2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2896104 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Heralde bu sene  yaşlı kurtlarla devam edeceğiz gibi geliyor. 1 sene belki idare eder ama  düzene girmezse büyük sıkıntı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Egos

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence Doğukan İnci'ye göre daha iyi oyuncu. Alırsak iyi iş olur  :tabe:

Bence de daha iyi gibi görünüyor. Artık mecburen  alt liglerde sivrilen oyunculara yönelmek gerekiyor. Başka çaresi yok takımların.. O takımlarda belki daha yetiştirici olurlar bu sebepten doalyı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

nasıl ifadedir cidden o ya :)

Çevrimdışı sefaköykartali

Kaleci almayacakmışız gibi hissediyorum ve bu his beni biraz endişelendiriyor. Ersin iyi kaleci ama 11 imizde sezon boyunca oynaması için önünde Adriano-Tosic-Marcelo-Gökhan gibi bir savunma hattı kurmamız gerekiyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kaleci almayacakmışız gibi hissediyorum ve bu his beni biraz endişelendiriyor. Ersin iyi kaleci ama 11 imizde sezon boyunca oynaması için önünde Adriano-Tosic-Marcelo-Gökhan gibi bir savunma hattı kurmamız gerekiyor.

Ya türk kaleci alacakalr ya da ersin devam edecek. Yabancı oyuncuyu kaleciden yana  kullanabileceklerini düşünmüyorum. gerek yok zaten yabancı sınırlamasında yabancı kaleciye.

Biz gidip Lyon' da kadro dışı kalmış Marcelo' yla ilgileniyoruz Lyon geliyor Altay' dan Cenk Özkaçar' ı alıyor gidiyor. Çağlar, Merih, Zeki Çelik, Mert Çetin doğru düzgün 1. ligde oynamadan Avrupaya transfer yaptılar. Şu alt ligde potansiyel var demek ki daha kendi alt ligimizden haberimiz yok elin adamları gelip ucuza alıp gidiyor. Hele sınırlama varken şöyle iki oyuncu bağlasak hem bonservis kazanır hem de yerli yetenekli oyuncu kazanmış oluruz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Biz gidip Lyon' da kadro dışı kalmış Marcelo' yla ilgileniyoruz Lyon geliyor Altay' dan Cenk Özkaçar' ı alıyor gidiyor. Çağlar, Merih, Zeki Çelik, Mert Çetin doğru düzgün 1. ligde oynamadan Avrupaya transfer yaptılar. Şu alt ligde potansiyel var demek ki daha kendi alt ligimizden haberimiz yok elin adamları gelip ucuza alıp gidiyor. Hele sınırlama varken şöyle iki oyuncu bağlasak hem bonservis kazanır hem de yerli yetenekli oyuncu kazanmış oluruz.

Alt ligden 2-3 tane adam alsak ne hoca ne yönetim kalır burada.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yabancı oyuncu riskine girilir ama genç yerli futbolcu riskine girilmez. Türkiye'de böyle bir kural var. 2000 öncesi şampiyonluklarımız hep bu alt liglerden toparladığımız oyuncularla gelmiş. Şu anda oyuncuları buluyoruz ama yeterli kaynağımız yok ve yabancı takımlar gelip senden daha fazla verip oyuncuları alıyor. Buna yapacak bir şeyimiz yok ekonomik açıdan güçlenmeden  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Yabancı oyuncu riskine girilir ama genç yerli futbolcu riskine girilmez. Türkiye'de böyle bir kural var. 2000 öncesi şampiyonluklarımız hep bu alt liglerden toparladığımız oyuncularla gelmiş. Şu anda oyuncuları buluyoruz ama yeterli kaynağımız yok ve yabancı takımlar gelip senden daha fazla verip oyuncuları alıyor. Buna yapacak bir şeyimiz yok ekonomik açıdan güçlenmeden  :tabe:
Gelip alıp 11' e konsun demiyorum tabii ki kanat rotasyonun Lens,Diaby,Boyd' sa dördüncü kanat yerine bir tane genç koyabilirsin en azından potansiyeli varsa antrenmanda kendini gösterir. Bahsedilen oyuncu bu sezon ligde sadece 12, kupada 4 maçta oynamış. Demek ki uzun zamandır takip ediliyor ve izleniyor. Bu oyuncuyu bu kadar kısa sürede Lyon görüyorsa Beşiktaş' ın da alt ligindeki oyunculardan haberdar olması, zaman zaman da çekip alması gerekir.

