2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2895232 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen Yalçın basın toplantısı  :tabe: Ayrıca altyapı ile ilgili ilerleyen günlerde basın toplantısı yapılacakmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Mevcut kadromuz maaşlı hali ;

Kaleci ;

Ersin (0)
Utku (0)

Sağ bek ;

Douglas (1 milyon)

Sol bek ;

Rıdvan (0)

Stoper ;

Vida (3 milyon)
Roco (1.5 milyon)
Mirin (1 milyon)

Ön Libero ;

Necip (1.2 milyon)
Fatih Aksoy (100 k)

Orta saha ;

Dorukhan (400 k)
Oğuzhan (2.2 milyon)

On numara ;

Adem Ljajic (2.2 milyon)
Ajdin Hasic (500 k)

Sol kanat ;

N'koudou (1.7 milyon)
Boyd (1.2 milyon)

Sağ kanat ;

Lens (2.2 milyon)

Santrafor ;

Larin (1.6 milyon)
Güven (100 k)
Umut (250 k)

Şu anda toplam maliyet: 20 milyon Euro.

Kadro 25 milyon Euro olacak dersek, 6
5 milyon Euro maaş verebiliriz. Stoperlerden bazıları giderse ve Necip'te indirim yapılırsa, 10 milyon diyebiliriz.

Akıllı bir planlama ile, tüm eksik bölgeler dolabilir.

[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2020, 10:13:36 tuncaboylu ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Gelecek oyunculardan çok elimizdeki oyuncuların gidişi sıkıntılı olacak. Duruma göre (gönderdiğimiz oyunculara göre) transfer sayımızın artabileceğini düşünüyorum  :tabe:

daha çok gitmesi gereken oyuncular var.

Çevrimiçi yaço58

Gelecek oyunculardan çok elimizdeki oyuncuların gidişi sıkıntılı olacak. Duruma göre (gönderdiğimiz oyunculara göre) transfer sayımızın artabileceğini düşünüyorum  :tabe:

Nkudouyu gönderebilirsek bir yıldız transferi yapılmış gibi sevinirim dün sahada oyuncu yok rakip öylesine çıkmış bizim için böyle önemli bir maç adam sahada yürüdü ne defansa koştu ne hücumda rakip beki zorladı freestyle takılıyor sahada diabye sövüyoruz falan ama adam mücadele ediyor görülüyor nkadou bir şekilde yollanmalı birde şunu unutuyoruz tff yerel harcama limiti var gsnin geçen sene 450 milyondu bu adamlar bu sene Avrupa yapamadı direk 250ye düşmesi lazım fb keza aynı bu sene Avrupaya gidemedi onunda limitin azalması lazım biz cl ön elemesi oynayacağız Bi tık artması lazım adalet varsa tabi o yüzden bu limitler de uygulanırsa seneye uyumlu l transferler ile tek rakibimiz başak olabilir ben Cisse geldi gözüyle bakıyorum yaş sorunu yoknuş sosa da gelsin o zaman bir sene taşısın bizi Avrupada var birde nsakala yerine nıvağa teklif yapsak Avrupaya gidemeyen fenermi yoksa cl ön elemesi oynamak mı en kötü 1m teklif et novağa beklemeye geç 800 nsakalaya vereceksek aradaki farkla Batmayız birde herkes gökhan gitti diyorda Bi insan niye gitsin şu batık fbye bizde cl ön elemesi oynamak varken ben kalacağını düşünüyorum inşallah kalır arkasınada potansiyelli bir isim alıp yolumuza bakarız

Çevrimdışı doganay

mevcut kadromuz, oyunculari arsinda birde kiradan donen Fatih Aksoy var. Necip'ten cok daha iyi o bolgeyi kapatacaktir. Ayrica stoperi de yedekleyecek, yeni jokerimiz, Fatih  :D Nejip artik oynamaz diye umut ediyoruz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

