2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2897624 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/1286377239236550656?s=19
Net bir santrafor ve genç biriyle yedeklememiz gerekecek her yerden kısabiliriz ama forvetten kısamayız paraya kıymak lazım
Hayırlı olsun. Hem yaşı hem kazandığı maaş hem de devamlılığı sorun olan bir oyuncuydu. Yerini doldurabilir miyiz? İyi halinin yerini dolduramayız. Ancak o iyi halini artık çok az gösteriyordu. Umarım yerine alacağımız oyuncu net bir golcü olur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

balotelli'yi filan alsak güzel olur aslında. karamsar ortamda rüzgarı değiştirir. bu tür bir transfer lazım bence motivasyonu belli oranda yükseltecek. saha içinde gayet iş yapıyor oyuncu. taraftarla güzel bi sinerji yakalayıp ekstra performans verme ihtimali de var. brescia düştü, elden çıkaracaklarını tahmin ediyorum.

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-7570367/Mario-Balotelli-QUADRUPLE-Brescia-salary-3-2m-year.html

bu habere göre brescia'dan garanti 1m almış. 15 gol atar ve ligde kalırlarsa 2.6 bonusu varmış. bizde böyle bi sözleşme önerebiliriz. 1.5 garanti 1.5 şampiyonluk artı gol bonusu gibi bir şey.
Ben de böyle bir isimin geleceğini düşünüyorum. Taraftarı havaya sokacak bir transfer şart bu kötü havayı değiştirmek için. Bence Şampiyonlar Ligi bonusu koysak daha iyi olur. Gol bonusu zaten konuluyor. Bakalım kimi getireceğiz. Özellikle orta saha ve forveti merak ediyorum. Kaleci büyük ihtimalle Volkan Babacan olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Umutcan Kaya

burak yerine saçma sapan bir isim gelirse veya genç bir isim alınıp ümit beklersek fena söverim atanın ve tutanın her zaman iyi olacak bu kadar basit
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi kahyaoglueren

Larini de uzaklastirmamiz gerekiyor bir şekilde. 1.6 milyon euro alacak. Ya da sözleşmesini 650 750 bin euro bandına çekilmeli.

Çevrimiçi yaço58

Ben de böyle bir isimin geleceğini düşünüyorum. Taraftarı havaya sokacak bir transfer şart bu kötü havayı değiştirmek için. Bence Şampiyonlar Ligi bonusu koysak daha iyi olur. Gol bonusu zaten konuluyor. Bakalım kimi getireceğiz. Özellikle orta saha ve forveti merak ediyorum. Kaleci büyük ihtimalle Volkan Babacan olacak  :tabe:
Babacan ve töre garanti gibi ben ikisinin yeni sezonda olacaklar büyük bir aksilik olmazsa kalite için paraya da kıymak lazım forvete 2.5m versen sağlam birine kimsenin sesi çıkmaz yada gidip sorlot gibi birini bulacaklar

Çevrimiçi Umutcan Kaya

1m euro için as forveti kaptanını bonservis alamadan bırakıyoruz komedi valla
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Larini de uzaklastirmamiz gerekiyor bir şekilde. 1.6 milyon euro alacak. Ya da sözleşmesini 650 750 bin euro bandına çekilmeli.
Larin'i hoca hazırlık kampında görmek istiyormuş. Ondan sonra karar verilecekmiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Umutcan Kaya

diaby alınırsa anç direkt kafasına sıkar, sergen de ayağına sıkmış olur
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Babacan ve töre garanti gibi ben ikisinin yeni sezonda olacaklar büyük bir aksilik olmazsa kalite için paraya da kıymak lazım forvete 2.5m versen sağlam birine kimsenin sesi çıkmaz yada gidip sorlot gibi birini bulacaklar
Sörloth gibi birini bulamazlar. O yönde bir scouting yapmıyoruz. Bakalım hangi yaşı gelmiş ve kariyeri bitmiş oyuncuyu bulup getireceğiz  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

Aslında gitmis ve gitmesi muhtemel oyuncuları düşününce kadro şişkinliği ve maliyeti azalmış oldu. Büyük ihtimalle vida da gider. Bu büyük bir firsat takımı yeniden insa edebilmek için. Umarım bu firsati iyi kullanarak uygun maliyetli ve fiyat/performansi iyi bir takım olusturabiliriz.

Çevrimiçi yaço58

Sağlam bir forvet olmazsa seneyede bişe olmaz acı ama gerçek paraya kıyıp sağlam birini getirmek lazım

Çevrimdışı MUSTAFA_

1m euro için as forveti kaptanını bonservis alamadan bırakıyoruz komedi valla
1m euro + 2 yıllık maaş (5m euro)  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Larin'i hoca hazırlık kampında görmek istiyormuş. Ondan sonra karar verilecekmiş  :tabe:

larin 2. santrafor olarak umut ya da güven'den daha çok iş yapabilecek bir oyuncu aslında. güçlü, kuvvetli adam en azından. bizde kötüydü ama bir türlü maç ritmi yakalayamadığından tam emin de olamıyorum. belçikada ritm ve özgüven kazandı gibi görünüyor. bir şans verilebilir.

