2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2899390 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

gol atan adamı böle bırakmak ağır hatadır adamın sildiği alacak sadece 2 galibiyet primi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi kahyaoglueren

Yerlilere daha geç ve az ödeme yapıyorlar çünkü yerli oyuncular Fifa'ya gidemiyor  :evillol:
En son aralik civari yapilmis o zaman ödeme. Baskanin hic bir oyuncunun martta kadar alacagi yok diye aciklama yaptigini hatirliyorum ama.

Çevrimdışı levitate

FB işi yalan olabilir ama Ljajic'in gitme işi gerçek gibi görünüyor  :tabe:
euro 2020 olsa iyi paraya satardık

şimdi gidebileceği bir yer yok kalsın bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı doganay

Burak hernekadar kaliteli bir forver oyuncusu da olsa , hersey zamaninda oluyor 35 yasini devirmis bir oyuncu artik o eski gucunu veremiyordu zaten ve surekli sakatlaniyordu. Seneye daha da artat bu sakatliklari, yuksek maasindan kurtulmak mantiksiz degil. tabi cuzi bir miktara rotasyon oyuncusu olarak 1 sene daha kalabilirdi ama onunda maasini indirmek isteyecegini sanmam. Yolu acik olsun, Zor zamanlarimizda  iyi is gordu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

En son aralik civari yapilmis o zaman ödeme. Baskanin hic bir oyuncunun martta kadar alacagi yok diye aciklama yaptigini hatirliyorum ama.
Yöneticilerimiz ne söylediğini kendileri de bilmiyor.  Yaptıkları açıklamalarla kendi arlarında çelişiyorlar zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bu arada burak yilmazin 12 milyonluk alacagi varsa nasıl oluyor da marta kadar olan ödemelerin hepsi yapilmis oluyor. Burada bir terslik var. Ruiz davasini kaybedecegiz sanirim.

en çok alacağı olan burak takımda, en son bana ödeyin diyen adamdır kendisi ve eylülden beri bişey almamış en son eylülde almış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi kahyaoglueren

Burakin gitmesi de iletisim problemi olmuş olabilir. Araliktan beri para alamamis bir oyuncu sıkıntı cikarmak istese daha once de sıkıntı çıkarırdı. Yabancilara para ödenip onlara odenmemesine bu davranisa kizmis olabilir.

Çevrimdışı haluk.m

Burak sevmesem de kaptandı ve kendi istemiş olabilir, bana sonra ödersiniz önce takım arkadaşlarımın parasını ödeyin diyebilecek biri.

Çevrimdışı MUSTAFA_

euro 2020 olsa iyi paraya satardık

şimdi gidebileceği bir yer yok kalsın bence
Mensah, Sosa falan bakılıyorsa ve başkan çok kazanıyor diye açıklama yapıyorsa gidecek demektir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

bugün yine ljajic, vida ve lens'in ayrılmak istemediğiyle ilgili haber yapmışlar. başlık da "yıldızlar kalıyor" :D

lens zaten sürekli diyorum gitme ihtimali yok da ljajic ve vida da zor gider. çok iyi kontratları. ljajic iş de görür. lense alıştık. vida'ya bari bi çözüm bulmaları lazım.

Çevrimdışı tangaz

Maliyet olarak yazdım. Yoksa yabancı kuralı varken bence de gitmesi mantıklı değildi. Ama yerine birisi gelene kadar yorum yapmamak lazım  :tabe:

maliyet olarak yazamazsın kadronda 5 forvet olur 4e düşürürsün gidenin rakamını yazıp maliyeti düşürdüm die lanse edebilrsin ama sen kalkıp as forvetini böle yazarsan olmaz. maliyet filan düşmüyor yerine gelende çakıl taşına oynamayacak burak kadar atanını bulmak asla ucuza olmayacaktır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

maliyet olarak yazamazsın kadronda 5 forvet olur 4e düşürürsün gidenin rakamını yazıp maliyeti düşürdüm die lanse edebilrsin ama sen kalkıp as forvetini böle yazarsan olmaz. maliyet filan düşmüyor yerine gelende çakıl taşına oynamayacak burak kadar atanını bulmak asla ucuza olmayacaktır.
Yönetim gençleşeceğiz deyip duruyor. Belki ucuza bir genç koyarlar. Bak uzun süredir Eren Dinkci diye bir çocukla ilgileniyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

Sergen Yalcinin isi cok zor ciddi anlamda. Umarim bankalar birliği anlasmasi revize edilir 10 yila daha dusuk faiz oraniyla yapılır. En azindan aksiyon almamiz daha rahat olur. Piyasa faizinin 3 4 kati faiz orani veriyoruz o anlasma sayesinde.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1286393153692540928?s=19
Her yerden kısarsın ama forvetten kızamazsın o yüzden inşallah yönetim farkındadır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Yönetim gençleşeceğiz deyip duruyor. Belki ucuza bir genç koyarlar. Bak uzun süredir Eren Dinkci diye bir çocukla ilgileniyoruz  :tabe:

şu kürdan gibi çocuğu mu diyorsun aynı saffet sancaklının ilk geldiğindeki zayıf halleri

Çevrimdışı levitate

Bunun yerine Eren Dinkci'yi tercih ederim  :tabe:
juve peşindeymiş diyorlardı zor bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

juve peşindeymiş diyorlardı zor bence
Takımı oyuncuyu satmayacakmış zaten. Kiralık olarak diyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu anda maaş bütçemizi 12-13 milyon euro kadar aşağı çektik. Daha yolumuz çok uzun. Yeni sezonda maaş bütçemizi 30-35 milyon euro olarak hedefliyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Yaz kampı bizim için çok önemli bence. Larin, Hasic ve Fatih kiralıktan dönüyorlar. Dorukhan sakatlıktan dönüyor. Umarım performansları yüksek olur da eldeki oyunculardan bir sürpriz çıkarırız yoksa transfer konusunda işimiz iş gibi duruyor.

Çevrimdışı levitate

Yaz kampı bizim için çok önemli bence. Larin, Hasic ve Fatih kiralıktan dönüyorlar. Dorukhan sakatlıktan dönüyor. Umarım performansları yüksek olur da eldeki oyunculardan bir sürpriz çıkarırız yoksa transfer konusunda işimiz iş gibi duruyor.
hasic ve larin tutsa kulüp kurtulur yemin ederim

hoca ikisini de görmek istiyormuş hayırlısı bakalım
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Burakin gitmesi de iletisim problemi olmuş olabilir. Araliktan beri para alamamis bir oyuncu sıkıntı cikarmak istese daha once de sıkıntı çıkarırdı. Yabancilara para ödenip onlara odenmemesine bu davranisa kizmis olabilir.

Parasını ödeyemediğimiz için kongre üyesi yapıyor, sen evlatsın diyerek durumunu normalleştiriyoruz. Zaten şu an bile belki alacaklarından dolayı sözleşmesini tek taraflı feshedebilir durumda. İstese içerideki tüm parasını alır, Lille'den alacağı kontrat da üstüne kar kalır.

El oğlu Ruiz böyle yaptı mesela ama bir zamanlar başkanımızın tanımıyorum dediği, hırsız lakabı taktığımız adam bize krallık yapıyor. 6 milyonu lütfetti hala hepsini bırak alacaklarının falan diyoruz kızar tabi.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2020, 23:43:30 Erman1903 ]