2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2894534 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Volkan Babacan haberleri de gelmeye başladı. Kalede yabancı hakkımızı kullanacağımızı düşünmüyorum  :tabe:

https://twitter.com/_hakankurt/status/1286715652041048067
Bence makul.

Ersin'ij önünü kapatmayacak ve gerektiği zaman kaleye koyduğunda sırıtmayacak yerli bir kaleci.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/HaberKartali/status/1286654162378395648?s=19
Bu sene ön eleme oynayacak takımlar şunlar:
Rennes
Krasnodar
Benfica
Gent
Dinamo Kiev

Biz (hak kazanırsak)
Paok
Az alkmaar
Rapid wien
Viktoria plzen
Hırvatistan 2. si

Bu 11 takımdan 2'si gruplara kalabilecek. Üstteki 5'li 2 ön eleme oynayacak, alttaki (biz dahil) 6'lı 3 ön eleme.

Şampiyonlar ligi'ne kalmamız için olması gerekenler:
1- Yarın Sivas puan kaybedecek ve biz kazanacağız.
2- Trabzonspor'un cezası onanacak.
3- 3 tane ön eleme geçeceğiz.

Yönetimi şampiyonlar ligi diye çok darlamamak lazım bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Son yazılanları okudum biraz, herkes yönetime giydiriyor. Bence biraz erken.

2012 senesine benzer bir durum yaşıyoruz. 2. feda diyebiliriz. İlk fedanın mimarlarından biri şu anda başkan. Avrupa'da etkin iki isim Torunoğulları ve Altınsay da aktif görünüyor

Gönderilen oyunculardan yana şikayetim yok. Gökhan Gönül, Burak gibiler seneye var, sonra yok. Caner saatli bomba. Bu adamlara bu kadar maaş verecek gücümüz yok.

Yerlerine kimler gelecek, ona bakmalıyız. Yalnız adı geçen isimleri sevmedim. 4 senedir oynamayan Töre, 30 yaşını geçmiş yabancı kontenjanı dolduracak N'sakala, Wellinton falan garip hamleler.

Erdal Torunoğulları ve İbrahim Altınsay ile bir gurbetçi hamlesi yapılmalı. Bu sene de yeni Oğuzhan ve Olcay bulsak ve 11'e monte etsek, büyük kardır.

Neyse ki şanslıyız, renkliler de batık durumda. 2012'de durum böyle değildi, herifler Sneijder Drogba falan getiriyordu. Şimdi herkes batıyor.

Çevrimdışı Erman1903

iki tane 2+ maaşı olan ve takımın, taraftarın havasını yükseltebilecek adam almalı. biri balotelli olabilir. santrafor önemli.

hazır 35liklerden kurtulmuşken gidip yine o yaşlarda oyuncularla ilgilenmemek lazım. kimyayı tutturduğunda en azından 2-3 sene seni götürebileceğine inandığın oyuncular. cisse iyi görünse de sırf bu nedenden dolayı istemiyorum.

takımın gerisini de iyi bir filtrelemeyle bonservissiz ya da cuzi bonservisli 1 milyon ve altı maaş kazanan, fiziği formu yerinde oyunculardan kurabilirsin. bu sene sözleşmesi biten çok oyuncu var. jönsson iyi bir örnek. @Erman1903 ın paylaştığı bir sürü iyi adam var. yönetim daha fazlasını da bulabiliyor olmalı. (inanmasam da umut işte :)  )

bizim bu kadar fazla oyuncunun ayrılmasına bir şok etkisine zaten ihtiyacımız vardı. bu açıdan üzülmüyorum. tek olumsuzluk yönetimin güven vermeyen görüntüsü.

Bizim yolumuz bu değil, zaten 100. Yıl Sergenli şampiyonluğumuzda ağırlıklı kadro tecrübeli isimlerden oluşuyordu. Öyle dediğin gibi iki bayrak adam yanlarına potansiyel gençler, uçuk maaşlı olmayan f/p oyunculardan oluşan yarışmacı Beşiktaşı ben ömrüm boyunca göreceğimi sanmiyorum. Turkiyede çok zor bunu yapmak, hamsiler az daha becereceklerdi işi ama onlar da kendi başlarını yediler. Bak şimdi Novak gidiyor yerine senin Frydeki kovalıyorlar, Sosa yerine benim Misic'e bakıyorlar. Kaderlerinde looserlik olmasa sinir olur insan.

