2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2896172 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu haber doğruysa sevinebiliriz  :tabe: Ama yerine gidip Welinton'ı bonservisle alacaksak gitti paralar diye üzülmeye devam edebiliriz  :tabe:

https://twitter.com/suleymaansebaa/status/1286623591644172290

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yarın öbürgün Sergen hocanın öğrencisi Özer Özdemir haberi piyasaya düşer. Kendisi ile her konuda anlaşıldı - bizden haber bekliyordu, Gökhan'ın gitmesiyle bu yol artık açık.
Herkes gelebilir. Trük oyuncu piyasası çok karışacak. Olmadık isimler elimizde kalabilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

sarı kart cezası
Kaçırmışım teşekkür ederim bilgi için
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi yaço58

Sosa haberleri çoğaldı seneye için dorukhan Oğuzhan sosa orta sahası nasıl olur şu paranın olmadığı dönemde tabi dorukhan la uzatmak koşuluyla

Çevrimdışı tangaz

Sosa haberleri çoğaldı seneye için dorukhan Oğuzhan sosa orta sahası nasıl olur şu paranın olmadığı dönemde tabi dorukhan la uzatmak koşuluyla

olcayla töre de ekledik mi önlerine de gomez ohh miss haa gomez futbolu bıraktı di mi  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben Sosa - Mensah - Ljajic için nasıl olur diye düşünüyordum  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Bu haber doğruysa sevinebiliriz  :tabe: Ama yerine gidip Welinton'ı bonservisle alacaksak gitti paralar diye üzülmeye devam edebiliriz  :tabe:

2.5 a Kaan Ayhan i alsak iyi iş yapılmış olmaz mı ?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Olabilir hem yerli hem de milli oyuncu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Direk alınmalı renkliler de salça olamaz bonservis olduğu için yoksa koç gibi ahmaklar anca piyasayı yükseltiyor sanki çok paraları var

Çevrimiçi Samet Ç

Vida'ya hiçbir kulüp 2 milyondan fazla para vermez

Çevrimdışı Erman1903

Herkes gelebilir. Trük oyuncu piyasası çok karışacak. Olmadık isimler elimizde kalabilir.

Amrc Rezan Çorlu transferini mutlaka düşünmemiz gerekiyor. Kilit açma özelliği olan biri.

Fatih takasta kullanılacak yüksek ihtimal, Dorukhan'ın da akıbeti belli değil. Takımı Süper lige çıktı lakin Hasan Kılıç,  İstanbulspordan Onur Ergün oldukça kabiliyetli adamlar. Seneye yedekten girecek orta saha Necip olmamalı artık.

Bunlar alternatif aramadan direkt ilgilenebileceğimiz adamlar. Alacağımız santraforun arkasına, stoper rotasyonuna da mutlaka birer yerli daha koyulmalı. Var uygun birkaç adam. Daha eldekilerin maaşı ödenemiyor Cenk hayalleri falan kurmasınlar, vakit kaybeder elimiz boş kalırız yine.

Çok yanlış planlama yapıyoruz pirince giderken bulgurdan olacağız, bu bütçeyle şampiyonluk hedefi koyulmaz. Böyle bakarsan 8-10 değil 3-5 oyuncu anca alır eksik kadroyla lige başlarsın.

Düzgün - dengeli, f/p kadro kurmaya çalışmalı ve hedefi gizli tutmalıyız. Sergen hoca şu kadroyla bile güzel puan topladı, kendisine güvensin ve bizi makul olan yoldan götürsün.

Full veteran kadroyla olmaz bu iş, şampiyonluk hayali tutmazsa kötü patlarız. Bunca yaşlı topçunun gitmesi bizim için bir Monaco vb olma yoluna girmek için son fırsat.

