğimiz yabancıdan yana olur. 3. 4. adamlardan biri Necip- kalırsa Fatih falan olabilir ve belki 1M altı ucuz yollu bir yerli bakarız. Kafadaki plan 2 yabancı - 2 yerlidir muhtemelen.
Hocam Vidaya 4M+Marcelo falan konuşuluyor  Vidadan gelen parayla alınamaz mı.  Marcelo Eray Cömert tandemi rotasyon için de Welintonu takas yoluyla halledebilirsek Fatih ile birlikte yeterli olur . gerçi Marcelo’nun son  performans durumu nasıldır takip etmedim .

Çevrimdışı Erman1903

Biz eduyu transfer edince Schalke pukki yi almış yerine.

Edu nedir ya... Mavi yaka golcü. Bakalım bu sene alacaklarımızın yerine kimler gelecek, sırf bu yüzden Anadolu'dan yabancı oyuncu işini hiç sevmiyorum, kendi paramızla yeni rakipler yaratıyoruz. Genelde de aldıklarımızın yerine daha iyileri geliyor.

Çevrimiçi levitate

yok hocam sistem degisti, ilk 4 ligin 4 takimi direk katiliyor artik. elemelerde arsenal vs ile oynamak yok artik :D
ama soyle sacma bi eleme sistemi var, sampiyon olup elemeye katilanlarla diger sekilde katilanlar ayri yarisiyor.

2.turda
6 ikinci 10–15.ligden

3.turda
3 ikinci 7–9.ligden
2 ucuncu 5–6.ligden
ve 2.turdan yukselen 3 takim

play-offda
3.turdan gelen 4 takim.

en sonunda da 2 takim katiliyor.

Takim siralamalari soyle;
5    France   58.498      
6    Russia   50.54
7    Portugal   48.232      
8    Belgium   39.900   
9    Ukraine   38.900   
10    Turkey   34.600   
11    Netherlands 32.433   
12    Austria   31.250   
13    Czech Republic   28.675   
14    Greece   27.600   
15    Croatia

https://en.wikipedia.org/wiki/2020%E2%80%9321_UEFA_Champions_League bu linkten detayli bakabilirsiniz, ayrica sampiyonlar ligini ve avrupa ligini kimin kazanacagina gore de bir kac sey degisecek ama bizi cok etkilemiyor.

4 takımın gittiğini biliyorum abi 2-3 yıldır var bu

benim anlamadığım biz neden 3. ön elemeden başlamadık yıllardır türk takımları oradan başlar

2.den başlamamız garip geldi sadece
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Hocam Vidaya 4M+Marcelo falan konuşuluyor  Vidadan gelen parayla alınamaz mı.  Marcelo Eray Cömert tandemi rotasyon için de Welintonu takas yoluyla halledebilirsek Fatih ile birlikte yeterli olur . gerçi Marcelo’nun son  performans durumu nasıldır takip etmedim .

Welinton için Fatih + bir miktar para vereceğiz diye tahmin ediyorum. 500Bin Euro gibi... Maksimum yapabileceğimiz budur. 4M + Marcelo zor bence ama olursa da oradan gelen parayı komple stopere yatırmazlar. Marcelo geçen sezon iyiydi, bu sezon ilk yarı baya sıkıntılar çekti savunmaları fakat sonra toparladılar. Eşek pankartı falan açtılar Marcelo'ya taraftarla sıkıntı var arasında. Gerçi Denayer gibi pozisyon almadan bihaber partnerle oynuyor ben fazla suç da bulamıyorum kendisine. @worns geçenlerde izlemiş sanırım kötüydü diyordu. Yine de Vida'dan her türlü daha iyi olacaktır muhtemelen.

Çevrimdışı kaan1903

Welinton için Fatih + bir miktar para vereceğiz diye tahmin ediyorum. 500Bin Euro gibi... Maksimum yapabileceğimiz budur. 4M + Marcelo zor bence ama olursa da oradan gelen parayı komple stopere yatırmazlar. Marcelo geçen sezon iyiydi, bu sezon ilk yarı baya sıkıntılar çekti savunmaları fakat sonra toparladılar. Eşek pankartı falan açtılar Marcelo'ya taraftarla sıkıntı var arasında. Gerçi Denayer gibi pozisyon almadan bihaber partnerle oynuyor ben fazla suç da bulamıyorum kendisine. @worns geçenlerde izlemiş sanırım kötüydü diyordu. Yine de Vida'dan her türlü daha iyi olacaktır muhtemelen.
Valla Eray’ı alan büyük iş yapar ileride para kazandırabilecek bir oyuncu. Welintonu takas yoluyla hallederiz bir şekilde olmazsa da Mirini maaşta da indirim yaparsa rotasyonda kullanabiliriz . Marcelosuz Lyon’dan sadece para da alınabilir o zaman da benim hayalimde Bonservisi elinde olan Vertonghen var  2m Maaşla ikna edilir mi bize düşer mi soru işareti Vertonghen -Eray Cömert tandemi çok tatlı olurdu adı çıkmıştı Ertan Süzgün falan da yazdı Vertongheni

