2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2897073 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Dur daha Larin, Mirin, Roco falan var  :tabe:

esas daglısı unutuyorsunuz ilk gitmesi gereken o nie alındıysa
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

kiralıklar düşünce takımda 10 tane yabancı var atiba vida layiç çıkınca gerisine idman yeleği vermesen kimse gıkını çıkarmaz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi tolga1903

Dur daha Larin, Mirin, Roco falan var  :tabe:

Roco gider de diğer ikisi kalır gibi bence en azından kamp sonuna kadar. Hatta larin takımda da kalabilir öyle 4m euro falan teklif gelmediği sürece elimizde santrafor yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

esas daglısı unutuyorsunuz ilk gitmesi gereken o nie alındıysa
Onun maaşı düşük. Anadolu takımlarına bile gönderebiliriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burak Yılmaz: "Bu duyguyu hissetmek için Beşiktaş'ta oynamama gerek yok. Dışarıdan da, geçmişte olduğu gibi aynı hisleri yaşayacağım. Herkese teşekkür ederim."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

kiralıklar düşünce takımda 10 tane yabancı var atiba vida layiç çıkınca gerisine idman yeleği vermesen kimse gıkını çıkarmaz.
Seç beğen al işte sözleşmesi devam eden oyuncularla kadromuz bu :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Onun maaşı düşük. Anadolu takımlarına bile gönderebiliriz  :tabe:

adamlarında geliri düşecek digiturk ha bire indiriyor tff.de göz yumuyor, daglısın düşük dediğin maaşı nerden baksan 1 milyon var kimse de o parayı ödemez kiralık yollasak bile en az yarısını biz öderiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

adamlarında geliri düşecek digiturk ha bire indiriyor tff.de göz yumuyor, daglısın düşük dediğin maaşı nerden baksan 1 milyon var kimse de o parayı ödemez kiralık yollasak bile en az yarısını biz öderiz.
Adana Demirspor lige çıkarsa onlar alacak. ADS başkanı Ethem Sancak'ın yeğeni :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

madem kalmasını istiyorlar 6-7 aydır neyi beklediler acaba

Sihirbazımızın elleri kolları bağlı kardeşim, tutmayacağını kendisi de biliyor ama sahneye çıktı bir kere... Sonuç fiyasko da olsa yapacak gösterisini.

Çevrimdışı tangaz

Adana Demirspor lige çıkarsa onlar alacak. ADS başkanı Ethem Sancak'ın yeğeni :tabe:

kesin bilgi mi?

+ ethem sancakın şu ana değin kulübe 3 kuruşluk faydası oldu mu?

Çevrimdışı MUSTAFA_

kesin bilgi mi?

+ ethem sancakın şu ana değin kulübe 3 kuruşluk faydası oldu mu?
ADS bütçesinin üst limiti yok gibi transfer yapıyor. Murat Özen de geçen gün yazdı twitterda  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1285988077425561600

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Umutcan Kaya

düşünsene o kadar oyuncu gidiyor, gidip diaby bonservisini alıyoruz Allah göstermesin ama bu yönetimle bu hayal değil
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

Sihirbazımızın elleri kolları bağlı kardeşim, tutmayacağını kendisi de biliyor ama sahneye çıktı bir kere... Sonuç fiyasko da olsa yapacak gösterisini.

bu sene "bişeylere" geleceğiz galiba

hakkımızda hayırlısı
bipbipbupbup

Çevrimdışı yoruk

Yönetim çıkıp dese ki bizim durum böyle böyle yapacaklarımız bu bu.Hoca ile planımız bu bu.Zaten her şey ortada.Biz bir şey demiyoruz,beklemiyoruz ki ? Altyapı düzene girsin ne yapılıyor açıklansın gurbetçi piyasası yoklansın illa uçacağız kaçacağız beklemiyor kimse.Ama para yok diyerek Alanya Malatya Kayseri'nin oyuncularına paraları vermek ne derece mantıklı ? Ayrıca para olmadığını her fırsatta sağır sultan duyacak şekilde açıklamak ne kadar doğru ? Para yok Cisse N'Sakala gibi adamlara 1'e yakın hatta 1.5 bile olabilir para çıkartıyorsun ? Çıkar altyapıdan forvet mi yok ? Hele hele Diaby'nin bonservis haberleri umarım gerçek değildir.
Asıl sıkıntı bu yani.

Çevrimdışı Erman1903

Aynı gün canlı yayına çıkan Ahmet Nur Çebi de Gökhan, Caner ve Dorukhan'a teklifimizi yaptık. Kabul etmezlerse gidebilirler diyor. Bunu da ekleyince açıklama birden daha da çarpıcı hale geliyor  :tabe: Bu yönetimde net iletişim problemi var. Belki de tarihimizin en kötüsü olmaya adaylar  :tabe:

Dorukhan'a iyi teklif gelirse satmayı düşünmüyor muyduk? Başkanımız alıcılara tüyoyu vermiş, boşa para harcamayın birkaç ay beklerseniz Ocak ayında kontrat teklifinizi yaparsınız sezon sonu bonservissiz gelir demek istemiş herhalde.

Bedavadan verelim gitsin bence şimdiden, anca yaparız planlamayı. Akıbeti belli olan adam için Gitti - gidecek, onunla - bununla anlaştı, Fener - Gs maçına oynatalım mı oynatmayalım mı diye boşa stres yapmayız.

Çevrimdışı AigleBordeaux

ADS bütçesinin üst limiti yok gibi transfer yapıyor. Murat Özen de geçen gün yazdı twitterda  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1285988077425561600
Boyd’u arada kitlemek lazim
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/KursadCelikbas/status/1286627636819763201?s=19
Bu adamı bilmem fazla denk geldim koyuyorum da bizim hedef ne şampiyonluk mu yoksa 4.lük falan mı Cisse 35 yaşında ve kaprisli bir isim alamyada bile saha içinde çok tartışması oldu Burak Cisse tamam ama tek Cissenin yarın küstüm oynamıyorum deme ihtimali var nsakala zaten üzerinde konuşulacak isim değil sosayı 8 için istiyorsak yanına genç biri lazım bizim yönetim öze dönüş falan dedi ilgilenfiğimiz topçular 30 artı wellinton falan saymıyorum bile bir tanesi de çıkıp sakin olun demiyor yönetimden takımda giden gidene konuşan yönetici yok çıkın açıklayın ne yapmak nere varmak istiyoruz

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi mayguntr

Ersin
Kerem Vida Roco Ridvan
      Dorukhan Oguzhan
          Ljajic
Nkoudu          Lens
          Guven

Sanki su an ki daha kotu gibi :D

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Transfer dönemi bitiminde oluşacak kadroyu cidden çok merak ediyorum.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Caner sakat mı? yoksa ayrıldı mı?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer dönemi bitiminde oluşacak kadroyu cidden çok merak ediyorum.
Ortada bir kadro olacak mı acaba  :alala: Sezon öncesi kampına altyapı takımımızı götüreceğiz bu gidişle zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yarın öbürgün Sergen hocanın öğrencisi Özer Özdemir haberi piyasaya düşer. Kendisi ile her konuda anlaşıldı - bizden haber bekliyordu, Gökhan'ın gitmesiyle bu yol artık açık.