2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2898410 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı worns

Ljajicin bu kadar kolay vazgecilecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası. Ilginç bir transfer donemi bizi bekliyor. Ama elimizde baştan kadro kurabilecek imkanlar oluştu. Çoğu oyuncumuz ayrılıyor. Bunun plani umarim yapılmıştır alternatifli planlar şeklinde.

plan falan yapılmamıştır hiç öyle bir havaları yok malesef. ama baştan kadro kurmak zorunda kalmasına yönetimin seviniyorum. bizim bu tür bir silbaştana zaten en az iki sezondur ihtiyacımız var. bir türlü gereken müdahale yapılamıyor, yarım yamalak geçiştiriliyor. şimdi isteseler de istemeseler de yeni kadro kurmak zorundalar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ljajicin bu kadar kolay vazgecilecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası. Ilginç bir transfer donemi bizi bekliyor. Ama elimizde baştan kadro kurabilecek imkanlar oluştu. Çoğu oyuncumuz ayrılıyor. Bunun plani umarim yapılmıştır alternatifli planlar şeklinde.
Ljajic çabuk vazgeçilecek oyuncu değil ama bir sezon daha kötü oynarsa elimizde kalabilir. Şu an en az aldığımız paraya elden çıkarabiliriz. Ali Ece böyle söylüyordu yönetimden aldığı duyumlara dayanarak. İstediğimiz bedeli veren çıkarsa gidecek gibi.

Bu sene öyle bir sene ki ya yönetimin çok iyi bir planı var ya da spontane bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Eğer plansız ise Beşiktaş'ın belkide son şansını harcayacaklar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Ljajic çabuk vazgeçilecek oyuncu değil ama bir sezon daha kötü oynarsa elimizde kalabilir. Şu an en az aldığımız paraya elden çıkarabiliriz. Ali Ece böyle söylüyordu yönetimden aldığı duyumlara dayanarak. İstediğimiz bedeli veren çıkarsa gidecek gibi.

Bu sene öyle bir sene ki ya yönetimin çok iyi bir planı var ya da spontane bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Eğer plansız ise Beşiktaş'ın belkide son şansını harcayacaklar  :tabe:

ozan'la takas düşünüyorlar herhalde ljajic için

Çevrimdışı MUSTAFA_

plan falan yapılmamıştır hiç öyle bir havaları yok malesef. ama baştan kadro kurmak zorunda kalmasına yönetimin seviniyorum. bizim bu tür bir silbaştana zaten en az iki sezondur ihtiyacımız var. bir türlü gereken müdahale yapılamıyor, yarım yamalak geçiştiriliyor. şimdi isteseler de istemeseler de yeni kadro kurmak zorundalar.
Keşke kanatları da sıfırlayabilsek de daha mantıklı bir kadro oluştursak  :tabe: Özellikle yerli oyuncu kadromuzu yenilemek lazım. Altyapı oyuncuları ile olacak gibi değil. Özellikle kanatlar bomboş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Forvet konusu spontaneyi kaldırmaz bir sezonu çöpe atarız direk o yüzden ben yönetimin bir planının olduğunu düşünmek istiyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rakibimize vermek çok akıllıca olmaz yönetim için. İyi oynarsa çok başları ağrır. Rakibin o bölgesi senelerdir sıkıntılı. Ljajic orayı doldurup canımızı yakabilir. FB bize Ozan + 7m euro gibi bir para atarsa da hayır denmez tabi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Yerine adam alsak huzursuzluk yaratacak, yardimci tarzda birini alsak kendi oynayamayacakti. Acikcasi gittiyse iyi oldu onumuz acildi ama yerine 35’lik, kosmaya mecali kalmayan, nazindan tribinden gecilmeyen birini almazlarsa iyi oldu. Bundan pek emin degilim iste.
Duzenli gol atan adami bulunca tutacaksin, burak oyle boyle 15+ atardi seneye. Gs gomisi satti, sonrasinda falcao bile dolduramadi. trabzonda hekaza sorlothu birakirsa seneye esamesi okunmaz.
Bu kadar adam alinmasi gerekirken,  acemi yonetimi, bizim hep gec transfer yapma aliskanligimizi, parasizligimizi, vs vs dusununce, aklima hic guzel senaryolar gelmiyor.

Kaleci, Iki sag bek, solbek, iki stoper, iki orta saha, iki kanat, iki forvet.

Douglas, Mirin, Larin, Roco yollanmasi gerekenler, wow cidden dusundukce icinden cikamiyorsun.
Vida, Lens sacma sapan maas aliyorlar.
Para edecek Vida/Ljajic haric kimse yok, maas odeyemiyorken nasil bonservis odeyecez.
Sozlesmesi biten adamlarin cogu imza parasi veya yuksek maas istiyor.

Seneye kadromuz nasil olacak baya merak ediyorum. Alanya JK de olabiliriz gerci.

