2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2894482 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Alper1903

Yeni transferimiz hayırlı olsun  :ebebe:

https://twitter.com/KramponSport/status/1287124526992687108

Bu tarz büyük konuşmaların (men yediğini unutacak kadar aptal değildir herhalde) sonu bellidir ama yine de olayı bozmayayım  :D

Çevrimdışı worns

Dorukhan' la kaça anlaşabiliriz acaba. 1.7ye fit olur mu sizce?

bu çok fazla. zaten oyuncu da 1 garanti istiyor diye biliyorum.

Çevrimdışı sefaköykartali

bu çok fazla. zaten oyuncu da 1 garanti istiyor diye biliyorum.
1m garanti istiyorsa yarın sözleşme imzalayalım bence nesinin pazarlığı yapılıyor necipe o maaş verilirken dorukhanın potansiyeli 1m yi hakeder.

Çevrimiçi Samet Ç

Volkan Babacan'ı almışız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Hayırlı olsun ersin bu performansınım üzerine koyarK devam ederse yedekte bekler volkan Ben Cisse sosa töre hamleleri bekliyorum ligden 6 oyuncu alırız 5 de yurt dışı olur etti 11 topçu 10 ağustosta sezonu açacağız inşallah hızlı davranır yönetim birde arkadaşlad seviniyoruz ama castan dönmez demi bu hamsilerin cezası ne zaman kesinleşecek ki

Çevrimiçi Samet Ç

:deal:

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1287124547620175874
Papiss Cisse yatmaya geliyor Vagner Love vol 2 Papiss'i kovalayacağımıza Demba'yı alalım daha iyi hiç olmazsa kulüple ve taraftarla bir geçmişi var.

Çevrimdışı Erman1903

Bana göre bu maç Sergen hocanın Beşiktaş'ın ve kendisinin geleceği açısından dönüm noktası olarak gördüğü bir maçtı ve bu yüzden maç sonunda konuşmak istiyorum dedi.

Sergen hocanın başarı olmayan, olması güç bir yerde çok durmak isteyecek bir karakter olduğunu düşünmüyorum. İlkler gelişler çok önemlidir, bana göre sonuç farklı olsa gelecek adına daha farklı bir konuşma yapabilirdi. Şampiyonlar Ligine gidebilme ihtimali dediği gibi önemli bir şey. İyiki de böyle oldu ve benim dediğim gibi şeyler yaşanmadı :)

Bu arada kötü ihtimali hatırlatmak ve sorumluları
Çalışma adına teşvik etmek için yapıyorum genelde eleştiriyi.  Bir şeylerin bana kapak olması açıkçası umurunda bile değil. Kendimle bir derdim yok açıkçası, tek ilgilendiğim Beşiktaş.

Çevrimiçi Samet Ç

Hayırlı olsun ersin bu performansınım üzerine koyarK devam ederse yedekte bekler volkan Ben Cisse sosa töre hamleleri bekliyorum ligden 6 oyuncu alırız 5 de yurt dışı olur etti 11 topçu 10 ağustosta sezonu açacağız inşallah hızlı davranır yönetim birde arkadaşlad seviniyoruz ama castan dönmez demi bu hamsilerin cezası ne zaman kesinleşecek ki
1 haftaya açıklanır 25 Ağustosta ön elemeler başlıyor.

Çevrimdışı sefaköykartali

Ersin 500bin
Nsakala ve wellinton 800er bin
Sağ bek 1.2
İyi stoper 1.7-2 arası (kaan ayhan gelcekse 2ye kadar verilebilir bence)
Dorukhan 1m civarı
8 numara 1.5-2m (Elneny gibi kiralık biri olabilir)
Sağ kanat 1.7
Sol kanat 1.7
On numara 2.2+ bonus
Forvet 2.5+ bonus

Maddi olarak 11imiz bu kadar olabilir bence. 16-17 milyon ilk 11 maaşları, rotasyondakilerle 25i görür.
Vida ve Ljajicden toplamda 9-10 milyon euro gelirse, 35m olan yıllık bütçeyi çok çok rahat çıkartırız bence. Toplamda 7-8 milyon bonservis ücreti versek zarara borca harca girmeden bütçeyi de aşmadan takımı kurarız gibi. Bu civarlara kuracağız gibi. Umarım en çok katkıyı alabileceğimiz oyuncuları getiririz.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Hocanın konuşmaları transfere güzel açıklık getirdi. Hatayspor'dan Akın Alkan epey underrated bir kaleci, çok az hatalı gol yiyor.

