2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2895238 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

plan gönderebildiğimiz kadar göndermek galiba.
Zaten başka türlü maaş bütçemizi düşürme imkanımız yok.Oyuncularla maaş indirimi konusunda analaşabileceğimizi düşünmüyorum. Necip bile önerdiğimiz rakama burun kıvırıp süre istedi. Oyuncuların keyfini beklersek sezon başlamadan biter. En mantıklısı ya gidin yada bu paraya oynayın demek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hmmm... Alamayız :D.

Niyetlensek de Biz 2,5'u bulana kadar çıkar muhakkak verecek birileri.
Ben de o kadar parayı stoper için vereceğimizi düşünmüyorum. Mensah için konuşulan 2 milyon euroyu düşünüyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vida Lyon semalarında geziyor. Lyon da stoper ihtiyacını bizden karşılıyor  :ebebe:

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1286651563562405889

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Zaten başka türlü maaş bütçemizi düşürme imkanımız yok.Oyuncularla maaş indirimi konusunda analaşabileceğimizi düşünmüyorum. Necip bile önerdiğimiz rakama burun kıvırıp süre istedi. Oyuncuların keyfini beklersek sezon başlamadan biter. En mantıklısı ya gidin yada bu paraya oynayın demek  :tabe:

Ona da niye hala bir şeyler öneriyorsak... Verelim takas/kiralık bir yerlere gitsin, gerekirse maaşının bir kısmını da karşılayalım neyse artık - sezon sonunda da serbest kalır kurtuluruz. Zaten para kazanacağımız falan da yok toplamda aynı para verilecek bir sezon fazladan oturacak işte imzalasa ne değişecek sanki.

Çevrimdışı levitate

Vida Lyon semalarında geziyor. Lyon da stoper ihtiyacını bizden karşılıyor  :ebebe:

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1286651563562405889
verin 6 milyon çözülsün bu iş hadi bakim
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

yaya toure boştaymış getirelim mi :D

37 yaşında gencecik
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

yaya toure boştaymış getirelim mi :D

37 yaşında gencecik
Bizim için daha genç sayılır. 40 yaş altı oyuncuları almıyoruz  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Satsınlar 5 6 ne alırsak kârdır vida'dan bu acayip yıllık ücretinin üzerine. Stopere awaziem gravillon artık kim gelecekse çok da aratacağını sanmıyorum vida'yı. Şu wellington harici stoper için ismi geçen herkes olur bizim takıma.

Çevrimdışı murat

sence harcama limiti çıkacak mı bizim takıma?

sonuçta tff.den gelecek paraya seneye zam gelmez bein tarafı sürekli fiyat kırıyor tribün geliri filanda olmayacak bu gidişle bakalım tff ne kadar harcama limiti açıklayacak bize o belli olmadan ben kimseye imza attırılacağını sanmıyorum. kadro boşaltma pahalıları elden çıkarma fikri de bundan sebep muhtemelen.
harcama limitleri düşerken bir bize düşmüyor sonuçta.düşük bütçeler 4 büyükler içinde bize avantaj olur doğru bir yönetimle. Bence ülke futbolunun topluca bir küçülmeye ihtiyacı var. Daha yetiştirmeci satıcı pozisyona geçmeliyiz. Paraları saçarakta avrupada başarı sağlayamıyoruz. Daha kolej havası takımlarla da bu kadar başarı elde edilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Satsınlar 5 6 ne alırsak kârdır vida'dan bu acayip yıllık ücretinin üzerine. Stopere awaziem gravillon artık kim gelecekse çok da aratacağını sanmıyorum vida'yı. Şu wellington harici stoper için ismi geçen herkes olur bizim takıma.
Vida'nın aldığı yıllık ücrete defans hattı kurulur. Her türlü hanemize kar yazacak bir transfer olacak gerçekleşirse  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Vida'nın aldığı yıllık ücrete defans hattı kurulur. Her türlü hanemize kar yazacak bir transfer olacak gerçekleşirse  :tabe:

Bir gol daha atsa şu son maç şahane olacak...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir gol daha atsa şu son maç şahane olacak...
Geçen maç Lyon scoutları izliyormuş. Bu maç da gelsinler de Vida yine döktürsün   :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