Ben artık bu transfer döneminin bitmesini istiyorum, veteran takımı mı oluyoruz, Alanya JK mı ne olacaksak olalım da yolumuza bakalım. Acaba bu sene değişecek mi bir şeyler diyip hüsran'a uğramaktan bıktım.

Çevrimdışı Erman1903

Burak varken bile yetmiyordu kalitesinden değil yaş ve fiziki durumu sebebiyle maç kaçırmasından. 2.5 m euro maaş a Burak kalitesinde oyuncu yok. Maaş olarak bulursan bonservisini alamazsın zaten. hem de yabancı sınırlaması varken. Gomez gibi birini getiremiyorsan 2 tane Burak a yakın adam lazım şimdi. Bonservisi olan hiçbir oyuncuyu alamayız üst seviye, şuan yapacakları tek şey eldeki kısırlara kör alıcı bulmak. istisnasız şu listeyi yollayacaksın. Utku-Roco-Vida-Douglas-Nkodou-Boyd-Lens-Larin...  Kaleye risk almam ben olsam gider en az handanovic ayarında bir kaleci Talisca ve Cavani ve Brian Brobbey 1 yıllık maaş +bonservis 20 m euro tutar bunlar. Atiba var elde, GG ve Caner i tutabilseydik. Beck kalitesi ve kişiliğinde ki oyuncu profilleri ile kalan yerleri kapatırdık. liginde üstünde kadro olurdu.

Şimdi yine taraftar başlayacak genç atletik ısıran kadro diye yönetim gidip boyd vol 2 leri toplayacak ama seneye bu seneyi mumla arayacağız...Minimum Talisca-Cavani koymazsan bu kadroya 10. sıra başarı olur seneye görünen köy kılavuz istemez küme düşen takımların hücum hattı bizden iyi şuanda. An itibari ile Atiba hariç takımda 11 çıkacak seviyede topçu yok o da 36 yaşında...

Cavani, Talisca, Brobbey... İyi uçtun valla babam ne diyeyim 🙂 Fatih ile takas yapıyorlarsa bakalım Brobbey'e daha önce de söyledim 60 Milyon kazanmak isteyecekleri üstüne titredikleri oyuncu o 20'ye onu bile alamazsın.

Alacağın en fazla iki tane 2m alacak güzel isimli adamdır bu bütçeyle o da düşeş yakalarsan.

Çevrimdışı Erman1903

bu alanya'nın yerli bir sağ beki var beşiktaş'tan teklif bekliyorum diye haberleri çıkmış. almanya altyapılı kağıt üzerinde performansı iyi duruyor ama benim hiç dikkatimi çekmemiş. nasıl bilirsiniz forum ahalisi?

Bakmadım ama gerek de yoktur diye düşünüyorum Alanya takımınsaysa iyidir muhtemelen  :)

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1286771110315515910?s=19
Şaka mı bu 3 milyon için mi burağı bıraktık ya yönetim çok daha iyisi ile anlaştı yada düpedüz amatörlük

Çevrimdışı beyaz

Yıllardır bu alt yapı ne işe yarıyor? Atınç haricinde bir futbolcuyu alt yapıdan çıkarıp 5-6 milyona, 10-15 milyona satabildik mi?

Rıdvan ve Ersin'de dahil hepsi yetersiz seviyede gözüküyor malesef. Bu yaşta Rıdvan o formayı kapıp bir daha bırakmaması gerekiyor ama isteksiz ve gitmek isteyen bir Caneri bile kesemiyor.

Cengiz ve Çağlar direk ikinci ligten gelip yeni külüplerinde ilk 11 oynadılar sırıtmadan, aynı şekilde Merih'te öyle. Bizim şans verdiğimiz oyuncuların hepsi yetersiz seviyede ve dolaysıyla hiç biri formayı kapamıyor. Muhammed Demirciler, Ali Kuçikler, Sezer Özmenler, Kadir Arılar hepsi genç yaşta alt liglerde...

İşte tam bu sene alt yapıdan 4-5 oyuncuyu ilk 11e monte edebilmemiz lazım bu parasızlıkta, kalan bölgelere transfer yapıp yine şampiyonluğa oynamamız lazım. Ama oyuncu çıkaramıyoruz ve yıllardır alt yapıdan oyuncu çıkaramamamız büyük başarısızlık.

