2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2894671 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi kahyaoglueren

Muhammed Kerem Akturkoglu yine iyi oynuyor. GS'ye kaptirmamaliydik. O da gokdeniz gibi kocaeli çıkışlı.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Her sene sakatlanmış ve her sakatlandığında 2 ay maç yapmamış. Baya sıkıntılı göründü bana :alala:

Sakatliklari gokhan toreyi andırıyor.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Muhammed Kerem Akturkoglu yine iyi oynuyor. GS'ye kaptirmamaliydik. O da gokdeniz gibi kocaeli çıkışlı.
Bal yapmayan arı, asla büyük takim toocusu olamaz, yedek bile zor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

AS kadroyu kurabileceğimiz şüpheli iken gençlere yatırım konusunda eleştiri yapmak gülünç olur bence  :tabe: Önce bir as kadroyu görelim. Sonrasına bakarız...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sefaköykartali

Sergen Yalçın: "Maçtan sonra zaman ayırırsanız kulübün ekonomik durumu, ayrılan oyuncular ve yeni sezon kadro planlaması hakkında açıklamalar yapmak istiyorum. Basında çünkü benim haberim olmayan transfer haberleri de çıkıyor. Bunları anlatacağım." (beIN Sports)

Maçtan çok maçın sonunu bekliyorum. Umarım hocam bugün FT' nin yaptığı gibi bir açıklama yapıp camiayı birleştirmeye yönelik bir açıklama yapar, açık açık her şeyi anlatır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen Yalçın: "Maçtan sonra zaman ayırırsanız kulübün ekonomik durumu, ayrılan oyuncular ve yeni sezon kadro planlaması hakkında açıklamalar yapmak istiyorum. Basında çünkü benim haberim olmayan transfer haberleri de çıkıyor. Bunları anlatacağım." (beIN Sports)

Maçtan çok maçın sonunu bekliyorum. Umarım hocam bugün FT' nin yaptığı gibi bir açıklama yapıp camiayı birleştirmeye yönelik bir açıklama yapar, açık açık her şeyi anlatır.
Ben maçtan çok maç sonu açıklamaları merak ediyorum. Umarım iyi giydirir yönetime  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Clye gidiyoruz ve ön eleme ilk maçı 25 ağustos diyorlar 1 ay var tam şöyle bir ortamda yönetim hızlı ve akıllı olmak zorunda gökhan ve Canerle sözleşme yenilerdim yada hasan aliyi alırdım gidip sol
Beke

Çevrimdışı levitate

dalga geçtiğimiz şey gerçek oldu inanılmaz
bipbipbupbup

Çevrimdışı Akil Emre

Böyle kötü bir başlangıca ve yönetimsel problemlere rağmen öncelikle Sergen hocaya teşekkürler.
Çok eleştirilsede Vida, Elneny, Gökhan ‘a , bir maçta bizi tereddütte bıraksada kaleci Ersine teşekkür ediyorum.
Arrık top yönetimde bize biraz ışık versinler bu takım akıp gider.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

murat özen yazmış diaby gitmiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı sefaköykartali

25 Ağustos ilk maçımız. Bu geceden görüşmelere başlasınlar, sergen hocam da kimi istiyorsa alsınlar. Diaby' li boydlu Nkoudou' lu takımla bunu başardı adam. Nsakala istiyorsa nskala, wellinton istiyorsa wellinton. Parayı da forvete on numaraya gömüp, iyi bir sistem savunmasıyla İsmail - Tosic - Marcelo - Beck sezonundaki gibi bu işi Sergen Hocayla çözeriz. Umudumuzu söküp alamazlar ya  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA - Diaby ile yollar ayrıldı. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Clye gidiyoruz ve ön eleme ilk maçı 25 ağustos diyorlar 1 ay var tam şöyle bir ortamda yönetim hızlı ve akıllı olmak zorunda gökhan ve Canerle sözleşme yenilerdim yada hasan aliyi alırdım gidip sol
Beke
Yada gidip nıvağa yürüyelim Avrupa avanajımızla ikna ederiz

Çevrimiçi kahyaoglueren

Artık soz yönetimde teknik ekip gorevini yapti. 10 agustosta kura çekimi ve 25 26 agustosta maçımız var.