Çevrimiçi kahyaoglueren

.
Umarim akillarinin ucundan gecirmiyorlardir bunu. Oldu olacak dorukhani da verelim yanina
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2020, 22:53:08 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı worns

sözleşmeli oyuncular

ersin, utku
douglas, kerem
rıdvan
vida, roco, mirin, erdoğan
fatih, necip
atiba, dorukhan, ozi
ljajic
lens
n'kodou,boyd
larin, umut, güven

evde zor tutulan %95 bu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Forvet konusu spontaneyi kaldırmaz bir sezonu çöpe atarız direk o yüzden ben yönetimin bir planının olduğunu düşünmek istiyorum
Hergün adı çıkan futbolculara bakınca biraz daha umutlarımı kaybediyorum. Mesela bugün Yohan Boli adı çıktı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Orası öylede Burak ligde 12 maç kaçırmış tek burağa güvenip yola çıkılmazdı Burak olduğu sürece yönetim o ayarda biirnide almazdı hayırlısı olsun bakalım artık

elbette tek burak olmaz yanına da cisse lazım ikisi bazen birlikte bazen dönüşümlü 30 gol+15 asist filan yaparlardı gönderilmesi net hatadır. adamın maaşı da çok değil ayrıca santrafor sonuçta hem de gol atanından. negredo gibi adam 5 milyon yuro kaldırıyordu senede
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Hergün adı çıkan futbolculara bakınca biraz daha umutlarımı kaybediyorum. Mesela bugün Yohan Boli adı çıktı  :tabe:

diaby'de kalırsa çok uyumlu bi hücum hattı oluşur :D

Çevrimdışı tangaz

Hayırlı olsun. Hem yaşı hem kazandığı maaş hem de devamlılığı sorun olan bir oyuncuydu. Yerini doldurabilir miyiz? İyi halinin yerini dolduramayız. Ancak o iyi halini artık çok az gösteriyordu. Umarım yerine alacağımız oyuncu net bir golcü olur.

burağın yerine değil yanına adam almalıydık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

1m euro için as forveti kaptanını bonservis alamadan bırakıyoruz komedi valla

bildiğin kara mizah

en başından beri adalı gelsin diye diye dilimde boşa tüy bitmemiş.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Ben de ortada bir plan olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Şu an belirlenen bölgeler için farkli senaryolarda farkli planlar yapilmasi gerekliydi. Oyuncularin her bolge ve senaryo icin belli bir sayiya indirilip gorusmelere baslanmasi gerekliydi. Kisaca belli bir karar agacina sahip olmamiz gerekliydi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sezon sonu sözleşmemizin devam ettiği oyuncular  :tabe:

Kaleci: Ersin Destanoğlu - Utku Yuvakuran - Doğukan Özkan

Sağ Bek: Douglas - Kerem Kalafat

Stoper: Vida - Nicolas Isimat-Mirin - Enzo Roco - Alpay Çelebi - Erdoğan Kaya

Sol Bek: Rıdvan Yılmaz

Sağ Kanat: Jermain Lens - Ajdin Hasic

Orta Saha: Adem Ljajic - Dorukhan Toköz - Oğuzhan Özyakup - Fatih Aksoy - Necip Uysal - Kartal Kayra Yılmaz - Erdem Seçgin

Sol Kanat: Georges-Kevin N'Koudou - Tyler Boyd

Forvet: Cyle Larin - Güven Yalçın - Umut Nayir

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

1m euro + 2 yıllık maaş (5m euro)  :tabe:

yerine alacağın adamlar bedava mı oynayacak  :alala:

negredo 5 milyon kaldırdı larin 1,6  ikisinin toplam attıgını burak 10 maçta atıyordu

Çevrimdışı Alper1903

Forvete ekstra olarak kaleci ve en az 1 ortasaha eklerim spontane olmamasi gereken. Stoper de eklenebilir. Ayrica Burak yerine Yohan Boli nedir arkadas? Bunun soylenti olarak kalmasini umuyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yerine alacağın adamlar bedava mı oynayacak  :alala:

negredo 5 milyon kaldırdı larin 1,6  ikisinin toplam attıgını burak 10 maçta atıyordu
Maliyet olarak yazdım. Yoksa yabancı kuralı varken bence de gitmesi mantıklı değildi. Ama yerine birisi gelene kadar yorum yapmamak lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu arada burak yilmazin 12 milyonluk alacagi varsa nasıl oluyor da marta kadar olan ödemelerin hepsi yapilmis oluyor. Burada bir terslik var. Ruiz davasini kaybedecegiz sanirim.

Çevrimdışı haluk.m

Bu arada burak yilmazin 12 milyonluk alacagi varsa nasıl oluyor da marta kadar olan ödemelerin hepsi yapilmis oluyor. Burada bir terslik var. Ruiz davasini kaybedecegiz sanirim.

Yerlilere daha geç ve az ödeme yapıyorlar çünkü yerli oyuncular Fifa'ya gidemiyor  :evillol:

Çevrimiçi levitate

o yalan sıkıntı yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Büyük ihtimalle yabancıların ödendi. Yerli oyuncularınki ertelendi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

o yalan sıkıntı yok
FB işi yalan olabilir ama Ljajic'in gitme işi gerçek gibi görünüyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

yerli oyuncular ödenmeyince çok ses çıkarmıyor
bipbipbupbup