öte yandan satılırsa da bir şey diyemem adamın maaşı problem. 600-700 binlik kontratı olsaydı direk kadroda yer bulurdu ama 1.6 alternatif oyuncu için çok fazla.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aslında gitmis ve gitmesi muhtemel oyuncuları düşününce kadro şişkinliği ve maliyeti azalmış oldu. Büyük ihtimalle vida da gider. Bu büyük bir firsat takımı yeniden insa edebilmek için. Umarım bu firsati iyi kullanarak uygun maliyetli ve fiyat/performansi iyi bir takım olusturabiliriz.
Ljajic de gidecek başkanın açıklamalarına bakarsak  :tabe: Sergen Yalçın da pek kalmasını istiyor gibi görünmüyor. Bu Sosa ve Mensah'ın isimleri durduk yere çıkmıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Karius
Gokhan Vida Ruiz Caner
Atiba Elneny
   Ljajic
Nkoudu Diaby
      Burak

En fazla oynayan oyuncular.  Ljajic, Nkoudu, Vida hepsi gitti/gidiyor. 8 oyuncu yapiyor. Rebocho, Boateng de gitti etti sana 10.
yuzde 85in sozlesmesi 2022 de bitiyor diyen biri yonetici vardi sanki :D

Çevrimdışı worns

Sörloth gibi birini bulamazlar. O yönde bir scouting yapmıyoruz. Bakalım hangi yaşı gelmiş ve kariyeri bitmiş oyuncuyu bulup getireceğiz  :D

sörloth'un da çok scoutluk bi durumu yok aslında. premier lig takımlarının paramız bol diye her yerde parlayan oyuncuları toplamalarının bir ürünü. yüzde 70i de pl'yi beceremiyor kiralık gönderiyorlar. bu tür çok oyuncu var pl'de şans bulamayan sağa sola kiralanan hatta championshipte bile var.

Çevrimdışı worns

Karius
Gokhan Vida Ruiz Caner
Atiba Elneny
   Ljajic
Nkoudu Diaby
      Burak

En fazla oynayan oyuncular.  Ljajic, Nkoudu, Vida hepsi gitti/gidiyor. 8 oyuncu yapiyor. Rebocho, Boateng de gitti etti sana 10.
yuzde 85in sozlesmesi 2022 de bitiyor diyen biri yonetici vardi sanki :D

yanılıyorsun. yüzde 95 dedi :D

Çevrimdışı yoruk

Burak yanına adam almamız gerekiyor iken adamı sattık.Maşallah 4 yıldır istikrarlı olduğumuz tek konu var eldeki en verimli olan oyuncuları satmak  :D

Şimdi 2 adam nasıl alacaksın ? Yabancı sınırı geliyor,Larin Umut Güven net olarak güvenebileceğin isimler değil.Gökhan Caner soru işareti onların hem yerine hem yanına adam bulman gerek,nasıl olacak ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

larin 2. santrafor olarak umut ya da güven'den daha çok iş yapabilecek bir oyuncu aslında. güçlü, kuvvetli adam en azından. bizde kötüydü ama bir türlü maç ritmi yakalayamadığından tam emin de olamıyorum. belçikada ritm ve özgüven kazandı gibi görünüyor. bir şans verilebilir.

öte yandan satılırsa da bir şey diyemem adamın maaşı problem. 600-700 binlik kontratı olsaydı direk kadroda yer bulurdu ama 1.6 alternatif oyuncu için çok fazla.
Necip'in bile maaşını konuşuyorsak maaş sklasının kötü dizayn edildiği apaçık ortadadır. Bu skalayı düzlemek hiç kolay olmayacak. Larin bu şartlarda kalacak gibi durmuyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Balotelli cenk yada Balotelli Cisse nasıl olur acaba gerçi Cisse ve balo ikisise sivri karakter birde cenkin sakatlık durumu ne bilmiyorum ama

Çevrimdışı MUSTAFA_

yanılıyorsun. yüzde 95 dedi :D
Matematikle arası iyi değil herhalde bizim sihirbazın  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

Ljajic de gidecek başkanın açıklamalarına bakarsak  :tabe: Sergen Yalçın da pek kalmasını istiyor gibi görünmüyor. Bu Sosa ve Mensah'ın isimleri durduk yere çıkmıyor  :tabe:
Ljajicin bu kadar kolay vazgecilecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası. Ilginç bir transfer donemi bizi bekliyor. Ama elimizde baştan kadro kurabilecek imkanlar oluştu. Çoğu oyuncumuz ayrılıyor. Bunun plani umarim yapılmıştır alternatifli planlar şeklinde.

Çevrimiçi hasankale

Kadromuzda  Ların, Güven ve Umut gibi kaliteli 3 forvetimiz var açıklaması  gelir yakinda yonetimden

Çevrimdışı worns

Balotelli cenk yada Balotelli Cisse nasıl olur acaba gerçi Cisse ve balo ikisise sivri karakter birde cenkin sakatlık durumu ne bilmiyorum ama

bence çok olur :) cenk zaten kasım'da falan ancak dönüyormuş önümüzdeki sene için düşünülmez.

balotelli olsun arkasına eldeki yedekler, belki biraz indirimli larin filan idare edilir.

Çevrimdışı Alper1903

Yerine adam alsak huzursuzluk yaratacak, yardimci tarzda birini alsak kendi oynayamayacakti. Acikcasi gittiyse iyi oldu onumuz acildi ama yerine 35’lik, kosmaya mecali kalmayan, nazindan tribinden gecilmeyen birini almazlarsa iyi oldu. Bundan pek emin degilim iste.