2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2880329 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi mayguntr

Mensah, Nskala, Wellington falan direk menajer cep doldurma operasyonlari, onceden bi anadolu takimina cakmislar simdi de bize cakmaya calisiyorlar resmen.

Ridvanla Ersini gommeye baslamisiz hemen, Caner'in sezon boyunca yaptigi hatalari yazsak 2-3 sayfalik rapor olur, veya Kariusun. Insallah kalan haftalarda da sans bulurlar ne olursa olsun.
Ridvani bu mac keserse, moral/ozguven olarak uzun sure toparlayamaz.

Fabri gibi uefa ceyrek finalinde yakacaklarina lig macinda yaksin gencler bizi, ama ogrenip kendilerini gelistirecekler mi onu zaman gosterecek. Nskala geldiyse ona yedek almak Ridvan dururken sacma, 11 baslayacak sol bek  bulmak zulum ve para. Ridvani kesin kazanmamiz lazim ne olursa olsun, fiziksel mental olarak da kendisini gelistirmesi lazim tabi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mensah, Nskala, Wellington falan direk menajer cep doldurma operasyonlari, onceden bi anadolu takimina cakmislar simdi de bize cakmaya calisiyorlar resmen.

Ridvanla Ersini gommeye baslamisiz hemen, Caner'in sezon boyunca yaptigi hatalari yazsak 2-3 sayfalik rapor olur, veya Kariusun. Insallah kalan haftalarda da sans bulurlar ne olursa olsun.

Fabri gibi uefa ceyrek finalinde yakacaklarina lig macinda yaksin gencler bizi, ama ogrenip kendilerini gelistirecekler mi onu zaman gosterecek. Nskala geldiyse ona yedek almak Ridvan dururken sacma, 11 baslayacak sol bek  bulmak zulum ve para. Ridvani kesin kazanmamiz lazim ne olursa olsun, fiziksel mental olarak da kendisini gelistirmesi lazim tabi.
Kimsenin Ersin ile Rıdvan'ı gömdüğü yok. Çok fazla tepeye çıkarılmaması gerektiğini anladık sadece. Ayrıca yöneticiler de gençleri kendine kalkan yapmış. Ona kızıyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Kim başlamış Rıdvan la ersini gömmeye ben dünden beri genel çoğunluğun gömdiğinü görmedim kendi içimizde abartıyeouz bir gömme falan yok gömdüyse bir iki ergen gömmüştür gençler daha tecrübelenecekler gömülen kimse yok herkes destek olmaya çalışıyor sadece yönetimin gençlerde gençler demesine millet yükleniyor

Çevrimiçi mayguntr

Kimsenin Ersin ile Rıdvan'ı gömdüğü yok. Çok fazla tepeye çıkarılmaması gerektiğini anladık sadece. Ayrıca yöneticiler de gençleri kendine kalkan yapmış. Ona kızıyoruz  :tabe:
2 hafta once Ridvan seneye 11 cikan deniliyordu, simdi 11'e solbek almamiz lazim yaziliyor. Isim, forum spesifik degil yorumum, ekside twtiterda falan da bolca var.
Ama haklisiniz tepeye de cikarilmamasi lazim, cok gomulmemesi de.

Ben gecen haftalarda ridvan fiziksel olarak yetersiz yazdigimda, neresi yetersiz diye cevap almistim. Hata yaptigi pozisyonda biraz guclu olsa indirir o adami faul alir en azindan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

2 hafta once Ridvan seneye 11 cikan deniliyordu, simdi 11'e solbek almamiz lazim yaziliyor. Isim, forum spesifik degil yorumum, ekside twtiterda falan da bolca var.
Ama haklisiniz tepeye de cikarilmamasi lazim, cok gomulmemesi de.

