2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2893910 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Zaten ben Burak tek kalsın. yanına kimseyi almayalım demiyorum ki, Onun yanına ya gelecek vaat eden ama golcü genç biri Örnek Brian Brobbey ya da yaşı yine ileri seviye dönüşümlü oynayacağı en az onun ayarında bir golcü alınması lazım. Örnek Huntelaar, Ha getirebiliyorsan Cavani gönder Burak ı lafım yok... sıkıntı zaten Burak ın parasını bile ödeyemeyecek olmaları yoksa hem Türk hem Burak dan golcü biri yok. Cenk bile gelse ki artık eskisi gibi olamaz o seviyede değil. Maç aldırma konusunu kıyaslayacaksak pandemi döneminden sonra tek başına ligde en çok takımına puan kazandıran oyuncu Burak. Gol attığı maçların hiçbirini kaybetmedik. 13 gol ki dediğin sorunlardan yani maç kaçırmasından dolayı attığı gol bana göre az bile ama takım o kadar düşük seviye hücumculardan kurulu ki hepsini topla sezonun yarısını oynayan Burak kadar atamıyorlar. Atiba 5 gol Vida 5 gol GG 4 gol savunmacılar hücumculardan daha çok atmış rezalettir bu. Zaten GG Caner de gidiyor Atiba yı da yollayalım İlk 10 a girmek olsun hedefimiz... Boyd u örnek vermeme takılmışsınız da Nkodou Lens Diaby çok mu farklı aynı istatistikler onlar için de geçerli hadi Diaby kiralık gider kalanı ne yapacağız. Bunları göndereceksin üstüne Burak ın yerini dolduracaksın bun gönderdiklerin de skor katkısı yapacak... Olma ihtimali %1 siz inanıyor olabilirsiniz başaracaklarına ama ben inanmıyorum Beşiktaş ı anadolu kulübüne çevirip hem sportif başarıdan edecekler hem potansiyel gelirden daha da kötü bir halde bırakıp gidecekler. Küçülerek borç kapanmaz takım 0 tl maliyetle oynasa yıllık faizi ödeyemezsin o farkla, adamlar gyasi ıbe falan kovalıyor hedef yedeklerle 6-7 hücumcudan maksimum 1 gol katkısı almak sanırım.

@yaço58 58 @worns @tolga1903
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi yaço58

Zaten ben Burak tek kalsın. yanına kimseyi almayalım demiyorum ki, Onun yanına ya gelecek vaat eden ama golcü genç biri Örnek Brian Brobbey ya da yaşı yine ileri seviye dönüşümlü oynayacağı en az onun ayarında bir golcü alınması lazım. Örnek Huntelaar, Ha getirebiliyorsan Cavani gönder Burak ı lafım yok... sıkıntı zaten Burak ın parasını bile ödeyemeyecek olmaları yoksa hem Türk hem Burak dan golcü biri yok. Cenk bile gelse ki artık eskisi gibi olamaz o seviyede değil. Maç aldırma konusunu kıyaslayacaksak pandemi döneminden sonra tek başına ligde en çok takımına puan kazandıran oyuncu Burak. Gol attığı maçların hiçbirini kaybetmedik. 13 gol ki dediğin sorunlardan yani maç kaçırmasından dolayı attığı gol bana göre az bile ama takım o kadar düşük seviye hücumculardan kurulu ki hepsini topla sezonun yarısını oynayan Burak kadar atamıyorlar. Atiba 5 gol Vida 5 gol GG 4 gol savunmacılar hücumculardan daha çok atmış rezalettir bu. Zaten GG Caner de gidiyor Atiba yı da yollayalım İlk 10 a girmek olsun hedefimiz... Boyd u örnek vermeme takılmışsınız da Nkodou Lens Diaby çok mu farklı aynı istatistikler onlar için de geçerli hadi Diaby kiralık gider kalanı ne yapacağız. Bunları göndereceksin üstüne Burak ın yerini dolduracaksın bun gönderdiklerin de skor katkısı yapacak... Olma ihtimali %1 siz inanıyor olabilirsiniz başaracaklarına ama ben inanmıyorum Beşiktaş ı anadolu kulübüne çevirip hem sportif başarıdan edecekler hem potansiyel gelirden daha da kötü bir halde bırakıp gidecekler. Küçülerek borç kapanmaz takım 0 tl maliyetle oynasa yıllık faizi ödeyemezsin o farkla, adamlar gyasi ıbe falan kovalıyor hedef yedeklerle 6-7 hücumcudan maksimum 1 gol katkısı almak sanırım.

