2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2896479 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

garip bir tutumları var. olabildiğince pozitif yaklaşmaya çalışıyordum ama kendi plan ve projelerinden bahsetmek yerine sürekli geçmişten ve imkanlardan yakınmaları, negatif söylem dışında camiaya hiç bir şey vermemeleri antipati yarattı. aldığın durumu 1-2 ay hadi konuştun, kendi kredini arttırmaya çalıştın diyelim hadi ok. ee artık kendi planına, programına geç. ne yapacaksın ne edeceksin onu tartış medyayla. öyle demeçler veriyorlar ki bu şartlarda bir şey yapamayız demeye getiriyorlar. o halde niye yönetimde duruyorsun? olacak iş değil kafasındaysan yürü git, bu şartlarda da birşeyler yapabileceğini söyleyen biri gelsin.

şimdi biri gelir bu kadar ayda yönetim gitsin denir mi der? ben demiyorum yönetim gitsin diye. yönetmeye dair motivasyonları varsa, bir programları varsa tamam açıklasınlar, uygulansınlar. kendileri öyle açıklamalar yapıyorlar ki insan haliyle e o zaman yönetimde ne işin var diye sormak zorunda kalıyor.
Biz gitsin demiyoruz ki zaten. Böyle devam ederse giderler diyoruz. Durum tespiti yapıyoruz sadece  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1285988524110630913?s=19

34 altı santrafor kısıtlaması filan mı getirildi yeni düzenlemede ne oldu?  üç sene daha futbol oynayabilecek bir tane santraforla bile adımız geçmiyor  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

34 altı santrafor kısıtlaması filan mı getirildi yeni düzenlemede ne oldu?  üç sene daha futbol oynayabilecek bir tane santraforla bile adımız geçmiyor  :)
Önerdiğimiz sözleşme de 2+1 yıl  :tabe: 3 sene oynayacağını düşünüyorlar herhalde  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Önerdiğimiz sözleşme de 2+1 yıl  :tabe: 3 sene oynayacağını düşünüyorlar herhalde  :alala:

mandzukic'e vaktiyle gomez'in yerine bayern'de oynadı diye sıcak bakan, benzer profilde transfer olabileceğini düşünen olacaktır. yanılırlar. zaten ceza sahası tilkisi denebilecek bir oyuncu değil. atletik özellikleri oyununda önemli bir parça olduğundan da yaşı ilerledikçe performansı düştü. juvede zaten son bir kaç sezonunda pek seveni yoktu, geçen sene katar mı artık neresiyse o al-bilmemnede bile bir şey yapmamış. 2+1 sözleşme zaten tam felaket olur. umalım yalan haber olsun. negredo körfezde 30 gol filan attı.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2020, 20:35:24 worns ]

Çevrimdışı worns

yaşlı santrafor almanın bile bir adabı olur. ismi geçen 35likler cisse, mandzukic filan. bunlar prime dönemlerinde yüksek atletik kapasiteleriyle öne çıkmış oyuncular. illa yaşlı santrafor peşindeysen alman-italyan ihtiyar delikanlılardan bak. akıllı, soğukkanlı, tecrübeli, gol vuruşu olan, takım olarak beslemeyi becerirsek her türlü skor yapar diyeceğin oyunculara git. bunu bir nebze anlarım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu isimlerin hepsi Welinton'dan daha iyidir. Böyle liste mi yapılır  :alala:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1285995205431373828

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yoruk

Mandzukic ile oynaman için verim alabilen için ona göre arkan olacak.Bu söylentiler,dedikodusu çıkan oyuncular ile olacak iş değil.5 maç geçer söylenmeye başlarız bu adama.

Benim asıl korkum kale.Yani Volkan veya Sinan Bolat gelirse aman yani.

Çevrimdışı Akil Emre

Şu isimlerin hepsi Welinton'dan daha iyidir. Böyle liste mi yapılır  :alala:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1285995205431373828
Bu kadar ismi geçiyor madem, artı ve eksi yönlerini biri paylaşsanilir mi?

Çevrimdışı worns

Bakasetas'ın da ismi çıktı. 2 yabacısı kaldı herhalde.

yerlilerine de baksınlar. mücadeleci bir santraforları var mesela bu sene yedi gole katkı vermiş. yabancı sınırı varken düşünülebilir.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1285942252066480131?s=19
Elin yabancısı alt liglerimizdeki potansiyelli gençleri topluyor bizde wellinton falan kovalayakım madem para yok yeni dorukhankae bulmak lazım ama biz geç kalıyoruz yada istemiyoruz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Siyah beyazlı yönetim, futbolcularla maaş indirimi görüşmelerine başladı.

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş yönetimi, Necip Uysal ile görüşme gerçekleştirdi.

Siyah beyazlı yönetim, 29 yaşındaki oyuncuya yüzde 50 maaş indirim talebinde bulundu.

Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Necip Uysal, bu teklifi kabul ederken buna karşılık sözleşmesinin 2 yıl daha uzatılmasını istedi.

Beşiktaş yönetiminin ise yüzde 50 indirimin yapılmasının ardından 1 yıllık sözleşme uzatma teklifi yaptığı ifade edildi.