Ben gecen haftalarda ridvan fiziksel olarak yetersiz yazdigimda, neresi yetersiz diye cevap almistim. Hata yaptigi pozisyonda biraz guclu olsa indirir o adami faul alir en azindan.
Bir şeyler anlaşılacak. Oyuncuları birden göklere çıkarmanın lüzumu yok. Şu anda ilk 11 olacak kadar tecrübeye sahip değil. N'skala'yı yedek oturtmak için de almadık ayrıca. Seneye yedek olarak görünce şaşırmamak lazım. Rotasyon oyuncusu olarak değerlendireceğiz büyük ihtimalle  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Bir şeyler anlaşılacak. Oyuncuları birden göklere çıkarmanın lüzumu yok. Şu anda ilk 11 olacak kadar tecrübeye sahip değil. N'skala'yı yedek oturtmak için de almadık ayrıca. Seneye yedek olarak görünce şaşırmamak lazım. Rotasyon oyuncusu olarak değerlendireceğiz büyük ihtimalle  :tabe:
Nsakala rotasyon icin alindiysa, 11e solbek alacagiz yani ? Ridvanin 11 olmasi icin gerekli tecrubeyi kazansin diye ben oynamasini istiyorum. En azindan anlariz ne olur mu olmaz mi.

Kale, Ortasaha, Sagbek, Kanat icin kesin 11 icin alinmasi gerekiyor. Ben solbekte Nskala/Ridvanla idare etmeye calisir, Kale/Ortasaha/Forvet icin daha fazla para ayiririm.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nsakala rotasyon icin alindiysa, 11e solbek alacagiz yani ? Ridvanin 11 olmasi icin gerekli tecrubeyi kazansin diye ben oynamasini istiyorum. En azindan anlariz ne olur mu olmaz mi.

Kale, Ortasaha, Sagbek, Kanat icin kesin 11 icin alinmasi gerekiyor. Ben solbekte Nskala/Ridvanla idare etmeye calisir, Kale/Ortasaha/Forvet icin daha fazla para ayiririm.
Adı bizimle anılan oyuncuların çoğu hatalı gibi görünüyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Adı bizimle anılan oyuncuların çoğu hatalı gibi görünüyor  :tabe:
Insallah oyledir, Mensah icin ama Kayserisporun baskani aciklama yapti gorustuk diye. Nskala icin Alanyaspor baskani yine aciklama yapti.

Bu oyuncularla gorusmek bile su an ki vizyon acisindan ipucu veriyor, insallah yaniliyorumdur ama seneye yine 4-6 arasi olacabilecek bi kadro geliyor gibi hissediyorum.

Çevrimiçi yaço58

Cl mücadelesi veriyoruz 18 takımlı ligde 400 futbolcu içinde gitti covid belası ljajice bulaştı bu nasıl bir nasiptir ljajic olsa belki kayseri maçı falan farklı olurdu hala dünkü maça üzülüyor insan

Çevrimiçi mayguntr

Schalke ile iki uc maca cikan, baya potansiyeli olan Can Bozdogan'in 2 sene oncesinden bireysel antremani(17 yasindayken) :

Bizim alt yapidan fiziksel olarak hazir olan bir oyuncu hatirlamiyorum 19/20 yasindayken.
20 tane adami 3-4 kisilik gruplara boleceksin,  haftada 3 kere 1.5 saat gyme gondereceksin cok mu zor uygulamasi yonetmesi acaba.
Aklim almiyor hala bunu cozebilmis bir tane super lig kulubunun olmamasini.

Çevrimdışı Sinan23

Schalke ile iki uc maca cikan, baya potansiyeli olan Can Bozdogan'in 2 sene oncesinden bireysel antremani(17 yasindayken) :

Bizim alt yapidan fiziksel olarak hazir olan bir oyuncu hatirlamiyorum 19/20 yasindayken.
20 tane adami 3-4 kisilik gruplara boleceksin,  haftada 3 kere 1.5 saat gyme gondereceksin cok mu zor uygulamasi yonetmesi acaba.
Aklim almiyor hala bunu cozebilmis bir tane super lig kulubunun olmamasini.
Almanlarda gym e gitmek şuan markete gitmek kadar olağan.

Çevrimdışı direnç1903

Mensah ve N'sakala Anadolu'dan alınabilecek en iyi yabancılar ama Welinton olmasın yav. Ruiz'in yanına hızlı bir stoper bulalım. Manchester'ın kiralık verdiği bir eleman vardı Tuanzebe'ydi galiba o çocuk için uğraşalım.

