2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874172 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı murat baltacı

Mensahi bı şekil yapıp almak lazım dorukhanla birlikte uzun seneler götürürler orta sahayı lajicte kendini toplarsa ligin üzerinde bir orta sahamız olur.

Gokhanla devam edelim ama oraya gokhandan sonra formayı bırakmayacak ridvanin sağ bek versiyonu bir oyuncu lazım.

Forvete shorloth tarzı biri kanata visca gibi istikrar ve performans verecek bir oyuncu yedeği hasic olur umarım sol kanatada yatırımlık bir oyuncu bulup yolumuza bakalım.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mensahi bı şekil yapıp almak lazım dorukhanla birlikte uzun seneler götürürler orta sahayı lajicte kendini toplarsa ligin üzerinde bir orta sahamız olur.

Gokhanla devam edelim ama oraya gokhandan sonra formayı bırakmayacak ridvanin sağ bek versiyonu bir oyuncu lazım.

Forvete shorloth tarzı biri kanata visca gibi istikrar ve performans verecek bir oyuncu yedeği hasic olur umarım sol kanatada yatırımlık bir oyuncu bulup yolumuza bakalım.
Elimizdeki oyuncuları göndermeden 2-3 tane kanat alabileceğimizi düşünmüyorum. Lens ve Boyd'un gitmesi gerekli. Onlar giderse Diaby'nin de gittiğini varsayarsak 2 oyuncu alıp Hasic'i de rotasyon oyuncusu yapabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen hoca hangi oyuncuyu istiyorsa en kısa zaman da alınmalı ve kampa yetiştirilmeli. 2 senedir transferler kampı kaçırıyor ve 2 senedir şampiyonluğu ilk yarılarda çöpe atıyoruz, en çok ona yanıyorum.

Elneny 1 sene daha kiralanacaksa şimdi masaya oturulmalı, Gökhan 1-2 sene daha kalacaksa şimdi masaya oturulmalı. Atiba kalacaksa şimdi masaya oturulmalı. Erken kalkan yol alır.
O kadar çok oyuncu gönderip aynı zamanda almamız lazım ki birden transfer işini halletmemiz imkansız. Zaten ligin bitmesine daha 1 ay var ve transfer dönemi açık olacak bu sürede. Bu dönemde elimizdeki oyuncuları göndermeye çalışacağımızı düşünüyorum. Bu sırada da Ninua tarzı yatırım transferleri görebiliriz. As oyuncu işi transfer döneminin sonuna kadar devam eder. Fırsat transferi kovalarız gibi. Tüm takımın bonservisli oyunculardan oluşacağını düşünmüyorum. Kiralık oyuncular da olacaktır. Tabi CL'ye gitmemiz halinde tüm hesaplar değişebilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, devre arasında 6 aylığına kiraladığı Boateng ile yeni sözleşme imzalamama kararı aldı. (beIN Sports)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, devre arasında 6 aylığına kiraladığı Boateng ile yeni sözleşme imzalamama kararı aldı. (beIN Sports)
Kiralık olan hiçbir oyuncunun takımda kalacağını düşünmüyorum  :tabe: Kalmasını isteyeceğimiz tek kişi Elneny olur. Onun da maliyeti yüksek olduğu için bize uygun değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Kiralık olan hiçbir oyuncunun takımda kalacağını düşünmüyorum  :tabe: Kalmasını isteyeceğimiz tek kişi Elneny olur. Onun da maliyeti yüksek olduğu için bize uygun değil  :tabe:

belki yeniden kiralanır  :tabe:

Çevrimiçi yaço58

bu kim ya.  :alala:
Bende bilmiyorum ama kanat için zaten genç elimizde Hasic var gereksiz şişkinlik olur bize as adam lazım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bende bilmiyorum ama kanat için zaten genç elimizde Hasic var gereksiz şişkinlik olur bize as adam lazım
Yerli oyuncu konusunda takımda eksiklik var. Yerli oyuncu olarak düşünülüyor olabilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen Yalçın, stoperde Chidozie Awaziem ve Welinton ikilisini istiyormuş. İkisi de vasat oyuncular  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

bu kim ya.  :alala:

ksk fanı bir arkadaşımın hakkında çok öncelerden beri pozitif konuştuğu bir oyuncu. 21 yaşında ancak 3.ligde performans verebilmiş olması benim ümitlerimi biraz azaltsa da iyi izlenmiş ise böyle transferlere ihtiyaç var.

Çevrimdışı worns

Sergen Yalçın, stoperde Chidozie Awaziem ve Welinton ikilisini istiyormuş. İkisi de vasat oyuncular  :tabe:

awazieme yaşı ve orta üstü atletik özellikleri nedeniyle daha sıcak bakarım. yine de ideal oyuncu değil tabi

Çevrimdışı haluk.m

Sergen hocanın kardeş scout imiş ve uzun süredir bu işi yapıyormuş, takip edilen ve önerilen oyuncuları hoca bu yüzden kendisine danışıyormuş. (bu girdi bilmeyenler için yazılmıştır) 

3 Ayrı scout ekibiyle transfer yapmak kolay değil. Sergen hocanın tutumunu da biliyoruz, eğer seneye istediği kadroyu kuramaz ya da kurdurulmaz ise yönetimin çekeceği var.  :evillol:

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1277619480508739590?s=19
Acaba niye hoca bunları istiyor dünya üzerinde stoper mi kalmamış

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1277619480508739590?s=19
Acaba niye hoca bunları istiyor dünya üzerinde stoper mi kalmamış
Hadi Awaziem'in atletik özellikleri var desem Welinton'a sebep bulamıyorum. Bu haberler yalandır diye ümit ediyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyunculardan yüzde 15 indirim istemişiz. Umarım bazı oyuncular giderler. İndirim bile yapsa o paraya oynamaması gereken oyuncular var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Hocayı seviyorum ama bu Anadolu/Tanıdık oyuncu sevdası insana farklı şeyler düşündürtüyor. Transferde çok başlılık işi de iyice can sıkmaya başladı...

