2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2897032 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1287493452712808452?s=19
Cisse yerine tercih ederim Cisse saha içinde hırçın olabiliyor alanyada bile penaltı yüzünden falan tartışma yaşadı başka maçlarda efecan ile kafa kafaya geldi sorunlu bir topçu aşı tutmaz ise fena patlar bizde o yüzden pukkiyi tercih ederim
Cisse ile birlikte gelirse şaşırmam  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Böyle bir liste olduğu söyleniyor  :tabe:

Gökhan Akkan
Volkan Babacan
Sinan Bolat
Ramazan Köse
Fatih Öztürk
Günay Güvenç
Ferhat Kaplan
Günay kapıdan geçmesin bizim maçlarda yaptığı hareketler neydi öyle şu listeden biri mecbur gelecekse vplkan olmazsa Sinan gelir gibi

Çevrimiçi yaço58

Cisse ile birlikte gelirse şaşırmam  :tabe:
O kadar bütçe varmı birde hangisi as çıkacak orayı yönetemezsek o da sıkıntı

Çevrimdışı MUSTAFA_

O kadar bütçe varmı birde hangisi as çıkacak orayı yönetemezsek o da sıkıntı
Bize 2 tane iyi forvet lazım. Cisse'ye 500 bin euro teklif ettiğimiz söyleniyor. Pukki de 1.5 miyon euro alsa tamamdır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1287493051565387776
Topal gelecrk gibi sanki bugün iş ilerlemiş gibi konuştu
Hiç istediğim oyuncu değil. Necip gidip cüzi bir paraya gelse bile zor kabullenirim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1287497929914306561?s=19
Vidayı 2.5a satıp Kaan aybanj direk alsak nasıl olur sağ bek stoper ön liberoyu yedekler hemde yerli Kaan hadabe tanddmi nasıl olur

Çevrimiçi tolga1903

Bu arkadaş adana demirspor'da oynuyormuş @Erman1903 nasıl profil sence abi hızı ve savunmadaki duruşu çok iyi geldi bana ligde bundan hızlı stoper olduğunu düşünmüyorum çok beğendim elemanı

Çevrimdışı yoruk

Gökhan Akkan
Volkan Babacan
Sinan Bolat
Ramazan Köse
Fatih Öztürk
Günay Güvenç
Ferhat Kaplan
Listeye bak  :D
Tolga geri dönsün derim yani ne bunlar böyle arkadaş. Ersin'in arkasınında duracak birini arıyorlarsa bile doğru olmazlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arkadaş adana demirspor'da oynuyormuş @Erman1903 nasıl profil sence abi hızı ve savunmadaki duruşu çok iyi geldi bana ligde bundan hızlı stoper olduğunu düşünmüyorum çok beğendim elemanı
Ben baya maçını izledim. Hücumda iyi olsa da savunmada baya defoları olan birisi. Bize göre bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca bekleri yerli yapacağımızı düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Ben baya maçını izledim. Hücumda iyi olsa da savunmada baya defoları olan birisi. Bize göre bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca bekleri yerli yapacağımızı düşünüyorum.

Adam stoper bek değilki karıştırıyo olmayasın :alala:

Çevrimiçi levitate

Fenerin harcama limiti açılmazsa anlaştıkları adamlarla imzalayamayacak gidip novakla görüşelim gelsin bize cl ön elemesi oynasın en kötü UEFA da oynar taş gibi sol bek
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Vidayı 2.5a satıp Kaan aybanj direk alsak nasıl olur sağ bek stoper ön liberoyu yedekler hemde yerli Kaan hadabe tanddmi nasıl olur

Hadebe'yi ben de beğeniyorum, özellikle vitrin maçlarda - iyi takımlara karşı güzel oynadı. Kaan joker tip bir adam, savunmanın sağında ve dos olarak da oynayabilen, ileri çıkmayı - sürpriz işler yapmayı seven oyuncu. İyi oyuncu ama gerçek bir stoper değil bana göre. Zaten bu sene istatistiği de stoperden başka her şeye benziyor. Pasları çok iyi ama kafa topu mücadelesi yok gibi, pozisyon alma epey sıkıntılı - yeterli defansif mücadeleyi vermemiş. Geçen sene pozisyon alma, defansif mücadele anlamında daha iyi ama yine de yetersiz. Alalım senelerce stoper aramayalım tarzında bir oyuncu değil, hatta Düsseldorf savunması incelediğinde bu seneki düşüşlerinde baş rol oynamış adamların başında geliyor. Aşırı bir para değil ama yine de bize göre çok, bu kadar para vereceksek gözümüz kapalı 11'e yazabilmemiz gerekir ama zor. Sürpriz stoper ben pek sevmiyorum, alsın renklilerden biri, ilk 11 oyuncusu olursa yine şampiyon olamazlar.