Alt ligden 2-3 tane adam alsak ne hoca ne yönetim kalır burada.
İlk 11' e değil ama rotasyona sadece Boyd' a verdiğin bonservis ve sözleşmeyle iki tane yetenekli, potansiyeli yüksek genç oyuncu bağlayabilirdin. Taraftar tepkisine bakarak transfer yapılmaz. Öyle olsaydı Dorukhan, Oğuzhan, Tosic, Marcelo ve Atiba gibi oyuncuları bu formayla izleyemezdik.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

Tolga zengin

Beck

Rhodolfo

Ersan

Tosic

Gökhan Töre

Olcay

Quaresma

Cenk Tosun

SOsa

Veli falan filan

2015 / 2016 bu takıma da Tosicler Beckler rhodolfolar Olcaylar vardı herkes anadolu takımımı diyordu

bizim taraftar ancak konuşur.

çoğunlukla boş konuşur.
O takimdan Gomezi cikar sampiyon olamazdik, Sosayi cikar ilk uce giremezdik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok başlılık zaman kazandırmaz, zaman kaybettirir. Amatörlük de paçalarımızdan akıyor. Bu ne plansızlıktır  :money:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1286227363072794627

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1286227486859304960

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu transfere bile bu kadar uzun uzun görüşme yaptıysak transferlerin bitmesi kasım ayını bulur  :tabe:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1286229131651420161

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncuları alacaklarına karşılık göndereceksek işimiz var. Hiç mi ödemedik maaşları şimdiye kadar ? Başkan Mart ayına kadar ödedik diyordu  :alala:

Vida'ya Fransa'dan talip var

Yeni sezon çalışmalarına erken başlayan Beşiktaş, ekonomik önlemlerinden taviz vermek istemiyor. Fransız ekibi Lyon’un Domagoj Vida'yı kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Beşiktaş yönetimi, transfer döneminde oyuncularına gelecek teklifleri değerlendirecek. Siyah beyazlılarda en önemli kriter ise yüksek maaş olan oyuncuların durumu.

Yönetim, bu oyunculardan ya indirim istedi, ya da kendilerine takım bulmalarını...

Beşiktaş'tan ayrılması gündemde olan futbolculardan biri de Domagoj Vida...

Suudi Arabistan ve İtalya’dan gelen resmi teklifleri değerlendirmeyen Hırvat stoper, Lyon'a ise sıcak bakıyor.

Biriken alacaklarına karşılık bonservisini almayı düşünen Vida için yönetimin kararı bekleniyor.

31 yaşındaki futbolcunun satışından gelecek bonservis bedeli yönetimin elini rahatlatabilir ancak oyuncunun yüksek maaşı ise planları bozuyor.

Önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturacak tarafların anlaşması halinde Domagoj Vida, Lyon forması giyecek.

Bu sezon 37 maçta görev yapan Hırvat savunmacı, 5 gol attı.  (TRT Spor)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Oyuncuları alacaklarına karşılık göndereceksek işimiz var. Hiç mi ödemedik maaşları şimdiye kadar ? Başkan Mart ayına kadar ödedik diyordu  :alala:

Vida'ya Fransa'dan talip var

Yeni sezon çalışmalarına erken başlayan Beşiktaş, ekonomik önlemlerinden taviz vermek istemiyor. Fransız ekibi Lyon’un Domagoj Vida'yı kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Beşiktaş yönetimi, transfer döneminde oyuncularına gelecek teklifleri değerlendirecek. Siyah beyazlılarda en önemli kriter ise yüksek maaş olan oyuncuların durumu.

Yönetim, bu oyunculardan ya indirim istedi, ya da kendilerine takım bulmalarını...

Beşiktaş'tan ayrılması gündemde olan futbolculardan biri de Domagoj Vida...

Suudi Arabistan ve İtalya’dan gelen resmi teklifleri değerlendirmeyen Hırvat stoper, Lyon'a ise sıcak bakıyor.

Biriken alacaklarına karşılık bonservisini almayı düşünen Vida için yönetimin kararı bekleniyor.

31 yaşındaki futbolcunun satışından gelecek bonservis bedeli yönetimin elini rahatlatabilir ancak oyuncunun yüksek maaşı ise planları bozuyor.

Önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturacak tarafların anlaşması halinde Domagoj Vida, Lyon forması giyecek.

Bu sezon 37 maçta görev yapan Hırvat savunmacı, 5 gol attı.  (TRT Spor)

sen her habere inanacaksan işimiz var :D

Alacakları 10 milyon € değildir herhalde 10 dan aşağı satmayız alacağı 1-2 milyon € neyse düşer geri kalanı cukkalarız.

Ayrıca 3.5 milyon € maaşdan kurtulmus oluruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

sen her habere inanacaksan işimiz var :D

Alacakları 10 milyon € değildir herhalde 10 dan aşağı satmayız alacağı 1-2 milyon € neyse düşer geri kalanı cukkalarız.

Ayrıca 3.5 milyon € maaşdan kurtulmus oluruz.
Haberi yorumladık, inanmadık. Haberin ayrıntılarına ininc şaşırttı. Yıllık maaşına oyuncu mu bırakılır dedim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★