@yaço58 58 @worns @tolga1903
Aynı şeyi düşünüyoruz küçülerek sportif başarı gelmeden dahada bataklığa gideriz Burak konusu karışık bu sene 12 maç ligde kaçırmış oynayınca ligin en iyisi açık ve net ama seneye bir yaş daha alcak ve bu sezon pandemi den önce tek durwn toptan gol atıyordu kalıp dediğiniz seçenekler yapılabilirdi ama yönetim burağa güvenip hücumu sallar diye ben olumsuz bakmadım şimdi mecbur lar kaliteli birini getirmeye

Çevrimdışı ALDENYX

Süper Lige çıkınca tüm oyuncuları yenileyen takımlar gibi olduk ilk 11 kalmadı... gereksizler hariç tabi.😁
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/futbolarena/status/1286697867185446914?s=19
Sanki forumdan biri bu adamı alalım demişti

@worns öneriyordu. İş ahlakı yüksek, defansı kuvvetli - çalışır bir adam. Yaşı bize uymuyor.

6 Numara bekleyenleri şöyle alalım; https://www.transfermarkt.com.tr/mehmet-topal/profil/spieler/44402
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2020, 19:52:30 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

bırakın transferi yarın maçımız var biz çıkacağız maça her halde
oyuncu kalmadı. sıkı çalışın
Geldim, hazırım göreve.

Çevrimdışı murat

Aynı şeyi düşünüyoruz küçülerek sportif başarı gelmeden dahada bataklığa gideriz Burak konusu karışık bu sene 12 maç ligde kaçırmış oynayınca ligin en iyisi açık ve net ama seneye bir yaş daha alcak ve bu sezon pandemi den önce tek durwn toptan gol atıyordu kalıp dediğiniz seçenekler yapılabilirdi ama yönetim burağa güvenip hücumu sallar diye ben olumsuz bakmadım şimdi mecbur lar kaliteli birini getirmeye
Küçülmek yanlış değil hele ki bizim durumumuzda. Küçülürken heya an duydurabilecek bir kadro kurmak önemli olan. 30 yaş üstü uygun o hı ncu kovalarsan Onlar da öyle heyecan yaratacak isimler olmaz ama örneğin Dorukhan gibi hem makul fiyatlı hem genç hem gelecek vadeden 7-8 oyuncu getirir araya önemli bölgelere de 2-3 yıldız isim serpiştirirsen taraftar o takımın arkasında durur.

Çevrimdışı Nartallo

Son bir haftada Boateng'i de sayarsan ilk 11'den (5) futbolcu gitti, acayip bir süreç işliyor.

Atiba hariç hiç kimsenin gidişi beni üzmez ama Beşiktaş gibi bir camiadan gitmek de kalmak da bir usul dairesinde olur.

Ne gidenler, ne yönetim hiçbir çaba içinde değil

Çevrimdışı ALDENYX

Küçülmek yanlış değil hele ki bizim durumumuzda. Küçülürken heya an duydurabilecek bir kadro kurmak önemli olan. 30 yaş üstü uygun o hı ncu kovalarsan Onlar da öyle heyecan yaratacak isimler olmaz ama örneğin Dorukhan gibi hem makul fiyatlı hem genç hem gelecek vadeden 7-8 oyuncu getirir araya önemli bölgelere de 2-3 yıldız isim serpiştirirsen taraftar o takımın arkasında durur.
Valla önümüzdeki sene böğle bir oluşum bekliyorum genc dinamik kosan basan alan savunmasi uzerinde duran baskili enerjik bir oyuncu gurubu bekliyorum ..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı worns

jönsson bedavaya iyi adam kaçırmayalım. 400 bine oynuyormuş konya'da. elini çabuk tutarsan 500e hemen imzayı atar bence. 6 için bütçe düşünmezsin en azından. belli ki oraya yüksek profil bi adam geleceği yok en azından çalışkan, disiplinli bir adamla doldurmuş olursun.