ŞL’de ön elemeleri geçersek gruplara kalırsak çok güzel başarı ama lig için acayip sıkıntı açacak başımıza , gelecek sene fikstür çok dar ve öyle rotasyonlu kadro kuracak bütçemiz yok.
Hayırlısı bakalım
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

ŞL’de ön elemeleri geçersek gruplara kalırsak çok güzel başarı ama lig için acayip sıkıntı açacak başımıza , gelecek sene fikstür çok dar ve öyle rotasyonlu kadro kuracak bütçemiz yok.
Hayırlısı bakalım
Herkes sıkışık fikstürü görüp Avrupa Ligi'nden bile kaçmaya çalıştı. Ancak bu sene puan toplayamazsak Şampiyonlar Ligi kapası kapanacak ve şampiyonluğun da bir manası kalmayacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı doganay

Onemli olan SL'ine kalmak, giris parasi 35 milyon euro paranin gelmesi cok onemli, sonra 0 puan ceksekte okadar muhim degil.

Çevrimdışı sefaköykartali

Mevcut kadromuz maaşlı hali ;

Kaleci ;

Ersin (0)
Utku (0)

Sağ bek ;

Douglas (1 milyon)

Sol bek ;

Rıdvan (0)

Stoper ;

Vida (3 milyon)
Roco (1.5 milyon)
Mirin (1 milyon)

Ön Libero ;

Necip (1.2 milyon)
Fatih Aksoy (100 k)

Orta saha ;

Dorukhan (400 k)
Oğuzhan (2.2 milyon)

On numara ;

Adem Ljajic (2.2 milyon)
Ajdin Hasic (500 k)

Sol kanat ;

N'koudou (1.7 milyon)
Boyd (1.2 milyon)

Sağ kanat ;

Lens (2.2 milyon)

Santrafor ;

Larin (1.6 milyon)
Güven (100 k)
Umut (250 k)

Şu anda toplam maliyet: 20 milyon Euro.

Kadro 25 milyon Euro olacak dersek, 6
5 milyon Euro maaş verebiliriz. Stoperlerden bazıları giderse ve Necip'te indirim yapılırsa, 10 milyon diyebiliriz.

Akıllı bir planlama ile, tüm eksik bölgeler dolabilir.

Larin-vida-ljajic üçlüsü satılır, roco mirin, douglas, boyd yollanır. Lens, oğuzhan da 1-1.2 civarına indirirse kalırlar diye düşünüyorum. Necip de aslında sınırlama varken anadoluya takasla gönderilebilir. Anadolu takımlarında yerli diye oynar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Onemli olan SL'ine kalmak, giris parasi 35 milyon euro paranin gelmesi cok onemli, sonra 0 puan ceksekte okadar muhim degil.

Yarısı gelir o paranın

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım ben oldum demez ve kendini geliştirmeye devam eder  :tabe:

https://twitter.com/OptaCan/status/1287124099332964360

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Umarım ben oldum demez ve kendini geliştirmeye devam eder  :tabe:

https://twitter.com/OptaCan/status/1287124099332964360

19 yaşında bi kaleci için baya soğukkanlı kaleci. Bence yetenekleride iyi seviyede bundan sonrası oynayarak gelişecek ve kendi elinde olan durum. Ya Anadolu takımlarında gezecek ya da burada kalacak  her şey kendi elinde.

Çevrimiçi yaço58

Hayırlısı bakalım
Clnin parasını alalım gerisi boş kimse 40 milyon euro veremez kulübe o yüzden cl çok çok önemli hemde bu sezon

Çevrimdışı doganay

Yarısı gelir o paranın

geldigi kadar bereket versin, yani demek istedigim SL icin fazladan para harcayamayiz. Onemli olan oraya kalip giris parasini almak.

Çevrimdışı Akil Emre

Elneny, vida, gökhan ve ljaiçin durumu belirleyici olacak. Elimizde yıldız denebilecek bu arkadaşlar kaldı.
Bazı maçlar tecrübeyle kazanılıyor bunlar gidince kimler gelecek merakla bekliyorum.