Çevrimdışı celiker1

Mensah olayı çözüme kavuşmuş  gibi. Ayrılacakmış gibi konuşmuş.

https://twitter.com/demarkesports/status/1280472061681565697
Umarım gerçekleşir transfer.Dikine oynayan bir orta saha gelsin artık şu takıma.Ayrıca Emre Demir'i de istiyormuşuz.16 yaşinda o yetenekteki çocuk için her türlü zar atılır.Gerçi zarda değil çocuk basbayağı sol ayaklı safi yetenek.Mensah ve Emre Demir ile başlamak transfere moral ve gelecek için umut olur kendi adıma
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2020, 00:44:21 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi mayguntr

Umarım gerçekleşir transfer.Dikine oynayan bir orta saha gelsin artık şu takıma.Ayrıca Emre Demir'i de istiyormuşuz.16 yaşinda o yetenekteki çocuk için her türlü zar atılır.Gerçi zarda değil çocuk basbayağı sol ayaklı safi yetenek.Mensah ve Emre Demir ile başlamak transfere moral ve gelecek için umut olur kendi adıma

Bence Mensah buyuk hayal kirikligi yaratacak bizde. Oyuncunun etkili oldugu pozisyonlari izleyin hep karsi takim geri kosarken, alan bosken. Ha 3/4'uncu olmak icin kadro kuruyoruzdur, karsi takimlar bizi ciddiye almaz, uzerimize geliyordur, bol bol kontraya cikacagimiz bir oyun anlayisimiz olur o zaman kayserideki istatisklerini yakalar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence Mensah buyuk hayal kirikligi yaratacak bizde. Oyuncunun etkili oldugu pozisyonlari izleyin hep karsi takim geri kosarken, alan bosken. Ha 3/4'uncu olmak icin kadro kuruyoruzdur, karsi takimlar bizi ciddiye almaz, uzerimize geliyordur, bol bol kontraya cikacagimiz bir oyun anlayisimiz olur o zaman kayserideki istatisklerini yakalar.
Aradığımız 8 numara değil bence de  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne kadar doğrudur bilemem ama yakında hayırlı olsun diyeceğiz gibi  :tabe:

https://twitter.com/KorayBaloglu/status/1280817224081649665

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Aradığımız 8 numara değil bence de  :tabe:
Yönetim biraz üzerimizdeki ölü toprağını atacak açıklamalar yapsa, bizle adı anılan her topçu ya anadoludan ya da anı sanı duyulmamış adam olmasa. Önce takımın bütüklüğünü kavrasalar çok iyi olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haber doğruysa bu sezon tamamlandıktan sonra transfer yapmak ve yeni sezona hazırlanmak için sadece 1 ay süremiz olacak. Transferlere bir an önce başlamamız lazım  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1280858128360374274

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Aynen öyle tam bir açık alan oyuncusu bizde iş yapacağımı düşünmüyorum son tercihleri falan hep sıkıntılı dar alanda ne yapar bilinmez biz yüklenerek oynayacağız rakipler kapanacak mensah bu tarzın adamı değil gibi son Sivas maçını izleyenlerde demek istediğimi anlar

Çevrimiçi yaço58

Birde altyapı altyapı diyor yönetim öze dönüş diyor 20 yıldur çıkan tek adam necip madem öze dönüş şuan ne yapılıyor alt yapıyı geliştirmek Avrupa standartlarına ulaştırmak için 20 senede tek çıkardığımız adam necip ise sil baştan bir planlama yapıp yurt dışından işinin ehli adamları getirir ciddi bir planlama yapıyorum öze döneceğiz diye anlatırsın kavun karpuz mu yetiştireceğiz direk kendiliğinden olsun, yönetim öze dönüş diyor tamam amenna altını doldurun anlatın taraftara ne yapıldı farklı olarak şuana kadar bilen varsa bilgilendirsin yani tivit atıp öze dönüş demek kolay sabret demek kolay önümüze yapılacakları anlatıp izlenecek yol haritasını realist bir şekilde sunup sabredin dersin ama ne yani ceviz ağacı mı ektik sabredeceğiz hadi sabredelim ama neye öze dönüyoruz deyince öyle kolay dönülüyormu kolaylıcılığa ksçılıyor profesyonel ekip falan getirirsin alt yapıya bişeyler yaparsın sonra dersin sabredin şuana kadar zorunluluktan ersini ve rıdvanı oynsttık Rıdvan iyiydi etsinde sırıtmadı frikikten yediği gol dışında