Çevrimdışı worns

giden gidene. eternal sunshine of the spotless mind...

aslında iyi fırsat umalım da ertesi sezon yine yeniden kurulması gereken bir kadro kurmasınlar.

Çevrimdışı worns

iki tane 2+ maaşı olan ve takımın, taraftarın havasını yükseltebilecek adam almalı. biri balotelli olabilir. santrafor önemli.

hazır 35liklerden kurtulmuşken gidip yine o yaşlarda oyuncularla ilgilenmemek lazım. kimyayı tutturduğunda en azından 2-3 sene seni götürebileceğine inandığın oyuncular. cisse iyi görünse de sırf bu nedenden dolayı istemiyorum.

takımın gerisini de iyi bir filtrelemeyle bonservissiz ya da cuzi bonservisli 1 milyon ve altı maaş kazanan, fiziği formu yerinde oyunculardan kurabilirsin. bu sene sözleşmesi biten çok oyuncu var. jönsson iyi bir örnek. @Erman1903 ın paylaştığı bir sürü iyi adam var. yönetim daha fazlasını da bulabiliyor olmalı. (inanmasam da umut işte :)  )

bizim bu kadar fazla oyuncunun ayrılmasına bir şok etkisine zaten ihtiyacımız vardı. bu açıdan üzülmüyorum. tek olumsuzluk yönetimin güven vermeyen görüntüsü.

Çevrimdışı worns

bu alanya'nın yerli bir sağ beki var beşiktaş'tan teklif bekliyorum diye haberleri çıkmış. almanya altyapılı kağıt üzerinde performansı iyi duruyor ama benim hiç dikkatimi çekmemiş. nasıl bilirsiniz forum ahalisi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Volkan Babacan haberleri de gelmeye başladı. Kalede yabancı hakkımızı kullanacağımızı düşünmüyorum  :tabe:

https://twitter.com/_hakankurt/status/1286715652041048067

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

bu alanya'nın yerli bir sağ beki var beşiktaş'tan teklif bekliyorum diye haberleri çıkmış. almanya altyapılı kağıt üzerinde performansı iyi duruyor ama benim hiç dikkatimi çekmemiş. nasıl bilirsiniz forum ahalisi?
Bu jönsson gelse ilk 11 de nasıl olur yada rotasyon oyuncusu mu olur en fazla oyuncuyu tanımadığım için yorum yapamıyorum

Çevrimiçi yaço58

Volkan Babacan haberleri de gelmeye başladı. Kalede yabancı hakkımızı kullanacağımızı düşünmüyorum  :tabe:

Babacan ve töre ilk transferlerimiz dönmez buradan yönetim inşallah forvetin öneminin farkındadır gerekirse 3m verelim ama sağlam bir forvet olsun gomez o sezon 5e yakın alıyordu kimse ses çıksrabildimi herkes saygı duydu eğer o sezon fazla deyip 5 vermeyip gidip 2milyona ndoyeyi alsak kar mı etmiş olacaktık ljajic giderse 10 numara içinde paraya kıyılmalı

Çevrimdışı worns

tolga zengin 2. ben kalecilik özellikleri üzerinden de benzetiyorum. tolga'da böyle yabancı sınırı üzerinden ts'de yedeğe düştüğü aralarda gelmişti. ne çok kötü olur ne tam anlamıyla tatmin eder.

