2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2882737 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

n'sakala fena değildi bu arada hep böyle oynayacaksa iş yapar
Rakibi kötü olduğu için bu maçla değerlendirmek yanlış olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Alanya Başkanının açıklamalarından ben Nsakala transferinin bittiğini anladım, adam biz sözleşmeyi vermiş imzalamak üzereydik ama vazgeçti ve başka takıma gitti diyor. Yabancı sınırı sonrası anlaşmamış olmak işlerine gelmiş gibi konuşuyordu  :alala:

Ne diyelim hayırlısı olsun.

Çevrimdışı Sinan23

Rakibi kötü olduğu için bu maçla değerlendirmek yanlış olur  :tabe:

Bir Adriano tadı vermez ama canerden daha iyi. Tek hatası bazen her topu kapmaya çalışması.

Çevrimdışı Erman1903

Olabilir, o riske girebilirler mi ?  oyuncunun talibi de var, eğer bu riske gireceklerse yarın imza attırmak zorundalar.

2021 olduğu için Burak'a güvenemiyorum, haddi Cisse parasına bakar ama Burak ?  çok iyi bir golcü olmasına rağmen ts'de yaşadıkları beni korkutuyor.  3 Tane alfa adam, işler yolunda giderken çok iyi ama kötüyken ortalık birbirine girer.

Ben sizler gibi işin teknik, taktik yönünden çok psikolojik, mali yönlerine bakıyor ve bundan korkuyorum.

3. Alfa kim onu anlayamadım. Maksimum bir adam alırız Burakla birlikte önümüzdeki seneyi götürebilecek. Kontratının 2021 olması çok problem değil bence, bu yabancı kuralı olduktan sonra oynayabildiği kadar oynamak isteyecektir. Yüksek kontrat almaya devam etmek istiyorsa da gol atması şart. Sergen gibi bir hoca varken oyuncuların bu tarz kaprislerinin pek sökeceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı haluk.m

Arkadaşlar yazmaya korkuyorum  :evillol:  ama Robin Yalçın biz de rotasyona yazılır mı ne dersiniz ?

Necip ve Fatih yerine kendisini tercih ederim, üstelik sözleşmesi de bitiyor ve yerli statüsünde..  :alala:

Çevrimdışı haluk.m

3. Alfa kim onu anlayamadım. Maksimum bir adam alırız Burakla birlikte önümüzdeki seneyi götürebilecek. Kontratının 2021 olması çok problem değil bence, bu yabancı kuralı olduktan sonra oynayabildiği kadar oynamak isteyecektir. Yüksek kontrat almaya devam etmek istiyorsa da gol atması şart. Sergen gibi bir hoca varken oyuncuların bu tarz kaprislerinin pek sökeceğini sanmıyorum.

Burak, Sergen ve Cisse. (Burak ve Sergen hoca işler kötüyken istedikleri olmazsa hemen su koyuveriyorlar bunu da unutmamalı.)

Benim tercih hakkım olsa scout ettiğin tarzda bir oyuncu almayı tercih ederdim.   

Çevrimdışı Erman1903

Burak, Sergen ve Cisse. (Burak ve Sergen hoca işler kötüyken istedikleri olmazsa hemen su koyuveriyorlar bunu da unutmamalı.)

Benim tercih hakkım olsa scout ettiğin tarzda bir oyuncu almayı tercih ederdim.

Anladım, minimum 1M ister Cisse, ben de öyle yapardım büyük ihtimal. En azından iyi oynadığında gelir kazandırma ihtimali olur ama 30+ adamlarla finansal riske girmeyi tercih ettiğimize göre scouting vs gibi taraklarda bezimiz yok: Hoca gördüğü adamı istiyor.

Tercih meselesi saygı duymak lazım, artık ne kadar söylesek de fayda etmez. 29-30 yaş altı 11 oyuncusu, hele lig dışında oynayan birilerine hiç bakmıyoruz.

Çevrimdışı Erman1903

Kaleci Ezequiel Unsain klübüyle olan sözleşmesini 2023'e uzattı. Bağırdık çağırdık dinletemedik, Güney Amerikalıların aksine tokatlamaktan çok tutmayı seven, riskli hareketlerden kaçınan kedi gibi kaleciydi.

[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2020, 02:18:54 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaleci Ezequiel Unsain klübüyle olan sözleşmesini 2023'e uzattı. Bağırdık çağırdık dinletemedik, Güney Amerikalıların aksine tokatlamaktan çok tutmayı seven, riskli hareketlerden kaçınan kedi gibi kaleciydi.
Öyle bir oyuncunun olduğundan scout ekibimizin haberi bile olmayabilir. Bizim scoutlar ulusal düzeyde bilgi birikimine sahip  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Bizimkiler Unsain diye bir kalecinin varlığından bile haberdar değildir Sinan bolat volkan babacan falan duruken, kalecimiz seneye yüzde doksan pembe panter olur scout böyle yapılır işte

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizimkiler Unsain diye bir kalecinin varlığından bile haberdar değildir Sinan bolat volkan babacan falan duruken, kalecimiz seneye yüzde doksan pembe panter olur scout böyle yapılır işte
Bu yabancı kuralıyla da kalecinin yabancı olması hiç mantıklı değil. Paraya kıyıp iyi bir yerli kaleci bulmamız lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Bu yabancı kuralıyla da kalecinin yabancı olması hiç mantıklı değil. Paraya kıyıp iyi bir yerli kaleci bulmamız lazım  :tabe:
Mertten başka kim varki yerli rizedeki gökhan Alkan falan var oda ne kadar iyi tartışılır başka yerli varmı alabileceğimiz merti eleyelim zaten alamayız

