fo'nun bıraktığı miras konusunu da kısaca hatırlatayım zira bu detay atlanarak yönetime sallanıyor.
bilindiği üzere biz bir yapılandırmaya giderek gelirlere temlik koydurduk sonra geçen sene başı planlamasını yaptık ama bu noktada da elde avuçta tek kuruş yoktu ve daha önceki senenin maaşları duruyordu kamp başlarken oyuncuların hepsi biten senenin hakkı olan maaşlarını istiyordu gel gör ki bizde o para yoktu işte orada biz 300 milyon tl kredi kullandık eski maaşlar kapatıldı (akabinde avcı hiç bir oyuncuya borcumuz yok cümlesini kurmuştu) kalan para ile de boydlar diyabiler ruizler vbvb transferler yapıldı ve o 300 milyon bizim sonumuz oldu çünkü 300 hiç bir şeye merhem olmuyordu olması gereken rakam tam 900 milyon tl idi (bu rakamı da kongre dönemi serdal adalı açıklamıştı hatta fikret beye 300ü çekmeyelim demiş ama dinletememiş) biz ancak 900 milyon kredi çekseydik geçen seneyi çevirebilecektik zaten fikret beyde 300ü harcadı bitirdi karşısında eylül ayına ait 100 milyon tl ödeme kaldı ödeyemeyeceğini de gördü ve istifa etti. yeni yönetim kim olsa idi anç adalı hürser x y z bu tablo ile karşılaşacaktı. hatta fikret bey bu 300ü kullandı daha sonra kulüpler birliği başkanı olarak digiturkun indirimine imza atan taraflardan oldu 500 milyon dolar olan kontrat ( bir kısmı sabit kur bir kısmı güncel kurdu) 410 milyon dolara indi yarısı tl yarısı da 5,80e sabitlenmiş halde hemde. belkide o işler vb oldu baktı daha fazla döndüremeyecek sağdan soldan da borç alacak kaynak kalmadı filan derken istifa etti.
ben bu detayı değerlendirdiğim satır aralarını okuduğum için adalıyı destekleyenlerdendim bu bağlamda bakıp anç.ye her türlü sallasam yeridir çünkü bunu bile göre aday olması yanlıştı bir daha aday olamam çok baskı var cümlesi ile yola çıkmak hatadır olamazsan olama beşiktaş sana kalmaz böyle geleceksen zaten gelme bi daha nasıl başkan olurum nasıl camia önüne çıkarım diye topa girmek hatadır beşiktaşa artı katmaz anç.nin yanlışı da bu.
şunu da eklemezsek bu sefer anç.ye haksızlık etmiş oluruz. zira geldiğinde oyuncuları toplayıp kamera önünde söz verip şov yapıyordu tarzı düşünceler de var bu doğru adam bunu söyledi bir daha size verdiğim söz tutulacak söz verip ödememe yapmama durumu olmayacak dedi ancak dünyada pandemi oldu ligler durdu gelirler bıçak gibi kesildi maç günü geliri bilet satışı vbvb sıfıra indi hatta digiturk bırakın oynanmayan zamanı pandemi öncesi son birkaç ayın hak edişini bile göndermedi ne zaman liglerin başlaması belli oldu lütfen bir meblağ ödedi onuda kırpa kırpa gönderdi daha 2-3 gün evvel gene kesinti yaptı, bu süreçte anç.nin cebinden sağladığı kasa kolaylığı 200milyona dayanmış durumda. bunları herkes görürken bu denli acımasız eleştirilerde çok hakkaniyetli değil. ciddi zor bir dönemdeyiz. yardım kampanyası bile sekteye uğradı pandemi nedeni ile hatırlayın 19 martta başlayacaktı ve eminim ki katılım çok daha yüksek olacaktı gel gör ki 11 martta bakanlık ilk vakayı açıkladı herkes kalakaldı birkaç günlük belirsizlik planlamalar derken 15-16 mart gibi tüm şirketler içine kapandı vbvb