Çevrimdışı tangaz

Vida'ya hiçbir kulüp 2 milyondan fazla para vermez

bizde 2 yıl kontratı ve 7 milyon yuro kazanacağı para var 2 milyondan 4sene teklif gelse bile gitmez, gitmesi için bir neden yok niye gitsin burada 2seneyi doldurup 7yi alır sonra araplardan 2 yıl için bir 7-8 daha kazanır totalde 4 yılda 14-15i cebe indirir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Amrc Rezan Çorlu transferini mutlaka düşünmemiz gerekiyor. Kilit açma özelliği olan biri.

Fatih takasta kullanılacak yüksek ihtimal, Dorukhan'ın da akıbeti belli değil. Takımı Süper lige çıktı lakin Hasan Kılıç,  İstanbulspordan Onur Ergün oldukça kabiliyetli adamlar. Seneye yedekten girecek orta saha Necip olmamalı artık.

Bunlar alternatif aramadan direkt ilgilenebileceğimiz adamlar. Alacağımız santraforun arkasına, stoper rotasyonuna da mutlaka birer yerli daha koyulmalı. Var uygun birkaç adam. Daha eldekilerin maaşı ödenemiyor Cenk hayalleri falan kurmasınlar, vakit kaybeder elimiz boş kalırız yine.

Çok yanlış planlama yapıyoruz pirince giderken bulgurdan olacağız, bu bütçeyle şampiyonluk hedefi koyulmaz. Böyle bakarsan 8-10 değil 3-5 oyuncu anca alır eksik kadroyla lige başlarsın.

Düzgün - dengeli, f/p kadro kurmaya çalışmalı ve hedefi gizli tutmalıyız. Sergen hoca şu kadroyla bile güzel puan topladı, kendisine güvensin ve bizi makul olan yoldan götürsün.

Full veteran kadroyla olmaz bu iş, şampiyonluk hayali tutmazsa kötü patlarız. Bunca yaşlı topçunun gitmesi bizim için bir Monaco vb olma yoluna girmek için son fırsat.

samet hoca senmisin  :evillol:

Çevrimdışı kaan1903

Burada daha önce yazmıştım Ermedin Demirovic Freiburg 'a  4 milyon karşılığında transfer oluyor keşke paramız olsaydı da biz alsaydık iyi paraya okuturlar bir iki seneye

Çevrimdışı Erman1903

2,5 mu?  :D. Minimum bonservis 4M olur o oyuncu için. Ayrıca bence bu sene performansı gayet kötü. Takımının kötü olması da bahane değil, kontratı biten sol bekleri Gissellmann mis gibi performans verdi, ilgimizi çekse N'Sakala yerine o çekerdi baştan.

Çevrimdışı Erman1903

Burada daha önce yazmıştım Ermedin Demirovic Freiburg 'a  4 milyon karşılığında transfer oluyor keşke paramız olsaydı da biz alsaydık iyi paraya okuturlar bir iki seneye

Demirovici senden çok daha önce yazdım buraya, sana sorduğunda da 4m isteyeceklerini söylemiştim. Yok bizde öyle bir para.

Burada paylaşılan hiçbir oyuncu ile ilgilenmiyoruz. Cisse'nin kontratını karşılayabilirsek öp de başına koy.

Çevrimdışı tangaz

Demirovici senden çok daha önce yazdım buraya, sana sorduğunda da 4m isteyeceklerini söylemiştim. Yok bizde öyle bir para.

Burada paylaşılan hiçbir oyuncu ile ilgilenmiyoruz. Cisse'nin kontratını karşılayabilirsek öp de başına koy.

cissenin maaşı ödemeye gerek yok ki yeni taktik belli yarısını öde yarısını ödeme sene sonu alacaklarına karşılık bonservisini verelim de olsun bitsin :money:

yönetimin yaptıgı bundan farklı bişey değil.

Çevrimdışı kaan1903

Belliydi zaten 3 M- 4 M arası bir fiyatı vardı  ilk teklif 3 M etmişler kabul görmemiş 4 m anlaşmışlar mis gibi forvetti .  Madem para yok satsınlar ozaman  Vidayı,Ljajici  eğer iyi kadro kuramayacaklarsa bırakıp  gitsinler. Burak gittiğine göre Cisseye sıcak bakarım ama yanına bir tane daha genç potansiyelli forvet koymalıyız .