Çevrimdışı sefaköykartali

Bu ekonomik koşullarda Gökhanın Burağın Canerin kontratlarından çıkmak zarar sayılmaz. Vida ve ljajicden 11-12 alırsak ona da şükür. Şu şekilde bi kadro bizi başa baş oynatır diye düşünüyorum. Bu kadroda 2.5+ bonus alan leblebi golcü ve Sosa ya da Talisca etkisi alacağımız yine 2-2.5 maaş alacak iki adam bizi şampiyon yapar. Gerekirse kiralık olsun maaşının yarısı bu kadar olsun ama senede 25 tane kılçıksız golünü yapacak kalitede bir forvet olsun. Hoca da çok istediği bildiği oyunculardan şampiyonluk için en azından bir andreas beck, tosic katkısı alsın artık. İbrahim Altınsay da bir tane Oğuzhan Özyakup transferi gibi bir transfer yapsa kaymağı olur o da işin.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu ekonomik koşullarda Gökhanın Burağın Canerin kontratlarından çıkmak zarar sayılmaz. Vida ve ljajicden 11-12 alırsak ona da şükür. Şu şekilde bi kadro bizi başa baş oynatır diye düşünüyorum. Bu kadroda 2.5+ bonus alan leblebi golcü ve Sosa ya da Talisca etkisi alacağımız yine 2-2.5 maaş alacak iki adam bizi şampiyon yapar. Gerekirse kiralık olsun maaşının yarısı bu kadar olsun ama senede 25 tane kılçıksız golünü yapacak kalitede bir forvet olsun. Hoca da çok istediği bildiği oyunculardan şampiyonluk için en azından bir andreas beck, tosic katkısı alsın artık. İbrahim Altınsay da bir tane Oğuzhan Özyakup transferi gibi bir transfer yapsa kaymağı olur o da işin.
Nkoudou-İbe kanatları sezon sonuna kadar en fazla 5 gol 5 asist katkısı yapar :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Arthur Dayne

Baş başa oynayalım bakalım,küme düşecek takımlarla...

Nkoudou-İbe kanatları sezon sonuna kadar en fazla 5 gol 5 asist katkısı yapar :D
en memnun olmadığım yer orası ama 5m verdiğimiz nkoudoudan kurtulamayız mecbur oynatıcaz hasic de biraz oynasa kardır. Ibe yerine de daha iyisi olursa neden olmasın tabii ki ben gündemdeki oyunculardan birisi diye yazdım gyasi falan yazmak istemedim.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2020, 01:03:41 sefaköykartali ]

Baş başa oynayalım bakalım,küme düşecek takımlarla...
10 numara kiralık talisca gibi biri ve bir tane de kaliteli forvetle bence yarışacak bi kadro olur. Sınırlamayı ve rakipleri düşünerek böyle söylüyorum. Haftaya maç kazansak şampiyonun 7 ya da 10 puan gerisinde bitirmiş olacağız bu sezonki hiçbir şey oynayamayan takımla.

Çevrimdışı Akil Emre

Bizim yönetimden bu kadro da çıkamayabilir bu kadronun oluruda 6. lıktır.

Çevrimdışı Arthur Dayne

10 numara kiralık talisca gibi biri ve bir tane de kaliteli forvetle bence yarışacak bi kadro olur. Sınırlamayı ve rakipleri düşünerek böyle söylüyorum. Haftaya maç kazansak şampiyonun 7 ya da 10 puan gerisinde bitirmiş olacağız bu sezonki hiçbir şey oynayamayan takımla.
Kaleye ersin,forvete cenk koymasan ben de senin gibi düşünüyorum.Ne olursa olsun leblebi gibi gol atacak forvet önceliğimiz olmalı.Kalan bölgeler zaten allaha emanet  :)

Bizim yönetimden bu kadro da çıkamayabilir bu kadronun oluruda 6. lıktır.

Ben de çok memnun olarak yazmadım ama hoca Nsakala, Welinton ve Mensah istiyorsa almak lazım. Kaan yerli sınırlaması içinde ve 2.5 milyona almanyada bu yıl 33 maç oynamış, sağ bek ve ön libero oynayabilen, kaliteli bir yerli. Nazım da Gg kadar oynar. İkisi de milli takımda ve  Euro 2020ye gitmek gibi bir motivasyonu olacak doğru gelişimle  kendilerini göstermek isteyecekler . İyi bir 10 numara ve forvete parayı gömeceğiz bu ligde bu şekilde rekabet edecek bir takım kuruluyor. Beşiktaş bu sene 6. olmadıysa herhangi bir kadroyla 6.lık görmez. Umarım çok daha iyisi olsun.