Geçen maç Lyon scoutları izliyormuş. Bu maç da gelsinler de Vida yine döktürsün   :D
derbi maça göre değerlendirilir performansı. Gayet iyi oynadı diyebilir. Doğruysa bu haber iyi olmuş gol atmasıda

Çevrimiçi tolga1903

Katılıyorum üzerine bir de iyi sayılabilecek bonservis alırsak en azından iki stoper ve sağ bek işini hallederiz nsakala geldi varsayıyorum, eğer ki dorukhan'ı sağ beke kaydırmak gibi fikirleri varsa daha da iyi olur merkez orta saha için bütçemiz oluşur lens gitmeyecekse sağ bek rotasyonuna yazılır sağ ön performansından daha iyi bence bek hali. Her türlü iyi hamle ya vida'dan çıkmak tek arayacağımız özelliği duran toplarda gol tehdidi olması bence. Şu göztepe'de oynayan alparslan'a bile gidilebilir hem yerli hem vida gibi duran toplarda etkili.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1286666777922080768?s=19
Gökhan seneye takımda kalmalıydı ancak karşıda senin 2 katı paranı veren bir takımla nasıl rekabet etcen 35 yaşında birde yolu açık olsun Gökhan'ın karakteri ile örnek oldu herkese istemese ne Malatya nede derbiye çıkardı helal olsun

Çevrimdışı Erman1903

İnşallah... Takas düşünüyoruz sanırım Marcelo ile, nasıl olursa olsun fark etmez. Yönetim adına başarı olur yollayabilirsek.

Çevrimdışı tangaz

burak yılmaza kadrodakiler veda mesajları yazmış özellikle genç oyunculara belli ki iyi örnek olmuş kaptanlık abilik etmiş ve muhtemelen ceplerini bile desteklemiş hepsi ağız birliği etmişcesine yaptığın abilik kaptanlık die methiyeler düzmüş.

bu yapılanma sürecinde  şu parasız ortamda özellikle gençlere abilik etme anlamında kalmalıydı kaptan gibi kaptanlık etmiş, veda mesajlarında bu çok net görülüyor.  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1286666777922080768?s=19
Gökhan seneye takımda kalmalıydı ancak karşıda senin 2 katı paranı veren bir takımla nasıl rekabet etcen 35 yaşında birde yolu açık olsun Gökhan'ın karakteri ile örnek oldu herkese istemese ne Malatya nede derbiye çıkardı helal olsun

:claps:

aynen kesinlikle kalmalıydı yerli rotasyonunda gökhan ve burak mutlaka takımda kalmalıydı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

alanyanın sağ bekini de bize yazmışlar  :ebebe:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Rakiplerin  forumlarını okuyurum ara sıra. Çogu Bakasetas + Cisse'yi mutlaka almamız lazım diyorlar.

Bizde burda ikiside leş diyoruz.Hangimiz doğru söylüyor acaba  :biggrinking:

Çevrimiçi yaço58

Rakiplerin  forumlarını okuyurum ara sıra. Çogu Bakasetas + Cisse'yi mutlaka almamız lazım diyorlar.

Bizde burda ikiside leş diyoruz.Hangimiz doğru söylüyor acaba  :biggrinking:
Bakasetasa kimse leş diyemez Cisse de yaş konusu ve bencillik sıkıntı

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Vida'dan gelen paratla Samatta'yı almayı hedefliyoruzdur umarım.
Koç'da ilgileniyor adamla.  Aston Villa zaten göndermeye razı.
İns alırız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

alanyanın sağ bekini de bize yazmışlar  :ebebe:
Onur Bulut'u yazdılar evet. Gökhan'ın gittiği kesinleşince arayışa geçtik anlaşılan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bakasetasa kimse leş diyemez Cisse de yaş konusu ve bencillik dışında bir sıkıntı yok

Ben bizim maçlar dısında izlemediğim için ikisinide bilmiyorum abicim.
İnş uyumlu olurlar.  :ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vida'dan gelen paratla Samatta'yı almayı hedefliyoruzdur umarım.
Koç'da ilgileniyor adamla.  Aston Villa zaten göndermeye razı.
İns alırız.
Bonservisi ile almamız imkansız. Kiralık olarak istiyoruzdur en fazla  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★