2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2895517 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Volkan kaleciliği unutmuş  :tabe:

https://twitter.com/ligdengoller/status/1287390119461347328
Yerli kaleci listesinde en iyisi bu maalesef gökhan Akkan falan bundan da kötü ben Ersin'in 1.kalefi olarak devam edeceğini düşünüyorum bu performansla

Çevrimdışı mrred

İster 2 isterse 3 eleme oynayalım en son aşamada rakip ya benfica ya da Dinamo Kiev olacak. İki takımında hocası yeni Jesus ve Lucescu çok entresan eşleşme olur ama ben şahsen kievi isterim
The great gig in the sky

Çevrimdışı sefaköykartali

Stopere Wellinton almak yerine Hadebe' yi daha çok isterim şahsen. Free Marcelo da gelirse iyi ikili olacaklarını düşünüyorum. Yoshida da fena iş olmaz. Hoca istiyor ama düşmüş malatyadan oyuncu almak daha kolay olur.

Çevrimdışı ALDENYX

İster 2 isterse 3 eleme oynayalım en son aşamada rakip ya benfica ya da Dinamo Kiev olacak. İki takımında hocası yeni Jesus ve Lucescu çok entresan eşleşme olur ama ben şahsen kievi isterim
Buraya kadar çok çabaladık, inancimiz,hirsimiz,eksik oyunculara bakmaksizin mucadelemiz ve şansimiz ...benim uzun zamandir görmediğim bir şeydi... şimdi 3 ön elemeden başlarsak bir wien çekeriz 2 ön elemede benfica yada dinamodan biri elenir yerini aliriz bir baknişiz cl guruplarinda hangi torbadan kimi isteriz diye konusuyor oluruz....Sergen'in şansi, Rabbimin ona bu konuda sewgisi yuksek gibi...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi yaço58

Buraya kadar çok çabaladık, inancimiz,hirsimiz,eksik oyunculara bakmaksizin mucadelemiz ve şansimiz ...benim uzun zamandir görmediğim bir şeydi... şimdi 3 ön elemeden başlarsak bir wien çekeriz 2 ön elemede benfica yada dinamodan biri elenir yerini aliriz bir baknişiz cl guruplarinda hangi torbadan kimi isteriz diye konusuyor oluruz....Sergen'in şansi, Rabbimin ona bu konuda sewgisi yuksek gibi...
Aynen öyle pandemi sonrası as kalecin as stoper in gitmiş 10 numaran covid olmuş bırak bir var 2 yok son maç yok yinede tüm bu olumsuzluklara rağmen Sergen hoca 3.yaptı ne ağlandı ne bahane üretti çıktı çatır çatır takımı 3.yaptı camianın en güvendiği adam dün Kü açıklamaları yapmakta kolay değildi helal olsun her yönüyle tam bir lider

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yoruk

Stopere Wellinton almak yerine Hadebe' yi daha çok isterim şahsen. Free Marcelo da gelirse iyi ikili olacaklarını düşünüyorum. Yoshida da fena iş olmaz. Hoca istiyor ama düşmüş malatyadan oyuncu almak daha kolay olur.
Yoshida iyi olur.Çok hızlı değil ama bizim lig için yeterince hızlı.Marcelo ile ikisi kağıt üstünde iyi görünür ama sadece kağıt üstünde işte.Sergen hocanın oynatmak istediği oyun pandemi sonrasındaki oyun ise çok gol yeriz.

O değilde Alpay'ın durumu nasıl ki ? Hiç izleyemedik onu.

Çevrimdışı worns

3 mevkinin tüm rotasyonunun yerli oyunculardan kurulması gerekiyor. yerli olarak belirlediğimiz bir mevkide yabancı back up olması saçma olur, bir yeri değiştirince başka yeri de değiştirme gibi saçmalıklarla uğraşırız. diğer 8 mevkide yabancı kullanabiliriz. 6 mevkinin yedekleri de yabancı olabilir. iki tanesinde yedekler yerli olmalı. kadro planlarken bunları dikkate almak gerekecek.

ilk soru tümü yerli 3 mevki hangileri olacak?

birinin kale olacağı kesin. diğer ikisini netleştirip hamleleri buna göre yapmak lazım. görüşleri merak ediyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

3 mevkinin tüm rotasyonunun yerli oyunculardan kurulması gerekiyor. yerli olarak belirlediğimiz bir mevkide yabancı back up olması saçma olur, bir yeri değiştirince başka yeri de değiştirme gibi saçmalıklarla uğraşırız. diğer 8 mevkide yabancı kullanabiliriz. 6 mevkinin yedekleri de yabancı olabilir. iki tanesinde yedekler yerli olmalı. kadro planlarken bunları dikkate almak gerekecek.