Çevrimdışı worns

Hocanın konuşmaları transfere güzel açıklık getirdi. Hatayspor'dan Akın Alkan epey underrated bir kaleci, çok az hatalı gol yiyor.

hoca da tanımı tecrübeli olarak yaptığından babacan olacak gibi geliyor

Çevrimdışı yoruk

Ne kadar belli mi ? 1.5 falan vermediysek iyidir.Aslında gerek bile yoktu pek tutmam kendisini ama diğer tecrübeli yerli kaleci Sinan Bolat idi yani  :D

Ersin eğer çalışır şans bulduğu maçlarda iyi oynarsa formayı alır.

Çevrimiçi Samet Ç

Ne kadar belli mi ? 1.5 falan vermediysek iyidir.Aslında gerek bile yoktu pek tutmam kendisini ama diğer tecrübeli yerli kaleci Sinan Bolat idi yani  :D

Ersin eğer çalışır şans bulduğu maçlarda iyi oynarsa formayı alır.
Bonservisi için 400 - 500 bin diyorlar.

Çevrimiçi Kartal Ç

utku kesin kiraya gidiyor o zaman?

Çevrimdışı tuncaboylu

Gökhan maç sonu sivas maçının sonucuna baktı
abi lütfen bu adam kalsın 30 maç kaldırmaz belki ama varlığı ve profesyoneliği yeter zaten bundan iyisini şuan bulamayız belli
Gökhan'ın 100-200 bin Euro için Avrupa kupalarında oynayacak bizi bırakıp Fenerbahçe'ye gitmesine anlam veremiyorum.

Fenerbahçe'nin teklifinde bizim bilmediğimiz kadar yüksek fark varsa, bir şey diyemem.

Çevrimiçi Samet Ç

utku kesin kiraya gidiyor o zaman?
Büyük ihtimal kiralanması onun içinde iyi olur zaten.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Volkan Babacan haberleri de gelmeye başladı. Kalede yabancı hakkımızı kullanacağımızı düşünmüyorum  :tabe:

https://twitter.com/_hakankurt/status/1286715652041048067
Kaleciden başka herşeye benziyor almayın şu adamı ya , refleks denen bisey yok , kalde duruşu bile kaleci duruşu değil

Ersini de beğenmiyorum ama Volkan yada Sinan gelecekse Ersinle devam edelim daha iyi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Papiss Cisse yatmaya geliyor Vagner Love vol 2 Papiss'i kovalayacağımıza Demba'yı alalım daha iyi hiç olmazsa kulüple ve taraftarla bir geçmişi var.
Sözleşmesi sürüyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Ersin 500bin
Sağ bek 1.2
Dorukhan 1m civarı
Sağ kanat 1.7
Sol kanat 1.7
On numara 2.2+ bonus
Forvet 2.5+ bonus

Maddi olarak 11imiz bu kadar olabilir bence. 16-17 milyon ilk 11 maaşları, rotasyondakilerle 25i görür.
Vida ve Ljajicden toplamda 9-10 milyon euro gelirse, 35m olan yıllık bütçeyi çok çok rahat çıkartırız bence. Toplamda 7-8 milyon bonservis ücreti versek zarara borca harca girmeden bütçeyi de aşmadan takımı kurarız gibi. Bu civarlara kuracağız gibi. Umarım en çok katkıyı alabileceğimiz oyuncuları getiririz.

Stopere 2 milyon maaş verme devri bitti.1 milyondan fazla veremeyiz.

Sağ ve sol Kanatta 1.7 ve 2.2 alan N'koudou ile Lens var zaten.

10 numaraya Sosa gelecek deniyor, 1 milyon öneriyoruz.

Santrafora 2.5 verebilecek olsak, Burak'ı gönderemezdik.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Van der Hoorn hakkında fikri olan var mı? Boşa çıkıyormuş
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

Kaleciden başka herşeye benziyor almayın şu adamı ya , refleks denen bisey yok , kalde duruşu bile kaleci duruşu değil

Ersini de beğenmiyorum ama Volkan yada Sinan gelecekse Ersinle devam edelim daha iyi

Ersin'le devam etmek için geliyor Volkan zaten. Ersin çaylak duvarına çarparsa, yerinde sırıtmayacak yedek bir kaleci lazım.

Çevrimiçi mayguntr

Ersin 500bin
Sağ bek 1.2
Dorukhan 1m civarı
Sağ kanat 1.7
Sol kanat 1.7
On numara 2.2+ bonus
Forvet 2.5+ bonus

Oguzhanla Lens 2.5 aliyorlar bonuslarla beraber.
Vida 3.5, Ljajic-Oguzhan-Lens 2.5 aliyor. Ucu de gitmezse veya sozlesmeleri revize edilmezse cok zor isimiz.