Siyah beyazlı oyuncunun bu teklifi düşündüğü belirtildi. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1285942252066480131?s=19
Elin yabancısı alt liglerimizdeki potansiyelli gençleri topluyor bizde wellinton falan kovalayakım madem para yok yeni dorukhankae bulmak lazım ama biz geç kalıyoruz yada istemiyoruz

Bu adam 2 gündür art niyetli haber yapıyor, geçmişte Orkun'a twitt atmış mı ?   (ben bulamadım) 
Tek amacı şimdiki yönetime vurmak. Ertan, Orhan, İsmail ve Sercan'nın düğmesine basmışlar. 

Şu an yönetimi başarılı bulmuyorum, ancak 2 gündür bunların twitter'da yaptıkları normal değil.

orkun(from:ertansuzgun) until:2020-07-19 since:2015-01-01

Yukarıdaki Orkun yazan yere istediğinizi yazıp twitter arama sekmesinde aratın, farklı hesaplarda denemek için (from:ertansuzgun) kısmını ilgili hesapla değiştirin.  Tarihle de oynayabilirsiniz.
Kim ne twitt atmış, kim dünden bugüne değişmiş görmek çok kolay.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2020, 23:29:32 jokerhm ]

Çevrimdışı annoca

saçma sapan adamların peşinden koşuyoruz yine  :s20:

para yok hala niye koşuyorsun yüklü para vereceğin adamların peşinden. rıdvan oynaya oynaya kendini geliştirecek ama yok olmaz gidip 2 milyon euro yıllık çöpe atacağımız para olmalı yoksa gece uyuyamayız.

dünyanın en büyük kulübü 17 yaşındaki çocuğu oynatıyor sol kanadında ondan daha iyi sol kanat mı yok gırla var istediğini saniyesinde alır ama 17 yaşında olup da ondan iyisi yok o yüzden oynatıyor. başkası olsa belkide şampiyon olacaktı ama yıllarını emanet edecekleri çocuk için şampiyonluktan vazgeçiyorlar.

atibayı antalyaya kaptırıyorduk şansa getirdik, olcay veli töre ozzy (sonrasında şımartmamak şartıyla) dorukhan bunlar çok para mı verilerek getirldi yoksa yüksek maaş mı verildi. başkasına da bakma uzağa da bakma, kendine bak son 15 yılına bak transferlere hiç mi tecrübe çıkarmazsın.

transferler risktir. adam gidip dünyanın en iyi ligi kabul edilen premier league'den en iyi oyuncularından birine 145 milyona bayılıyor ama beklentisinin altında çıkıyor. ama gidip riski azaltmak senin elinde. kafana göre almıcan ligin belli hocanın istediği tip belli. git o tipte onlarca 23 yaş altı kendini geliştirme aşamasında topçular var git bul saçma bonservis vereceğine, yüklü maaş vereceğine, parayı buna versen tüm dünya liglerini tararsın. vardy kante ribery 20 yaşların başların alt liglerde oynamış topçular. oynadıkça çalıştıkça kendilerini geliştirip tırmandılar. çok mu zor çalışkan hırslı accukda yeteneklisini bulmak.

Çevrimiçi Samet Ç

Anadolu takımı kuruyoruz. Transferi Sergen'e bırakmayın nerede Anadolu çöpü varsa onu istiyor diyeceğim de yönetime bıraksan Mandzukic gibi kariyerinin sonuna gelmiş adamların peşinde koşuyor Allah sonumuzu hayır etsin.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2020, 23:54:42 Samet Ç ]

Çevrimiçi mayguntr

saçma sapan adamların peşinden koşuyoruz yine  :s20:

para yok hala niye koşuyorsun yüklü para vereceğin adamların peşinden. rıdvan oynaya oynaya kendini geliştirecek ama yok olmaz gidip 2 milyon euro yıllık çöpe atacağımız para olmalı yoksa gece uyuyamayız.

dünyanın en büyük kulübü 17 yaşındaki çocuğu oynatıyor sol kanadında ondan daha iyi sol kanat mı yok gırla var istediğini saniyesinde alır ama 17 yaşında olup da ondan iyisi yok o yüzden oynatıyor. başkası olsa belkide şampiyon olacaktı ama yıllarını emanet edecekleri çocuk için şampiyonluktan vazgeçiyorlar.

atibayı antalyaya kaptırıyorduk şansa getirdik, olcay veli töre ozzy (sonrasında şımartmamak şartıyla) dorukhan bunlar çok para mı verilerek getirldi yoksa yüksek maaş mı verildi. başkasına da bakma uzağa da bakma, kendine bak son 15 yılına bak transferlere hiç mi tecrübe çıkarmazsın.

transferler risktir. adam gidip dünyanın en iyi ligi kabul edilen premier league'den en iyi oyuncularından birine 145 milyona bayılıyor ama beklentisinin altında çıkıyor. ama gidip riski azaltmak senin elinde. kafana göre almıcan ligin belli hocanın istediği tip belli. git o tipte onlarca 23 yaş altı kendini geliştirme aşamasında topçular var git bul saçma bonservis vereceğine, yüklü maaş vereceğine, parayı buna versen tüm dünya liglerini tararsın. vardy kante ribery 20 yaşların başların alt liglerde oynamış topçular. oynadıkça çalıştıkça kendilerini geliştirip tırmandılar. çok mu zor çalışkan hırslı accukda yeteneklisini bulmak.
zor degilse, diger takimlar niye yapamasin ?
artik bilgiye erismek cok kolay, herkes iyi olacak topcuyu biliyor, bizim seviyedeki takimlar buyuk toplardan arda kalanlari topluyabiliyoruz, onlarin bi eksigi gedigini buldugu.

bu demek degil ki fark yaratamazsin, iyi karar verici mercilerle kendi klasmanindaki takimlara fark atabilirsin.

oguzhan, olcay, tore, cenk bunlarin ornegiydi.  oguzhanin bir tavani vardi oraya erken carpti, olcay teknik olarak kisitliydi bir yerden sonra fiziksel olarak yetmemeye basladi, tore psikolojik ve karakter olarak skintiliydi. aralarinda cenk yetenek ve caliskanlik olarak en iyisiydi ona gore de para etti.

katiliyorum size yine, 20-23yas araliginda gelisime acik 3-4 turk oyuncusu bulmamiz lazim,  muhayyer, oguzhan, guven bunlarin ornegiydi tutmadilar su ana kadar. ama oguzhan da ilk geldiginde kac sene ust seviye bir sey oynamamisti.

Çevrimiçi levitate

doğukan inci biraderimiz bugün penaltıdan yazmış

bu sene 13 gol 5 asist
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Gökhan Tore Besiktasa Dönüyor (Ortacizgi-Murat Ozen)

Çevrimiçi Samet Ç

Gökhan Töre'yi yeniden kadromuza katmışız.

Çevrimiçi yaço58

İ
Gökhan Tore Besiktasa Dönüyor (Ortacizgi-Murat-Ozen)
Çok mantıklı bir hamle

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, eski oyuncusu Gökhan Töre’yi transfer gündemine almıştı.

Siyah beyazlıları Sergen Yalçın'ın da istediği oyunculardan biri olan Gökhan Töre’yi yeniden kadrosuna katması bekleniyor.

Edinilen bilgiye göre; 28 yaşındaki oyuncunun Yeni Malatyaspor yönetimi ile görüşerek bonservisini istediği öğrenildi.

Bu sezonu Yeni Malatyaspor’da geçiren Gökhan Töre’nin alacaklarını da istemediğini yönetime bildirdi.

Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz haftalarda tecrübeli oyuncu için 1 yıllık opsiyon hakkını kullanmıştı.

Gökhan Töre, bu sezon toplam 27 maçta forma giyerken 3 agola tıp 5 de asist yaptı. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

Gokhan Töre dönecekse mac basi ücretiyle dönmeli. Dizindeki sakatlık aşırı etkiliyor sezon içinde.

Çevrimdışı yoruk

Öyle isimler geçiyor ki Sergen nasıl bu adamları istiyor şaşıyorum.Hani akıllı diyoruz camianın büyüklüğünü biliyor diyoruz.Ama ortada garip şeyler dönüyor.Kim gelse bu oluyor arkadaş, ben anlamıyorum bu işi.
Gökhan Töre eldekilerden daha iyi elbet ama yine de pek beklenti içinde olmamak lazım.Sakatlık ve çalışmaması seviyesini çok düşürdü.Son dönemlerinde oynamaması bundan idi.Yoksa kalırdı takımda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öyle isimler geçiyor ki Sergen nasıl bu adamları istiyor şaşıyorum.Hani akıllı diyoruz camianın büyüklüğünü biliyor diyoruz.Ama ortada garip şeyler dönüyor.Kim gelse bu oluyor arkadaş, ben anlamıyorum bu işi.
Gökhan Töre eldekilerden daha iyi elbet ama yine de pek beklenti içinde olmamak lazım.Sakatlık ve çalışmaması seviyesini çok düşürdü.Son dönemlerinde oynamaması bundan idi.Yoksa kalırdı takımda.
Sergen Yalçın istediği için ilgileniyorlar. Tabi ekonomik durum da bu konuda etkili.

https://twitter.com/alperbah/status/1285974272628920320

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gokhan Töre dönecekse mac basi ücretiyle dönmeli. Dizindeki sakatlık aşırı etkiliyor sezon içinde.
Yönetim maç başı ücretleri arttırıp garanti ücretleri düşürecek diye bir haber okudum. Büyük ihtimalle öyle bir anlaşma yaparlar. Ancak Töre'nin bonservisle alınmasına karşıyım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi COB

Geleceklerden çok gidecekler ve hatta bonservis kazandırarak gidecekler önemli.

Para kazanabileceğimiz Vida, N'Kodou, Ljajic, Dorukhan var. Bu 4'lüden 10-15 milyon euro gelir elde edebilirsek, yerlerine bonservissiz yada çok düşük bonservisli oyuncularla kumar oynamamız gerekiyor.

Bu açıdan Gökhan Töre transferine maalesef olumlu bakıyorum.