2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2895236 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bonservisi ile almamız imkansız. Kiralık olarak istiyoruzdur en fazla  :tabe:

2 Sezon + Opsiyon yeter bize  :biggrinking:

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/futbolarena/status/1286674653109526529?s=19
Baştan aşağı takım kuracağız anlaşılan Sergen hocanın Allah yardımcısı olsun transferler hızlı yapılır umarım

Çevrimiçi Samet Demir

2,5 mu?  :D. Minimum bonservis 4M olur o oyuncu için. Ayrıca bence bu sene performansı gayet kötü. Takımının kötü olması da bahane değil, kontratı biten sol bekleri Gissellmann mis gibi performans verdi, ilgimizi çekse N'Sakala yerine o çekerdi baştan.
Kime düşünce serbest kalma maddesi varmış.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/futbolarena/status/1286674653109526529?s=19
Baştan aşağı takım kuracağız anlaşılan Sergen hocanın Allah yardımcısı olsun transferler hızlı yapılır umarım
Bu hafta basın toplantısında 13-14 tane oyuncu lazım derse şaşırmam  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ooo Jahovic haberi düşmüş her yere. Daha dün gece vermiştim gizli santrafor listemizi ben bile bu kadar hızlı olacağını beklemiyordum. 😁

Dalga geçerken daha dikkatli olmak gerekiyormuş demek @tolga1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ooo Jahovic haberi düşmüş her yere. Daha dün gece vermiştim gizli santrafor listemizi ben bile bu kadar hızlı olacağını beklemiyordum. 😁

Dalga geçerken daha dikkatli olmak gerekiyormuş demek @tolga1903
Senin yazdıklarını okuyup okuyup haber yapıyorlar  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

:claps:

aynen kesinlikle kalmalıydı yerli rotasyonunda gökhan ve burak mutlaka takımda kalmalıydı
buna katılmıyorum. Her halukarda kalmalı olayına karşıyım 35 yaşındaki adamlarına kemiksiz 1.5  2.5 gibi paralar yerine 3 te 1 maç başı 3 te 1 peşin 3 te bir başarıya göre sözleşmelerle kalması lazım tabi yerine adam bulunamıyor. Özellikle bek pozisyonu için adam bulunabilir santrfor gibi pozisyonlarda biraz daha esnek olunabilir. Gökhan da burakta sakatlık konusunda bir atiba değiller ayrılığı doğrubuluyorumda sağlıklı bir yapıda yerine kadro içinde hazır eleman olmalıydı şimdi yedekleri mi bakıyor olmalıydık.

Çevrimiçi yaço58

Bu hafta basın toplantısında 13-14 tane oyuncu lazım derse şaşırmam  :tabe:
e az çok iş yapan adamları gönderiyoruz gönderilmesi gerekenler lems boyd Douglas kirin roco nkadou Larin gibi isimler bunları gönderebilirsen başarıdır

Çevrimdışı levitate

Rakiplerin  forumlarını okuyurum ara sıra. Çogu Bakasetas + Cisse'yi mutlaka almamız lazım diyorlar.

Bizde burda ikiside leş diyoruz.Hangimiz doğru söylüyor acaba  :biggrinking:
bakasetas bayağı iyi bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

e az çok iş yapan adamları gönderiyoruz gönderilmesi gerekenler lems boyd Douglas kirin roco nkadou Larin gibi isimler bunları gönderebilirsen başarıdır
Hollandalı transfer sihirbazımız bağlantılarını kullanıp Lens'e bir takım ayarlaması lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

Transferlerin kampa yetismesi gibi bir durum söz konusu olamaz bence. Çünkü 10 gun sonra baslar zaten kamp. 12 eylülde lig başlıyor.

Çevrimdışı murat

Larin neden bu kadar gömülüyor anlamıyorum.takımın 2. Santraforu olarak yeterli bir adam bence.

Çevrimdışı sametbagan

Bakıyorum da arka adalesi atacak diye depar atmaya korkan Burak Yılmaz için yönetime sallayan sallayana.

Bu sene bütün kader maçlarında oynadı ve varlık gösteremedi.İlk yarı fener maçı hemen aklıma gelen.

Keza gg adam her oynadığı maçta acı çeken bir yüz ifadesi üçüncü depardan sonra beni değiştirin hareketi.

