2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2896833 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı yoruk

Sergen Yalçın istediği için ilgileniyorlar. Tabi ekonomik durum da bu konuda etkili.

https://twitter.com/alperbah/status/1285974272628920320
Tabi ki.Zaten asıl soru oradan çıkıyor ya ? Bekleyelim görelim tabi ama öyle isimler çıkıyor ki Anadolu takımı mıyız biz ? İlla üst düzey istemiyoruz.Zaten her sene bomba,tam isabet transferler falan yapmıyorduk ki biz 2014 senesine kadar ? Para yoksa gurbet ellerden bul altyapıdan bul...
Rıza hocanın zamanındaki transfer sezonuna benzeyecek bu işin sonu diye korkuyorum  :D

Çevrimiçi mayguntr

1 sene once bedavaya biraktigimizda kimsenin itiraz etmedigi, sezonu 1 gol 2 asistle bitirmis, 10 maci sakatliktan dolayi kacirmis adami geri getirmenin ne anlami var ?
Acikca yaziyorum malliktir, geri zekaliliktir toreyi geri getirmek. Duzgun kanat almazsak seneye yine ilk 2 yapamayiz.

Çevrimdışı haluk.m

1 sene once bedavaya biraktigimizda kimsenin itiraz etmedigi, sezonu 1 gol 2 asistle bitirmis, 10 maci sakatliktan dolayi kacirmis adami geri getirmenin ne anlami var ?
Acikca yaziyorum malliktir, geri zekaliliktir toreyi geri getirmek. Duzgun kanat almazsak seneye yine ilk 2 yapamayiz.

Burak Yılmaz'ın Kaptan, kral olduğu takımda Töre haydi haydi oynar.  (Normal şartlarda Töre'yi takımda istemeyen biri olarak bunu söylüyorum) 
Eskisi gibi para'da konuşamaz, adam gibi sözleşme yaparsan mevcut oyunculardan daha verimli olacaktır. 

Çevrimiçi tolga1903

Biz bu zihniyet ve yönetimden kaynaklı karamsarlıkla zaten ilk 2'ye falan giremeyiz seneye. Hoca diyor 8 oyuncu lazım yönetici çıkıyor takımın yüzde 95'inin sözleşmesi 2022'de doluyor elimiz kolumuz bağlı diyor. Hangi oyuncular şunlar bir söylese de bilsek bir de neden satılamıyor kiralanamıyor elden çıkarılamıyor bu herifler niye illa 2022'ye kadar yer işgal etmek zorundalar yönetim ne iş yapar bu kamburlara 2 sene daha katlanacaksak? Adam kiralık oyuncusunu kiraladı yer açmak için istenmeyen oyuncuları elden çıkarmak zorundalar ilk golünü 33.hafta atan kanat oyuncularının yerine müzmin sakatı koymaya çalışıyorlar evet katılıyorum büyük aptallık. Valla 2021 sezonunun kaderi şu 2 aya bağlı ve son derece karamsarlığa sürüklüyor bu yönetim insanları sonumuz hayrola.

Çevrimdışı worns

elinde ilk 11 için yerli olan bir mevki olsa töredir, şu 4.ligdeki çocuktur filan alıp rotasyonu yerlilerden tamamlama mantığını anlarım.

bizim sağ kenarımızın durumuna bakınca töre ile ilgilenilmesine bir anlam veremiyorum. sağda elinde lens var. gidecek mi lens? zannetmiyorum. n'kodou, boyd filan elden çıkarılır ama lens çıkarılamaz. kontratının 60%ına yer bulsam gideceğim dese onu da bulamaz. hocanın şu kısa dilimde lensten verim almanın yollarına bakması, oyuncuyla iyi geçinmesi filan da boşuna değil. kalacağını herkes biliyor bence. bizim sağ tarafa lens'in önüne oyuncu bakmamız gerekiyor, arkasına değil. lens-töre rotasyonuyla mı sezona başlayacaksın?

