2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2880919 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kural geçmesi durumunda futbol izlemeyi bırakırım. İngiltere Ligi zaten şu anda daha cazip geliyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Biraz düşününce bunun siyasi bir manevra olduğuna karar verdim, amaçları futbol filan değil gündem değiştirmek.

Çevrimiçi mayguntr

Ne battı değişti kural birilerinin cebi dolmadı diye değişti 14 yabancı serbestisi vardı istersen 20 türkle çıkarsın kimse sana bişe diyemez ne bunların derdi ne olacak şimdi şaha mı kalkacak Türk futbolu yeni topuzlar yeni Tarık çamdalları görürüz
Hangi takim bunu kabul ettiyse turk futboluna ihanet etmistir. Hele bizim yonetim kabul ettiyse kusura bakmasinlar zirvalamislardir.
Anadolu takimlari kabul etmisse hele tam gerizekalilar. Gerci kulup baskanlarinin amaci 1-2 donem baskan olup komisyonlardan ceplerini doldurmak oldugu icin desteklemislerdir.

Fenerin projesinin oldugu cok acik gerci, sene basindan beri turkleri toplamalarindan belli.
Aklim mantigim almiyor cidden kufur etmemek icin zor duruyorum.

Çevrimiçi mayguntr

Biraz düşününce bunun siyasi bir manevra olduğuna karar verdim, amaçları futbol filan değil gündem değiştirmek.
Kesinlikle ama bunu destekleyen takimlarda ne yazik ki var, GS'nin kesin karsi onu biliyoruz, bizim yonetim de kesin bir dille karsi ciksaydi 2 buyugu karsilarina alamazlardi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Türk futbolu ölmüştür. Allah rahmet eylesin...

https://twitter.com/buzzspor/status/1280878526405718019

Herhalde ilk defa gelecek sezon ligi izlemeyecem öyle gözüküyor.

Çevrimdışı haluk.m

https://www.tff.org/default.aspx?pageID=687&ftxtID=33430

Baya getirdi adamlar, sezon başlamadan bitmiştir.  Ya toplanıp lig'den çekiliyoruz blöf'ü yapılacak ya da iflasımızı direkt ilan edeceğiz.  Bu kontratlardan kurtulup takım kurmamız mümkün değil. 

Trabzon'u savunuyordunuz ya işte bu kural o hamsiler için.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu dakikadan sonra boşa transfer falan konuşmayalım. Elimizdekileri çıkartıp yerli oyuncu kadromuzu geliştirmemiz lazım. Şu anda yerli kadrosu en kötü olan takımlardan biriyiz. FB de GS de buna yönelik transfer yaptı geçen yaz ve devre arasında. Ligde ilk 5 içinde oluruz artık. Mevcut yönetim de altyapı deyip dursun anca. İzin vermeseler bu kuralı getiremezlerdi. Yerlilere çuvalla para verince her şey çok iyiye gidecek demek ki  :tabe: Kalecinin yerli olmasını Sergen Yalçın da bu yüzden istiyordu demek. Yalnız bu iş Mensah ile falan olmaz. Seneye çok kötü günler bizi bekliyor. Karanlık yıllarımıza hoş geldik  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

https://www.tff.org/default.aspx?pageID=687&ftxtID=33430

Baya getirdi adamlar, sezon başlamadan bitmiştir.  Ya toplanıp lig'den çekiliyoruz blöf'ü yapılacak ya da iflasımızı direkt ilan edeceğiz.  Bu kontratlardan kurtulup takım kurmamız mümkün değil. 