Welinton gayet ortalama bir adam, hatta geçen sezon vasat altı performansı var.

Awaziem'in Tsl performansı iyi lakin bu sezon Leganes'in en kötü oynayan stoperi pozisyonunda. Takımdaki diğer stoperler de öyle aman aman topçular değil.

Bu klübün onun tanıdığı - filanca menajer/scout'un önerdiği bilmem ne takımının oyuncusu kafasından çıkıp bu işe bilimsel olarak yaklaşması gerekiyor. Boşa sıkacak paramız yok artık.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2020, 18:45:38 Erman1903 ]

Çevrimdışı worns

Sergen hocanın kardeş scout imiş ve uzun süredir bu işi yapıyormuş, takip edilen ve önerilen oyuncuları hoca bu yüzden kendisine danışıyormuş. (bu girdi bilmeyenler için yazılmıştır) 

3 Ayrı scout ekibiyle transfer yapmak kolay değil. Sergen hocanın tutumunu da biliyoruz, eğer seneye istediği kadroyu kuramaz ya da kurdurulmaz ise yönetimin çekeceği var.  :evillol:

bu anlaşmazlık haberleri hoş değil önemli bir kadro değişimi geçirileceği düşünülürse. transfer dönemi başlamadan karar mekanizması netleştirilmeli ve üzerinde mutabakata varılmalı.

transfer ve kadro mühendisliği konularının bir karar merci olur. bu yeri gelir hoca olur bizim ülkede genelde başkan olur daha organize kulüplerde futbol direktörü ve ona bağlı kurumsal yapı olur.

yönetim acemi gözüküyor. bu konuda çoktan netleşmiş hocayla anlaşırken de hangi sistemde çalışacağının ve rolünün netleştirilmiş olması gerekirdi.

Çevrimiçi yaço58

Sergen Hoca gelecek sezon kaleyi Ersin Destanoğlu'na vereceğini yanına yabancı değil yerli bir kaleci istediğini yönetime bildirmiş. @Muratozen1903
Çıkan isimlerin hepsi hayal kırıklığı maalesef yerli kaleci dedikleri de Volkan Babacan

Çevrimdışı haluk.m

bu anlaşmazlık haberleri hoş değil önemli bir kadro değişimi geçirileceği düşünülürse. transfer dönemi başlamadan karar mekanizması netleştirilmeli ve üzerinde mutabakata varılmalı.

transfer ve kadro mühendisliği konularının bir karar merci olur. bu yeri gelir hoca olur bizim ülkede genelde başkan olur daha organize kulüplerde futbol direktörü ve ona bağlı kurumsal yapı olur.

yönetim acemi gözüküyor. bu konuda çoktan netleşmiş hocayla anlaşırken de hangi sistemde çalışacağının ve rolünün netleştirilmiş olması gerekirdi.

Kervan yolda düzülür, bizim ülkemizdeki anlayış bu.  Başta anlaşırken bu kadar detaylı konuştuklarına hiç ihtimal vermiyorum, o an iki tarafında birbirine ihtiyacı vardı ve Sergen hoca geldi.

Anlaşmazlık var ama bir noktada herkes taviz verecek ve ortada buluşacaklardır.  Önemli olan gelecek sezonu kaybetmemek..  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen Hoca gelecek sezon kaleyi Ersin Destanoğlu'na vereceğini yanına yabancı değil yerli bir kaleci istediğini yönetime bildirmiş. @Muratozen1903
Çıkan isimlerin hepsi hayal kırıklığı maalesef yerli kaleci dedikleri de Volkan Babacan
Feda Dönemi gibi bir kadro göreceğiz büyük ihtimalle. Mücadele edip lig sonuna kadar şampiyonluk kovalayacağız ve ligi ilk 5 içinde bitireceğiz. Sonra da yarıştık diyeceğiz. Borçlar da geliri arttıramadığımız için sabit kalacak veya artacak. Umarım şu çıkan isimler yem falandır. Bu muydu geleceğe yönelik yapılanma kadromuz demeyiz umarım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Valla ben Ninua'ya bile karşıyım aslında ama fazla ses etmiyorum beğeneni çok diye. Ne pozisyon almasını bilen, ne de pas almak için doğru alanlara geçen bir oyuncu. Topla çok oynamayan, ilerilere çıkmayan 8 bakıyorsan Jordi Quintilla'yı düşünecektin, biz abuk subuk oyunculara bakarken kıçıkırık St. Gallenle sözleşme uzattı. Çok modern, istenen tarzda bir 8 olmayabilir ama interception değerleri 5 kat falan daha yüksekti, Ninua hem toplu hem topsuz oyunda müthiş statik bir adam.

Taliscaya benzettikleri adamın bir tane hareketli topa vurduğunu görmedim. Son derece çağ dışı futbolcular peşindeyiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA - Nika Ninua 500 bin euro 3 taksitli bonservis ve 5 yıllık 250-300 bin euro maaş karşılığı Beşiktaş ile anlaşmış. Rakamlar makul seviyeye çekilmiş. Ben olumlu buluyorum bu transferi. Zar atacaksak ufak zar atmak en mantıklısı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★