Çevrimdışı Erman1903

Valla Eray’ı alan büyük iş yapar ileride para kazandırabilecek bir oyuncu. Welintonu takas yoluyla hallederiz bir şekilde olmazsa da Mirini maaşta da indirim yaparsa rotasyonda kullanabiliriz . Marcelosuz Lyon’dan sadece para da alınabilir o zaman da benim hayalimde Bonservisi elinde olan Vertonghen var  2m Maaşla ikna edilir mi bize düşer mi soru işareti Vertonghen -Eray Cömert tandemi çok tatlı olurdu adı çıkmıştı Ertan Süzgün falan da yazdı Vertongheni

Vertonghen'e bir yoklama yapılmış olabilir ama büyük hayal :D oyuncu satsak da o maaşları veremeyiz, kalbur üstü havalı bir Avrupa takımına gidecektir.  Marcelo yine Lyon tandeminde en iyi oynayan adam, burası mutlu olduğu yer gelirse kötü olmaz bence. Sadece para teklifi yapacaklarını sanmıyorum Lyon'un, oyuncu mutsuz olduğu için Exchange yapma peşindeler gibi. Gerçi stoperleri de 3 tane, direk alıp dörtleyebilirler de... Para - takas ne derlerse kabul etmemiz gerekiyor Vidaya kolay alıcı bulamayız o maaşla. Eray gördüğüm kadarıyla Kaan'dan düzgün stoper ama pek ucuz olmaz ve Sergenin as stoperlerini genç düşüneceğini hiç sanmıyorum.

Çevrimiçi Sinan23

Watford küme düştü. Güçlü bir takımdı aslinda. Oradan alınacak en az 10 tane adam var. Sağ bekleri hariç. Ucukları eliyorum. Domingos quina , dele bashiru,  Isaac Success, pereyra. Llajic giderse yerini pereyra çok rahat doldurur. Quina da 3 tane mensah eder. Birde dmf leri capue.

Çevrimdışı kaan1903

Vertonghen'e bir yoklama yapılmış olabilir ama büyük hayal :D oyuncu satsak da o maaşları veremeyiz, kalbur üstü havalı bir Avrupa takımına gidecektir.  Marcelo yine Lyon tandeminde en iyi oynayan adam, burası mutlu olduğu yer gelirse kötü olmaz bence. Sadece para teklifi yapacaklarını sanmıyorum Lyon'un, oyuncu mutsuz olduğu için Exchange yapma peşindeler gibi. Gerçi stoperleri de 3 tane, direk alıp dörtleyebilirler de... Para - takas ne derlerse kabul etmemiz gerekiyor Vidaya kolay alıcı bulamayız o maaşla. Eray gördüğüm kadarıyla Kaan'dan düzgün stoper ama pek ucuz olmaz ve Sergenin as stoperlerini genç düşüneceğini hiç sanmıyorum.

İşte bir genç bir yaşlı yapacağız  :lol: 

Ruiz gitti + 1.8  milyon euro

Vida gidici +3,5 milyon euro

Roco gidici +1,4 milyon Euro

toplam 6.7 milyon Euro artıdayız  bunun 2-2,5m Eurosu Vertonghen'e verilir ,Eraya da zaten çok maaş verilmez hadi ona da maximum 750 k bin euro desek gene her türlü +3,5,- 4m stoperlerden kara geçeriz olmayacak iş değil cl katılma durumumuz var hayırlısı ya  :icool:
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2020, 02:53:30 kaan1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Watford küme düştü. Güçlü bir takımdı aslinda. Oradan alınacak en az 10 tane adam var. Sağ bekleri hariç. Ucukları eliyorum. Domingos quina , dele bashiru,  Isaac Success, pereyra. Llajic giderse yerini pereyra çok rahat doldurur. Quina da 3 tane mensah eder. Birde dmf leri capue.

Domingos Quina epey potansiyel bir adam, en çok onu beğendim uygunlardan.

Çevrimdışı Erman1903

İşte bir genç bir yaşlı yapacağız  :lol: 

Ruiz gitti + 1.8  milyon euro

Vida gidici +3,5 milyon euro

Roco gidici +1,4 milyon Euro

toplam 6.7 milyon Euro artıdayız  bunun 2-2,5m Eurosu Vertonghen'e verilir ,Eraya da zaten çok maaş verilmez hadi ona da maximum 750 k bin euro desek gene her türlü +3,5,- 4m stoperlerden kara geçeriz olmayacak iş değil cl katılma durumumuz var hayırlısı ya  :icool:

:D 8-10 kağıtlık iş bir şey değil.  Hoca hayal görmeyin diyor ama yine de sen bilirsin, hayaller olmadan da yaşanmıyor. Marcelo - Welinton olması daha mümkün gibi hem bizde de oynadı Marcelo yatmıştır hocanın kafasına. Biri dengeleyecek diğeri (Welinton) sürpriz işleri yapacak fena da olmaz. Hem ikisi de kafa topunda iyi falan kulağa fena gelmiyor bakalım hayırlısı. Bambaşka birileri de gelebilir şu sıra her duyumcu ekmeğinin peşinde ortaya değişik isimler çıkacak izleyelim görelim bakalım.

Çevrimdışı Erman1903