Çevrimiçi yaço58

Elneny, vida, gökhan ve ljaiçin durumu belirleyici olacak. Elimizde yıldız denebilecek bu arkadaşlar kaldı.
Bazı maçlar tecrübeyle kazanılıyor bunlar gidince kimler gelecek merakla bekliyorum.

Gökhanın şu bitik fbye gitmesi için hiçbir sebep yok ben kalacağını düşünüyorum ön eleme bile oynamak Avrupaya gitmemekren iyidir elneny belki bir sezon daha kiralanabilir yönetim görüşecektşr yalnız orta saha da elneny sosa x olsa kolay kolay sırtımız yere gelmez tabi biraz uçuk oldu ama bakalım neler olacak

Çevrimdışı tuncaboylu

Elneny gitti gözüyle bakıyorum. Arsenal'i ikna etsek bile, oyuncuyu ikna etmemiz bence zor. Maaşı da yüksek zaten.

Çevrimdışı Akil Emre

Elneny gitti gözüyle bakıyorum. Arsenal'i ikna etsek bile, oyuncuyu ikna etmemiz bence zor. Maaşı da yüksek zaten.

Elneny tam çözemedim bazen çok faydalı bazen dümdüz bir oyuncu gibi geliyor. Ama her türlü bize uydu kalmasını isterim, hatta Elneny ozi Atiba belki Sosa ve Fatihle ortalama üzeri bir orta sahamız olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yarısı gelir o paranın
Tam yarısı değil.

Yayın ücreti ikiye bölünüyor (şampiyon olan daha fazla yüzde alacak şekilde), ama ayak bastı parasını iki takım da alıyor.

En az 25 milyon Euro gelir yani.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sefaköykartali

Ayrıca Inter Sevilla veya ManU kupayı alır kendi liginde de Şampiyonlar Ligi vizesi alırsa 1 eleme daha az oynayacağız. Sevilla ve Inter kesin aldı liginde, ManU da alacak gibi. Umalım bunlardan biri UEL alsın da bir tur geç açalım sezonu.

Çevrimiçi yaço58

Sezona 10 Ağustos'ta başlıyormuşuz  :tabe:
2 hafta var tff diye iş bilmez bir kurul var hala limit falan açıklayacakda bizde ona göre hareket edeceğiz gerçi iki transfer belli töre ve babacan rizedeki gökhan Akkan ismide geçiyorda inşallah olmaz izlediğim kadarıyla kötü kaleci dün yediği bir gol var fecaat birde jailsondan orta sahadan gol yediydio eleman

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ayrıca Inter Sevilla veya ManU kupayı alır kendi liginde de Şampiyonlar Ligi vizesi alırsa 1 eleme daha az oynayacağız. Sevilla ve Inter kesin aldı liginde, ManU da alacak gibi. Umalım bunlardan biri UEL alsın da bir tur geç açalım sezonu.
İşimiz hiç kolay değil. Özellikle tek maçlı eleminasyon sistemi her şeye gebe. Ben Şampiyonlar Ligi gelirlerini sezon planlamasında düşünmemeye başladım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

2 hafta var tff diye iş bilmez bir kurul var hala limit falan açıklayacakda bizde ona göre hareket edeceğiz gerçi iki transfer belli töre ve babacan rizedeki gökhan Akkan ismide geçiyorda inşallah olmaz izlediğim kadarıyla kötü kaleci dün yediği bir gol var fecaat birde jailsondan orta sahadan gol yediydio eleman
Bu 2 haftanın bizim için çok hareketli geçmesi lazım. Kampa oyuncu yetiştirmek bu sene çok kritik nokta olacak  :tabe: Umarım anlaştığımız oyuncuları bir bir açıklarız. En az 10-15 tane oyuncu gelecek ve 5-6 tane de oyuncu gidecek. Planlamamız transferin büyük çoğunluğunu erken bitirmek üstüne kuruludur büyük ihtimalle. Eğer Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı başarabilirsek üstüne birkaç ekleme daha yapabiliriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★