Trabzon'u savunuyordunuz ya işte bu kural o hamsiler için.
Bizim elimizde 12 yabancı var bunların kontrattsn çıkamadık oynatamayacağımız adamın maaşını sevgili tff karşılayacakmı cevap versinler

Çevrimdışı Akil Emre

Bu dakikadan sonra boşa transfer falan konuşmayalım. Elimizdekileri çıkartıp yerli oyuncu kadromuzu geliştirmemiz lazım. Şu anda yerli kadrosu en kötü olan takımlardan biriyiz. FB de GS de buna yönelik transfer yaptı geçen yaz ve devre arasında. Ligde ilk 5 içinde oluruz artık. Mevcut yönetim de altyapı deyip dursun anca. İzin vermeseler bu kuralı getiremezlerdi. Yerlilere çuvalla para verince her şey çok iyiye gidecek demek ki  :tabe: Kalecinin yerli olmasını Sergen Yalçın da bu yüzden istiyordu demek. Yalnız bu iş Mensah ile falan olmaz. Seneye çok kötü günler bizi bekliyor. Karanlık yıllarımıza hoş geldik  :money:
Bu iş yine Necip’e yaradı:). Şaka bir yana takımda Dorukhan ve Gökhan harici kaliteli yerli yok. Rıdvan ve Ersin için çok erken. Yönetim ya gurbetçileri takıma dolduracak ya tutarsa diyerek, sonuçta Anadoludan afam alma şansları yok,ts ve fb avantajlı duruyor bu yapılanmada.

Çevrimdışı haluk.m

Bizim elimizde 12 yabancı var bunların kontrattsn çıkamadık oynatamayacağımız adamın maaşını sevgili tff karşılayacakmı cevap versinler

Karşılamamak için 8+6 yapıyorlar, her şey kuralına uygun. 

Bankalarla tff bir oldu bizi batırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Çevrimiçi mayguntr

Bu iş yine Necip’e yaradı:). Şaka bir yana takımda Dorukhan ve Gökhan harici kaliteli yerli yok. Rıdvan ve Ersin için çok erken. Yönetim ya gurbetçileri takıma dolduracak ya tutarsa diyerek, sonuçta Anadoludan afam alma şansları yok,ts ve fb avantajlı duruyor bu yapılanmada.

Hadi seneyi gectim, sonraki sene Burak 36, Gokhan 37 yasinda olacak. Sakatlandilar, kim oynayacak. Dorukhan sakatliktan nasil donecek belli degil.
Trabzon Ugucan icin teklifler aliyor nasil satacak artik, kimse turk oyuncusunu artik satmak istemeyecek yurt disina.
Yerel ligde bi iki takima birazcik avantaj saglayacak diye sistemin icine ettiler resmen, kulupler birligi bir kere ise yarayip karari dondurse de sasirsak.

Twitterda anketlerde yuzde 90 taraftar karsi cikiyor, bu da demek hic bir taraftar grubu desteklemiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

GS de geçen yaz aldıkları yerlilerle kalitesini baya arttırdı  :tabe: En kötü biz olduk. Senelerdir yerli oyuncu alalım diye diye dilimizde tüy bitti. Bu sene fahiş fiyatlardan yerli oyuncu alırsak anlarız hatamızı. Altyapıdan oyuncu oynatalım dersek zaten şampiyonluktan falan bahsetmeyelim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Hadi seneyi gectim, sonraki sene Burak 36, Gokhan 37 yasinda olacak. Sakatlandilar, kim oynayacak. Dorukhan sakatliktan nasil donecek belli degil.
Trabzon Ugucan icin teklifler aliyor nasil satacak artik, kimse turk oyuncusunu artik satmak istemeyecek yurt disina.
Yerel ligde bi iki takima birazcik avantaj saglayacak diye sistemin icine ettiler resmen, kulupler birligi bir kere ise yarayip karari dondurse de sasirsak.

Twitterda anketlerde yuzde 90 taraftar karsi cikiyor, bu da demek hic bir taraftar grubu desteklemiyor.

Ts'niye satamasın sezon başından beri planını buna göre yapıyor. Ts Uğurcan'ın arkasına yerli kaleciyi koydu yetmedi üstüne daha yeni bir tane daha aldı ve diğer takımların alt yapısından çaldığı onlarca yerli oyuncu var, uyanın artık bu kural onlar için getiriliyor.  Fener de ucundan yararlanacak, haberi önceden almışlardır.  Bizimkiler uyumaya devam etsin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada artık Şampiyonlar Ligi de hayal olacak. Kesinlikle katılabilecek bir takımın çıkacağını düşünmüyorum. Zaten lig liderimiz bile artık ön eleme oynamak zorunda kalacak. Yakında 3. dünya ülkelerinden hallice oluruz. Reklam geliri falan da beklemesin kimse. Futbol ekonomisini iyice kuşa çevirecek bu durum. Bu kararı verenler bunları yok sayıyorlar. Tabi milliyetçilik damarına basarak kimse marş okumuyor deyip durdular bunu yapacakları belliydi. Birden düşürmelerini kimse beklemiyordu. Futbolu bitirecek isek birden bitirelim dediler herhalde. Seneye FB, GS ve TS arasında geçer şampiyonluk yarışı ve büyük ihtimalle FB'ye kazandırılır. Bu sene yapılanların tamamen tiyatro olduğunu düşünmeye başladım iyice  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

GS de geçen yaz aldıkları yerlilerle kalitesini baya arttırdı  :tabe: En kötü biz olduk. Senelerdir yerli oyuncu alalım diye diye dilimizde tüy bitti. Bu sene fahiş fiyatlardan yerli oyuncu alırsak anlarız hatamızı. Altyapıdan oyuncu oynatalım dersek zaten şampiyonluktan falan bahsetmeyelim.
Töreyi direk alalım şimdi izlerken aklıma geldi

Çevrimdışı caner.eryigit

Şu düzene para harcamak ne bileyim.
1 TL harcamam

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu düzene para harcamak ne bileyim.
1 TL harcamam

Bu yönetimi çözene kadar para harcamamaya karar verdim bile  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Töreyi direk alalım şimdi izlerken aklıma geldi
Artık bonservisi olan oyuncuları o kadar kolay alamayız. Töre işini unutalım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Artık bonservisi olan oyuncuları o kadar kolay alamayız. Töre işini unutalım  :tabe:
Bonservissiz değilmiydi o

Çevrimiçi yaço58

Bu düzen değişirken  18 kulüp kulüp tavlamı oynuyordu hiç kimse mi rest çekemedi insanın siniri bozuluyor bumu alt yapıdan adam çıkarma formülü yoksa bu yeni Tarık çamdalları çıkarma formülü mü

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bonservissiz değilmiydi o
Malatya 1+1 yıllık sözleşmenin opsiyonunu kullandı diye biliyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu düzen değişirken  18 kulüp kulüp tavlamı oynuyordu hiç kimse mi rest çekemedi insanın siniri bozuluyor bumu alt yapıdan adam çıkarma formülü yoksa bu yeni Tarık çamdalları çıkarma formülü mü
Birde bunun üstüne transfer yasağı yemişiz. Bütçemiz şu anda 35 milyon olarak belirlenmiş. Biz iki katına yakın maaş yüküne sahibiz. Genç yabancılara yatırım.yapma işi de bu kuralla birlikte tarih oldu. Bu sene sadece yerli transferi yaparız. Yönetimin tam da istediği oldu. Kimseyi almalarına gerek kalmadı. Boşa bağış kampanyası da yapmasınlar. Eldeki oyuncuları göndersek zaten artıya geçeriz her türlü.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Bu arada twitter'da bazı kişilere göre Dorukhan gemileri yakmış ve gidecekmiş.  Yönetimle arası çok kötü kalmaz diyorlar.

Yabancı sınırıyla kıymete bindi.

Töre'nin beynini selçuk, Dorukhan'nın beynini de emre yıkıyor.

Bizim kaptanımız da tatilde bu adamlarla selfie çektirsin. 

Çevrimiçi yaço58

Cenkin sakatlığı ne durumda acaba kiralayalım gelsin