Çevrimdışı MUSTAFA_

Birde altyapı altyapı diyor yönetim öze dönüş diyor 20 yıldur çıkan tek adam necip madem öze dönüş şuan ne yapılıyor alt yapıyı geliştirmek Avrupa standartlarına ulaştırmak için 20 senede tek çıkardığımız adam necip ise sil baştan bir planlama yapıp yurt dışından işinin ehli adamları getirir ciddi bir planlama yapıyorum öze döneceğiz diye anlatırsın kavun karpuz mu yetiştireceğiz direk kendiliğinden olsun, yönetim öze dönüş diyor tamam amenna altını doldurun anlatın taraftara ne yapıldı farklı olarak şuana kadar bilen varsa bilgilendirsin yani tivit atıp öze dönüş demek kolay sabret demek kolay önümüze yapılacakları anlatıp izlenecek yol haritasını realist bir şekilde sunup sabredin dersin ama ne yani ceviz ağacı mı ektik sabredeceğiz hadi sabredelim ama neye öze dönüyoruz deyince öyle kolay dönülüyormu kolaylıcılığa ksçılıyor profesyonel ekip falan getirirsin alt yapıya bişeyler yaparsın sonra dersin sabredin şuana kadar zorunluluktan ersini ve rıdvanı oynsttık Rıdvan iyiydi etsinde sırıtmadı frikikten yediği gol dışında
Bunların bir şey yapacağı yok gençleri öne sürüp kendi işlerini görüyorlar. Bunların tek derdi eski yönetimle olan muhalefetlerini sürdürmek. CL grubunu lider çıkmamızı ondan dolayı küçümsüyorlar. Bakalım genel kongreye Fikret Orman da katılacakmış. Onun yüzünde bunları söyleyebilecekler mi? Göreceğiz...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Bunların bir şey yapacağı yok gençleri öne sürüp kendi işlerini görüyorlar. Bunların tek derdi eski yönetimle olan muhalefetlerini sürdürmek. CL grubunu lider çıkmamızı ondan dolayı küçümsüyorlar. Bakalım genel kongreye Fikret Orman da katılacakmış. Onun yüzünde bunları söyleyebilecekler mi? Göreceğiz...
Güzel bir takım kurarsın sol bekin Rıdvan olur Rıdvan da takımla yükselir sonra bir tane daha genç koyulur sahaya ama bunlar zamanla olur takım iyi olursa gençleride yulkarı çeker hadi seneye 8 genç ile takım kurup başarı bekleyelim sonra da sabredelim komik olmayalım realist olsunlar bizim ihtiyacımız olan şey bu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Türk futbolu ölmüştür. Allah rahmet eylesin...

https://twitter.com/buzzspor/status/1280878526405718019

1.Vida
2.Ruiz
3.Roco
4.Mirin
5.Atiba
6.Douglas
7.Nkoudou
8.Lens
9.Boyd
10.Ljajic
11.Larin
12.Hasic

12 Tane sözleşmesi devam edecek yabancı oyuncu var, eğer yönetim ortalığı yangın yerine çevirmeden bunu kabul ediyorsa istifa etsin. Yok zorluyorlarsa yine istifa etsin, fifa'ya gitmeye cesaret edemiyorlarsa yine istifa etsinler.    Yaptım oldu ile yabancı sınırı mı konur.   

Yarın bir otobüs ayarlayıp bu oyuncuları federasyonun kapısına bıraksınlar, saçmalığa bak.

Biz de bu oyuncuların yarısını gönderip 4-5 tane iyi oyuncu almayı planlıyoruz  :kop:

Ek: 12 hasic.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2020, 18:17:34 jokerhm ]

Çevrimiçi yaço58

Türk futbolu ölmüştür. Allah rahmet eylesin...

https://twitter.com/buzzspor/status/1280878526405718019
Ne battı değişti kural birilerinin cebi dolmadı diye değişti 14 yabancı serbestisi vardı istersen 20 türkle çıkarsın kimse sana bişe diyemez ne bunların derdi ne olacak şimdi şaha mı kalkacak Türk futbolu yeni topuzlar yeni Tarık çamdalları görürüz