Çevrimdışı Sinan23

Mertten başka kim varki yerli rizedeki gökhan Alkan falan var oda ne kadar iyi tartışılır başka yerli varmı alabileceğimiz merti eleyelim zaten alamayız

Allah Gökhan dan korusun Bjk taraftarını. Kale boş olsun daha iyi. 1 kişi fazla oynarız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan Akkan ile ilgilendiğimize dair haberler okudum ama bize tecrübeli birileri lazım. Volkan Babacan şu şartlarda kötü görünmüyor. Zamanın Tolga Zengin'i gibi düşünebiliriz. Yabancı hakkını kalede kullanmaktansa daha ortalama bir kaleci ile anlaşabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hücum oyuncularında yabancı hakkını kullanmak daha mantıklı. Yerli hücum oyuncularının yeteneklisini alacak mali durumumuz yok. Altyapıdan çıkanlara da güvenemeyiz. Mümkün olduğunca defans bölgesini yerli oyuncularla doldurmamız lazım. Dorukhan, Gökhan Gönül gibi isimlerle sözleşme uzatmaktan başka çaremiz yok. Özellikle yerli stoper konusunu çözmemiz lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Hücum oyuncularında yabancı hakkını kullanmak daha mantıklı. Yerli hücum oyuncularının yeteneklisini alacak mali durumumuz yok. Altyapıdan çıkanlara da güvenemeyiz. Mümkün olduğunca defans bölgesini yerli oyuncularla doldurmamız lazım. Dorukhan, Gökhan Gönül gibi isimlerle sözleşme uzatmaktan başka çaremiz yok. Özellikle yerli stoper konusunu çözmemiz lazım  :tabe:
Şimdi dorukhanın menajeri ellerini ovuşturuyordur, benim anlamadığım alan razı veren razı herhalde hangi yönetim ses çıkarıyor taraftarların yüzde 99u karşı külüpler Birliği ortalığı yangın yerine çevireceğine herkes kafayı kuma gömmüş ben anlamadım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi dorukhanın menajeri ellerini ovuşturuyordur, benim anlamadığım alan razı veren razı herhalde hangi yönetim ses çıkarıyor taraftarların yüzde 99u karşı külüpler Birliği ortalığı yangın yerine çevireceğine herkes kafayı kuma gömmüş ben anlamadım
Herkesin ya yüklü borcu var ya da hükümetle yakın ilişkileri. Hükümet böyle istiyorsa kulüplere uygulamak düşüyor. Stat isimlerini bir günde değiştirenler için bunlar çok basit. İstediği kadar herkes mızmızlansın, karşı çıksın. Resmi sitede yayınlandıktan sonra dönüş olacağını düşünmüyorum. Millet artık tepkisini sandığa yansıtmalı. Acı ama gerçek bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaşlı eski futbolcuların kafa yapısını çözmekte zorlanıyorum. Herhalde hepsi ekmeğinin peşinde düşüncelerinin değil  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1281121591934451712

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Beşiktaşlı eski futbolcuların kafa yapısını çözmekte zorlanıyorum. Herhalde hepsi ekmeğinin peşinde düşüncelerinin değil  :tabe:

Valla çok sıktı artık eski kuralda sen 22 Türk ile kadro oluşturabilirsin tutan yok millet bilerek mi yapıyor anlamıyorum zaten sağlam Türk oyuncun varsa sahaya sürersin işte alanyaya bakıyorsun taş gibi takım bu yasak onlarında onlar gibi takımları da etkileyecek fb ve ts el ele gwtirtti bu kuralı Allah bildiği gibi yapsın artık ligin ne izlenirliği kalır ne bişe bide menajerlere yaradı bayram ediyorlardır şimdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Valla çok sıktı artık eski kuralda sen 22 Türk ile kadro oluşturabilirsin tutan yok millet bilerek mi yapıyor anlamıyorum zaten sağlam Türk oyuncun varsa sahaya sürersin işte alanyaya bakıyorsun taş gibi takım bu yasak onlarında onlar gibi takımları da etkileyecek fb ve ts el ele gwtirtti bu kuralı Allah bildiği gibi yapsın artık ligin ne izlenirliği kalır ne bişe bide menajerlere yaradı bayram ediyorlardır şimdi

yeni ismailler,mehmet sedefler,gökhan süzenler hayırlı olsun ligin kalitelisi zaten yoktu şimdi yine dip yapacak :)

Çevrimdışı Akil Emre

Rızanın tek faydası Fatihi oynatmak oldu Neciten ziyade kendisini rotasyonda kullanmak daha mantıklı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Rızanın tek faydası Fatihi oynatmak oldu Neciten ziyade kendisini rotasyonda kullanmak daha mantıklı.

Kırk yılın başı bir işe yaradı :D

Çevrimiçi COB

Eğer başıma birşey gelmeyecekse,

N'Kodou ile Trezeguet'i takas edemiyormuyuz? N'Kodou'nun Premier Lig oynamışlığı var, hem Carew-Baroš takasını düşündüğümüzde, vereceğimiz 50% paydan da kurtulmuş oluruz.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ajansspor/status/1281205546230722560?s=19
Seneye 4 4 2 ye dönmek mantıklı olabilir ljajic giderse hem sağlam kanat hemde sağlam 10 numara bulamayız kolay kolay
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2020, 16:28:58 yaço58 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Pipisi Cisse'yi almışız. Öze dönüş ve gençleşme politikası mükemmel bir şekilde gerçekleştiriliyor Anadolu takımı hocasıyla birlikte geleceğin Anadolu takımının temelleri atılarak.