birinin kale olacağı kesin. diğer ikisini netleştirip hamleleri buna göre yapmak lazım. görüşleri merak ediyorum.
Bence yerli rotasyon oluşturacağımız bölgeler kale, beklerden biri ve orta saha olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Dün bir arkadasimiz 3 ön eleme oynayacagiz demisti, ama 2 ön eleme oynayacakmişiz  :ok:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Ç

Sandro Wagner, Marcus Henriksen, Aleix Garcia serbestler üçüde bize uyar.

Yoshida iyi olur.Çok hızlı değil ama bizim lig için yeterince hızlı.Marcelo ile ikisi kağıt üstünde iyi görünür ama sadece kağıt üstünde işte.Sergen hocanın oynatmak istediği oyun pandemi sonrasındaki oyun ise çok gol yeriz.

O değilde Alpay'ın durumu nasıl ki ? Hiç izleyemedik onu.
Marcelo ya da Yoshida, yanına hızlı Hadebe olarak düşündüm. Bence sergen hocanın oyununa uygun olur tabii gelecek beklere de bağlı biraz

Çevrimiçi mayguntr

Dün bir arkadasimiz 3 ön eleme oynayacagiz demisti, ama 2 ön eleme oynayacakmişiz  :ok:
3.kez atiyorum buraya :D https://en.wikipedia.org/wiki/2020%E2%80%9321_UEFA_Champions_League

2 on eleme + playoff oynayacagiz kesin bilgi.  Eger uefa kazanani, liginden dolayi zaten slye katiliyo olursa 3.turda Rennes direk gruplara kalacak, Krosnodar 3.turu oynamadan playoff oynayacak.

Biz ikinci turda, az alkmar, rapid wien, pilzen, paok, lokomotiva ile 2.turu oynacagiz =>   3 takim 3.tura kalacak.
Benfica, gent, kiev + 2.turdan 3 takim oynayacak => 3 takim playoffa cikacak.
krosnodar + 3.turdan 3 takim =>iki takim  gruplara kalacak.

biri kale, diğeri orta saha olur(dorukhan-fatih-oğuzhan), üçüncüsünü ben de merak ediyorum en uygun gözüken sol bek, rıdvan güvenilir bir backup ama nsakala geldi, caner gitti.

Çevrimdışı kaan1903

biri kale, diğeri orta saha olur(dorukhan-fatih-oğuzhan), üçüncüsünü ben de merak ediyorum en uygun gözüken sol bek, rıdvan güvenilir bir backup ama nsakala geldi, caner gitti.

ben olsam stoperin birini Eray Cömert yapardım. transfermarkete göre diğer uyruk Türk gözüküyor yabancı mı sayılır bilmiyorum eğer yabancı sayılsa da potansiyeli olan bir stoper eğer vidayı 4m falan bir rakama okutursak kaçırmamak lazım ileri de para kazandırabilecek bir oyuncu.

Çevrimdışı ALDENYX

Fatih Aksoy'da sağ bekde denemekte fayda var... bu bölgeyi içerden çözelim parayi orta alana yatiralim.lens,fatih gerekirse dorukan orayi doldurabilir.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi yaço58

Fatih Aksoy'da sağ bekde denemekte fayda var... bu bölgeyi içerden çözelim parayi orta alana yatiralim.lens,fatih gerekirse dorukan orayi doldurabilir.
Ben Gökhan'ın kalacağını düşünüyorum bizde cl ön elemesi heyecanını yaşamak varken gidip Avrupafs bile olmayan fenere giderse kendi kaybeder maaş da hemen hemen aynı seviyede gökhan dorukhan fatih seneye götürür orayı

ben olsam stoperin birini Eray Cömert yapardım. transfermarkete göre diğer uyruk Türk gözüküyor yabancı mı sayılır bilmiyorum eğer yabancı sayılsa da potansiyeli olan bir stoper eğer vidayı 4m falan bir rakama okutursak kaçırmamak lazım ileri de para kazandırabilecek bir oyuncu.
Eraya 4-5 milyon bonservis isterler öyle bi bonservis verme ihtimalimiz çok yok bence. Ljajic ve Vida giderse bence 2.5 milyona serbest kalan Kaan Ayhan' ı yoklamak gerek.

Çevrimdışı levitate

doğukan inci yine yazmış bugün

14 gol 5 asist olmuş toplamda
bipbipbupbup