Çevrimdışı sEuL

Ligi 3. bitirdigimiz icin ve galibiyet aldigimiz icin bugun itibari ile kasaya 25 milyon daha girdi. Umarim bir mucize daha olurda sampiyonlar ligine katiliriz.

Çevrimiçi yaço58

İlk transferimiz töre hayırlı olsun diyebiliriz Malatyada kalmaz bu arada bu nkadou ne olacak adam resmen dalga geçiyor takımda oyuncu yok bir kere bile rakip beki zorlamadı gol attı şansa ama ne defans ne hücumda vardı ondan anca rotasyon oyuncusu olur başkada bişe olmaz

Çevrimiçi kahyaoglueren

Ligi 3. bitirdigimiz icin ve galibiyet aldigimiz icin bugun itibari ile kasaya 25 milyon daha girdi. Umarim bir mucize daha olurda sampiyonlar ligine katiliriz.
Bugünün gelir farki 10 milyon tl oldu. 4. olsaydik 14 milyon alacaktık. Simdi 21 milyon tl aliyoruz. Ustune de galibiyet primi. Güzel gece  :halay:

Çevrimiçi tolga1903

İlk transferimiz töre hayırlı olsun diyebiliriz Malatyada kalmaz bu arada bu nkadou ne olacak adam resmen dalga geçiyor takımda oyuncu yok bir kere bile rakip beki zorlamadı gol attı şansa ama ne defans ne hücumda vardı ondan anca rotasyon oyuncusu olur başkada bişe olmaz

Nkudu yerine önerim fofana. Hazır malatya'da düştü nkudu'dan çok daha zeki futbolcu bizim ilk işimiz şu kanat oyuncularını elden çıkarmak olmalı ya umarım başarırız.

Çevrimiçi yaço58

Nkudu yerine önerim fofana. Hazır malatya'da düştü nkudu'dan çok daha zeki futbolcu bizim ilk işimiz şu kanat oyuncularını elden çıkarmak olmalı ya umarım başarırız.
Maçı izlerken Acaip gözüme batıyor hiçbirşey yapmadı ya hiçbirşey her maç böyle assa oda yok şansa denk gelirse o zaman ne yapacak bu arkadaş bir kontra heba edişi var akıllara ziyan bu adamı kim alsın acı ama gerçek

Çevrimiçi tolga1903

Maçı izlerken Acaip gözüme batıyor hiçbirşey yapmadı ya hiçbirşey her maç böyle assa oda yok şansa denk gelirse o zaman ne yapacak bu arkadaş bir kontra heba edişi var akıllara ziyan bu adamı kim alsın acı ama gerçek

Sezon başından beri böyle her maç dikkatle izliyorum sinir krizleri geçirtiyor bana bugüne kadar kaç kontrayı hiç etti 5'e 1 gidiyoruz herif içerdeki arkadaşına pas veremiyo sözde hızlı kanat oyuncusu şu hızını kullanabildiği tek maç erzurum maçı. Valla diaby boyd çok göze batıyo ama asıl sorunumuz bu adam bizim kârdan yüzde 50 pay vererek 5 milyon euro'ya aldılar şu adamı bazen yönetime kızıyorum çok geçmişe takılıyolar diye de el insaf be kardeşim bu adama şu paraları verirken hiç mi allah'dan korkmadınız?

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

seneye kale ersin+volkan
Ersin son 4 maç gol yemedi güven veriyor karius olsa garanti goller yemişti helal olsun ersine

Çevrimdışı cursedofdragon

Ersin son 4 maç gol yemedi güven veriyor karius olsa garanti goller yemişti helal olsun ersine

ersin adamdır.

Çevrimdışı ALDENYX

[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2020, 23:36:37 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.