2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2895332 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Nartallo

Bu takımın kaç haftadır uğraştığı bir hedefi vardı, niye yarınki maç gazozuna gibi hareket ediyoruz.

Şampiyonlar ligine gidemesek bile 3.'lük ödülü var, galibiyet primi var.

Şuraya kadar getirip son iki gün yağmur gibi ayrılış haberleri okumak can sıkıcı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kim bu  Sakalli Gazeteci @MUSTAFA_  ? Güvenilir mi ?
Sağdan soldan Haber toplayan bir ergen bir çocuk çıkmasın altından sonra  :biggrinking:
Twitterda önüme düşüyor sürekli. Şu ana kadar söyledikleri için yüzde yüz yalan dediğim olmadı. Maksat haber olsun. Zaten bu yabancı basından alıyor haberleri çoğunlukla. Bu yazdıktan sonra bizim basında da çıkıyor haberler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sefaköykartali

Biz gidip Lyon' da kadro dışı kalmış Marcelo' yla ilgileniyoruz Lyon geliyor Altay' dan Cenk Özkaçar' ı alıyor gidiyor. Çağlar, Merih, Zeki Çelik, Mert Çetin doğru düzgün 1. ligde oynamadan Avrupaya transfer yaptılar. Şu alt ligde potansiyel var demek ki daha kendi alt ligimizden haberimiz yok elin adamları gelip ucuza alıp gidiyor. Hele sınırlama varken şöyle iki oyuncu bağlasak hem bonservis kazanır hem de yerli yetenekli oyuncu kazanmış oluruz.
Böyle bir şey varsa direkt çökmemiz lazım. Bundesligada 31 maça çıkmış bu sezon. Ayakları iyi, sağ bek de oynayabiliyor zor durumda kalsan oynatırsın. Satmadan alabilen tek takım olarak Vida' dan geleni böyle yerlere harcamak zorundayız. Gerekirse taksitli yapsınlar 25 yaşında adam.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Ljajic yerine kim gelecek çok merak ediyorum gerçekten. Sanirim 1 milyon uzeri bir oyuncu olmayacak asla takimda. Ve önümüzdeki sezon da ilk 4 kovalayacağız. Konuşmak için belki erken ama tunelin ucunda ışık görünmüyor pek. Sportif basari gelmez ise tunelde yıkılacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu takımın kaç haftadır uğraştığı bir hedefi vardı, niye yarınki maç gazozuna gibi hareket ediyoruz.

Şuraya kadar getirip son iki gün yağmur gibi ayrılış haberleri okumak can sıkıcı.
Analaşılan taraftar kadar takmıyor bu işleri yönetim. Hatta gitmek istediğimizi de düşünmüyorum. Sezonu erken açmak hiç işimize gelmez. Takım kadrosunu boşaltıyoruz ve yenileri çabuk gelecekmiş gibi  görünmüyor. Şampiyonlar Ligi'ne göre plan yapmadığımız durumumuzdan belli  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hafif futboldan anlayan bir scout ekibi ile söyle 10 tane adam alsak beşi tutar, ikisini oynatır geri kalan üçünü sağa sola satarız.

Kasımpaşa, Tunus takımlarından Club Africain forması giyen 21 yaşında 1.83 boyundaki stoper Skander Labidi için kulübüne 100 bin Euro'luk bir teklifte bulundu. (TransferWeb)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ljajic yerine kim gelecek çok merak ediyorum gerçekten. Sanirim 1 milyon uzeri bir oyuncu olmayacak asla takimda. Ve önümüzdeki sezon da ilk 4 kovalayacağız. Konuşmak için belki erken ama tunelin ucunda ışık görünmüyor pek.
Uzun süre de görünecek gibi değil. Yardım kampanyası ve oyuncuların gitmesi ile elimize para geçmesini bekleyeceğiz gibi görünüyor. Yönetim sürekli parasızlıktan yakınıyor. Bunun başka açıklaması yok. Ayrıca TFF'nin harcama limitimizi söylemesini de bekleyeceğiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yabancı kuralını uygulayacağız diyor üst akıl hala  :money: Hukuk diye bir kavram yok şu ülkede....

https://twitter.com/demarkesports/status/1286686715172786181

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Sezon sonu Sergen hoca istifa ederse kimse şaşırmasın.

Çevrimiçi Necmi

bırakın transferi yarın maçımız var biz çıkacağız maça her halde
oyuncu kalmadı. sıkı çalışın

Çevrimiçi Samet Ç

Gökhan ile Caner'de gitmiş ikisininde takımda kalması lazımdı yabancı sınırı gelmişken Caner'i beğenmiyoruz savunmada vasat bile olamadığı için ama bu adam bu sene hücum tarafında 14 gole doğrudan katkıda bulundu 2-3 sene daha işimizi rahat görürdü Caner.

Çevrimiçi Necmi

Sezon sonu Sergen hoca istifa ederse kimse şaşırmasın.
sezon sonu yönetim seçime giderse asıl şaşırmayın derim.
bu gidiş onu gösteriyor.

Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Domagoj Vida ve şimdi de Adem Ljajic. İlk 11 oynayacak dediğimiz tüm oyuncular birer birer gidecek anlaşılan  :tabe:

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1286674749502959622
Vidadan 4, Ljajic' ten 7 gelse bin şükür. Burak, Caner, Gökhan, Lens' in de yüklü kontratlarından kurtulursak çok iyi olacak. Caner hücumda katkı veriyordu bence de kalmalıydı ama herkesin gittiği bi ortamda o da gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok. Üstümüzdeki yükü bi atalım sezon bitmeden, sonra 12-13 milyona ve bir iki kiralık oyuncuyla kafaya oynayacak takım kurarız. Yönetim şu anda gidenleri görüp çok eleştiriliyor ama Erdal Torunoğulları vs. Konoplyanka ve Gomez için adeta kendini yırtan adam bunu hatırlamak lazım. Bu sezon gerekirse iyi oyuncunun peşinde kırk takla atıp bağlamaya çalışacağını düşünüyorum. He çalışmazsa da eleştirinin en büyüğünü yerler zaten. Keşke son maç beklenseydi ama sivasın üçüncülük maçını kaybedeceğini sanmıyorum.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2020, 18:48:39 sefaköykartali ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yabancı kuralını uygulayacağız diyor üst akıl hala  :money: Hukuk diye bir kavram yok şu ülkede....

Komedi valla
Tüm takımların taraftarlı pasolig kartlarını iptal etme başvurusu yapsın en iyisi
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

18 takım boykot etse de görseler şeyi tersten :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

bu gidiş onu gösteriyor.

Haberleri geliyordu zaten. Şu an kendileri de durmak istemiyorlar bence, Torunoğulları'nın iki gün önce yaptığı Gökhan kalacak haberi falan istifa sesleri iyice yükselsin de önümüzdeki sezon rezalet çıkmadan gidelimin ön hazırlığı bence.

Sağır sultan duydu Gökhan'ın gideceğini, öyle değilse bizimkiler hangi dünyada yaşıyor bilmiyorum.

Kongreye gidilmezse Sergen'in istifa banko, eğer istedikleri yapılmaz ve kongreye geç kalınırsa da %60 70 falan.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2020, 18:55:59 Erman1903 ]

Çevrimdışı Arthur Dayne

Yönetimden hiç umudum yok ama en azından ortalama üstü kaleci+forvet alsalar da yarışın içinde olsak.Ayrıca burak,gökhan ve canerin gitmesine sevindim.Burak çok iyi ama sezonun yarısını sakat geçiriyordu.Gökhan ilk geldiği sezonlardaki gibi de oynamıyordu,caner zaten kanser hücresiydi.Ama yönetimin vizyonsuzluğunu düşününce bu oyuncuları bile mumla arayabiliriz diye de düşünmüyor değilim.

Çevrimiçi yaço58

Tuna Akdemir: "Vida'nın alacaklarına karşılık bonservissiz olarak Beşiktaş'tan ayrılma ihtimali bulunuyor." (TRT Spor)
Yalnız yıl açıldı çok kötü oldu ben sanmıyorum Fransızlar öyle 4 falan versin marcelonın prime zamanı bile nasıl bir pazarlık yaptılar

Çevrimdışı MUSTAFA_

18 takım boykot etse de görseler şeyi tersten :D
Takımlar ekonomik açıdan siyasete bağımlıyken böyle bir şey imkansız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bence iyi bir forvet alıp 2.5, iyi bir 10 numara alıp 2 civarı vermemiz lazım kalan oyuncular 1 milyon civarına oynayacak. Ama 2.5' u Cisse' ye vermek yanlış olur.

bu gidiş onu gösteriyor.
Fırat Günayer Mayıs sonunda Emre Kocadağ ile görüştüğünü, hocayla 50 kişilik bonservissiz oyuncu listesi yaptıklarını, menajerlerle çalışmayıp hocanın istedikleriyle anlaşacağız dediğini söylemişti. Bence şu anda kaçmayı falan düşünmüyorlardır.

Çevrimdışı Erman1903

Fırat Günayer Mayıs sonunda Emre Kocadağ ile görüştüğünü, hocayla 50 kişilik bonservissiz oyuncu listesi yaptıklarını, menajerlerle çalışmayıp hocanın istedikleriyle anlaşacağız dediğini söylemişti. Bence şu anda kaçmayı falan düşünmüyorlardır.

Sergen'in istifası gelirse görürüz kim nereye kaçacak. Bir daha 3 tanesini yan yana bile göremeyiz, silinir gider isimleri.

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimiçi yaço58

Hem para yok diyoruz hem nsakalaya 850 bin gibi bir rakam üzerinden anlaşıyoruz yani 850 den daha aşağıya oynayacak daha iyi isim bulamıyormuyuz scout falan yokmu nasıl iş ben anlamadım

Çevrimiçi yaço58