Kaleye ersin,forvete cenk koymasan ben de senin gibi düşünüyorum.Ne olursa olsun leblebi gibi gol atacak forvet önceliğimiz olmalı.Kalan bölgeler zaten allaha emanet  :)
Yok cenk sakat gelecek zaten yedek forvet olur diye düşünüyorum. Ocaktan sonra anca kendini bulur o da Euro 20ye gitmek için kendini göstermek isteyecektir. Kaleci için de Babacan alınacak büyük ihtimalle ve sınırlamadan dolayı pek bir şansımız kalmıyor diye düşünüyorum. Şu sınırlama saçmalığı olmasa her şey çok daha kolay olurdu bizi vasata alıştıracaklar.  :bandit:

Çevrimdışı worns

Bizim yolumuz bu değil, zaten 100. Yıl Sergenli şampiyonluğumuzda ağırlıklı kadro tecrübeli isimlerden oluşuyordu. Öyle dediğin gibi iki bayrak adam yanlarına potansiyel gençler, uçuk maaşlı olmayan f/p oyunculardan oluşan yarışmacı Beşiktaşı ben ömrüm boyunca göreceğimi sanmiyorum. Turkiyede çok zor bunu yapmak, hamsiler az daha becereceklerdi işi ama onlar da kendi başlarını yediler. Bak şimdi Novak gidiyor yerine senin Frydeki kovalıyorlar, Sosa yerine benim Misic'e bakıyorlar. Kaderlerinde looserlik olmasa sinir olur insan.

Ben artık bu transfer döneminin bitmesini istiyorum, veteran takımı mı oluyoruz, Alanya JK mı ne olacaksak olalım da yolumuza bakalım. Acaba bu sene değişecek mi bir şeyler diyip hüsran'a uğramaktan bıktım.

frydek-misic alırlarsa çok akıllıca hamleler olur. kadro mühendisliği bakımından gerçekten başarılı bir takım. 20 milyon bandındaki maaş bütçeleri bizim 1/2miz civarındaydı sanırım bu sene ve herkesin hem fikir olacağı üzere bizden çok daha kaliteli bir kadroları vardı. şampiyonluk yarışını çok kötü yönettiler ama yine de ellerinde epey değer bıraktı bu bi kaç sezon yerli-yabancı.

Çevrimiçi İsmail Özyurt

@tangaz , @tuncaboylu  arkadaşlar hoşgeldiniz.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

@tangaz , @tuncaboylu  arkadaşlar hoşgeldiniz.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşbulduk abi.

Çevrimdışı solar

Son yazılanları okudum biraz, herkes yönetime giydiriyor. Bence biraz erken.

2012 senesine benzer bir durum yaşıyoruz. 2. feda diyebiliriz. İlk fedanın mimarlarından biri şu anda başkan. Avrupa'da etkin iki isim Torunoğulları ve Altınsay da aktif görünüyor

Gönderilen oyunculardan yana şikayetim yok. Gökhan Gönül, Burak gibiler seneye var, sonra yok. Caner saatli bomba. Bu adamlara bu kadar maaş verecek gücümüz yok.

Yerlerine kimler gelecek, ona bakmalıyız. Yalnız adı geçen isimleri sevmedim. 4 senedir oynamayan Töre, 30 yaşını geçmiş yabancı kontenjanı dolduracak N'sakala, Wellinton falan garip hamleler.

Erdal Torunoğulları ve İbrahim Altınsay ile bir gurbetçi hamlesi yapılmalı. Bu sene de yeni Oğuzhan ve Olcay bulsak ve 11'e monte etsek, büyük kardır.

Neyse ki şanslıyız, renkliler de batık durumda. 2012'de durum böyle değildi, herifler Sneijder Drogba falan getiriyordu. Şimdi herkes batıyor.

Bunu alıntıladım ama diğerleri için de geçerli, bardağın dolu olan kısmını* görmeye çalışmak eksikti forumda tekrardan hoşgeldin. Ben de katılıyorum şampiyonlar ligi planlarının getireceğinden çok götüreceği olacağına. Yani biraz da haddimizi bilmemiz gerek.

*yarısı demeye elim gitmedi.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Cavani, Talisca, Brobbey... İyi uçtun valla babam ne diyeyim 🙂 Fatih ile takas yapıyorlarsa bakalım Brobbey'e daha önce de söyledim 60 Milyon kazanmak isteyecekleri üstüne titredikleri oyuncu o 20'ye onu bile alamazsın.