Çevrimdışı murat

harcama limitindeki %30 sapma %15e düşürülmüş seneye de sıfır olacakmış kulüpler birliğinin esneklik isteği kabul görmemiş şu ortamda kabul görmeli idi, muhtemelen bu şahsımlar gider ayak kulüpleri hepten dönemesin kayyum atayım çökeyim sonra da onları satayım taktiğine kafayı takmış olabilir.
bizim açımızdan bakarsak bence daha iyi olmuş (4büyükler içinde) genelde ise başak Sivas Alanya VS küçük takımlar için daha iyi tabiki.

Çevrimdışı tangaz

bizim açımızdan bakarsak bence daha iyi olmuş (4büyükler içinde) genelde ise başak Sivas Alanya VS küçük takımlar için daha iyi tabiki.

sence harcama limiti çıkacak mı bizim takıma?

sonuçta tff.den gelecek paraya seneye zam gelmez bein tarafı sürekli fiyat kırıyor tribün geliri filanda olmayacak bu gidişle bakalım tff ne kadar harcama limiti açıklayacak bize o belli olmadan ben kimseye imza attırılacağını sanmıyorum. kadro boşaltma pahalıları elden çıkarma fikri de bundan sebep muhtemelen.

Çevrimdışı Erman1903

Belliydi zaten 3 M- 4 M arası bir fiyatı vardı  ilk teklif 3 M etmişler kabul görmemiş 4 m anlaşmışlar mis gibi forvetti .  Madem para yok satsınlar ozaman  Vidayı,Ljajici  eğer iyi kadro kuramayacaklarsa bırakıp  gitsinler. Burak gittiğine göre Cisseye sıcak bakarım ama yanına bir tane daha genç potansiyelli forvet koymalıyız .

3,5-4 aynen piyasası bu, burada yaptığımız listede en az onun kadar iyi santraforlar vardı, paylaştığın doğal golcü Shankland vb hepsi olurdu ama sesimizi duyuramadık.  Forumdan bir arkadaş daha sonra Olunga'yı önermişti o da bence bizim lige çok uygundu. Ben hiç istemiyorum veteran futbolculardan kadro kurulmasını ama artık girdik bu yola... Tarzımız bu olduğu için ismi geçenlerle mutlu olmaya çalışıyorum, yoksa içim kan ağlıyor önümüzdeki sene şampiyon olamazsak yandık...

Çevrimdışı MUSTAFA_

2,5 mu?  :D. Minimum bonservis 4M olur o oyuncu için. Ayrıca bence bu sene performansı gayet kötü. Takımının kötü olması da bahane değil, kontratı biten sol bekleri Gissellmann mis gibi performans verdi, ilgimizi çekse N'Sakala yerine o çekerdi baştan.
Takımı lig düştüğü için serbet kalma bedeli düşmüş  :tabe:

Kaan Ayhan'ın babası Erol Ayhan: "Fortuna Düsseldorf ligden düşmeseydi serbest kalma maddesi 4.5M€. Ancak düştükleri için 2.5M€ oldu. Türkiye ile ilgili kafasında olumsuz bir düşünce yok"

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

Dorukhan da gidebilir. Dorukhan'ın kalacağı kesin değil ki  :tabe: Bu sene kim gitse şaşırmam. O kadar planlı görünüyoruz ki transferin son günü bile transferimiz bitmiş olmayacak  :tabe:
plan gönderebildiğimiz kadar göndermek galiba.

Çevrimdışı Erman1903

Takımı lig düştüğü için serbet kalma bedeli düşmüş  :tabe:

Kaan Ayhan'ın babası Erol Ayhan: "Fortuna Düsseldorf ligden düşmeseydi serbest kalma maddesi 4.5M€. Ancak düştükleri için 2.5M€ oldu. Türkiye ile ilgili kafasında olumsuz bir düşünce yok"

Hmmm... Alamayız :D.

Niyetlensek de Biz 2,5'u bulana kadar çıkar muhakkak verecek birileri.