Çevrimdışı worns

bu lens'e verdikleri kontrata da artık nasıl küfür etmeyelim bilmiyorum? adam üç senedir oynuyor hala iki sene kontratı var. bitmek bir tarafa sonuna bile yaklaşamıyoruz bi türlü. herkese üç yıllık dağıtıyorlar diye eleştiriyorduk buna üç verseler şimdi kontratı bitmiş olacaktı. 29 yaşındaki oyuncuya beş yıllık sözleşme nedir ya?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolga zengin

Beck

Rhodolfo

Ersan

Tosic

Gökhan Töre

Olcay

Quaresma

Cenk Tosun

SOsa

Veli falan filan

2015 / 2016 bu takıma da Tosicler Beckler rhodolfolar Olcaylar vardı herkes anadolu takımımı diyordu

bizim taraftar ancak konuşur.

çoğunlukla boş konuşur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ligi bilip burda başarılı olan topçu almaktansa iskandinav veya farklı liglerde istatistik yapmış adamları almak daha hoş geliyor bizim taraftara .

Boyko Mitrovic Milosevic gibi vs.

Herkes tutturmuş kamil Wlizcek falan geçen sene Göztepe ye geldi golü yok. Brondby de her maç sallıyordu ( leblebici)

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu lens'e verdikleri kontrata da artık nasıl küfür etmeyelim bilmiyorum? adam üç senedir oynuyor hala iki sene kontratı var. bitmek bir tarafa sonuna bile yaklaşamıyoruz bi türlü. herkese üç yıllık dağıtıyorlar diye eleştiriyorduk buna üç verseler şimdi kontratı bitmiş olacaktı. 29 yaşındaki oyuncuya beş yıllık sözleşme nedir ya?
Hedef 2023

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu takıma Marcelo gelirken Lig sonuncusu takımdan problemli adam mı alınır denildi ya.

Fabri gelirken denilmeyen kalmadı.

vs vs uzar gider.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hedef 2023

Lens e 5 senelik sözleşme böyle rezalet zor olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tolga zengin

Beck

Rhodolfo

Ersan

Tosic

Gökhan Töre

Olcay

Quaresma

Cenk Tosun

SOsa

Veli falan filan

2015 / 2016 bu takıma da Tosicler Beckler rhodolfolar Olcaylar vardı herkes anadolu takımımı diyordu

bizim taraftar ancak konuşur.

çoğunlukla boş konuşur.
Tarihimizin en iyi kadrosunu gören taraftarın böyle konuşması normal. Ayrıca bizim derdimiz piyasada aynı maliyete daha iyisi varken bu oyuncularla ilgilenilmesi. Tamam Anadolu'dan oyuncu alınsın ama bu kadar fazla para vermeyelim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lens e 5 senelik sözleşme böyle rezalet zor olur.
Lens'in suçu yok. Yönetimin de suçu yok. Hiçbir şey olmasa da bir şeyler oldu

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Lens tamamen taraftar gazı ile alınan  topçulardan  5 yıllık ortalama 2m£  4.5 bonservis.   120 miyon tl lik giren boru.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Lens'in suçu yok. Yönetimin de suçu yok. Hiçbir şey olmasa da bir şeyler oldu

Zorunlu satın alma nedir. kötü oynayan adamı aldık resmen böyle bişey olamaz sinirlendim yine.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tarihimizin en iyi kadrosunu gören taraftarın böyle konuşması normal. Ayrıca bizim derdimiz piyasada aynı maliyete daha iyisi varken bu oyuncularla ilgilenilmesi. Tamam Anadolu'dan oyuncu alınsın ama bu kadar fazla para vermeyelim.

Vallah Linç yiyebilirim ama Alanyaspor maçlarını izlerken  Welligton u beğenenlerdenim. Bana iş yapacak bi oyuncu gibi geliyor. Dün bi kaç yerde gördüm. Marcelo - Wellington diyorlar.  Ben savunma ve kalede yaş takıntısı olanlardan değilim o bölge sağlam olmalı. yaşlı olsada sıkıntı olmaz kaliteli genç bulursalar orası ayrı tabi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öz evladımız kontenjanını ne kadar erken boşaltırsak o kadar iyi. Boşa çıksa alacağı maaş 500 bin euroyu geçmez. Bizde 1.4 milyon euro cukkalıyor. Böyle evlat olmaz olsun.