Kimse merak etmesin herkesin yeri mutlaka dolar.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Larin neden bu kadar gömülüyor anlamıyorum.takımın 2. Santraforu olarak yeterli bir adam bence.
Maasindan dolayı. 1.6 milyon euroluk bir oyuncu asla değil. Gokhana yerli kurali geldiginde 500 bin euro teklif ettigimiz yerde.

Çevrimdışı mrred

Beşiktaş=umut
Umudumu kaybetmiyorum. Yeni bir düzen kurulur Beşiktaş yerini alır. Beşiktaş bu ya boru mu? Ne efsaneler ne karakterli adamlar geldi geçti. Ülkenin tapusu bu takım sayesinde alındı.
Altınsay Sergen ve Başkan güzel bir sinerji yakalayarak en doğru kararları verirler. Sergen heyecanlı ve kısa yoldan başarılı olmak istiyor sadece kaliteli oyuncular ile başarı geleceğini düşünüyor. Başkanın eli sıkı. Altınsay daha sistemci gibi ikisinin ortasını bulur umudunuzu kaybetmeyin. Transferde önemli olan hocanın oyun planlarına uygun kulüp felsefesine uygun ve başarısız olması halinde kolayca satılabilecek veya kiralanabilecek oyuncular almak. Yaşlı oyuncular satılamaz kiralanamaz ve aç değildirler genç oyuncular tecrübesiz ama çok aç olurlar. Bunların karmasını yapmak lazım. O yüzden transferde 3 başlı olmak bence daha iyi . Tek sesli olunca hızlı karar verirsin ama yanlış karar verme ihtimalin artar. Bizim transferlerde yanlış karar verme lüksümüz artık yok.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2020, 18:02:48 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aldığı maaşla değerlendirildiği için gömülüyor. 750 - 800 bin euro alsa kimse sesini çıkarmaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

Maaşı yeni şözleşmeyle kontratı uzatarak düşürülebilir. Taliplisi varsa satılabilir ama oyuncuyu yerden yere vurmaya da gerek yok.

Çevrimdışı Erman1903

Senin yazdıklarını okuyup okuyup haber yapıyorlar  :ebebe:

Var bir hayalimiz... Stoperde Welinton - Santraforda Welliton  :ebebe:

https://www.transfermarkt.com.tr/welliton/profil/spieler/45593

Çevrimdışı murat

TL döviz karşısında değerlenmeseydi maaşı çok absürd değildi. Döviz bu kadar değerliyken genç gelecek vadeden oyunculara yönelmek lazım. Krizi fırsata dönüştürebilir. Düşük maaş yüksek transfer geliri.

Çevrimdışı MUSTAFA_

TL döviz karşısında değerlenmeseydi maaşı çok absürd değildi. Döviz bu kadar değerliyken genç gelecek vadeden oyunculara yönelmek lazım. Krizi fırsata dönüştürebilir. Düşük maaş yüksek transfer geliri.
Yabancı kuralı sonrası o işler biraz karıştı. Yerli oyuncuyu altyapıdan yetiştirme, yetenekli genç oyuncuları yetiştirme gibi misyonlarımız imkansız hale geldi bu kuraldan sonra. Artık kaliteli yabancıların yanında genç yeteneklerle bir şeyler yapmaya çalışacağız gibi duruyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Var bir hayalimiz... Stoperde Welinton - Santraforda Welliton  :ebebe:

https://www.transfermarkt.com.tr/welliton/profil/spieler/45593
Yarınki manşetleri hazır ettin adamlar için: Defans ve hücuma Welinton  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Domagoj Vida ve şimdi de Adem Ljajic. İlk 11 oynayacak dediğimiz tüm oyuncular birer birer gidecek anlaşılan  :tabe:

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1286674749502959622

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tuna Akdemir: "Vida'nın alacaklarına karşılık bonservissiz olarak Beşiktaş'tan ayrılma ihtimali bulunuyor." (TRT Spor)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tuna Akdemir: "Vida'nın alacaklarına karşılık bonservissiz olarak Beşiktaş'tan ayrılma ihtimali bulunuyor." (TRT Spor)
İhtimal üzerinden habercilik olmaz. Onu biz de biliyoruz. Sürekli tekrarlamanın sebebi menajerle yakın ilişkin mi yoksa Tuna bey  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kim bu  Sakalli Gazeteci @MUSTAFA_  ? Güvenilir mi ?
Sağdan soldan Haber toplayan bir ergen bir çocuk çıkmasın altından sonra  :biggrinking: