2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2884873 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı worns

yabancı sınırına rağmen gökhan'ın kalmasına sevinemiyorum.

gökhan rotasyonda değerlendirilse önüne dinamik bir bek transfer edilse kötü olmaz elbette. ama biliyorum ki gökhan var diye oradaki probleme neşter atılmayacak. direk katkı verecek seviyede olmayan bir alternatifle mevki geçiştirilecek ve bir yaş daha yaşlanmış fizik problemli oyuncuyla dertlemiz sürecek. dorukhan'da orta sahada değerlendirilmeye devam edecek ve yarım yamalak bir oyuncu olarak futbol hayatını sürdürecek.

umarım dorukhan'ı oraya adapte etmeyi düşünüyorlardır. öyle olsa dorukhan-gökhan ikilisi güzel olur.

Çevrimdışı worns

bir de sağ bek için ismi geçen kerem alıcı var. memleket takımı giresunspor'u takipte olduğumda 1.ligi epeydir izlerim. 2-3 sene önce gerçekten potansiyelli olduğunu düşünmüştüm ama bu oyuncu kendini geliştiremedi. seri ve kısmen ofansif yetenekleri var ama mücadele gücü hala düşük. altınordu çıkışlı diye sıcak bakılıyor ancak bir derde derman olacak oyuncu değil bu seviyede.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yabancı sınırına rağmen gökhan'ın kalmasına sevinemiyorum.

gökhan rotasyonda değerlendirilse önüne dinamik bir bek transfer edilse kötü olmaz elbette. ama biliyorum ki gökhan var diye oradaki probleme neşter atılmayacak. direk katkı verecek seviyede olmayan bir alternatifle mevki geçiştirilecek ve bir yaş daha yaşlanmış fizik problemli oyuncuyla dertlemiz sürecek. dorukhan'da orta sahada değerlendirilmeye devam edecek ve yarım yamalak bir oyuncu olarak futbol hayatını sürdürecek.

umarım dorukhan'ı oraya adapte etmeyi düşünüyorlardır. öyle olsa dorukhan-gökhan ikilisi güzel olur.
Gökhan kaldı ama arkasına genç birisini getirmeyi düşünüyoruz. Umarım Almanya altyapılı olanı getiririz. Senin bahsettiğin isimler bize sorun çıkarır. Dorukhan da asıl mevkisinde oynaması iyi olur ama maalesef biz onu orta sahada düşünüyoruz. Bakalım belki bir şeyler değişir de aldığımız genç çok iyi çıkar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/MadidAsper/status/1282080013890748421

https://twitter.com/MadidAsper/status/1282080303323009024

hmm
Bu kadar çok stoperle ilgilenmemiz beni sevindirdi. Umarım iki tane yerli stoper alabiliriz. 3 yabancı, 2 yerli stoper yeterli olur bizim için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

"Ben yaptım oldu." anlayışına sahip insanların umarım bir gün nesli yok olur  :money:

https://twitter.com/buzzspor/status/1282234394607071232

https://twitter.com/buzzspor/status/1282236007543447553
Artık gerçekten insanın midesini bulandırıyorlar sınır yokken Merih çağlar zeki Yusuf cenk cengiz gibi isimler en iyi seviyede ki takımlara gitmişler milli takım çok iyi bir jenerasyon yakalamış Anadolu takımları daha dişli olmuş lige bir kalite gelmiş az çok bunlar mı battı size Alper gibi Tarık çamdal Serdal kesimal topuz gibi isimlere paralar dökülmedi diyemi bu ısrar getirdikleri kuralın hiçbir dişe dokunur yanı yok aptal olmak lazım bu kuralı getirmek için artık görürüz yerli savaşlarını bu yasak sadece menajerlere yarayacak ekstra cukkalayacaklar

Çevrimdışı cursedofdragon

"Ben yaptım oldu." anlayışına sahip insanların umarım bir gün nesli yok olur  :money:

kukla bu.asıl kararı verenin kim oldugunu hepimiz biliyoruz.

Çevrimdışı Erman1903

bir de sağ bek için ismi geçen kerem alıcı var. memleket takımı giresunspor'u takipte olduğumda 1.ligi epeydir izlerim. 2-3 sene önce gerçekten potansiyelli olduğunu düşünmüştüm ama bu oyuncu kendini geliştiremedi. seri ve kısmen ofansif yetenekleri var ama mücadele gücü hala düşük. altınordu çıkışlı diye sıcak bakılıyor ancak bir derde derman olacak oyuncu değil bu seviyede.

Kerim Alıcı seviyemizden uzak gözüküyor. Yabancı sınırı sonrası Stoper harici tüm bolgelere bir göz gezdirdim. İnterceptionı yuksek oyunculardan iki seçenek Kasımpaşalı Tırpan ve şu an klupsüz olan Özer Özdemir bence değerlendirilebilirler. Harici birkaç isim daha çarptı gözüme ama bu ikisinin altyapısı daha iyi gibi, çok fazla uyumsuzluk cekmeyeceklerdir bence.

Tırpan bizim son maçta da fena çalışmadı, biyonik bir yapısı var; sürekli 90 dakika oynatıyorlar.

Almanyadan ilgilendiğimiz genç çocuk ile ilgili fazla bilgi edinemedim. Suratından düzgün bir karakter okuyorum yalnız ilk izlenim olarak.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2020, 13:15:14 Erman1903 ]

Çevrimdışı levitate

gururla kulüplere sorduk onlara rağmen bu kararı aldık diyor kafaya bak

takımlar tepki amaçlı ligden çekilse keşke ne halt yiyecek çok merak ediyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Daha virüsten önce istifa etmeye kalkmıştı. Ne oldu da şimdi kulüpleri bile dinlemeyip en az 3 yıllık plan yapmaya kalkıyor. Yarına kalacağı belli değil bu ülkede her şey gelenin zevkine göre yapılıyor. O gidiyor hop bir daha değiştir.

Yabancı sınırlamasına aslında çok da karşı değilim, şuan en çok gs yi etkiler kötü anlamda. Kulüplerin cl ihtimali kalmadı bu seneden sonra o yüzden sırf Türkiye ligi içi 14 tane yabancı bence de fazla menajerlerin kitlediği adamlara ederinin 3-5 katı veriliyor. Kur farkından dolayı artık kaliteli oyuncu getirme şansı da yok. Bu sefer de 1 liralık anadolu topçuları 10 liradan piyasa yapacak. Futbol anlamında geriye gidiş olacak oyuncu yetiştirip satılamayacak artık. Belki de istedikleri de budur anadolu takımları yarışmacı olmasın gs fb kapışsın arada Beşiktaş da olsun kontrol edebilelim istiyorlar. Çünkü baktılar ki büyük kulüpleri yönetenler aslında küçük adamlar cari açık yapmaktan başka bir işe yaramıyorlar  anadolu kulüpleri imkanı olunca bulup ucuza onlardan daha kaliteli oyuncular getirip yarışabiliyor işlerine gelmedi. Şuan ki uygulama fb yi kurtarma operasyonu... Ama sadece gg ve caneri bile kadroda tutsak yaptıkları ucuz numara ellerinde patlayacak haberleri yok...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Erman1903

Daha virüsten önce istifa etmeye kalkmıştı. Ne oldu da şimdi kulüpleri bile dinlemeyip en az 3 yıllık plan yapmaya kalkıyor. Yarına kalacağı belli değil bu ülkede her şey gelenin zevkine göre yapılıyor. O gidiyor hop bir daha değiştir.

Yabancı sınırlamasına aslında çok da karşı değilim, şuan en çok gs yi etkiler kötü anlamda. Kulüplerin cl ihtimali kalmadı bu seneden sonra o yüzden sırf Türkiye ligi içi 14 tane yabancı bence de fazla menajerlerin kitlediği adamlara ederinin 3-5 katı veriliyor. Kur farkından dolayı artık kaliteli oyuncu getirme şansı da yok. Bu sefer de 1 liralık anadolu topçuları 10 liradan piyasa yapacak. Futbol anlamında geriye gidiş olacak oyuncu yetiştirip satılamayacak artık. Belki de istedikleri de budur anadolu takımları yarışmacı olmasın gs fb kapışsın arada Beşiktaş da olsun kontrol edebilelim istiyorlar. Çünkü baktılar ki büyük kulüpleri yönetenler aslında küçük adamlar cari açık yapmaktan başka bir işe yaramıyorlar  anadolu kulüpleri imkanı olunca bulup ucuza onlardan daha kaliteli oyuncular getirip yarışabiliyor işlerine gelmedi. Şuan ki uygulama fb yi kurtarma operasyonu... Ama sadece gg ve caneri bile kadroda tutsak yaptıkları ucuz numara ellerinde patlayacak haberleri yok...

Aynen öyle, zaten Fb aylar öncesinden beri yerlilerin peşinde koşuyor. Bu duruma hiç seslerini çıkarmayacaklar.

Siyasi falan diyoruz ama fenerin çok sayıda, çıkamayacağı yabancı kontratı olsaydı bu kararın alınamayacağını hepimiz biliyoruz.

Oturup Ali Koçla yaptılar planı sonra birilerine vatan millet Sakarya edebiyati yapılarak destek alındı.

Caner, Gökhan, Serdar, Sadık, Dorukhan, Ozan  + Dürümcü Murumcu diye gidiyor işte kurtuluş vizyonları bu.

Çevrimdışı Erman1903

Dorukhan biraz oynama fırsatı bulsaydı da satsaydık 3-5'e bakmadan. Yenileyemeceğiz sözleşmesini yüksek ihtimal.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2020, 15:41:04 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dorukhan biraz oynama fırsatı bulsaydı da satsaydık 3-5'e bakmadan. Yenileyemeceğiz sözleşmesini yüksek ihtimal.
Sözleşme yenileyemez ya da satamazsak yönetimin çok başı ağrır. Sözleşme uzatmayı sürekli ertelemeleri de bize baya para kaybettirecek  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Sözleşme yenileyemez ya da satamazsak yönetimin çok başı ağrır. Sözleşme uzatmayı sürekli ertelemeleri de bize baya para kaybettirecek  :money:

Eller kollar bağlı oturma işlerini hiç sevmiyorum.  Öngörü ve dolayısıyla durum planlarımız yok. Güven de yedek olarak olmaz tecrübeli birini alıp yetiştirme olayları falan zor işler. Maç atması gerekiyor, yaşı daha çok genç. Kiralanmalı,  Kilo verme ve çevikleşme programı uygulamalı.

Uygun olabilecek yerli alternatifler var çeşitli bölgelerde.

Çevrimiçi mayguntr

Çevrimiçi mayguntr

Ikisinden biri ilerde 4 buyuklerden birinin 11 oyuncusu olsun, bir daha bir oyuncu hakkinda yorum yapmayacagim hayatim boyunca.

Alternatif onermek lazim tabi : Rayyan Baniya, 21 yasinda 192 adam yiyen sinifindan stoper, SeriC de kiralik oynuyor, turk pasaportu da var.
Acik alanda bile hizli, cusseli, sezgileri bence bizim seviye icin yeterli bir stoper.

Çevrimdışı kaan1903

Kaleci için yabancı basında Sergio Rico ismi geçmiş  Gs ve bizim ilgilendiğimiz yazılmış adını çok duydum ama izlemedim nasıldır

Çevrimdışı sEuL

Hasic yine golunu atti, umarim seneye bizde iyi bir performans gosterebilir

Hasic yine golunu atti, umarim seneye bizde iyi bir performans gosterebilir

yabancı kuralından sonra hasic işi yattı yabancı hakkı hasicten yana kullanalıacağını zannetmiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sefaköykartali

Hasic bugün bir gol attı bir de asist yaptı sayılmadı. Tabii bizim kampta da görmek lazım ama lens diaby boyd duracağına hasic dursun derim ben.

emre kılınç alınabilir.

Çevrimdışı AigleBordeaux

emre kılınç alınabilir.
Gsle anlaştı, Fener’in Mert Hakan’a yaptığı teklif gibi yaparsak ancak belki kararını değiştirir.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!