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1286044110286131200

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vallah Linç yiyebilirim ama Alanyaspor maçlarını izlerken  Welligton u beğenenlerdenim. Bana iş yapacak bi oyuncu gibi geliyor. Dün bi kaç yerde gördüm. Marcelo - Wellington diyorlar.  Ben savunma ve kalede yaş takıntısı olanlardan değilim o bölge sağlam olmalı. yaşlı olsada sıkıntı olmaz kaliteli genç bulursalar orası ayrı tabi.
Arkaya öyle ağır ikili koyarsak sezon boyunca söveriz bu adamlara da getirenlere de. Orta sahaya kadar çıkacak bir savunma hattındaki oyunculardan birisi mutlaka hızlı olmalı. Yoksa defansın arkasına atılan tüm topları kalemizden çıkarırız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zorunlu satın alma nedir. kötü oynayan adamı aldık resmen böyle bişey olamaz sinirlendim yine.
O sene biz Lens'i almadık, FB'yi bitirdik diyenleri hatırlıyorum. Onları bitirirken biz de bittik.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Herkes neden Lense sallıyor anlamadım ? Lens transfer olurken "ittifakla herkes" gelsin istiyordu. Adam asmaca oynamaya gerek yok. Taraftar Türkiye'nin ortalamasıdır. Türkiye ne ise taraftar da odur. Bizim Rıdvan diye bir oyuncumuz vardı ne oldu ona ? Hiçkimse bunu sormadığı sürece sorgulamadığı sürece gram ilerlemeyiz. ANÇ seçildiği ilk gün Avcının 36 milyon maaşı var dedi yine kamuoyu "ittifakla" sergen gelsin diyordu. Zaman herşeyin ilacı göreceğiz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkaya öyle ağır ikili koyarsak sezon boyunca söveriz bu adamlara da getirenlere de. Orta sahaya kadar çıkacak bir savunma hattındaki oyunculardan birisi mutlaka hızlı olmalı. Yoksa defansın arkasına atılan tüm topları kalemizden çıkarırız.

Ben  yanlış izledim o  zaman bana ağır gibi gelmedi pek oyuncu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

O sene biz Lens'i almadık, FB'yi bitirdik diyenleri hatırlıyorum. Onları bitirirken biz de bittik.

Çok ağır bi kontrat ve altında kaldık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkes neden Lense sallıyor anlamadım ? Lens transfer olurken "ittifakla herkes" gelsin istiyordu. Adam asmaca oynamaya gerek yok. Taraftar Türkiye'nin ortalamasıdır. Türkiye ne ise taraftar da odur. Bizim Rıdvan diye bir oyuncumuz vardı ne oldu ona ? Hiçkimse bunu sormadığı sürece sorgulamadığı sürece gram ilerlemeyiz. ANÇ seçildiği ilk gün Avcının 36 milyon maaşı var dedi yine kamuoyu "ittifakla" sergen gelsin diyordu. Zaman herşeyin ilacı göreceğiz.
Lens o zaman iyi oynuyordu. Sonra sakatlık geçdi ve futbolunda gerileme oldu. Bizim eleştirimiz Lens'den çok aldığı maaş ve sözleşmenin süresine. Bu kadar uzun sözleşme imzalamak akıl tutulması olsa gerek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Lense oyuncu olarak sorun yok trasnfer edilmesinde de problem yok. Fb performansı ile zaten aldığın mükemmel bi iş ama  kontrat süresi çok uzun olması ve performans  vermediği halde zorunlu uzatılması maliyet olarak çok fazla oldu.

Çevrimiçi yaço58

En son ankaragücü maçında izledim canlı bomba gibiydi benim içime hiç sinmiyor