Çevrimdışı levitate

dalga mı geçiyosunuz ya offf
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Bu jönsson gelse ilk 11 de nasıl olur yada rotasyon oyuncusu mu olur en fazla oyuncuyu tanımadığım için yorum yapamıyorum

ben ne zaman izlesem beğendim jönsson'u. beklentiye bağlı tabi. oyun kurucu özellikli bir 6 oynatmak istersen kesinlikli işini görmez. top tekniği vasat tipik iskandinav orta sahalardan. ama fiziksel olarak çok iyidir. oyundan düşmez, istikrarlı olarak çalışır, mental açıdan da olgun bir oyuncu görüntüsü var. alanını gayet iyi dolduruyor, medelvari değil yani. hücum yönüne de belli oranda katkı verir. konyada çift yönlü top taşıyıcı olarak kullandıkları da oluyordu, o işi de yapıyordu. pas kalitesi ortalamalarda, iyi uzaktan şutlar çıkartabiliyor.

mali açıdan bakınca üst kalite bir 6 alamayacağımızı düşünüyorum. bu oyuncu ilk 11 çıkar bu şartlarda. yanındaki 8'i de baya rahatlatır.

Çevrimdışı worns

+bi de rol dağılımları önemli 3lü orta sahada. nasıl bir kurgu istiyorsa hoca ona göre oyuncu bakmalılar. jönsson iyidir ama yanına dorukhan ya da o tür bir oyuncu koyacaksan veli-atiba ikilisinden fazlası çıkmaz oradan. hatta daha kötüsü olur. yaratıcılık problemi yaşarsın. yaratıcı bir 8 koyarsan ise jönsson biçilmiş kaftan olur.

gerçi jönsson-dorukhan'ın da iş göreceği bir opsiyon olabilir ama o zaman daha direk ve tempolu oynamalısın ve iki net skorerin olmalı. on numaran yaratıcı ve skor özellikli, ekstra meziyetleri olan ama taşınması gereken bi oyuncu olabilir. o zaman bu orta saha işlevli olur, santrafor-on numara yaratıcı olmalı, kenarlarda skor katkısı almalısın vs. bizim hücum hattıyla anlamsız olur tabi :)
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2020, 20:53:02 worns ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Görüşmeyeli nasılsınız, herkes sağlıklı mı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Görüşmeyeli nasılsınız, herkes sağlıklı mı?

Allah'a şükür. Bir kaç kişiden haber alamıyoruz sadece  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Burak varken bile yetmiyordu kalitesinden değil yaş ve fiziki durumu sebebiyle maç kaçırmasından. 2.5 m euro maaş a Burak kalitesinde oyuncu yok. Maaş olarak bulursan bonservisini alamazsın zaten. hem de yabancı sınırlaması varken. Gomez gibi birini getiremiyorsan 2 tane Burak a yakın adam lazım şimdi. Bonservisi olan hiçbir oyuncuyu alamayız üst seviye, şuan yapacakları tek şey eldeki kısırlara kör alıcı bulmak. istisnasız şu listeyi yollayacaksın. Utku-Roco-Vida-Douglas-Nkodou-Boyd-Lens-Larin...  Kaleye risk almam ben olsam gider en az handanovic ayarında bir kaleci Talisca ve Cavani ve Brian Brobbey 1 yıllık maaş +bonservis 20 m euro tutar bunlar. Atiba var elde, GG ve Caner i tutabilseydik. Beck kalitesi ve kişiliğinde ki oyuncu profilleri ile kalan yerleri kapatırdık. liginde üstünde kadro olurdu.

Şimdi yine taraftar başlayacak genç atletik ısıran kadro diye yönetim gidip boyd vol 2 leri toplayacak ama seneye bu seneyi mumla arayacağız...Minimum Talisca-Cavani koymazsan bu kadroya 10. sıra başarı olur seneye görünen köy kılavuz istemez küme düşen takımların hücum hattı bizden iyi şuanda. An itibari ile Atiba hariç takımda 11 çıkacak seviyede topçu yok o da 36 yaşında...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Giden gitsin.
In Sergen Yalçın we trust.