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1287493452712808452?s=19
Cisse yerine tercih ederim Cisse saha içinde hırçın olabiliyor alanyada bile penaltı yüzünden falan tartışma yaşadı başka maçlarda efecan ile kafa kafaya geldi sorunlu bir topçu aşı tutmaz ise fena patlar bizde o yüzden pukkiyi tercih ederim

inşallah doğrudur
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adam stoper bek değilki karıştırıyo olmayasın :alala:
Resul hep bek oynadı neredeyse  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Resul hep bek oynadı neredeyse  :tabe:

Aynen 14 kez sol bek 13 kez stoper 1 kez de sağek oynamış ads'de maşallah etinden sütünden faydalanmış adamın:) stoper için demiştim bizde nasıl olur diye de defoları var diyorsan zor tabi ama önde oynayan takımın stoperinde aranacak hız var bu adamda buna yakın birini bulmamız lazım sürat olarak

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İster 2 isterse 3 eleme oynayalım en son aşamada rakip ya benfica ya da Dinamo Kiev olacak. İki takımında hocası yeni Jesus ve Lucescu çok entresan eşleşme olur ama ben şahsen kievi isterim
Biz hep daha iyi kadroya sahip olmamıza rağmen Bu Kiev nedense bize hep ters geliyor , çok zorlanıyoruz

Bu arada Tabiki Benfica yerine Kievi tercih ederim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Sinan23

Pukki tek gelse de olur. Ama nasıl gelebilir ki bu durumumuzda hayal gözüküyor. Komple bir forvet. Cenk tarzında ama çok daha iyisi.

biri kale, diğeri orta saha olur(dorukhan-fatih-oğuzhan), üçüncüsünü ben de merak ediyorum en uygun gözüken sol bek, rıdvan güvenilir bir backup ama nsakala geldi, caner gitti.
Nsakala yerine Novaka yuruseydik keşke , Trabzonla sözleşmesi bitti :alala:

Çevrimdışı Erman1903

Baktım biraz abim bu sene istatistikleri güzel çıkıyor lakin ağırlıklı olarak sol bek oynamış sanırım. Farklı bölgelerde oynadığı için ve istatistiği bu yüzden biraz kafa karıştırdığı için yorum yapmam pek doğru olmaz, lakin geçen sezon ağırlıklı stoper oynadığı istatistiğinde bazı problemler var örneğin pas yüzdesi - az kafa topu mücadelesine girme gibi. Bu sene pozisyona alması pas yüzdesi epey toparlamış ama dediğim gibi biraz karışık.

Pek sanmıyorum alttan gelen takımdan yabancı alacağımızı ama oyuncuda potansiyel var, belli bir bölgede ustalaşması gerekiyor bence. Benim görüşüme göre stoper adam stoper oynar, çok gerekliyse diğer bölgelere kaydırılır :)

Gökhan Akkan
Volkan Babacan
Sinan Bolat
Ramazan Köse
Fatih Öztürk
Günay Güvenç
Ferhat Kaplan
MasaAllah hepsi birbirinden Kova

Kaleyi Niye Türk yapıyoruz ya Git getir işte Lungu veya Farnolleyi

Ertac Malatyadamiydi :alala: Ramazandan , Gunaydan iyi kaleci o gelsin bari :bandit:

Çevrimiçi tolga1903

Baktım biraz abim bu sene istatistikleri güzel çıkıyor lakin ağırlıklı olarak sol bek oynamış sanırım. Farklı bölgelerde oynadığı için ve istatistiği bu yüzden biraz kafa karıştırdığı için yorum yapmam pek doğru olmaz, lakin geçen sezon ağırlıklı stoper oynadığı istatistiğinde bazı problemler var örneğin pas yüzdesi - az kafa topu mücadelesine girme gibi. Bu sene pozisyona alması pas yüzdesi epey toparlamış ama dediğim gibi biraz karışık.

Pek sanmıyorum alttan gelen takımdan yabancı alacağımızı ama oyuncuda potansiyel var, belli bir bölgede ustalaşması gerekiyor bence. Benim görüşüme göre stoper adam stoper oynar, çok gerekliyse diğer bölgelere kaydırılır :)

Anladım abi eyvallah stoper için fazla büyük risk gibi duruyor o halde, potansiyeli olan oyuncuysa seneye belli eder kendini bizim ligde ads çıkacak gibi bakalım bu sene

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1287493051565387776

Topal gelecrk gibi sanki bugün iş ilerlemiş gibi konuştu
Yedekten Necip gireceğine Topal veya Robin Yalçın girsin düşük maliyetli olursa iyi olur. İkisinden biri rotasyon oyuncusu olarak alınacaksa tamamım.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2020, 01:09:35 Samet Ç ]

Çevrimdışı Erman1903

MasaAllah hepsi birbirinden Kova

Kaleyi Niye Türk yapıyoruz ya Git getir işte Lungu veya Farnolleyi

Ertac Malatyadamiydi :alala: Ramazandan , Gunaydan iyi kaleci o gelsin bari :bandit:

Ramazan'ı hiç beğenmem normalde ama bu sene hayatının sezonunu yaşıyor :) Gerçi 13 maç atmış anca... Ertaç Gaziantep'de, bu sezon 8 maç 17 gol biraz sıkıntılı performansı, yediklerinin yarısı da kolay goller.

Çevrimiçi Samet Demir

Kaan yerine Eray cömert zorlansa daha iyi bence.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...