Alacağın en fazla iki tane 2m alacak güzel isimli adamdır bu bütçeyle o da düşeş yakalarsan.

2 m a nkodou gibi birinin çeyreğini alırlar onu izleriz o zaman  :) şimdi çöp demeyeyim hakaret gibi algılanmasın ama o listedeki gereksizlerin maaş yükünü 2 tane net skorere basmak zorundayız başka da çaremiz yok brobbey için pik zamanı 60 m bile az kalacak yeri gelince 2 seneden beri yazıyorum bu sene almak isteyen alır onu hazır sakatlıklarla yedi sezonun yarısını hala alınmadı a takıma en kötü kiralarsın 2 sezon gelişmesi için bizden uygun yer yok aslında, cavani gelmeyi kabul ederse vereceksin en az 5 m maaşı Talisca yine ha keza öyle ucuz mal alacak kadar zengin değiliz artık biz, sat takımı ya da boşalt kadroyu ama kaleci en azından kapatsın 1 tane safkan golcün toplam 2 tane skorer oyuncun olsun başka türlü bu takımın şampiyonluk zaten hayali olmaz avrupa vizesi alma ihtimali bile yok maalesef...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Erman1903

frydek-misic alırlarsa çok akıllıca hamleler olur. kadro mühendisliği bakımından gerçekten başarılı bir takım. 20 milyon bandındaki maaş bütçeleri bizim 1/2miz civarındaydı sanırım bu sene ve herkesin hem fikir olacağı üzere bizden çok daha kaliteli bir kadroları vardı. şampiyonluk yarışını çok kötü yönettiler ama yine de ellerinde epey değer bıraktı bu bi kaç sezon yerli-yabancı.

Çok para harcadılar aslında ama en azından bir tarz oturttular transferde, marka değerlerini yukselttiler. Birkaç sene öncesine kadar 3. Sınıf yabancılar olurdu hep kadrolarında.

Burada yüksekten atanlar Falcao geldiğinde neredeyse ağlıyordu, ne oldu? Tıss. Onyekuru, Lemina?
Sosa harici kim vardı Ts'de öyle yıldız olarak bilinen, o bile artık 6 numara gibi oynuyor. İsimli, yüksek kontratlı adamlar olsaydı şampiyonluk garantisi de olmayacaktı.

İstediğim şunu çok daha verimli şekilde yapabilmemiz, o kıytırık camia bile bu şekilde şampiyon oluyordu az daha. Biz becerebilsek her sezon şampiyonluk kovalarız. Tsl hiç öyle yüksek bütçeli kadrolar kurman gereken bir lig degil, veya isimli - full tecrübeli vs.

Çevrimdışı worns

2 m a nkodou gibi birinin çeyreğini alırlar onu izleriz o zaman  :) şimdi çöp demeyeyim hakaret gibi algılanmasın ama o listedeki gereksizlerin maaş yükünü 2 tane net skorere basmak zorundayız başka da çaremiz yok brobbey için pik zamanı 60 m bile az kalacak yeri gelince 2 seneden beri yazıyorum bu sene almak isteyen alır onu hazır sakatlıklarla yedi sezonun yarısını hala alınmadı a takıma en kötü kiralarsın 2 sezon gelişmesi için bizden uygun yer yok aslında, cavani gelmeyi kabul ederse vereceksin en az 5 m maaşı Talisca yine ha keza öyle ucuz mal alacak kadar zengin değiliz artık biz, sat takımı ya da boşalt kadroyu ama kaleci en azından kapatsın 1 tane safkan golcün toplam 2 tane skorer oyuncun olsun başka türlü bu takımın şampiyonluk zaten hayali olmaz avrupa vizesi alma ihtimali bile yok maalesef...

net bir kaç transfer yapılması gerektiğini ben de düşünüyorum. 2-3 milyon maaşlı ve doğrudan etki yaratacak oyuncular. yalnız senin önerilerin biraz uçuk bence :) talisca'nın durumunu bilmiyorum o belki ihtimal dahilinde olabilir de brobby dediğin adamı ne alacak bonservisi bulursun ne ajax bırakır. ajax bıraksa bizim hayal edemeyeceğimiz parayı cash ödeyecek on beş kulüp çıkar. cavani desen yıllık maaşı 14 milyon mu ne psgde. ayrıca piyasası da olan oyuncu, gidiyorum dese beş büyük ligde her türlü takım bulur istediği paraya.  bu oyuncuları trden birinin alması imkansız.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2020, 03:29:56 worns ]